3 min read

Høytstående demokrat: – Trump har ikke noe moralsk kompass og vil kunne forsøke et militærkupp

Resett.no - Av Henrik S. Werenskiold -22. desember 2020 | 21:12

Lederen for Husets etterretningskomités, demokraten Adam Schiff, mener Donald Trump ikke har «noe moralsk kompass» og at presidenten vurderer et «militærkupp».

Schiff kom med kommentarene søndag i et intervju på MSNBCs «Weekend» med programleder Alex Witt.

– Er det noen sjanse for at Joe Biden ikke vil bli validert som vinner av dette valget?, spurte Witt.

– Det er ingen sjanse for det. Men det er en sjanse for at presidenten forårsaker sivile uroligheter er hvis han oppfordrer sine støttespillere til å komme ned til Kongressen 6. januar, svarte demokraten fra California og la til:

– I tillegg, selv om å utfordre resultatet i Kongressen vil mislykkes, vil det gi et nytt kroppsslag til vårt demokrati. Alt dette vil gjøre langvarig skade på landet vårt. Presidenten skaper gjennom sine handlinger en permanent klasse av borgere som mener at valget ble stjålet når det ikke er tilfellet.

«Militærkupp»

Programleder Witt viste deretter til Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynns mulige oppfordring til å bruke militæret til å holde nyvalg i flere av vippestatene som Trump tapte i november.

– En rekke nye rapporter beskriver detaljene om hvor langt presidenten angivelig var villig til å gå for å gjøre om på valgresultatet. Jeg vil spille for deg noen råd Michael Flynn har gitt ham. La oss ta en titt, sa Witt, og viste frem følgende klipp til publikum:

– Trump vil kunne gi ordre i svingstatene, og hvis han vil, hente inn militære kapasiteter og utplassere dem i disse statene og i utgangspunktet gjennomføre nyvalg i hver av disse statene. Det er ikke uten sidestykke. Det finnes folk som snakker om unntakstilstand. Unntakstilstand har blitt innført 64 ganger, sier general Flynn i intervjuet med Newsmax.

– Jeg må si at jeg blir lamslått hver gang jeg ser Michael Flynn og tenker på at mannen var sjefen for Etterretningsforsvarsbyrået (Defense Intelligence Agency). Det han mener er helt normalt, helt vanlig, og gjort seksti-og-noen-ganger i historien, er et militærkupp. Det er det han snakker om, sa Schiff etter å ha sett intervjuet.

– Jeg har unngått å bruke ordet «kupp» for å beskrive Trumps forsøk på å føre disse falske søksmålene og komme med disse falske påstandene, men det Flynn snakker om er et militærkupp. Det kan ha blitt gjort 60 ganger i historien, men da har det blitt gjort av diktatorer over hele verden, ikke i USA, la han til.

Uten moralsk kompass

Schiff rettet avslutningsvis hardt skyts mot USAs 45. president, som han mener holder på med å påføre det amerikanske demokratiet stor skade.

– Kunne presidenten gjøre det? Jeg tror ikke menneskene rundt presidenten kommer til å gå med på det. Det ville mislykkes. Men det ville ha vært et ekstra ødeleggende slag for demokratiet vårt, sa han.

– Det faktum at de vurderer dette er hinsides alt. Men igjen, dette er en mann som ikke har noe moralsk kompass. Han vil gjøre alt som folk lar ham komme unna med. Dessverre har han hatt alt for mange støttespillere i sin egen administrasjon og blant republikanerne i Kongressen, og det er dette som avler frem denne typen hensynsløst prat, avsluttet han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter


COPYRIGHTS

Copy & Paste lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

GHOST ARCHIVE - 06 DEC 2020

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.