10 min read

Det Offentlige Våkner opp til at 5G har ikke Vist seg Trygg vår for Helse

Fantasy island flytende i luften med 5G-nettverket trådløse systemer og internet of things , Smart city og kommunikasjon nettverk konsept .

av John P. Thomas
Innvirkning Nyheter

Mens telekom-selskaper flytter full fart fremover for å sette opp millioner av små basestasjoner for sin nye 5G (femte generasjon) mobil kommunikasjon-systemet i Usa, det offentlige er å våkne opp til det faktum at 5G har ikke vist seg trygge for helse.

Den helsemessige bekymringer faktisk går langt utover det 5G basestasjoner som blir plassert omtrent hver 500 meter på gatene i Amerikas urbane områder. Det har nå blitt åpenbart at 20 000-satellitter vil snart sette i bane rundt Jorden til å kringkaste 5G mikrobølger over hver kvadratmeter av bakken på vår planet.

Som har vært diskutert i mine tidligere artikler om 5G mobil mikrobølgeovn kommunikasjons system, vil det være mye raskere enn dagens 3G-og 4G-systemer. Det vil imidlertid bruke en mye høyere frekvens i elektromagnetisk energi spekteret. Disse frekvensene i gigahertz spekteret har ikke blitt brukt til offentlig kommunikasjon. Og disse millimeter frekvenser har ikke blitt testet for sikkerhet.

5G Faset gruppeantenner vil Skyte Bjelker av Stråling på Mennesker og Utstyr

5G kommunikasjons system vil bruke faset gruppeantenner, som vil skyte bjelker av mikrobølger på 5G telefoner og annet utstyr som inneholder 5G evner, slik som nye datamaskiner, biler, og Wi-Fi-hub-er.

Bjelker av mikrobølger vil følge en person som holder en 5G telefonen eller som beveger seg med en av disse telefonene på hans eller hennes kropp. Disse bjelker av stråling må være sterk nok til å trenge gjennom vegger og menneskelig kjød, for eksempel hender og hoder, fordi du ikke vet fra hvilken retning mikrobølgeovn strålen kommer.

Bjelker av ikke-ioniserende mikrobølger brukes av denne teknologien må også være sterk nok til å passere gjennom organer fra andre mennesker som kan skje å gå mellom en person ved hjelp av en telefon og tårnet som er strålte mikrobølgeovn signal på dem.

5G smarttelefoner vil formidle og motta mikrobølgeovn signaler som er 10 ganger sterkere enn dagens 4G-smarttelefoner. Wi-Fi-systemer med 5G vil bruke mikrobølgeovn signaler som er 150 ganger sterkere enn en 4G-telefon. [8]

Ikke Bekymre deg – FCC Sier det er Trygt

Til tross for mangel på testing for å bevise at 5G er trygt, telekom-selskaper og Federal Communications Commission (FCC) er enige om at ingen skal bekymre deg om helseeffekter av 5G.

Deres råd til den Amerikanske offentligheten er basert på forutsetninger som ble gjort i 1998.

Men, forskning på den tiden var tvilsom, fordi det kun undersøkt helse bekymringer knyttet til varme-effekt av mikrobølger.

På bakgrunn 5G og andre Radio-Frekvens helserisiko

Denne artikkelen vil se på noen av de nyeste informasjon om mikrobølger risiko og bekymringer som blir oppdratt av de som har studert denne form for ikke-ioniserende stråling.

For de som er ny til dette emnet, kan du ønsker å lese noen av mine tidligere artikler om helse bekymringer knyttet til radio frequency forurensning for å få bakgrunnsinformasjon om 5G og andre trådløse kommunikasjonssystemer, slik som Wi-Fi.

5G-Teknologi Kommer – er Knyttet til Kreft, hjertesykdommer, Diabetes, Alzheimers sykdom og Død

Basestasjoner og Wi-Fi Eksponering for Øynene Fører til Skader på Lang Sikt

Ny 5G basestasjoner og Smarte Målere for å Øke mikrobølger – Invaderer Privatlivet

Smarte Målere: Nedtelling til en Nasjonal Krise av Sykdom og Død

Vil Driverfri Biler Føre til DNA-Skader og Kreft?

