18 min read

PLAN KLØVERBLAD

maxresdefault-6

Amy Worthington - 21 MAI 2020

PLAN KLØVERBLAD:

Det Farligste Våpen Testing Programmet

i Verdenshistorien

Chemtrails: Aerosol-og Elektromagnetiske Våpen i en Alder av Kjernefysisk Krig

Nord-Amerika lider nå i sitt syvende år iøynefallende og farlige aerosoler og elektromagnetisk operasjoner utført av den AMERIKANSKE regjeringen under dekke av nasjonal sikkerhet. Berørte innbyggere se i frykt som militære tankskip misfarge himmelen med giftige kjemikalier som forvandle seg til syntetiske skyene.

Vi er stadig vitne bisarre meteorologiske forekomster så kraftige elektromagnetiske enheter manipulere både jet-stream og individuelle storm fronter for å skape kunstig vær og klimatiske forhold. Svart operasjoner prosjekter som er innebygd i disse aerosol oppdrag er dokumentert å sicken og desorientere velg bestander med biologiske tester agenter og psychotronic sinn/humør kontroll teknologier.

En del av det som skjer i atmosfæren over oss innebærer Pentagon ' s secret plass våpen-program, utformet for strategiske, operative og taktiske nivåer av krigen. NASA oppdrag vil snart bli overført til Pentagon kontroll.1 Air Force Space Command erklærer at, for å overvåke og form hendelsene i verden, må det kjempe intense, avgjørende kriger med stor presisjon fra verdensrommet.2 Air Force Sekretær James G. Roche har uttalt: "Space evner er integrert med, og påvirker alle ledd i å drepe kjede."3

Et glimt inn i ny død teknologier er under bygging, er i lovgivning innført ved Ohio Kongressmedlem Dennis Kucinch. Hans mislykket Plass Preservation Act av 2001 var ment å forby plass distribusjon av:4

* elektronisk, psychotronic og informasjon våpen* high altitude ultra low frequency våpen

* plasma, elektromagnetisk, sonic og ultralyd våpen

* laser våpen

* strategisk, teater, taktisk eller utenomjordiske våpen

* kjemiske, biologiske -, miljø-klima eller tektoniske våpen

* chemtrails (dette elementet ble rammet fra en senere versjon, noe som tyder på tvang)

I sin søken for å være topp hund i kill kjede, formidlere av evigvarende krigen har bevisst nedtonet jordens livgivende sollyset,5 og redusert atmosfærisk synlighet med lunge-tilstopping partikler og polymerer.6 Dette økologiske terrorisme har alvorlig svekket offentlig helse, i henhold til tusenvis av attester. År med masse appellerer til politikere, media og militære tjenestemenn for informasjon, og for opphør av katastrofale atmosfærisk degradering, har falt på døve byråkratisk ører. Offentlig bevissthet om hva som møter oss fortsatt like grumsete som vår himmel fordi de "vet" er munnkurv av nasjonale hemmelighold lover og Amerikanere har ingen myndighet til å utfordre saker av nasjonal sikkerhet. Til venstre for å samle ledetråder, vet vi at dette så langt:

1. Minst en del av aerosol prosjektet har blitt kalt Operasjon Cloverleaf,7 sannsynligvis på grunn av sin mangesidige virksomhet, som inkluderer: vær-modifikasjon, militær kommunikasjon, plass våpen utvikling, ozon og global oppvarming forskning plus biologiske våpen og gjenkjenning av testing.2. Dumping tonn svevestøv fra flyet har geo-konstruert for våre planetariske atmosfæren til et svært ladet, elektrisk ledende plasma nyttig for militære prosjekter.

8 luften vi puster er lastet med asbest-størrelse syntetiske fibre og giftige metaller, inkludert barium salter, aluminium, og angivelig, radioaktive thorium.9 Disse materialene fungere som elektrolytter for å forbedre ledningsevne av militær radar og radio bølger.10 Giftige på linje med arsen og en bevist suppressant av menneskets immunsystem,11 atmosfæriske barium svekker menneskers muskler, inkludert de av hjertet.12 Inhalert aluminium går direkte til hjernen og medisinske spesialister bekrefte at det fører til oksidativt stress i hjernevev, fører til dannelse av Alzheimers som neurofibrillary floker.13 Radioaktive thorium er kjent for å forårsake leukemi og andre kreftformer.14

3. Bare en liten prosentandel av den militære atmosfæriske endringer prosjekter er synlig opplagt. Hva vi ikke kan se er like farlig. Ionosfæren, jorden og dens innbyggere blir stadig bombardert med høyfrekvente mikrobølger brukes til å manipulere ladet atmosfære for vær-modifikasjon, innsamling av informasjon og for tektoniske (jordskjelv-produserende) våpen.15 Uavhengige chemtrail forsker Clifford Carnicom bekrefter at vi også er kontinuerlig utsatt for ekstremt lave elektromagnetiske frekvenser (ELF) blinker på 4 hertz multipler, frekvenser kjent for å dypt påvirke menneskets biologiske og psykiske fungering.16

