18 min read

Hemmeligheten bak korona-viruset avslørt. Pandemien er en forbrytelse

– Koronaviruset kom fra et kinesisk militært laboratorium, sa avhopperen Li-Meng Yan, som forsøkte å alarmere verden. Hun sa hun ikke kunne se seg selv i øynene hvis hun ikke fortalte sannheten. Men «verden», dvs. de som styrer den vestlige verden, ville ikke se seg selv i øynene. De visste allerede det Li-Meng fortalte, og var ikke interessert i at det kom ut. Stillbilde: Lude Press / YouTube.

Resett.no - Av: Hans Rustad   25. januar 2021, 11:57  (Norwegian and English translation)

Britiske Steve Hilton har et program på Fox News som heter The Next Revolution. I natt hadde han et spesialinnslag om koronaviruset som var nok til å slå knockout på de fleste. Viruset er et resultat av en ny type forskning, såkalt gain of function, som ble oppfunnet i Nederland.

Den slags forskning går kort og godt ut på at forskere tar farlige virus og gjør dem enda farligere, mer smittsomme, mer dødelige. Offisielt for å kunne være forberedt på biologisk krigføring eller pandemier. Men mynten har en bakside: Forskerne kan lage noe de mister kontrollen over.

Det må ha gått opp for Obama-administrasjonen, for i oktober 2014 stanset de all finansiering av gain-of-function-forskning. En av dem som sterkest motsatte seg forbudet, var Anthony Fauci, som har sitt eget forskningsinstitutt. Fauci samarbeider med P4-laboratoriet i Wuhan, Kinas eneste på et så høyt sikkerhetsnivå. Det var Frankrike, USA og Australia som hjalp Kina å bygge et laboratorium på et nivå hvor man kan drive forskning på å utvikle dødelige virus. Hvorfor har vestlige land gitt Kina et slikt våpen? At dette har skjedd, i samarbeid med universiteter i Australia og USA, sier noe om hvor dypt Vesten har involvert seg med Kina. Som om de ikke aner hva regimet står for.

At koronaviruset lekket fra laboratoriet og forårsaket en pandemi blant deres egen befolkning, må ha fått håret deres til å ta fyr. Verdens etterretningsorganisasjoner og ledere visste at de selv var medskyldige. Hvis verden fikk vite sannheten, ville det rive vekk all tillit til dem. De hadde samme interesse som Beijing av å drive damage control.

Derfor lot de Beijing undertrykke sannheten, og de kinesiske lederne og legene som slo alarm, «forsvant». De som lyktes med å flykte til Vesten, ble latterliggjort av Kinas venner, eksempelvis faktisk.no. Norske medier har systematisk løpt Kinas ærend.

En av de mest spektakulære glippene var da vaksineforskeren Birger Sørensen og hans kollega Angus Dalgliesh skrev en artikkel om at viruset umulig kunne ha oppstått ved naturlig seleksjon. Det måtte være manipulert. Da gikk alarmen.

Sørensen og Dalgliesh fikk ikke noe fagtidsskrift til å trykke artikkelen. Men tidligere leder for MI6, Sir Richard Dearlove, benyttet sin posisjon til å gå ut i The Telegraph. Han visste at dette var en så alvorlig historie at den måtte ut. Historien fløy verden rundt på noen timer.

NRKs Peter Svaar laget også en story og et intervju med Sørensen. Det som videre skjedde, forteller at Kina-vennlige krefter ikke har full kontroll, og når det glipper, må de eksponere seg. NRK og NTB publiserte dementier både på norsk og engelsk. Faktisk.no har hatt flere lange artikler som «motbeviser» at viruset kommer fra Wuhan-laboratoriet. Så stor er Kinas makt at avsløring av det viruset de selv har spredt, blir stanset.

Alle som har øyne og ører, forstår hva det betyr: Legg deg ut med Kina, og du havner i trøbbel. Sørensen ga noen interessante intervjuer til minervanett.no før han trakk seg helt ut.

