4 min read

Kan EU bli coronavirusets neste store dødsulykke?

Av Monica Showalter - April 17, 2020

For stor til å mislykkes? Det er ikke bare små bedrifter synker med den Kinesiske coronavirus, den Europeiske Union i seg selv kan gå ned som Titanic.

Det er kaldt realistisk dommen fra Frankrike er skremt president, Emmanuel Macron, som advarte mot nettopp dette i et intervju til the Financial Times (abonnement) advarsel Europas selvtilfreds EU teknokrater til å begynne å hjelpe Italia og andre land knust under coronavirus mareritt, eller annet.

I henhold til London Express:

Emmanuel Macron insisterte Brussel "hadde ikke noe valg", men å sette opp en redning fond som gir medlemsstatene anledning til å dele gjeldsbelastningen av deres coronavirus pandemi med rikere naboer. I en bitende vurdering av bloc svar til utbruddet, han sa at EU står overfor et "sannhetens øyeblikk" for å bevise om det var mer enn bare en enkelt økonomisk marked.

"Hvis vi ikke kan gjøre dette i dag, jeg fortelle deg populists vil vinne — i dag, i morgen, dagen etter, i Italia, i Spania, kanskje i Frankrike og andre steder," sa han til Financial Times.

"Jeg mener EU er et politisk prosjekt. Hvis det er et politisk prosjekt, er den menneskelige faktor er prioritert, og det er forestillinger om solidaritet som spiller inn... økonomien følger på fra det, og la oss ikke glemme at økonomi er en moralsk vitenskap."

...og...

"Du kan ikke ha et indre marked der noen er ofret.(")

Macron er prøver å sette opp en $432 milliarder Eu recovery fund (EU400 milliarder kroner) for coronavirus er hardest rammet nasjoner. Tyskland og Nederland, (å vite regnskapsåret måter Italia), er imot det, og i forhold til USA coronavirus kostnadsnivåer, det er ikke engang så mye.

Macron sier at deres holdninger er i utgangspunktet foreldet, og i stedet for å se på Italia i dag, felte av black swan hendelse av coronavirus, de er ute i Italia i går, noe som tyder på at Italia tok inn på seg selv.

Macron hevder at "syndere betale" filosofi ikke fungerer for en stor ekstern hendelse som coronavirus pandemi. Og, å tvinge Italia og resten av hardt rammet landene til å bære hele byrden, det er svært sannsynlig at disse landene kommer til å forlate, å spørre hva deres medlemskap i Eu gjør det. Selvfølgelig vil de vil ut-og når bigs som Italia begynner å forlate, det er over. Elefantene avslutt med torden. Tyskland vil være alene med sine penger, og ikke veldig populær på det.

Macron trakk sannsynligvis ikke-perfekt analogi til erfaringene fra første Verdenskrig (uhyggelig når den siste pandemi har skjedd), og siterer hvordan Frankrike Tyskland tvunget til å betale ødeleggende oppreisning for krigen, og Tyskerne betalte dem tilbake ved å velje Hitler.

Han åpenbart visninger hver populistiske leder som en annen Hitler, som er en altfor bred smøre på populisme, og sannsynligvis en sveip på President Trump.

Imidlertid, dette er Europa, han kan til og med være riktig. En ødelagt post World War i Italia gjorde angi dominos å falle ved å velge Benito Mussolini, og ikke lenge etter, Tyskland følges.

I alle fall, dette er første gang en militant Europeiske Unionist som Macri har kommet ut med slike uttalelser. Opp til nå, den Europeiske Union har rett og slett bedt om unnskyldning til Italia for ikke å hjelpe dem ut i deres time av nød, som er en slags patetisk, og så ført videre som vanlig.

Macron må være en slags student i historie. Han ser noe resten av dem ikke ser, og det kan bare ta det helt elendig prosjektet, som aldri burde vært der i første omgang, styrter ned, kanskje det største offer for all (lagre Røde Kina) av dette coronavirus og dens nedfall. Akkurat som BRITISK Statsminister er nært møte med COVID-19 demonstrert at coronavirus fritar ingen, så Macri advarsel signaler om at det er ingen too-big-to-fail fra det, heller.WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.