6 min read

Vindkraft: Vår Minst Bærekraftig Ressurs?

Av Craig Rucker -- 25 Oktober 2016

"En enkelt 1.7 MW vindturbin, som 315 Fowler Ridge enheter, innebærer noen 365 tonn materialer for turbinen montering og tower, pluss nesten 1.100 tonn betong og armering for stiftelsen. Totalsum for hele Fowler vind installasjon: noen 515,000 tonn; for Roscoe, 752,000 tonn; for Hyrdene Flatskjerm, 575,000 tonn. Offshore-installasjoner av den typen som er foreslått for Lake Erie ville trolig kreve to ganger materialer som trengs for deres land kolleger."

Alter ego av klimaendringer i disse fornybar energi debatter er bærekraft: argumentet om at vind og andre "fornybare" energikilder er bærekraftig, mens olje, gass og kull er ikke.

Denne påstanden kan ha hatt noe for seg for noen år siden, da det kan plausibly bli hevdet at verden ble kjørt ut av fossilt brensel. Det er imidlertid nå klart at flere århundrer av økonomisk utvinnbare kull er fortsatt å bli banket – og horisontal boring og hydraulisk oppsprekking (fracking) prosess sikrer at minst ett eller to hundre år av olje og naturlig gass som kan utvinnes fra skifer innskudd over hele verden. "Nært forestående ressurstapping" er ikke lenger en plausibel eller gyldig argument.

Faktisk, fracking gir rikelig med naturgass som drivstoff kraftverk, lavere karbondioksidutslipp og holde strømprisene er lave. Stor avhengighet av wind energy (offshore og onshore) ville øke strømprisen, mens du gjør noe for å redusere CO2 - utslipp, siden backup generatorer som kjører på standby, men trapper opp gjentatte ganger hele dagen lang sikt inefficiently og slipper ut mer karbondioksid.

Det er imidlertid et annet aspekt til bærekraft krav, og når felles miljømessige retningslinjer, regler og forskrifter som er søkt, det er klart at vindkraft er vår minste bærekraftig energi kilde.

Landet. Vindturbin installasjoner innvirkning enorme mengder av habitat og crop land og offshore vindturbiner påvirker store strekninger av innsjø eller hav – langt mer enn tradisjonelle kraftverk.

Arizona er Palo Verde kjernefysiske anlegg genererer 3,750 megawatt elektrisitet fra en 4000-mål stort område. 600 MW John Turk ultra-superkritisk kullfyrt kraftverk i Arkansas dekker en liten del av 2,900 dekar; gassdrevne enheter som Calpine er 560 MW Fox Energy Center i Wisconsin krever flere hundre dekar. Alle genererer pålitelig kraft 90-95% av året.

I kontrast til 600 MW Fowler Ridge vind installasjon (355 turbiner) spenner over 50,000 dekar farm land langs Indiana er jeg-65 korridoren. Den 782 MW Roscoe prosjektet i Texas (627 turbiner) sprawls over 100,000 dekar. Oregon Gjetere Flatskjerm-prosjektet (338 gigantiske 2,5 MW turbiner) dekker nesten 80,000 dyreliv og naturskjønne hektar langs Columbia River Gorge, for en "nominell kapasitet" av 845 MW.

Den 625 1600 turbinene som er planlagt for Lake Erie vil påvirke hundrevis av tusenvis av hektar, planting fugl og flaggermus å drepe maskiner på tvers av miles og miles av lake habitat – mens fremtiden Kanadiske vindparker på Ontario siden av innsjøen vil påvirke hundrevis av flere tusen dekar, og millioner flere fugler og flaggermus.

Råvarer. Vind-installasjoner krever enorme mengder av stål, kobber, sjeldne jordarter metaller, stål, betong og andre materialer for turbiner, tårn og baser.

