7 min read

LES DETTE FØRSTE FØR DU NOENSINNE BÆRER ET MASKE

Skrevet 20. juni 2020 av State of the Nation

Bortsett fra helsepersonell og i høyrisiko spillesteder, ingen skal ha på seg en maske. “Folk, ta av dere maskene før dere gjør dere virkelig syke! ”

- Coronavirus Coach

De fleste masker er ganske usunne og noen er jevn sykdoms fremmende — det er derfor!Kjemisk avgasning De som viser COVID-19-symptomer har et større behov for frisk ren luft. På grunn av de forskjellige luftveissykdommene assosiert med Coronavirussyndrom de krever prana-fylt luft mer enn noe annet. Så gjør folk som vil forhindre fangst av coronavirus. Imidlertid, når du bruker en syntetisk maske, filtrerer personen luften gjennom en syntetisk materiale som overgasser de petrokjemisk avledede bestanddelene som de fleste er laget av. Det maskerte individet puster deretter inn de aerosoliserte giftige kjemikalier.

Mange av de sykeste COVID-pasientene har allerede forskjellige luftveissykdommer og / ellerkjemiske følsomheter, så å sette en maske på dem er det verste som kan gjøres.Det samme gjelder personer som er relativt sunne, men har EI-syndrom ellerMCS. ** EI-syndrom = syndrom for miljøsykdom og MCS = flere kjemiske stofferFølsomhetHelt nye produkter som nettopp er tatt ut av en boks er beryktet for å belaste forskjelligekjemiske giftstoffer. I tilfelle av en ny maske, som er plassert rett over munnen ognese, disse luftbårne kjemikaliene går rett inn i begge luftveiene.Derfor burde pasienter som er rammet av det nye koronaviruset, bli skånet for slikten feilaktig praksis.

En kjemisk overveldelse kan til og med utløse en luftveistilstandsom tvinger den behandlende legen til å sette pasienten på en respirator som burdeunngå strengt for COVID-19 pasienter.NØKKELPUNKT : Ventilasjon av COVID-19 pasienter har vist seg å være skadelig forlunger og ofte dødelig, slik flere leger og sykepleiere har vitnet om. Femprofessorer i medisinsk skole i Italia har også påpekt det ekstreme risiko for ventilatorer i dette vitenskapelige forskningsoppgaven: Covid-19 fører ikke til a“Typisk” akutt respiratorisk nødsyndromOksygen og karbondioksidMed hvert åndedrag tar det syke individet også noe av karbonetdioksid de bare pustet ut.I stedet for å puste inn frisk ren luft full av oksygen, reduserer masken deresoksygeninntak og erstatte det med åndedrettsavfallet - karbondioksid.Ved å redusere oksygennivået på en slik måte fratas dekraftigste legemiddel mot luftveissykdommer - Molekylært oksygen (O).

Videre til og med en svak økning av karbondioksydnivået i blodomløpetkan bidra til angst og nervøsitet og forårsake hodepine,svimmelhet og tretthet.Spesielt av disse grunnene bør både sunne og syke unngå å ha på segmaske som pesten ... ... ... ellers kan du ende opp med å få dette coronaviruspest.Uhygienisk og usanitærSelv etter å ha hatt maske i en kort periode blir den skitten. Jo merforurenset den innendørs og / eller utendørs omgivelsesluften er, jo raskere blir maskenforurenset.Ikke bare fanger masken partikler og kjemisk forurensning fra omgivelseneluft, akkumulering av disse i løpet av en dag hindrer ytterligerenødvendig pusteprosess.Derfor, jo lenger en maske bæres i et forurenset miljø, desto skitnere og merforurenset vil det bli. Bare se nøye på returluftfilteret i dinhjemme eller garasje hvis du vil se hva som skjer med en godt slitt maske; riktignok påi mye mindre skala.2

