3 min read

I mellomtiden tilbake til FN ...

Av Monica Showalter - 1 sept 2020

Så med USA fokusert på "brennende bein" -videoen til Antifa-opprøreren som satte fyr på seg med sin egen Molotov-cocktail, og restaurantens spisesteder i Rochester jaget fra måltidene sine av Black Lives Matter-opptrederne, hva skjer med FN ?

Det viser seg at de har lagt ut tweets som denne:

Det stemmer, de klandrer menn for alle verdens problemer.

I følge Breitbarts James Delingpole:

I følge FN, "tusenårene av patriarkatet" som ga oss blant mange andre ting, de greske og romerske filosofene, kristendommen, Taj Mahal, Habeas Corpus, renessansekunsten, de innsamlede verkene til Shakespeare og Goethe, Johann Sebastian Bach, penicillin, sentralvarme, klimaanlegg, forbrenningsmotor og romfart, har faktisk skadet "alle".

I følge FN vet også "vi alle" dette.

Hvem er egentlig dette "vi", Kemo Sabe?

Dette kjører hjem at FN er en flammende papirpose med hundedo på Amerikas dørstokk.

Uhyrligheten i uttalelsen viser bare hvor alvorlig FN er og hvordan den i lediggang har blitt et fristed for wokesters.

Vi vet allerede at De forente nasjoner er et fristed for verdens ledigste mennesker. De betaler ingen skatt; de trekker sekssifret lønn; og de kan ikke sparkes, uansett hva de gjør. Å få en FN-avtale for dem alle på vegne av deres lands utnevnte stillingsplasser, er en sann oppriktighet, en politisk plomme, og det er derfor du bør se skjevt på alle som jobber for FN Som et resultat, 90% av dem. .. gjør ingenting, egentlig ingenting. Thomas Lifson bemerket for meg at han hadde en venn fra Japan som trakk seg tilbake fra FNs byråkrati og kalte det et skrekkforestilling av ren latskap.

Selv hadde jeg en New Zealand-venn som jobbet for FN på 90-tallet, som fortalte meg historien om en datatekniker som nektet å krysse gaten for å reparere datamaskinen til FNs landminnekontor ... fordi det også var å krysse gaten. mye arbeid, og det var et lite dryss av regn ute (og denne personen hyllet fra et land der monsuner var normale ting). Det var symbolsk for arbeidsholdningen til alle satraps og tidsservere innebygd i det antrekket.

Det har vært slik i årevis, med Bangladesh bureaukrat arbeidspraksis. Og som Nikki Haley bemerket i sin GOP-konferansetale, vil disse klovnene at du skal betale for det.

Men nå blir det parret med wokesterliness i amerikansk stil, hentet fra Antifa, de amerikanske salongene og de "trente marxistene" av Black Lives Matter, og resultatet blir stygt. For ikke så lenge siden retweetet FN Antifa-banneret godkjennende. Og denne spesielle tweeten ble ikke gjort av en kjedelig taper begravd i tarmene til FN, men av generalsekretæren selv, en portugisisk sosialist.

Som Delingpole bemerker (og dette var også den første tanken som falt på meg):

Den siste tweetet skriker en melding høyt og tydelig: avvis FN. har ikke mer å gjøre med det; raske hver sin bygning til bakken; si alle ansatte; send det til historiens søppelkasse.

Det er på tide å kvitte seg med FN. Hvis de kommer til å være et fristed for wokesterliness, på toppen av den vanlige tredje verdens skiftløshet, er det på tide å avslutte det akkurat her og nå. President Trump har en full agenda når han gjør seg klar for sin andre periode.


COPYRIGHTS

WHO and WHAT is behind it all ? : >

VISIT THE PAPERTURN ARCHIVE

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.