7 min read

REGENERON-REGN-COV2 ANTI-VIRUS MOT SARS-COV-2

Regeneron Pharmaceuticals, Inc.

Tarrytown, N.Y.., Juni 11, 2020 /PRNewswire

TO SCIENCE PUBLICATIONS FREMHEVE POTENSIALET I REGN-COV2 ANTI-VIRUS ANTISTOFF COCKTAIL FOR Å BESKYTTE MOT SARS-COV-2 ESCAPE MUTANTER

Regeneron utnyttet 'rapid response' VelociSuite®- teknologier til å identifisere par av potente og utfyllende antistoffer som kan kombineres til antistoff 'cocktails' for COVID-19

Cocktail tilnærming beskytter mot virus mutanter ved å kreve samtidige mutasjon på flere genetiske posisjoner for viral escape

Regeneron Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: REGN) kunngjorde i dag at Vitenskapen har akseptert for publisering to papirer som beskriver skapelsen av sin roman to-antistoff cocktail, REGN-COV2, og dens potensial for å redusere risikoen for viral unnslippe ved å effektivt binding til virus er kritisk spike protein i to separate, ikke-overlappende områder. Publikasjoner vil være tilgjengelig online på mandag. Regeneron også kunngjorde i dag at REGN-COV2 har inngått humane kliniske studier.

"Vår jobb å finne opp roman antistoffer har vist at enkelte antistoffer, uansett hvor god, er trolig ikke nok mot den ødeleggende virus som forårsaker COVID-19 og hvordan det søker å 'flykte' blir nøytralisert," sa George D. Yancopoulos, M. D., Ph. D., Co-Grunnlegger, President og Chief Scientific Officer i Regeneron. "Den som sier at stoffet cocktailer kan hindre viral flukt har tidligere vært vist for tradisjonelle antiviral medisiner brukes til å behandle HIV og andre virus. Vi rapporterer nå at den grunnleggende erkjennelse at dette kan også være tilfelle for antistoff-baserte terapier, som støtter vårt håp at våre REGN-COV2 cocktail kan være et effektivt våpen mot COVID-19, samtidig som du hindrer fremveksten av virus-medikament-motstand."

Den første papir med tittelen "Studier i humanisert mus og convalescent mennesker gi en SARS-CoV-2 antistoff cocktail" beskriver Regeneron er parallelt arbeid med både humanisert VelocImmune® mus og blodprøver fra gjenvunnet COVID-19 pasienter for å generere en stor og variert samling av antistoffer mot flere ulike regioner av kritisk reseptor-bindende domene (RBD) av SARS-CoV-2 spike protein. Spike protein på viruset binder seg til celleoverflaten verts-cellen og er nødvendig for infectivity. Ved å blokkere sin interaksjon med verts-cellen, antistoffer er i stand til å nøytralisere virus og blokkere infeksjon. Regeneron forskere valgte par svært potent enkelte antistoffer som samtidig og ikke-konkurransedyktig binder seg til RBD. Regeneron forfølger en multi-antistoff cocktail tilnærming for smittsomme sykdommer for å redusere potensialet for viruset å flykte.

Viral escape er når, under press fra en anti-viral terapeutisk, spontant fremkommer mutante former av viruset er i stand til 'escape' eller unngå den terapeutiske blokkerer handling. Disse mutantene er så er 'valgt' (dvs., er i stand til å overleve og spre seg til tross for den enkelt terapeutisk behandling) og til slutt kan bli den dominerende stamme av virus.

Konseptet som narkotika cocktailer kan hindre viral flukt har tidligere vært vist for tradisjonelle antiviral medisiner brukes til å behandle HIV og andre virus. Regeneron nå rapporterer de grunnleggende erkjennelse av at dette kan også være tilfelle for antistoff-baserte terapier som rapportert i andre papir, med tittelen "- Antistoff Cocktail til SARS-Cov-2 Spike Protein Hindrer Rask Mutational Flykte Sett med Enkelte Antistoffer," som ytterligere definerer beskyttende verdien av flere-antistoff tilnærming mot SARS-CoV-2 spesielt. Denne forskningen for første gang viser at, under press fra enkelte antistoffer, muterte virus ble raskt valgt som unndratt blokkere funksjonen av alle individuelle antistoffer testet, inkludert antistoffer som potently binder seg til svært konserverte regioner på spike protein. Imidlertid, rømme mutanter kan ikke være effektivt generert etter eksponering for REGN-COV2 cocktail siden det benytter to antistoffer som kan samtidig binder seg til bestemte regioner av RBD.