La oss nå legge til blandingen den konstante hoste og nysing og spytte oppslim og slim. Det som uunngåelig vil utvikle seg når det gjelder masken er i verste fallscenario som kan skyve pasienten inn på en ventilator. Dette er bare en grunn til at så mangesykehusinnleggere blir utluftet; de upassende behandlingsplanene inkluderer ogsåspesifikke farmasøytiske medisiner som er sterkt kontraindisert for Coronavirussyndrom .Skade immunsystemetFølgende utdrag er hentet fra denne artikkelen publisert av Alachua Chroniclei Gainesville, Florida: Ansiktsmasker kan skade immunforsvaret .Stress kan redusere immuniteten din. En ansiktsdekning eller maske som forstyrrerrespirasjon kan legge til stress. Kortisol er et hormon som er nært knyttet til stress. Denfungerer som en nøkkelaktør i kroppens stressrespons og blir ofte målt iforskning som en indikator på stress.Kortisol spiller en viktig rolle i kroppens funksjon; den skilles ut av nyrenebinyrene.

Men høye og vedvarende blodnivåer av kortison hos individerstresset av frykten for COVID-19 kan utløse alvorlige og nye helseproblemer.Høyere og mer langvarige nivåer av kortisol i blodomløpet (som deassosiert med kronisk stress) har vist seg å ha negative effekter, somsom: Nedsatt kognitiv ytelseUndertrykt funksjon av skjoldbruskkjertelenUbalanse i blodsukkeret som hyperglykemi Nedsatt bentetthetNedgang i muskelvev Høyere blodtrykk Senket immunitet og betennelsesreaksjoner i kroppen, bremsetsårheling og andre helsemessige konsekvenserØkt magefett, som er assosiert med en større mengde avhelseproblemer enn fett som er avsatt i andre områder av kroppen. Noen avhelseproblemer forbundet med økt magefett er hjerteinfarkt,hjerneslag , utvikling av metabolsk syndrom, høyere nivåer av "dårlig" kolesterol (LDL) og lavere nivåer av "godt" kolesterol (HDL), som kanføre til andre helseproblemer.

Ubehagelig og deprimerendeAlle som noen gang har båret en tett, skrapete, syntetisk maske, vet at de er detubehagelig de vil ta den av så snart de tar den på. Og at jo lengerde føler seg tvunget til å bruke masken, jo mer deprimerende hele opplevelsenblir til.Ikke bare er denne ubehagelige opplevelsen fysisk deprimerende av alle grunnerforklart over, kan det også bli følelsesmessig plagsomt.Det er MYE anekdotiske bevis som beviser jo lenger masken er slitti løpet av dagen, jo mer forvirrende. Likeledes, jo flere dager eller uker avkontinuerlig maskslitasje, desto mer nød blir livet.Det beste eksemplet på dette nye faktum i livet finner du i de mange butikkene deransatte har blitt tvunget til å bruke maske i løpet av hele arbeidsdagen. Klart, deer ikke fornøyd. De er heller ikke så hjelpsomme som de pleide å være. Den vanlige høfligheten ogmunterhet er erstattet med dysterhet og / eller tristhet og / eller frustrasjon.Inflammatorisk kileproblem

Den som legger ut det offisielle rådet om å bære en maske på den måten som har værtadoptert landsdekkende har utført en enorm bjørnetjeneste. Sunn fornuft fortelleralle sammen at når immunreaksjonen din kan bli så kompromittert av konstantmaskslitasje, et tilfelle av Coronavirus syndrom blir mye mer sannsynlig.De medisinske myndighetene og helsemyndighetene som er ansvarlige for responsen på coronavirusinnsats må utarbeides et nytt nasjonalt politisk innlegg hastverk før mer skade er gjortden amerikanske folks individuelle og kollektive helse.Etter mange tiår med å håndtere alle slags lignende epidemier og pandemier, derer ingen god grunn til at noen gang ble gitt en slik feil anbefaling. Mange avde epidemiene involverte lignende luftveissykdommer, så hva gjør COVID-19 slikannerledes bortsett fra den fryktløse frykten.

