2 min read

USA`s FDA og CDC ignorerer fordømmende rapport. 90+% av sykehusinnleggelsene var allerede vaksinerte.

19. 6. DESEMBER 2021 GEOPOLITIKK

En bekymret legeassistent, Deborah Conrad, overbeviste sykehuset hennes om nøye å spore covid-19-vaksinasjons statusen til hver pasient som ble innlagt på sykehuset hennes. Resultatet er sjokkerende.

Som fru Conrad har beskrevet, betjener sykehuset hennes et samfunn der mindre enn 50 % av individene ble vaksinert for Covid-19, men likevel, i løpet av samme tidsperiode, ble omtrent 90 % av personene som ble innlagt på sykehuset dokumentert å ha fikk denne vaksinen.

Disse pasientene ble innlagt av en rekke årsaker, inkludert men ikke begrenset til COVID-19-infeksjoner. Enda mer urovekkende er at det var mange individer som var unge, mange som fikk uvanlige eller uventede helsehendelser, og mange som ble innlagt måneder etter vaksinasjon.

Man skulle tro at etter at en forening ble identifisert av et helsepersonell, ville helsemyndighetene våre i det minste gjennomgått dette funnet, ikke sant? Dessverre ble hun ignorert da Conrad tok kontakt med helsemyndighetene selv.

Firmaet mitt sendte deretter et brev til CDC og FDA 19. juli 2021 på vegne av Conrad (se brevet nedenfor), men ingen av byråene har svart. Enda verre, da leger kom til Conrad for å få hjelp med innlevering av VAERS-rapport for sine pasienter, forbød sykehuset henne fra å sende inn disse rapportene.

At CDC og FDA ikke klarte å svare er uten tvil ikke overraskende - de har heiet på denne vaksinen i flere måneder. Å innrømme nesten hvilken som helst skade nå ville være beslektet med å be dem om å vende en pistol mot seg selv.

Dette understreker igjen viktigheten av å aldri tillate statlig tvang og mandater når det gjelder medisinske prosedyrer.

Fullstendig brev til CDC og FDA:

Brevveksling med sykehuset:

I en Highwire-eksklusiv trekker Deborah Conrad, en assistent for en sykehuslege i frontlinjen av pandemien, teppet for den fullstendige mangelen og ignoreringen på sykehuset hennes for å ha rapportert Covid-vaksineskade til VAERS, dette landets eneste mekanisme for å spore sikkerheten til disse. skyndte seg til markedet, påbudte produkter. I medrivende detaljer, inkludert e-poster og innspilte telefonsamtaler, avslører Conrad det interne presset for å lukke øynene for skader og "slepe selskapets linje" at denne vaksinen er trygg.

Aaron Siri på Injecting Freedom.

Du kan faktisk delta i den globale innsatsen for å lamme den organiserte kriminelle kabalen Deep States evne til folkemord samtidig som du nyter helsevesenets frihet, ved å boikotte Big Pharma for alltid.


OPPHAVSRETTIGHETER

Kopier og lim inn than linken over for Yandex translation til norsk .

HVEM og HVA ligger bak det hele? : >

Poenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut i løpet av de siste generasjonene av vår presse, TV og andre medier eid av Illuminati/Bilderberger Group, og korrumperer moralen vår ved å gjøre dårlig oppførsel akseptabel for vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi overvinne denne kommende bølgen av ondskap.

Kommentar:

Administrator

MENNESKELIG SYNTESE

Alle artiklene i Human-Synthesis er fritt tilgjengelige og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til administratoren. Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er utelukkende ansvarlig for forfatteren(e). Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for noen unøyaktig eller feilaktig uttalelse i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å kryssposte originale Human-Synthesis-artikler på fellesskapsnettsteder så lenge teksten og tittelen ikke er endret