5 min read

Her er hva vi vet om den Syd Afrikanske COVID "Omicron"- arten

ZeroHedge – AV TYLER DURDEN – FREDAG 26. NOV. 2021 – 09:20

Oppsummering av innlegget vårt fra i går kveld (som vi oppfordrer alle til å lese ) for de som akkurat nå våkner opp til det globale kaoset som følge av B.1.1.529-varianten, som i dag fikk den greske bokstavsbetegnelsen Omicron ...

... hopper over den allment forventede bokstaven Nu (og absolutt den som følger den, Xi ), her er det vi vet, med tillatelse fra Newsquawk, Credit Suisse og Citi.

Bakgrunn

 • Betraktet som den mest muterte varianten av koronaviruset så langt, siden den har 32 mutasjoner i piggproteinet og 50 totalt. Mer spesifikt har forskere fremhevet at det er 10 mutasjoner vs 2 i Delta-varianten angående det reseptorbindende domenet, som er den delen av viruset som får første kontakt med celler.
 • Omicron-varianten ble identifisert for 5 dager siden opprinnelig i Botswana med påfølgende bekreftelse og sekvensering i Sør-Afrika med rundt 100 bekreftede tilfeller. Tilfeller er oppdaget i Israel og Hong Kong og fra og med i morges i Belgia.
 • Sekvenseringsdata tyder på at 8.1.1.529 har en annen evolusjonær vei, men deler noen få vanlige mutasjoner med C.1.2-, Beta- og Delta-variantene.
 • Når det er sagt, som vi advarte i går kveld , kan et betydelig antall mutasjoner ikke nødvendigvis være "negative", da det er avhengig av hvordan disse mutasjonene fungerer, noe forskerne ennå ikke har etablert. Så igjen, siden det er vitenskapens jobb å skape frykt, slik at Pfizer kan kjøpe en enda større yacht, antar du at det vil være " veldig veldig grusomt" inntil det er bevist uskyldig .

Er det mer dødelig

 • Det er foreløpig for tidlig å fastslå om den nye varianten har høyere dødelighet enn tidligere varianter. Rapporterte tilfeller begynte først å øke i Sør-Afrika 19. november, så noen innvirkning på sykehusinnleggelser og covid-relaterte dødsfall vil ennå ikke ha vist seg.

Testing og påvisbarhet

 • Tulio de Oliveria, direktøren for Senter for epidemirespons og innovasjon (CERI), Sør-Afrika, har skrevet at varianten kan oppdages ved en vanlig PCR-test og som sådan vil det være "lett for verden å spore den". Det var ikke umiddelbart klart om dette er en av disse "overflødige falske positive PCR-testene", men det er trygt å anta for nå at det er det.
 • I følge Credit Suisse, "kan det være en enkel lining for å identifisere denne varianten via qPCR-tester. B.1.1.529 har en sletting i s-genet som lett kan identifiseres via mye brukte PCR-tester. Mer kompleks sekvensering analyse er nødvendig for å skille deltavarianten. Dette vil bidra til å spore spredningen av B.1.1.529, både i Sør-Afrika og over hele kloden."

Hvor utbredt er det

 • Per torsdag ble det oppdaget nesten 100 tilfeller i Sør-Afrika, hvor det har blitt den dominerende stammen blant nye infeksjoner. Tidlige PCR-testresultater viste at 90 % av 1100 nye tilfeller rapportert onsdag i den sørafrikanske provinsen som inkluderer Johannesburg var forårsaket av den nye varianten, ifølge de Oliveira.
 • I nabolandet Botswana registrerte tjenestemenn fire tilfeller på mandag hos personer som var fullt vaksinert. I Hong Kong ble det funnet at en reisende fra Sør-Afrika hadde varianten, og en annen sak ble identifisert hos en person satt i karantene på et hotellrom på andre siden av gangen. Israel har også identifisert ett tilfelle hos en mann som nylig reiste til Malawi. Belgia har også rapportert om to nye tilfeller.
 • I følge de Oliveira ser denne nye varianten, B.1.1.529 " ut til å spre seg veldig raskt! På mindre enn 2 uker dominerer nå alle infeksjoner etter en ødeleggende Delta-bølge i Sør-Afrika (Blå ny variant, nå på 75 % av siste genomene og snart 100 %)"

Overføring

 • Oliveria, forklarer at den nye varianten sprer seg veldig raskt, på under to uker dominerer den nå alle infeksjoner i Sør-Afrika etter Delta-bølgenes dominans – skriver at den varianten er "nå på 75% av siste genomene og snart nå 100 %».
 • I tillegg inneholder viruset mutasjoner som har blitt sett i andre varianter og ser ut til å gjøre overføring lettere.
 • Utenfor Afrika er det rapportert om to tilfeller i Hong Kong, en fra en reisende fra regionen og en annen som satt i karantene på det tilstøtende hotellrommet. Senest er det rapportert om en sak i Israel.
 • Som svar på dette har Storbritannia plassert store deler av det sørlige Afrika på rødlisten, og Israel India, Japan og Singapore har også tatt lignende tiltak. I tillegg skal EU-kommisjonens president von der Leyen foreslå aktivering av nødluftbremsen for å stanse reiser fra det sørlige Afrika.