Fienden som utgir seg for venn

Det er vanskelig å bekjempe en fiende man selv har omfavnet som venn.

Vesten har selv gitt Kina innpass i Verdens Handelsorganisasjon og Wall Street. 300.000 kinesiske studenter går på amerikanske universitet. De blir ikke amerikanere.

Siden Kina er et diktatur og Vesten er åpent, har «samarbeidet» noen konsekvenser som er skadelige for befolkningen i Vesten, først og fremst deres demokratiske friheter, men også nasjonal sikkerhet og – som det nå viser seg – liv og helse.

Hvis sannheten om covid-19 skulle komme ut, er det nok til å blåse topplokket av det meste og de fleste. Eliten har bekjempet Trump i fire år. Hva hvis en leder som ham skulle få en covid-pandemi som gave? Vissheten om at deres fremtid hang i en tråd, fikk dem til å utsette Trump for et umenneskelig press. Alle covid-døde ble hengt rundt hans hals.

Dette er et eksempel på hva Heather Higgins kaller mal-information: ondsinnet informasjon. Fordi den gjentas av alle, og fordi de som måtte være uenige, renskes ut, får løgnen status som et etablert faktum.

Dramatiske begivenheter kan brukes til å bygge sannheter rundt: Enten det er Trumps pressekonferanse med Putin i Helsingfors eller urolighetene i Kongressen 6. januar. Fakta er uinteressante. Det som betyr noe, er hva man kan gjøre et faktum til.

Trump var en trussel fordi han med sine 80 millioner følgere på Twitter kunne true den ene og sanne versjon.

Derfor gjaldt det å bli kvitt Trump for enhver pris. Big Pharma var ikke vonde å be. De ville ikke bekrefte hans utsagn om at en vaksine ville foreligge i desember. Men ikke før var valget over, før de selv kunngjorde det.

Antenner

Publikum har hatt antenne for at det er noe muffens med pandemien. Artikler om «bat woman» Shi Zheng-li og Li-Meng Yan har hatt store lesertall. Det samme har avsløringer av Wuhan-laboratoriet og regimets undertrykking av informasjon om viruset. WHO var Beijings lydige tjener. De fulgte Beijings anvisning, selv på at viruset ikke smittet mellom mennesker. At WHO har latt seg kjøpe av Kina, med USA som største donor, sier noe om at FN er blitt korrupt. WHO har hele tiden spilt med Demokratene og brukt pandemien som et politisk våpen.

Det vi er vitne til, er det som kalles 5. generasjons krigføring. Dette er hva Goebbels i sin tid ba tyskerne om da Tyskland holdt på å tape: «Wollen sie den totalen Krieg?» spurte Goebbels – og fikk det svaret han ønsket.

5. generasjons krigføring er den totale krig, men kuler og krutt er bare en liten del av den. Strategien går ut på at man ikke bekjemper fienden «kinetisk», dvs. fysisk, men bruker alle kontaktflater til å infiltrere og overta innenfra, uten at objektet er klar over at det er blitt overtatt.

Det er nå en rekke indikasjoner på hvor langt Kina er kommet i å overta USAs plass og bli den dominante supermakt: Lekkasjen om at Kina har 1,9 millioner kinesere utplassert i vestlige selskaper og institusjoner, som danner kommunistceller som en fremmed organisme, sier noe om kinesernes ambisjoner.

De som lekket dette, var kinesere som ville alarmere Vesten. Mange kinesere er mer opptatt av Vestens fremtid enn hva Vestens ledere er. De gjenkjenner faren.

Interaksjon

Når noen samhandler, utveksler de informasjon og følger visse regler. Men hvis den ene parten kun er opptatt av penger, mens den andre er opptatt av makt, er forholdet skjevt. I all sin omgang med Vesten trekker Kina det lengste strået, for kineserne følger andre parametre enn Vesten, som ikke orker å ta en kamp så lenge pengene renner inn.