Hvor Stor Teknologi for Bedrifter Kontrollere Sinnene til Massene gjennom Smart Telefon Avhengighet

Stråling fra 2G-og 3G-Cellulære Systemer er Forbundet med Kreft i hannrotter

I en ti-års studie på rotter og mus som er gjennomført av den Nasjonale Toksikologi Prosjektet (NTP), regjeringen forskere i samarbeid med ikke-statlige forskere konkluderte med at det er "klart bevis" for en sammenheng mellom mikrobølgeovn stråling fra hva som er kjent som den andre generasjons (2G) og tredje generasjons (3G) cell phone-systemer og dannelsen av kreft i hjertene til hannrotter. [1]

2G og 3G er fortsatt brukes for mobiltelefon samtaler og tekstmeldinger.

NTP bruker forskerne en fire nivå rating system for å beskrive graden av sammenheng mellom eksponering og skade på helse. Deres rating-systemet angir: klare bevis (høyeste forbindelse med skade), noen bevis, tvetydige bevis, og ingen bevis av association (lavest). [1]

Deres November 2018 endelige rapporten fant at det var klar sammenheng mellom eksponering for 2G og 3G mikrobølgeovn frekvens stråling med dannelsen av kreft hos rotter. [1]

Disse regjering forskere vil ikke si at stråling fra 2G-og 3G-mobil teknologi "årsaker" kreft hos rotter og mennesker.

For de av oss på utsiden av vitenskapelige laboratorier, det ser absolutt ut som eksponering forårsaker kreft og en rekke andre alvorlige sykdommer. (Se mine tidligere artikler for detaljer.)

Jeg baserer min konklusjon på tusenvis av vitenskapelige artikler som har blitt publisert i løpet av de siste tiårene, og de konklusjoner som ble nådd av hundrevis av leger og forskere [2, 3], som tydelig viser alvorlig fare for mennesker, når vi er utsatt for ikke-ioniserende stråling fra mobil-systemer.

Når NTP begynte sin studien for 10 år siden, 5G ikke eksisterer. Dermed NTP-forskere gjorde det veldig klart i sin rapport utgitt i November 2018 at deres funn ikke si noe om sikkerheten eller risiko med 5G-eller Wi-Fi-systemer.

Så, her er vi på slutten av 2018 med 5G radiofrekvent stråling systemer som blir installert i mange byer over hele Amerika, og ingen har studert safety av denne nye teknologien.

Hvis det er klare bevis for at mikrobølgeovn stråling fra 2G-og 3G er forbundet med rotte kreft, så dette bør være et klart rødt flagg som bør varsle oss til den potensielle risikoen fra de nyeste 5G mobilsystemet.

Jeg må lure på om vi blir nødt til å vente i ti år mens regjeringen forskere studere 5G og Wi-Fi, før de konkluderer med at det er klare bevis for risiko fra disse systemene. Basert på potensialet for mikrobølger i 2G-og 3G-systemer for å forårsake skade, er det ingen grunn til å anta at millimeter mikrobølger brukes i 5G vil være trygg.

Det er ikke en farfetched drift, basert på mangel på 5G forskning, å konkludere med at det vil bli et enda høyere nivå av helserisiko forbundet med nærhet til den nye 5G små basestasjoner og faset gruppeantenner. Bevis er montering som 5G vil være svært farlig for voksne, og særlig for barn.

FCC-regulatorer er ignorerer føre-var-prinsippet og gjør ingenting for å nedgang gjennomføringen av 5G mens de studerer sikkerhet av dette systemet.

Som det står akkurat nå, telekom-selskapene kjører full fart fremover for å installere deres 5G systemet, selv om helserisikoen ved at systemet har ikke blitt studert.

Hvor mange millioner av mennesker vil bli syk, og hvor mange vil dø før 5G system er studert? Systemet kan være fullt implementert i mange urbane områder før studiene selv få av bakken.

Barneleger er Opptatt av Barndom Eksponering for Trådløs Stråling

American Academy of Barneleger (AAP) har lagt sin kollektive stemmen til de som har vært talsmann for forskning på mobiltelefon sikkerhet. Den AAP kontaktet Federal Communication Commission (FCC) i 2012 for å be om at de åpner sin studie av mobiltelefon sikkerhet. Siden da, de har blitt advarsel om potensiell skade på barn. [4]

American Academy of Pediatrics, den største AMERIKANSKE medical association barneleger og pediatric spesialister, anbefaler at den AMERIKANSKE regjeringen stramme trådløs yrkeshygieniske grenseverdier, og at det offentlige redusere barns eksponering for mobiltelefoner og andre enheter som sender ut trådløs stråling. [4]

Den AAP minner foreldre:

Barn er ikke små voksne, deres voksende sinn og kropper gjør dem unikt sårbare for virkningene av miljøet rundt dem, inkludert stråling fra mobiltelefoner.
Fordi teknologien blir vedtatt av barn i yngre alder enn noen gang før, er det enda mer viktig å undersøke om bruk av mobiltelefoner er en helse-eller miljøfare. [5]

Den AAP merk at FCC har ikke revidert standard for mobilstråling siden 1996. De er opptatt av at FCC "sikkerhet" var basert på store, voksne kropper og ikke vurdere effekter på barn. Den AAP indikerer at barn er hodeskaller er tynnere, og kan absorbere mer stråling. [5]

Disse legene er å oppmuntre foreldre til å begrense mobiltelefon bruker for barn og ungdom. De peker på at mobiltelefoner er ikke leker, og er ikke anbefalt for spedbarn og småbarn til å spille med. De anbefaler at foreldre begrense barns skjermen tid, og begrense sin eksponering til mobiltelefoner og andre enheter som sender ut stråling og elektromagnetiske felt (EMF). [5]

Medlemmer av Kongressen Spørsmål FCC om 5G Sikkerhet

U.S. Senator Richard Blumenthal fra Connecticut og Hus Representant Anna Eshoo fra California sendt et brev til Brendan Carr ved FCC. De ber FCC-for å bevise at 5G er trygt.

En artikkel publisert i CT Speil uttalt:

Senator Richard Blumenthal er ledet en kampanje for å finne ut om nye "5G" trådløs teknologi er trygt og ber den føderale regjeringen for bevis cutting edge radio frequency ikke utgjøre en helserisiko, inkludert kreft.
Senator Blumenthal sa den nye teknologien "og tilbyr enorm løfte om høyere hastigheter og pålitelighet. — Men det er også en fare for helse farene som er forbundet med radio frekvens som er høyere og krever mer sendere og antenner," sa han.
I sitt brev til Carr, senator sa: "de fleste av våre nåværende regler om radio frequency sikkerhet ble vedtatt i 1996 og har ennå ikke blitt oppdatert for neste generasjons utstyr og enheter". [6]

Denne type intervensjon er avgjørende, fordi FCC er klart under kontroll av telekom-selskaper, og FCC gjør budgivning av selskapets interesser. Bare Kongressens handling på dette punktet kan slå FCC rundt.

5G fra Verdensrommet

5G-teknologi og utforskning av verdensrommet selskaper er også fremover med etablering av et system av satellitter som vil bruke faset gruppeantenner og millimeter mikrobølgeovn frekvenser til å kommunisere med 5G utstyr på bakken. De har tenkt å lansere 20,000 satellitter i løpet av de neste årene.

Systemene er ikke spesielt kalt 5G, men de vil inneholde alle komponenter av 5G og fungerer på samme måte som bakkebaserte 5G.

Den satellitt-system vil gi telekommunikasjon dekning over hver kvadratmeter av Jorden. Det vil være ingen steder å gjemme seg fra å bli utsatt for denne formen for mikrobølger. Se:

20,000 Satellitter for 5G å bli Lansert Sende Fokusert Bjelker av Intens mikrobølger Over Hele Jorden

Hva Skjedde da den Første Satellitt Telefonen Systemet var Slått på?

Det er i dag satellitt-basert mobiltelefon leverandører som bruker dagens generasjon mobil-systemer for å betjene sine kunder. På den dag at den første av disse satellitt-systemer ble aktivert, det var tusenvis av folk som hadde fysiske reaksjoner på den plutselige økningen i mikrobølgeovn aktivitet i deres miljø.

Arthur Firstenberg, forsker, forfatter og talsmann for å beskytte mennesker fra eksponering for trådløs kommunikasjon signaler beskrevet hva som skjedde da de første plass-basert mobil systemet var slått på. Han uttalte:

På September 23, 1998, 66 satellitter, som ble lansert i low orbit av Iridium Corporation, begynte kringkasting til den første noensinne satellitt-telefoner.
Disse telefonene vil fungere like godt i midten av havet, og i Antarktis, som i midten av Los Angeles—en bemerkelsesverdig prestasjon.
Men telefon intervjuer avdekket at på den dagen nøyaktig, elektrisk sensitive mennesker over hele verden har opplevd stikkende smerter i brystet, kniv-lignende følelse i hodet, neseblod, astma angrep, og andre tegn på alvorlig elektrisk sykdom. Mange trodde ikke de skulle gjøre det.
Statistikk publisert av Centers for Disease Control avsløre at den nasjonale død pris steg 4 til 5 prosent i løpet av de følgende to uker.
Tusenvis av homing duer mistet sin måte i løpet av disse to ukene, over hele Usa. [7]

Hva bør vi forvente når 5G Bakken og 5G Satellitt-Systemer er Slått På?