Vaksiner

 • Det er for tidlig å fastslå nøyaktig vaksineresponsen på den nye varianten. Imidlertid øker det betydelige antallet varianter sannsynligheten for at nåværende vaksiner, som ble designet med den opprinnelige COVID-19-stammen i tankene, kan være mindre effektive.
 • Kjente varianter inkluderer de som gjør det mer utfordrende for antistoffer å gjenkjenne deres tilstedeværelse.
 • Laboratorietesting er allerede i gang ifølge South Africa National Institute for Communicable Diseases. De første tankene fra instituttet er at delvis immunutsving er sannsynlig, et syn som virker mulig gitt de mange mutasjonene sammenlignet med sekvensen som eksisterende vaksiner ble designet mot. Det første synet på dette er fra in vitro immunogenisitetstest eller kanskje fra datamaskinmodellering av sekvensen. Credit Suisse anslår at innledende laboratoriedata kan ta mindre enn 1 uke å generere gitt at sekvensen allerede er kjent og arbeidet allerede pågår.

Ny vaksine vil være tilgjengelig om 100 dager

 • Ifølge Pfizer, hvis en vaksine-unnslippe-variant dukker opp, forventer selskapet å utvikle, produsere en skreddersydd vaksine mot den varianten i løpet av 100 dager.

Effekten av effekten av eksisterende legemidler antistoffer er ukjent.

 • Det har vært betydelige fremskritt i behandlingen av COVID siden det dukket opp i sykdomsbølgene i 2020: bruken av allment tilgjengelige steroider og antiinflammatoriske legemidler, som Roches Actemra, har betydelig forbedret overlevelsesresultater.
 • Nylig har antistoffterapier rettet mot COVID (LLY, REGN/Roche, AZN) betydelig forbedret utfall mot COVID-varianter til dags dato. Det må ses om deres effektivitet er lik den nye B1.1.529-varianten.
 • Til slutt kan de nylige positive dataene fra orale antivirale midler (PFE, MRK/Ridgeback) også ha potensial til å bremse spredningen av nye bølger av COVID. Effektiviteten til disse behandlingene mot nye bekymringsvarianter må testes, men laboratorieresultater bør forventes relativt raskt. In-humane studier bør også gi resultater relativt raskt hvis de kjøres i områder der prevalensen på 8.1.1.529 er høy.

Hva blir det neste

 • I følge Citi må bekymring over Omicron balanseres mot feilen til andre aktuelle varianter som Beta (også først identifisert i Afrika) for å utkonkurrere deltaet.
 • De neste to ukene vil være avgjørende for: (i) å avgjøre om Omicron utkonkurrerer delta i land med høy deltaprevalens (2-3 uker), (ii) konstruerte pseudovirus for Omicron for å bestemme nøytralisering ved serum av vaksinasjon og tidligere infiserte pasienter (2- 4 uker), og (iii) data fra den virkelige verden for å bestemme antallet sykehusinnleggelser og dødsfall (ca. 6-8 uker). Implementeringen av reiserestriksjoner og folkehelsetiltak kan skyve noen av de ovennevnte tidslinjeestimatene tilbake. Nye orale antivirale midler bør beholde aktiviteten mot Omicron, men resistens kan oppstå med tiden.

OPPHAVSRETTIGHETER

Kopier og lim inn than linken over for Yandex translation til norsk .

HVEM og HVA ligger bak det hele? : >

Poenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut i løpet av de siste generasjonene av vår presse, TV og andre medier eid av Illuminati/Bilderberger Group, og korrumperer moralen vår ved å gjøre dårlig oppførsel akseptabel for vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi overvinne denne kommende bølgen av ondskap.

Kommentar:

Administrator

MENNESKELIG SYNTESE

Alle artiklene i Human-Synthesis er fritt tilgjengelige og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til administratoren. Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er utelukkende ansvarlig for forfatteren(e). Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for noen unøyaktig eller feilaktig uttalelse i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å kryssposte originale Human-Synthesis-artikler på fellesskapsnettsteder så lenge teksten og tittelen ikke er endret