4. Det er en godt dokumentert biologisk komponent for å kontinuerlig pågående atmosfæriske studier i hvilke land og regioner er furtively inokulert via spesielt utviklet systemer for levering med kombinasjoner av virus, bakterier, sopp, mykoplasma, uttørkede blodceller og eksotiske biologiske markører slik at testmasters kan vurdere menneske, dyr og planter respons.17

5. Multi-organisatoriske megalith perpetrating disse bio-kem prosjekter mot menneskeheten omfatter US Department of Defense (DOD) og sin forskning arm DARPA, samt Department of Energy (DOE) med sitt enorme nettverk av nasjonale laboratorier og universiteter. Private leverandører av forsvarsmateriell og farmasøytiske selskaper er tungt involvert.18 Samarbeide regjeringer i andre land, og sannsynligvis noen fn-organisasjoner medvirker til brudd, siden aerosol prosjekter er globale i omfang.

Brutto kjemiske og elektromagnetisk forurensning er bare en del av den grusomme realiteter vi tåle. Den sosiopater som brazenly pervers himmel, klima og vær for makt og profitt er den samme gale folk som har gått fire begrenset kjernefysisk krig siden 1991. Radioaktive våpen, erklærte både ulovlig og umoralsk av hele den siviliserte verden, har blitt brukt av Pentagon i Desert Storm, Balkan-krigen og pågående okkupasjonen-krigene mot Afghanistan og Irak. Få Amerikanere forstå omfanget av ødeleggelser påført i navnet sitt over hele planeten.

Ved vitenskapelig definisjon, missiler, tank penetrators og bunker busting bomber sluppet løs mot Irak og Afghanistan av AMERIKANSKE og Britiske styrker i den såkalte krigen mot terror er kjernefysiske våpen.19 Nekte fra radioaktive våpen ikke spres, men forblir i atmosfæren organotoxic, mutagene og kreftfremkallende for alle levende kjøtt for 4,5 milliarder år.

Innbyggerne i Pentagons to nylig "frigjort" nasjoner er nå sakte i ferd med å dø av stråling og heavy metal forgiftning. Ofre for AMERIKANSKE våpen som brukes i Afghanistan har en konsentrasjon av ikke-anriket uran, isotoper i deres kropper aldri før har sett i den sivile befolkning.20 Tonn utarmet og ikke-utarmet uran forurensende deres land, luft, vann og mat og garantere deres smertefull død. Ved hjelp av data fra United Kingdom Atomic Energy Authority (UKAEA), nuclear scientist Leuren Moret regner med at den estimerte 2,500+ tonnevis av utarmet uran brukt mot Irak i 1991 og 2003 er tilstrekkelig til å forårsake 25 millioner nye krefttilfeller.21 Er det en tilfeldighet at befolkningen i Irak, ifølge CIA, er 25 millioner?

Den kvartal millioner AMERIKANSKE og Britiske styrker kjemper som har hjulpet Pentagon levere denne holocaust-også overfor uunngåelig radiologiske død av treg brenne. Rotert i atomic krigssoner siden 2001, koalisjonen tropper har innånding og svelging millioner av små usynlige keramiske uran partikler som sender ut alfa -, beta-og gamma-stråling som de legger inn i lunger, nyrer, blod, lymfe og bein.22 Stråling til en enkelt internalisert U-238 (uran) alfa-partikkel er 50 ganger den tillatte hele kroppen dose for ett år under internasjonale standarder.23 Som U-238 henfaller til datter isotoper, det blir stadig mer radioaktive, noe som forårsaker at celler og organ ødeleggelse til å eskalere over tid.24 Uran forurensning fører til invalidiserende, multi-organ system lidelser identisk med sykdommer påført tusenvis av Gulf-Krigen jeg veterinærer. Kroppsvæsker forgiftet med uran isotoper sicken ektefeller og besøk på avkom en genetisk Armageddon.25

Hvem vet hva en funksjonshemmet og for tidlig å dø militære befolkningen vil bety for framtidig stabilitet og sikkerhet i USA? Ennå Senator Chuck Hagel (R - Neb.) nå krav om at usa gir mer fôr for sin atomic slagmarkene ved å gjeninnføre den militære utkast slik at "alle våre innbyggere...bære litt ansvar og betale noen pris" for å "forstå intensiteten av de utfordringer vi står overfor."26

Til tross for oppriktig fornektelser det biologiske skade vil resultatet fra atomic krigføring,27 Pentagon kjenner full godt de grusomme realitetene av uran våpen i kraft av sin egen store studier som spenner over 60 år. Pentagon-dokumenter og bekrefte at usas krig etablering bevisst utsetter sine egne tropper til farlige nivåer av stråling.28 Den resulterende sykdom av de som nå er tilbake fra krigen soner er allerede å lage overskrifter.29

Fordi våre militær-industrielle overherrer brazenly forgifte veldig grynt som gjør sitt war games mulig, må vi logisk å konkludere med at det er nesten ingenting de ikke ville hemmelighet og sadistisk gjøre for resten av oss. Militære tjenestemenn ligge som perniciously om chemtrail operations30 som de gjør om virkninger av DU våpen. Hvis folk skulle vurdere publisert vitenskap om chemtrails og DU, ville de forstå at vi alle er i dødelig fare.