"Vår manuskripter beskrive resultater av en tverrfaglig, omfattende studien, som tar sikte på å generere, isolere, velg og funksjonelt karakterisere humane antistoffer mot SARS-CoV-2. Som vi tidligere har brukt samme teknologi og cocktail tilnærming til å utvikle REGN-EB3, en roman trippel antistoff behandling for Ebola som viste sikkerhet og effekt versus standard vare i en klinisk studie i Den demokratiske Republikken Kongo," sa Christos Kyratsous, Ph. D., Vice President of Research, Smittsomme Sykdommer og Viral Vektor Teknologi på Regeneron. "Vi håper å se lignende suksess med dette programmet og bidra til bedre utfall mot denne forferdelige sykdommen."

REGN-COV2 er preklinisk utvikling og prekliniske/klinisk produksjon har vært finansiert delvis med midler fra det føderale Biomedisinsk Avansert Forskning og Utvikling Myndighet (BARDA), en del av office-av Assisterende Sekretær for Beredskap og Respons ved U.S. Department of Helse-og sosialtjenestene under OT antall: HHSO100201700020C.

Om Regeneron
Regeneron (NASDAQ: REGN) er en ledende bioteknologi selskap som finner opp livs-forvandlende legemidler for mennesker med alvorlige sykdommer. Grunnlagt og ledet etter 30 år ved lege-forskere, vår unike evne til å gjentatte ganger og konsekvent oversette vitenskap i medisin har ført til syv FDA-godkjent behandlinger og mange produktet kandidater i utvikling, som alle var hjemmelaget i våre laboratorier. Våre medisiner og rørledning er utviklet for å hjelpe pasienter med øyesykdommer, allergisk og inflammatoriske sykdommer, kreft, hjerte-og metabolske sykdommer, smittsomme sykdommer, smerter og sjeldne sykdommer.

Regeneron er akselererende og forbedre den tradisjonelle stoffet utviklingsprosessen gjennom vår egen VelociSuite® - teknologier, for eksempel VelocImmune®, som bruker en unik genetisk-humanisert musen til å produsere optimalisert fullt humane antistoffer og bispecific antistoffer, og gjennom ambisiøse forskning initiativer som Regeneron Genetics Center, som er å gjennomføre en av de største genetikk sekvensering innsats i verden.

For ytterligere informasjon om selskapet, kan du gå www.regeneron.com eller følg @Regeneron på Twitter.

Regeneron fremtidsrettede Uttalelser og Bruk av Digitale Medier


Denne pressemeldingen inneholder framtidsrettede utsagn, som involverer risiko og usikkerhet knyttet til fremtidige hendelser og fremtidig utvikling av Regeneron Pharmaceuticals, Inc. ("Regeneron" eller "Selskapet"), og faktiske hendelser eller resultater kan avvike vesentlig fra disse fremtidsrettede uttalelser. Ord som "forventer," "forvente" "har tenkt," "plan," "tro," "søke," "estimat," varianter av slike ord, og lignende uttrykk er ment å identifisere slike fremtidsrettede uttalelser, selv om ikke alle fremtidsrettede utsagn inneholde disse å identifisere ord.

Disse uttalelsene bekymring, og disse risikoer og usikkerheter inkluderer blant annet virkningen av SARS-CoV-2 (viruset som har forårsaket COVID-19 pandemi) på Regeneron virksomheten og dens ansatte, samarbeidspartnere, leverandører og andre tredjeparter som Regeneron avhengig, Regeneron og deres samarbeidspartnere mulighet til å fortsette å drive forskning og kliniske programmer (inkludert de som omtales i denne pressemeldingen), Regeneron evne til å administrere sin supply chain, netto salg av produkter markedsført av Regeneron og/eller dets samarbeidspartnere (kollektivt, "Regeneron Produkter"), og den globale økonomien; arten, timing, og mulig suksess og terapeutiske anvendelser av Regeneron ' s Produkter og produkt-kandidater og forskning og kliniske programmer nå i gang eller planlagt, inkludert, uten begrensning, REGN-COV2

(Regeneron er investigational dual-antistoff cocktail for forebygging og behandling av COVID-19) og REGN-EB3 (Regeneron roman trippel antistoff behandling for Ebola); sannsynligheten, tidspunkt og omfang av mulige regulatorisk godkjenning og kommersielle lanseringen av Regeneron produktet kandidater (for eksempel REGN-COV2 og REGN-EB3) og nye indikasjoner for Regeneron Produkter; uforutsette sikkerhet som følge av administrasjonen av Regeneron 's Produkter og kandidater (for eksempel REGN-COV2 og REGN-EB3) hos pasienter, inkludert alvorlige komplikasjoner eller bivirkninger i forbindelse med bruk av Regeneron' s Produkter og kandidater i kliniske studier; bestemmelse av lover og administrative myndigheter som kan utsette eller begrense Regeneron evne til å fortsette å utvikle eller kommersialisere Regeneron 's Produkter og kandidater, inkludert, uten begrensning,