De som er ansvarlige for dette ekstremt dårlige mastrådene har laget - klokt elleruvitende - en giftig koronaviruskultur der maskebærerne ser påde som avholder seg som farlige ikke-konformister som på en eller annen måte truermaskerens helse.På denne måten blir maskslitering raskt et splittende kilespørsmål som har værtdrevet dypt inn i hjertet av kroppspolitikken. Dette hjelper absolutt ikkehelbredelsesprosess som mange har stort behov for i dag og utover.Familier og venner skilles ikke bare unødvendig under kritiske forholdi perioder med sykdomsprosessen COVID-19, intensiveres sosiale spenninger enda meri løpet av dette ekstremt stormfulle valgåret. Denne situasjonen skaper bare enmer befordrende miljø for koronavirusklynger til sopp; tross alt stresssvekker immunforsvaret (med mindre det er godt styrt).

Spesiell merknad: Stimlen av anbefalinger som ble gitt av regjeringentjenestemenn og medisinske myndigheter overalt var grunnleggende fryktdrevet og ikkebasert på vitenskap eller virkelighet. Denne fryktbaserte veiledningen har tjent til å stempleutallige mennesker i pennen til blind etterlevelse. Ikke bare er mange uvitendeofre for dette ekstremt dårlige rådene som aldri forlater hjemmet uten maske på, noen avde overvåker nøye hvert enkelt menneske på sitt visningsområde uten maske.Andre er så dristige at de politiserer den feilaktige politikken som årvåkenne fangerlovbrytere. Av disse og andre grunner mainstream media og regjeringerover hele landet er forpliktet til å avklare maskeveiledning med all bevisst hastighet.KonklusjonJa, helsepersonell burde bruke maske på sykehus karakterisert som N95 anti-viral i alle omgivelser som krever en.

Forresten, til og med Dr. Fauci sier ikke Bruk en maske, bortsett fra helsepersonell .På samme måte bør pleiehjelpere av COVID-19 også bære en sunn, ikke-giftigmaske når du jobber med et sykt familiemedlem, en venn eller en kjær, men bare nårnødvendig. Det er viktig å umiddelbart ta av masken når den ikke er nødvendig.

Det er klart, hver situasjon er annerledes og krever sin egen riktige respons. Tileksempel, en overfylt New York City-metro må adresseres på en annen måte ennta en tur ned i en rolig forstadsgate. Derfor har byboere sine egnebeslutninger om å ta når de går gjennom et høyt trafikkert område eller overfyltrom.På den annen side kan folk som bor i det landlige Amerika i utgangspunktet gå uten masker.

Det sammegjelder for de fleste forsteder. Når det gjelder parken eller stranden, er det dette når alle burdefor å sole seg fritt i det terapeutiske sollyset og friluftsmiljøet.Den bunnlinjen her er at alle skal bruke sin sunne fornuft. Veiledningengitt i denne coachingsøkten for coronavirus kan brukes til å informere enhver beslutning omslitasje eller ikke bruke maske. Men kanskje den viktigste instruksjonen er at neiman bør noensinne gi etter for krenkende gruppepress for å bruke maske nårde vet at det er feil å gjøre i beinene sine .Vær sikker og be om beskyttelse.Ha det bra!

CAVEAT : Sommermånedene er en spesielt farlig tid for folk å bruke maske. Faktisk har flere regjeringer over hele verden utstedt offisielle advarsler om hvordan det å bære en maske kan bidra betydelig til utviklingen av heteslag og / eller varmeutmattelse. Spesielt i varmere klimaer som Deep South and South California, folk må være ekstremt forsiktig med unødvendig å bruke maske. For barn kan masker være helt dødelige; på samme måteeldre burde være på vakt mot å bli mobbet til masker. De individene med underliggende forhold, særlig eldre og uføre, er utsatt for varme utmattelse i den varme sesongen.

Se: ADVARSEL! Medisinske eksperter i Japan sier iført maske i løpet av den varme sommeren øker risikoen for heteslag kraftig

Coronavirus Coach9. mai 202


WHO and WHAT is behind it all ? : >


VISIT THE HUMAN SYNTHESIS ACHIVE

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.