En enkelt 1.7 MW vindturbin, som 315 Fowler Ridge enheter, innebærer noen 365 tonn materialer for turbinen montering og tower, pluss nesten 1100 tonn betong og armering for stiftelsen. Totalsum for hele Fowler vind installasjon: noen 515,000 tonn; for Roscoe, 752,000 tonn; for Hyrdene Flatskjerm, 575,000 tonn. Offshore-installasjoner av den typen som er foreslått for Lake Erie ville trolig kreve to ganger materialer som trengs for deres onshore-kolleger.

Til alle som må legges millioner av tonn med materialer for tusenvis av miles av nye overføringslinjer – og enda mer for det meste gassdrevne generatorer for å sikkerhetskopiere alle megawatt av vindkraft og generere elektrisitet 17 til 20 timer hvert døgn at vinden ikke blåser.

Penger. Skattebetalere og forbrukere må gi vedvarende subsidier for å støtte opp vinden prosjekter, som ikke kan overleve uten jevnt tilskudd av penger via feed-in tariffer, skattelettelser og direkte betalinger.

Overføring linjer koster usd 1,0 millioner til $2,5 millioner per kilometer. Direkte føderale vind energi tilskudd til å dekke dette utgjorde $5 milliarder i REGNSKAPSÅRET 2010, i henhold til Energi-Avdeling data; statlig støtte lagt milliarder mer, og enda flere milliarder ble lagt til forbrukernes elektriske regninger. Den Andre Folks Penger vel kjører tørr, og velgerne og forbrukere begynner å bli lei med cash-for-cronies vind ordninger.

Energi. Det er svært energikrevende å gruve, steinbrudd, drill, mill, avgrense, luktet og produksjon av metaller, betong, stål, sykling, harpiks, turbiner og tungt utstyr for å gjøre alle de ovennevnte. Transport, installasjon og reparasjon av turbiner, tårn, sikkerhetskopier og overføringslinjer krever fortsatt mer energi – real energi: rikelig, pålitelig, rimelig ... ikke hva som kommer fra vindturbiner.

Enkelte analytikere har sagt det krever mer energi å produsere, hale og installere disse Cuisinarts av luft og deres overføring systemer enn de vil generere i deres levetid. Det er imidlertid ingen vugge-til-grav-analyse som noensinne har vært gjennomført for energi-innganger eller forurensning utganger.

Helse. Miljøvernere regelmessig gjør skumle, men svært spekulative påstander om helse farene fra hydraulisk oppsprekking. Men, de og vind energi selskaper og partnere ignorere og avvise en økende mengde bevis for at jevn lavfrekvent støy fra vindturbiner forårsaker betydelige helseproblemer, forstyrrer hval-og nise navigasjons-og mat-finne-systemer, og påvirker andre arter, arter.

Plutselig lufttrykket endres raskt fra turbinbladene i bevegelse kan føre til at fugl og flaggermus lungene til å kollapse. I tillegg, alvorlig lunge, hjerte, kreft og andre problemer har blitt dokumentert fra rare earth gruver, smelteverk og produksjon i Kina og Mongolia, under de land " langt mindre strenge helse, sikkerhet på arbeidsplassen og miljøkrav.

Hittil er det imidlertid svært få helse-eller miljømessige vurderinger har vært nødvendig eller gjennomført før til å tillate godkjenning, selv for store vindturbiner installasjoner, mye mindre grand "visjoner."

Miljø. Raptors, flaggermus og andre vakre flygende skapninger fortsette å være i skiver og terninger av vindturbiner. Men regjeringen regulatorer fortsette å slå et blindt øye til slakting, og den faktiske bompenger er omhyggelig skjult av vind operatører, som behandler data som forretningshemmeligheter og nekte å tillate uavhengige etterforskere til å gjennomføre riktig studier av fugl og flaggermus dødelighet. Videre vindturbiner blir i økende grad installert i sensitive wildlife habitat områder, som Lake Erie og onshore områder som Hyrdene Flat, så er de ofte det beste gjenværende områder for relativt rikelig, konsekvent vind.

