5 min read

Linn Wiik fikk smake korona-diktaturet hun skrev om

 
TV 2 profil Linn Wiik forteller Nettavisen hvordan hun har opplevd mediestormen etter at hun ytret seg kritisk om tiltakene regjeringen har innført for å bekjempe koronapandemien. Foto: (TV 2)

NettAvisen - 16 nov. 2020

- Selv den minste antydning til kritiske spørsmål omkring myndighetenes strategi slås effektivt ned på, skrev TV 2-profil Linn Wiik. Det fikk hun føle på.

Hun er ikke helt imot tiltakene, eller virkelig mener at vi lever i et diktatur.

- Men vi må kunne stille spørsmål om hva denne eremitt-tilværelsen gjør med oss. Eldre lever den siste delen av livet i ensomhet. Unge mennesker ringer ned hjelpetelefoner og får ikke lov til å løpe ut vonde tanker på tredemølla fordi treningssentrene er stengt. Barn lærer at avstand til andre mennesker er måten å overleve på. Vi skaper noen sår hos eldre og unge som vi ikke vet helt om vi klarer å få til å gro, sier TV 2-profil Linn Wiik til Nettavisen etter stormen av kritikk i sosiale medier.

Gunnar Stavrum: Hylekor mot Linn Wiik: Hun hadde helt rett

Innlegget

I denne bloggen på TV 2 skrev TV-profilen kritisk om restriksjonene som myndighetene har innført for å bekjempe koronapandemien. Hun sammenlignet Norge med et diktatur, og kalte Erna Solberg for diktator.

- Fra å være verdens beste land å bo i, er vi nå innbyggere i et «diktatur», skrev hun i innlegget og fortsatte:

- Regjeringen holder daglige taler til folket med millimeter-instruksjoner om hvordan vi skal leve livene våre. Og vi lystrer. Og dette har de fått til helt uten tortur og interneringsleire. Her har Kim Jung-un (lederen i Nord-Korea red.anm) noe å lære.

- Selv den minste antydning til kritiske spørsmål omkring myndighetenes strategi slås effektivt ned på, skrev hun.

Kritikken

Innlegget ble slått ned på i sosiale medier: «Linn Wiik aner ikke hva et diktatur er for noe» tvitret politisk kommentator i Bergens Tidende, Morten Myksvoll.

«Kanskje prøver Linn Wiik å være morsom. I så fall er det helt mislykket. Hilsen fra en som har rapport fra tilstandene i en rekke diktatur-stater og udemokratiske land» tvitret Erling Borgen.

Les egen kommentar om kritikken her: TV 2-profilens innlegg skaper kraftige reaksjoner: - Vi lever i et diktatur

- Dette tjener ikke noen

I bloggen skrev Wiik at vi har fått et klima der man ikke kan stille kritiske spørsmål omkring myndighetenes strategi.

- Jeg opplever at reaksjonene jeg har fått kanskje viser nettopp det. Det er et tegn på at vi har fått et ytringsklima hvor ingen kan stille spørsmål ved eller tulle med det som kommer fra myndighetene uten å bli offentlig halshugget. Jeg tror ikke det tjener noen, sier hun.

Wiik angrer ikke på at hun skrev bloggen. Hun mener det er viktig å bli minnet på at vi nå lever med dyptgripende tiltak med alvorlige konsekvenser for mange.

Selv mener hun at hun kunne tatt noen kurs i skråblikk-sjangeren før hun skrev innlegget.

- Jeg er veldig åpen for å ta et skrivekurs i skråblikk, for her var det tydelig at alle ikke forstod at dette var skrevet som nettopp det. Og det tar jeg fullstendig på min kappe, sier hun.

Men utgangspunktet for innlegget var alvorlig nok: En kvinne hun er glad i ble syk etter å ha sittet på hjemmekontor siden mars.

- Det ble så tøft for henne at hun ikke klarte å jobbe lenger, sier Wiik, og legger til.

- I den situasjonen vi alle er i nå, så synes jeg vi bør ha en innstilling der vi gir hverandre litt mer slakk. Vi har det alle ganske tøft nå.


Bemerkning:

Wiik har fullstendig rett. Vi lever i ett DIKTATUR, og har gjort det siden Solberg for mange år siden endret totalt Høyres agenda til en globalistisk kurs ved en taktisk avstenging av vårt demokrati ved innføring av tusenvis av EU lover på vei mot den dystopiske New World Order som vårt folk er imot og har ikke gitt sitt samtykke til.  Solberg's tiltak for koronasmitten er HELT i samsvar med den globale eliten's plan for nedbryting av ALLE grenser og nasjonal, ja til og med familie tilhørighet.  Wiik nevner derfor kun ETT av DIKTATURET's problemer.

Aldri tidligere i historien ha noe land stengt seg helt av grunnet noen av de STØRRE epidemiene vi har hatt. De har tatt sine forhåndsregler så klart, men ikke opphørt å eksistere.  Sammenlikner man det faktum at dobbelt så mange har dødd av alkoholisme og hele FIRE gange så mange av røking, ser man perspektivet av dette planlagte hysteriet laget for å skremme folket til aksept av et globalt DIKTATUR.  I mange land har denne totale avstengningen av bedrifter samt borteblivelsen av kunder for mindre og mellomstore butikker, ført til mangel på millioner av arbeidsplasser og tilsvarende arbeidsløshet. Tusenvis av mindre foretak og butikker har måttet si seg konkurs. ALT til stor gevinst for den globale elitens milliardforetak i inn og utland, helt i samsvar med deres planer for folket.

Velsigne min far for å spesielt ha forklart for meg HVORDAN man i begynnelsen skulle starte med å se på det VIKTIGSTE i ett konondrum, før man GRADVIS beveget seg dypere og dypere helt til man hadde evne til å se det HELE.  Han sammenliknet det med en mann i steinalderen som var ute i jungelen for å søke føde for seg og sin familie. Det var ikke bare føde som befant seg der, også farlige store dyr og masse giftige krypdyr.  NÅ må han ta en beslutning, skal han klatre opp på ei grein for å beskytte seg? MEN, hvor lenge kan han sitte der før han tørster og sulter i hjel?  NEI, han må ned på bakken og fortsette sin jakt på føde til sin familie, MEN, han må bruke sin hjerne og instinkter til å ta sine forhåndsregler.   DET SAMME GJELDER I DAGENS TILSTAND!


COPYRIGHTS

Copy & Paste lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

FLIPHTLM5 - 08 NOV ARCHIVE

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.