De siste to årene er våkne amerikanere og andre blitt klar over hvor langt Kina har kommet i å skaffe seg kontroll over kritiske industrier, som medisinproduksjon og såkalte rare earth minerals, sjeldne metaller. Kina lager byggestenene andre må ha for å kunne lage elbiler og smarttelefoner. Apple er no. 1, men telefonene lages i Kina, og Apple er avhengig av de sjeldne metallene Kina kontrollerer. Hvis Apple la seg ut med Kina, ville de slå bena under seg selv.

Et selskap som Apple er ikke som en annen vareprodusent. Det kontrollerer informasjonsflyten i verden. Det at fabrikkene ligger i Kina, sier noe om hva Apple vil og hva det ikke kan. Det kan ikke utfordre Kina. Man har tatt et valg.

Sovet i timen?

USA har ikke sovet i timen. De som har hatt ansvar for å passe på amerikanerne, har i stedet valgt å passe på seg selv og sine egne bankkonti. Denne tilpasningen har gjort at det har oppstått en følelse av uavvendelighet: Kinas makt og innflytelse er noe som er der, det lar seg ikke stanse. Corporate Americas fremtid er avhengig av Kina. Det skal forferdelig mye til før Corporate America bryter med Beijing. Selv ikke en pandemi var nok. Når man står overfor noen man ikke kan konkurrere med, kan man like gjerne samarbeide med dem.

Når denne stemningen griper et lands elite, er det closing time. Bak all rikdommen ligger svakhet. Den er institusjonell, og den er filosofisk: Vesten savner mening og formål. Kina har fem tusen års historie, men det er en historie hektet på kommunistpartiets tog. De store bygningene reiser seg nå i Kina: New York Times trykket 4. januar en artikkel som sa at Kina var verdens tryggeste sted. Det er nesten ingen smitte der, og restaurantene og parkene er fulle. Slik snakker medier som er erobret innenfra.

Tilgitt

Historien om at Kina er best i verden på å tiltrekke seg direkte utenlandsinvesteringer, er uttrykk for det samme: Kina er tilgitt for covid. Det kommer ikke noe politisk oppgjør. Trump er ute, og Boris Johnson er svak. Australia ligger der som en utpost, men kan ikke ta opp kampen alene. Når Starbucks, Walmart og Tesla sier at de vil investere i Kina mens deres egne land ødelegges av viruset Beijing med vitende og vilje eksporterte, sier de at Amerika ikke betyr noe for dem som et hjem, kun som et marked. Før eller senere vil dette gå opp for amerikanere flest.

For å forskuttere en slik utvikling, har Biden-administrasjonen sagt at USA er truet av hjemlig terrorisme på linje med den man bekjempet i Midtøsten. Det er så vanvittig at man må lure på om disse folkene er gale.

Men dét er de ikke. De vet hva de gjør.

7000 soldater blir stående i Washington til mars. Dette på oppdrag fra en administrasjon som skrek i fistel da Trump ville utplassere noen hundre da Det hvite hus var truet.

Selvfølgelig vet Biden-administrasjonen hva den driver med.

På samme side

Når det første Biden gjør som president, er å melde USA inn igjen i WHO og utnevne Fauci til sin nærmeste rådgiver med spesialfullmakter, sier det alt: Biden kommer ikke til å utfordre Kina. Han er på deres side.

For Fauci ville ikke bøye seg for forbudet mot gain-of-function-forskning som kom i 2014. Han fortsatte med nettopp den forskningen som var aller farligst. Fauci formulerte et mål om å skape et koronavirus som var mer smittsomt og farlig. Han ga jobben til en annen korona-forsker, Peter Daszak, som outsourcet jobben til P4-laboratoriet i Wuhan! Ringen var sluttet.

Det Hilton forteller, får magen til å krympe seg: Faucis prosjekt var å finne nye virus hos flaggermus, og disse ble injisert i menneskelige celler inntil man hadde et virus som var 20–30 ganger farligere. Man fant en «dør» inn til cellene som gjorde viruset mer smittsomt.

Det som nå herjer verden, er en kombinasjon av to koronavirus, og det er hinsides sannsynlighet at det skulle oppstått naturlig.

