3 min read

OPERASJON COVID-19

Posted on April 11, 2020 av State of the Nation

Mer Enn en Militarisert og AI-drevet Verdens overtakelse

EN GLOBAL PSYOP,

FALSK FLAGG OPERASJON,

MASSE HAVARI OG EVENT

SERIEN AV BIOTERRORIST ANGREP

UTFØRT AV NATO OG BRITISKE KRONEN

UNDER RUBRIKKEN GLADIO BLACK OPS,

UTFØRES SOM EN AI-KJØR LIVE TRENING

BLANDER VIRKELIGHET MED SPØK,

DEKKET OPP AV MAINSTREAM MEDIA,

BETALT FOR AV INTERNASJONALE BANK-KARTELLET

FOR Å FREMSKYNDE DEN MILITÆRE DISTRIBUSJON AV 5G,

AKSELERERE INTERNET OF THINGS BYGGE UT,

ETABLERE EN OBLIGATORISK VAKSINASJON REGIMET

KREVER IMMUNITET SERTIFIKATER OG

ANDRE DRACONIAN HEALTHCARE MANDATER,

OPPRETTE EN CASHLESS SAMFUNNET OG DIGITALE ØKONOMIEN

ETTER KRASJET ALLE MARKEDER OVER HELE VERDEN OG

KOLLAPS AV DEN GLOBALE ØKONOMISKE OG FINANSIELLE SYSTEMET

VIA DEN PÅGÅENDE KONTROLLERT NEDRIVING AV

DE NASJONALE ØKONOMIENE I USA,

KINA, EU, RUSSLAND, JAPAN OG SAUDI-ARABIA


Det er det i et nøtteskall.

Følgende kobling inneholder mange exposés at kjøttet ut skjelett av denne pre-planlagt pandemi og iscenesatt panikk begått å stampede verden fellesskap av nasjoner i New World Order pennen av samsvar.


DRIFT COVID-19: EN Omfattende Serie med Eksklusive Exposés, Store Bildet Analyser og Helse Advarsler


DRIFT COVID-19 har drevet flere mennesker over hele planeten inn storfe biler styrt av globalists rett inn i FNS agenda-kjør konsentrasjoner leire enn noen tidligere kriminalitet bølge av statsstøttet terrorisme. Imidlertid, på samme tid, dette NWO folkemord enterprise har allerede bidratt til å våkne opp flere beboere på Jorden enn noen annen falsk-flagg masse havari hendelse i menneskehetens historie.

Bunnlinje: De Makter det har gjort en virkelig desperat flytte og alvorlig feil ved å lansere DRIFT COVID-19. De kan ikke holde 7.8 milliarder mennesker midlertidig låst ned for 18-måneders periode av tid som globalist cabal har vært pådriver for. Den pushback av citizenries overalt vil være rask og rasende, hard og grusomme. Men, når folk finner ut at de rike eliter har i hemmelighet beskyttet seg fra COVID-19 bioweapon uvørent sluppet løs på menneskeheten, det er når folk vil virkelig bli gal.

Dette er Agenda 21 som utspiller seg Foran Øynene Våre - Global Totalitær politistat.

US DEFENSE INTELLIGENCE REPORT ON DANGER TO RADIATION

Corona-appen Smittestopp fra FHI

Stoppe korona med hjelp av telefonen og samtidig sikre personvern?

Covid-19: Thousands download coronavirus tracking app in Austria

How to download Corona Watch app in India:

Dette er en nøye planlagt VERDENS operasjon fra den globale eliten som gjennom 5G nettverkene vil være i stand til å ta FULL kontroll over menneskeheten. Ved å benytte seg av Covid 19 krisen, klarer de nå å lure menneskeheten til frivillig å lenke seg inn i det dominerende 5G nettverket.  HELT UTROLIG...Hvem og HVA SOM er bak det hele ? : >


Den nederste linjen er for folk å få tilbake sine opprinnelige moralske prinsipper, som har med vilje blitt vannet ut i løpet av de siste generasjoner av våre trykk, TV og andre medier som eies av Illuminati/Bilderberger-Gruppen, ødelegge vår moral ved å gjøre feil akseptabelt i vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi erobre dette møtende bølge av onde.

Kommentarer:

Administrator

HUMAN-SYNTESE.

Alle artikler som finnes i Human-Syntese er fritt tilgjengelig, og som samles inn fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til Administrator. Disclaimer: innholdet i denne artikkelen er av ansvaret til forfatteren(e). Human-Syntese vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil eller feil uttalelse i denne artikkelen. Human-Syntese gir med dette tillatelse til å kryss-post opprinnelige Human-Syntese artikler på sosiale nettsteder så lenge tekst og tittel er ikke endret.

Kilde-og forfatterens opphavsrett må være vist. For publisering av Human-Syntese artikler i trykt skrift eller i andre former, inkludert kommersielle nettsteder. Human-Syntese inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale med bruk av noe som ikke alltid har vært spesielt godkjent av eieren av opphavsretten. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere under bestemmelsene for "rimelig bruk" i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale problemer. Materialet på dette nettstedet er distribuert uten resultat til de som har gitt uttrykk for at en tidligere interesse i å få det til forsknings-og undervisningsformål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale til andre formål enn "rimelig bruk" må du be om tillatelse fra innehaveren av opphavsretten.

TILBAKE TIL HOVEDMENYEN - TILBAKE TIL HOVEDMENYEN