Jobber. Myten om "grønn fornybar energi jobs" er å treffe veggen av virkeligheten. Mens turbiner installert og vedlikeholdt i USA og EU-lage noen jobber, mange av dem på kort sikt, er den langt mer tallrike bergverksdrift og industri-jobber i Kina, hvor de er neppe "grønn" eller "sunt." Videre, som spansk og Skotske analytikere har dokumentert, dyre intermitterende elektrisitet generert av vindturbiner dreper 2.2 3.7 tradisjonelle jobber for hver "miljøvennlig" vind jobb opprettet.

Elektrisitet kostnader og pålitelighet. Selv store subsidier kan ikke kurere vindkraft største feil: sin elektrisitet koster langt mer enn kull, gass eller kjernekraft alternativer – og periodisk natur tærer på strømnett og forbrukere. Problemet er verst på varme ettermiddager, når etterspørselen er størst og brisen er minimal. Ute av stand til å konkurrere mot billige Kinesiske og Indiske strøm og arbeidskraft, energi-intensive bransjer i økende grad står overfor utsiktene til å sende operasjoner og jobber utenlands.

Alt dette er enkelt og helt uholdbar.

-----

Craig Rucker er daglig leder av Komiteen for en Konstruktiv i Morgen. Dette innlegget er tatt fra CFACT er kommentarer vedrørende den foreslåtte Lake Erie Vind-Energi-Prosjektet til US Department of Energy, Staten Ohio, og Ohio Guvernør John Kasich.


HVA ER EN "GRØNN SERTIFIKAT' ?

Et grønt sertifikat – terminologi hovedsakelig brukes i Europa, men nå blir mer utbredt globalt – er en handelsvare som beviser at visse elektrisitet som er generert ved hjelp av fornybare energikilder. Vanligvis en sertifikatet representerer generasjon av en Megawatthour av elektrisitet. Hva er definert som "fornybar" varierer fra sertifikat trading scheme til trading scheme). Vanligvis, i hvert fall følgende kilder er regnet som fornybar:

  • Vinden (ofte videre delt inn i onshore og offshore)
  • Solar (ofte videre delt inn i photovoltaic og termisk)
  • Wave (ofte videre delt inn i onshore og offshore) og tidevann (ofte videre delt inn i onshore og offshore)
  • Geotermisk energi
  • Hydro (ofte videre delt inn i små – microhydro – og store)
  • Biomasse (hovedsakelig biodrivstoff, ofte videre deles av faktiske drivstoff som brukes).

Bare investorer i aksjemarkedet gjør en fortjeneste på Vind/Solenergi gjennom "Grønne Sertifikater'.


OPPHAVSRETT

Hvem og HVA SOM er bak det hele ? : >

BESØK PAPERTURN ENRCHIVE

Den nederste linjen er for folk å få tilbake sine opprinnelige moralske prinsipper, som har med vilje blitt vannet ut i løpet av de siste generasjoner av våre trykk, TV og andre medier som eies av Illuminati/Bilderberger-Gruppen, ødelegge vår moral ved å gjøre misbehaviour akseptabelt i vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi erobre dette møtende bølge av onde.

Kommentarer:

Administrator

HUMAN-SYNTESE.

Alle artikler som finnes i Human-Syntese er fritt tilgjengelig, og som samles inn fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til Administrator. Disclaimer: innholdet i denne artikkelen er av ansvaret til forfatteren(e). Human-Syntese vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil eller feil uttalelse i denne artikkelen. Human-Syntese gir med dette tillatelse til å kryss-post opprinnelige Human-Syntese artikler på sosiale nettsteder så lenge tekst og tittel er ikke endret.

Kilde-og forfatterens opphavsrett må være vist. For publisering av Human-Syntese artikler i trykt skrift eller i andre former, inkludert kommersielle nettsteder. Human-Syntese inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale med bruk av noe som ikke alltid har vært spesielt godkjent av eieren av opphavsretten. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere under bestemmelsene for "rimelig bruk" i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale problemer. Materialet på dette nettstedet er distribuert uten resultat til de som har gitt uttrykk for at en tidligere interesse i å få det til forsknings-og undervisningsformål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale til andre formål enn "rimelig bruk" må du be om tillatelse fra innehaveren av opphavsretten.