Hilton sier de kjenner kodenavnet på Faucis prosjekt og finner det igjen i vitenskapelige artikler fra Wuhan-laboratoriet. Peter Daszak var hans partner.

Daszak er nå med WHO-delegasjonen som et år på etterskudd har fått slippe inn i Kina for å granske virusets opprinnelse. WHO betaler, og Kina står for de vitenskapelige undersøkelsene. Slik beholder de full kontroll.

Er slik kynisme overhodet mulig? spør normale mennesker.

Menneskelig gain-of-function

Det er ikke bare virus som har fått gain-of-function. Det har menneskene også. Omgangen med det kinesiske diktaturet har gjort noe med vestlige representanter. De har internalisert et helt annet hierarki, men når de er i Vesten, snakker de som om de deler våre verdier. For å skjule sin dobbelthet, lovpriser de demokrati høyere enn noen gang. Da det dukket opp en som gjennomskuet Kinas dobbeltspill, var de med på å gjøre ham til fiende.

Vi kjenner nå den politiske opprinnelsen til koronaviruset. Sannheten er ute av flasken, og det vil bli umulig å få den inn dit igjen. Kinas spindoktorer vil kalle det en konspirasjonsteori, men de er som trollet: Når sola kommer, sprekker de.

Denne avsløringen er også tema i kveldens Dagsorden som premierer på YouTube og Rumble kl 21, og den blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider og som podkast på PodBean.

The secret behind the Corona-virus discovered. The pandemic is a crime!

  • The coronavirus came from a Chinese military laboratory, said defector Li-Meng Yan, who tried to alarm the world. She said she couldn't look herself in the eye if she didn't tell the truth. But the" world", ie. those who rule the Western world would not look themselves in the eyes. They already knew that Li-Meng told, and were not interested in that it came out. Snapshot: Lude Press / YouTube.

Resett.no - By: Hans Rustad 25. January 2021, 11: 57

British Steve Hilton has an application on Fox News called The Next Revolution. Last night, he had a special look about the coronavirus that was enough to knock knockout on most people. The virus is the result of a new type of research, so-called gain of function, which was invented in the Netherlands.
That kind of research goes short and well on that scientists take dangerous viruses and make them even more dangerous, more infectious, more deadly. Officially in order to be prepared for biological warfare or pandemics. But the coin has a reverse side: the researchers can create something they lose control of.
That must have gone up for the Obama administration, because in October 2014, they halted all funding of gain-of-function research.

One of those who most strongly opposed the ban was Anthony Fauci, who has his own research institute. Fauci collaborates with the P4 Laboratory in Wuhan, China's only one at such a high level of security. It was France, the United States and Australia that helped China build a laboratory at a level where one can conduct research on developing deadly viruses. Why did Western countries give China such a weapon? That this has happened, in collaboration with universities in Australia and the United States, says something about how deeply the West has involved itself with China. As if they have no idea what the regime stands for.

That the coronavirus leaked from the laboratory and caused a pandemic among their own population must have had their hair caught fire. World intelligence organizations and leaders knew that they themselves were accomplices. If the world got to know the truth, it would tear away all confidence in them. They had the same interest as Beijing of driving damage control.

Therefore, they allowed Beijing to suppress the truth, and the Chinese leaders and doctors who sounded the alarm, "disappeared". Those who succeeded in fleeing to the West were ridiculed by China's friends, for example faktisk.no. Norwegian media has systematically run China's errands.

One of the most spectacular glitches was when vaccine researcher Birger Sørensen and his colleague Angus Dalgliesh wrote an article stating that the virus could not possibly have arisen by natural selection. It had to be manipulated. Then the alarm went.

Sørensen and Dalgliesh did not get any academic journal to print the article. But former head of MI6, Sir Richard Dearlove, utilized his position to go out in the Telegraph. He knew this was such a serious story that it had to out. History flew around the world in a few hours.

