1 min read

Freemasons - Frimurere/amp

HUMAN SYNTHESIS
email: humansynthesis0@gmail.com

![alt](https://human-synthesis.ghost.io/content/images/2017/12/masons.jpg)

Freemason log er bygget på jødedommen, dermed David, stjernen som alltid pryder templene. Hitler stengte alle hemmelige selskaper og murverk og lod dem åpne for publikum. I Danmark okkuperte han stammenes murhus, david stablet stjernen ned og satte solen opp. Den er bygget på jødisk kabbalisme og på den babylonske talmud, de mest vanvittige bøkene noensinne har skrevet. Enhver som snakker om den jødiske talen til en ikke-jød som heter goyim, er truet med å bli drept i den jødiske talmud. Det samme gjelder for den som snakker om frimurerietekten, til et ikke-medlem av frimureriet. De har ligget bak mange kriger og omdreininger, inkludert 80 til 85% av de kommunistiske russiske dumavudene. Zionisme / Judaism og Kommunisme går hånd i hånd.

Frimurere i Danmark og Norge

The Freemasons are the world's most well-known secret society and are the subject of countless parodies and conspiracy theories. But who are they exactly? Mo Rocca ventures inside Masonic Lodges to find out.

Masonry in the UK

_Video includes Norwegian, Danish and British members of the Freemasons_

WHO and WHAT is behind it all ? : >


Commentary:

Administrator
HUMAN SYNTHESIS

THE OTIUM POST

THE OTIUM GUARD

HUMAN SYNTHESIS

Norge ut av EU - EØS/SCHENGEN