REGN-COV2 og REGN-EB3; løpende forpliktelsene og tilsyn påvirker Regeneron' s Produkter, forskning og kliniske programmer og virksomhet, inkludert de som er knyttet til pasientens integritet; usikkerhet i markedet aksept og kommersiell suksess av Regeneron Produkter og produkt-kandidater og virkningen av studier (enten utført av Regeneron eller andre, og om lovpålagt eller frivillig) på den kommersielle suksessen til Regeneron ' s Produkter og kandidater; tilgjengelighet og grad av dekning av Regeneron er Produkter fra tredjepart betalere, inkludert private betaleren helse-og forsikringsordninger, vedlikehold av helse organisasjoner, apotek fordel management-selskaper, og regjeringen programmer slik som Medicare og Medicaid; dekning og refusjon bestemmelser av en slik betalere og nye retningslinjer og prosedyrer som er vedtatt av slike betalere; konkurrerende stoff og produkt kandidater som kan være bedre å Regeneron ' s Produkter og kandidater;

i hvilken grad resultatene fra forskning og utvikling programmer som ble utført av Regeneron eller dets samarbeidspartnere kan replikeres i andre studier og føre til terapeutiske programmer; evne til Regeneron til å produsere og administrere forsyningskjeder for flere produkter og kandidater; evne til Regeneron 's samarbeidspartnere, leverandører eller andre tredjeparter (som gjeldende) til å utføre produksjon, fylling, etterbehandling, emballering, merking, distribusjon, og andre tiltak knyttet til Regeneron' s Produkter og kandidater; uforutsette utgifter; kostnader ved å utvikle, produsere og selge produkter; evne til Regeneron til å møte noen av sine økonomiske prognoser eller veiledning og endringer i de forutsetninger som er de underliggende antakelser eller veiledning; potensialet for enhver lisens eller samarbeid avtalen, inkludert

Regeneron avtaler med Sanofi, Bayer, og Teva Pharmaceutical Industries Ltd. (eller deres respektive tilknyttede selskaper, som er aktuelt), for å være avbrutt eller avsluttet uten ytterligere produkt suksess; og risiko forbundet med intellektuell eiendom eller andre parter og pågående og fremtidige rettstvister knyttet til dette (inkludert, uten begrensning, patent søksmål og andre relaterte saksbehandlingen knyttet til Dupixent® (dupilumab) og Praluent® (alirocumab)), andre rettssaker og andre saksbehandlingen og offentlige undersøkelser knyttet til Selskapet og/eller dets virksomhet, det endelige utfallet av slike forhandlinger og undersøkelser, og virkningen noe av det foregående kan ha på Regeneron virksomhet,

prospekter, resultat og finansielle stilling. En mer fullstendig beskrivelse av disse og andre vesentlige risikoer kan bli funnet i Regeneron er registreringer med U.S. Securities and Exchange Commission, inklusive dets Form 10-K for året som endte 31. desember 2019, og dens Form 10-Q for kvartalet ble avsluttet Mars 31, 2020. Eventuelle framtidsrettede utsagn er gjort basert på ledelsens nåværende tro og dom, og leseren er advart om ikke å stole på noen fremtidsrettede uttalelser Regeneron. Regeneron ikke påta seg noen forpliktelse til å oppdatere offentlig eventuelle framtidsrettede utsagn, inkludert uten begrensning, alle finansielle projeksjon eller veiledning, enten som følge av ny informasjon, fremtidige hendelser eller annet.

Regeneron bruker sin media og investor relations nettside og sosiale medier til å publisere viktig informasjon om Selskapet, inkludert informasjon som kan anses materialet for investorer. Finansiell og annen informasjon om Regeneron er rutinemessig lagt ut, og er tilgjengelig på Regeneron media og investor relations nettstedet (http://newsroom.regeneron.com) og sin Twitter-feed (http://twitter.com/regeneron).

Regeneron Kontakter:

Media Relasjoner
Alexandra Bowie
Tel: +1 (914) 847-3407
Alexandra.Bowie@regeneron.com

Investor Relations
Vesna ' Tosic
Tel: +1 (914) 847-5443
Vesna.Tosic@regeneron.com

Cision

Se opprinnelige innhold:http://www.prnewswire.com/news-releases/two-science-publications-highlight-potential-of-regn-cov2-anti-viral-antibody-cocktail-to-protect-against-sars-cov-2-escape-mutants-301074361.html

KILDE Regeneron Pharmaceuticals, Inc.

Investor Relations
914.847.7741
invest@regeneron.com