NRK's Peter Svaar also made a story and an interview with Sørensen. What further happened tells us that China-friendly powers don't have full control, and when it slips, they have to expose themselves. NRK and NTB published dementias in both Norwegian and English. Faktisk.no has had several long articles that" refute " that the virus comes from the Wuhan laboratory. So great is China's power that the disclosure of the virus they themselves have spread is halted.

Faktisk.no: English scientist has not documented that coronavirus was created in laboratory
Document.no: Why is there power imposition for Faktisk.no to defend China?
Everyone who has eyes and ears understands what it means: lay out with China, and you end up in trouble. Sørensen gave some interesting interviews to minervanett.no before he pulled out completely.

The enemy pretending to friend

It is difficult to fight an enemy one has even embraced as a friend.

The West has even given China entry into the World Trade Organization and Wall Street. 300,000 Chinese students attend US university. They don't become Americans.

Since China is a dictatorship and the West is open, "cooperation" has some consequences that are detrimental to the population of the West, primarily their democratic freedoms, but also national security and – as it now turns out – life and health.

If the truth about covid-19 was to come out, it's enough to blow the top lid off most and most. The elite has been fighting Trump for four years. What if a leader like him were to receive a covid pandemic as a gift? The knowledge that their future was hanging in a thread caused them to expose Trump to an inhuman pressure. All covid-dead were hung around his neck.

This is an example of what Heather Higgins calls template-information: malicious information. Because it is repeated by everyone, and because those who had to disagree are purged out, the lie gets the status of an established fact.

Heather Higgins: Silencing People and Forcing Them to 'Accept Guilt' Not the way to Unity
Dramatic events can be used to build truths around: whether it's Trump's press conference with Putin in Helsinki or the unrest in Congress 6. January. The facts are uninteresting. What matters is what one can do a fact to.

Trump was a threat because, with his 80 million followers on Twitter, he could threaten the one and true version.

Therefore, it was about getting rid of Trump at all costs. Big Pharma was not painful to pray. They would not confirm his statement that a vaccine would exist in December. But no sooner was the election over, before they even announced it.

Antennas

The audience has had antenna that there is something muffens with pandemic. Articles about "bat woman" Shi Zheng-li and Li-Meng Yan have had large readership. The same has revelations of the Wuhan laboratory and the regime suppression of information about the virus. Who was Beijing's obedient servant. They followed Beijing's instructions, even on the fact that the virus was not infected between people. The fact that WHO has allowed itself to buy by China, with the United States as the largest donor, says something about the UN becoming corrupt. WHO has constantly played with the Democrats and used the pandemic as a political weapon.

What we are witnessing is what is called 5. generation warfare. This is what Goebbels in his time asked the Germans for when Germany kept on losing: "Wollen sie the total Krieg?"Goebbels asked-and got the answer he wanted.

  1. generational warfare is the Total War, but bullets and Gunpowder are only a small part of it. The strategy assumes that one does not fight the enemy "kinetically", i.e. the enemy does not fight. physically, however, everyone uses contact surfaces to infiltrate and take over from within, without the object being aware that it has been taken over.

There are now a number of indications of how far China has come in to take over America's place and become the dominant superpower: the Leak that China has 1.9 million chinese people working in western companies and institutions, which form kommunistceller as an alien organism, says something about kinesernes ambitions.

Those who leaked this were Chinese people who would alarm the West. Many Chinese are more concerned about the future of the West than what the leaders of the West are. They recognize the danger.

Interaction

When someone interacts, they exchange information and follow certain rules. But if one party is concerned only with money, while the other is concerned with power, the relationship is skewed. In all its dealings with the West draws China the longest straw, for the chinese follow other parameters than the West, who can't bear to take a fight as long as the money flows into.

Over the past two years, watchful Americans and others have become aware of how far China has come in gaining control of critical industries, such as medicine production and so-called weird earth minerals, rare metals. China stock building blocks others must have in order to make electric cars and smartphones. Apple is the no. 1, but the phones are made in China, and Apple relies on the rare metals China controls. If Apple let themselves out with China, they would hit their legs under themselves.