Vel, ingen vet. Dette er en annen grand eksperiment på menneskeheten for å se hva som vil skje.

Mega-størrelse telekommunikasjonsselskaper har tatt kontroll over FCC, som er ment for å beskytte offentligheten fra skade.

Som et resultat, FCC vil gjøre noe for å sikre at 5G er trygt. I tillegg, FCC har etablert reguleringer som hindrer folk fra å prøve å bremse ned eller stoppe gjennomføringen av 5G på lokalt eller statlig nivå.

Det vil ta handling av kongressen til å kreve at forskningen gjøres for å bevise at 5G er trygt. Gitt tusenvis av studier som har vært gjort på en annen type radio frequency farer, det er svært tvilsomt at noen godt utformet vitenskapelig studie kan vise at 5G vil være ufarlige for voksne eller barn, så vi bør ikke forvente å se resultater av 5G sikkerhet studier i mange år framover, med mindre det er en sterk grad av offentlige og kongressens press på FCC.

Vennligst ta kontakt med din representant i Kongressen, og be dem om å kreve at forskningen gjøres på 5G sikkerhet før det kan bli ytterligere gjennomføring av 5G-systemer i Usa.

Konklusjon – å Tenke på Fremtiden

Vennligst gi alvorlige tenkt å ikke komme på 5G bandwagon. Det vil være massive reklamekampanjer i månedene og årene som kommer, designet for å få alle til å bytte over til 5G-telefoner. Du trenger ikke å bite på agnet. 4G-smarttelefoner og 3G-telefoner for tale og tekstmeldinger er tilstrekkelig for daglig bruk.

Vi trenger ikke 5G-teknologi for å leve lykkelig og produktivt liv!

Du kan selv vurdere om dette er en god tid til å bare slå av mobilnettet og leve et mindre hektisk liv. Du kan bli med i den lille mindretall av folk som er å minimere sine mikrobølgeovn eksponering ved ganske enkelt å leve uten en mobiltelefon av noen type.

Det er viktig å ta hensyn til at behovet for bedre mobilnettet er ikke å komme fra forbrukere, men fra mega-konserner som prøver å skape et marked for et nytt sett av produkter.

Det handler ikke egentlig om bedre service, men om større lønnsomhet for bedrifter som ikke har noe imot å drepe folk med mikrobølger for å gjøre større profitt.

Det er også om å skape et system som vil gjøre det mulig for sentral kontroll over alle aspekter av menneskets liv.

5G er ikke en visjon om noe bedre, men et varsel om noe mye verre.

Om Forfatteren

John P. Thomas er en helse-skribent for Helse Innvirkning Nyheter. Han har en A. B. i Psykologi fra University of Michigan, og en Master of Science in Public Health (M. S. P. H.) fra School of Public Health, Department of Health Administration, ved University of North Carolina i Chapel Hill.

Referanser

[1] "Nasjonale Toksikologi Program utgivelser endelig rapporter på rotte og mus studier av radiofrekvent stråling som det som brukes i 2G-og 3G-mobiltelefon-teknologier," 11/01/2018.

[2] "Oppdatert Forskning Sammendrag," 12/15/2017.

[3] "Uttalelser fra Leger, Forskere og Helse Politiske Eksperter," Mobiltelefon Task Force.

[4] "American Academy of Pediatrics Anbefalinger på Mobiltelefoner, basestasjoner og Trådløse Stråling," Environmental Health Trust, Blog Archive.

[5] "mobilstråling & Barns Helse: Hva Foreldre Trenger å Vite," HealthyChildren.org, 2016.

[6] "Blumenthal ønsker FCC for å bevise 5G trådløs teknologi er trygg," Ana Radelat, CT Speil, 12/3/2018.

[7] "Wi-Fi i Himmelen," Arthur Firstenberg, Mobiltelefon Task Force.

[8] "5G – Fra Tepper til Kuler," Arthur Firstenberg, Mobiltelefon Task Force.


WHO and WHAT is behind it all ? : >


VISIT THE HUMAN SYNTHESIS ARCHIVE

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.