Asia Times 20.01.21: China tightens strategic control of weird earths
A company like Apple is not like another commodity producer. It controls the flow of information in the world. The fact that factories are located in China, says something about what Apple wants and what it can not. It cannot challenge China. One has made a choice.

Slept by the hour?

The US has not slept in the hour. Those who have had the responsibility to look after Americans have instead chosen to look after themselves and their own bank accounts. This adaptation has meant that there has been a sense of uavvendelighet: China's power and influence is something that is there, it will not stop. Corporate America's future depends on China. It's going to be an awful lot until before Corporate America breaks with Beijing. Even not one pandemic was enough. When faced with someone with whom one can not compete, one can just as easily cooperate with them.

When this vibe seizes a country's elite, it's closing time. Behind all the wealth lies weakness. It is institutional, and it is philosophical: The West misses meaning and purpose. China has five thousand years of history, but it's a story Hooked on the Communist Party's train. The big buildings are now rising in China: The New York Times printed 4. January an article that said that China was the world's safest place. There is almost no contagion there, and the restaurants and parks are full. This is how mediums that are conquered from within speak.

Forgive

The story that China is the best in the world at attracting direct foreign investment is expressed similarly: China is forgiven for covid. There will be no political settlement. Trump is out, and Boris Johnson is weak. Australia is located there as an outpost, but can not take up the fight alone. When Starbucks, Walmart and Tesla say they want to invest in China while their own countries are destroyed by the Beijing virus knowingly and intentionally exported, they say that America does not matter to them as a home, only as a market. Sooner or later this will go up for most Americans.

To advance such a development, the Biden administration has said that the United States is threatened by domestic terrorism on a par with the one fought in the Middle East.

It is so preposterous that one has to wonder if these people are crazy.

But it is not. They know what they are doing.

7000 soldiers will be standing in Washington to march. This at the behest of an administration that screamed in the fistula when the Trump would deploy a few hundred when The white house was threatened.

Of course know Biden administration what it is doing.

On the same page

When the first Biden do as president is to sign the united STATES back into the WHO and appoint Fauci to his closest advisor with spesialfullmakter, says it all: Biden is not going to challenge China. He is on their page.

For Fauci would not bow to the ban on gain-of-function research, which came in 2014. He continued with just the research that was the very most dangerous. Fauci formulated a goal of creating a koronavirus that was more contagious and dangerous. He gave the job to another korona-researcher, Peter Daszak, which outsourced the job to the P4 laboratory in Wuhan! The ring was stopped.

The Hilton tells, get the stomach to shrink herself: Faucis project was to find new viruses in bats, and these were injected into human cells until he had a virus that was 20-30 times more dangerous. You found a "door" into the cells that made the virus more contagious.

That which now lay waste to the world, is a combination of the two koronavirus, and it is beyond likely that it was occurring naturally.

Hilton says they know the code on the Faucis project and find it again in the scientific articles from the Wuhan laboratory. Peter Daszak was his partner.

Daszak is now with the WHO delegation as a year in arrears have been allowed into China to investigate the virus's origin. WHO pays, and China stands for the scientific researches. How to keep the full control.

Is such cynicism at all possible? ask normal people.

Human gain-of-function

It is not only virus that has been gain-of-function. It has the people also. How to deal with the chinese dictatorship has done something with the western representatives. They have internalized a completely different hierarchy, but when they are in the West, they speak as if they share our values. In order to hide its duality, the praises of the democracy more than ever. Then there appeared one that busted China's doubles, were they to make him an enemy.

We know now the political origins of koronaviruset. The truth is out of the bottle, and it will be impossible to get it back there again. China's spindoktorer will call it a conspiracy theory, but they are the troll: When the sun comes, cracks the.

This revelation is also the theme in tonight's Agenda that premieres on YouTube and Rumble at 21, and it is also available on our Facebook pages and as a podcast on PodBean.


Beijing Again Suggests US to Blame for Pandemic as WHO Probes Virus Origins. - 29 JANUARY 2021


COPYRIGHTS

Copy & Paste lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

GHOST ARCHIVE - 06 DEC 2020

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.