Både Pentagons aerosol virksomhet og dens begrensede kjernefysisk krig er dypt forbundet med hverandre. Vi kan spore begynnelse av Drift Cloverleaf rett til Strangelove hjernen av Dr. Edward Teller, hydrogenbombens far og tilhenger av nuking bebodd kysten linjer for å omorganisere dem for økonomiske prosjekter.31 Før han døde i 2003, Teller var direktør emeritus av Lawrence Livermore Nasjonale Laboratorium, der planer for kjernefysiske, biologiske og rettet energi våpen er laget. I 1997, Teller offentlig skissert hans forslag om å bruke fly til strø i stratosfæren millioner tonn elektrisk ledende metalliske materialer, angivelig for å redusere global oppvarming.32

Kort tid etter tellers presentasjon, publikum begynte å se frenetisk chemtrailing. I 2000, CBS News innrømmet at forskere ikke var "ute på drastiske løsninger for global oppvarming, inkludert manipulere atmosfære på en massiv skala." CBS bekrefter at de planlegger å legge luften med små partikler ville "avlede nok sollys til å utløse global avkjøling."33

Teller anslått at kommersielle fly kan brukes til å spy disse partiklene til en kostnad av 33 cent per pund.34 Dette gir troverdighet til en rapport fra et flyselskap manager, tvunget av en obligatorisk non-disclosure agreement å være anonym, at kommersielle fly har vært co-valgt til å bistå militære i consummating Prosjektet Cloverleaf.35, 1991 Hughes aircraft patent bekrefter at solkrem partikkelfilter materialer kan kjøres gjennom jet-motorer.36 En vitenskap lærebok nå brukt i noen offentlige skoler diskuterer solkrem prosjekt ved å vise et stort oransje-rød jet med tekst, "Jet-motorer som kjører på rikere drivstoff vil legge til partikler til atmosfæren for å opprette en solkrem." Logoen på flyet sier "Partikkel Luft."37 konsekvenser av dette viktig informasjon bør ikke bli undervurdert. Et program for å gjøre usas millioner av årlige jet fly en kilde til spesialdesignet partikkelfilter forurensning er seriøs business.

Cloverleaf partikler og polymerer mette luften vi puster inn er mindre enn 10 µm (PM 10) og er usynlige for det menneskelige øye. Ved sammenligningen, en menneskelig hår er 60 til 100 µm i tykkelse. Forskere og EPA rapport at på grunn PM10 og sub-micron forurensning partikler bypass lunge filtre og inn i blodet, kan de føre til radikale endringer i det endokrine og nervesystem. 38 De kan utløse høyt blodtrykk og forårsake hjerteinfarkt i løpet av to timer innånding.39 De få blodet til å bli klebrig, noe som gjør det tøffere for hjertet å pumpe og øker risikoen for blodpropp og fartøy skade.40 Nå forskere i Taiwan dokumentet "en markert økning" i antall slag ofre når PM10 nivåene av miljøgifter stige.41 American Lung Association bekrefter at vi puster mer giftig luft enn noen gang.42 Ikke rart landsdekkende astma priser har vært stigende i de siste årene.43

Små syntetiske filamenter som kalles polymerer er en del av brygge. I 1990, en NATO-rapport detaljert hvor høyt flygende fly kan endre atmosfæren ved sprøyting polymerer til absorberer elektromagnetisk stråling.44 U.S. patent number 6315213 beskriver hvordan cross-linked vandig polymerer oppløst i en storm redusere regn.45

Polymer kjemikeren Dr. R. Michael Slottet har studert atmosfæriske polymerer for år. Han har funnet at noen av dem inneholder bioaktive materiale, noe som kan føre til "alvorlige hud lesjoner og sykdommer når absorbert inn i huden."46 og Han har identifisert mikroskopiske polymerer består av genetisk-konstruert fungal former muterte virus. Han sier at billioner av fusarium (sopp)/viruset muterte sporer, som utsondre en kraftig mico-toksin, som er en del av luften vi puster.47 Allergier noen?

Vi kan trygt satse på at i vår partikkel-beriket luft, forskere er også dumping knutsen, utviklet for en rekke militære og industrielle bruksområder. Disse konstruerte karbon molekyler, så liten som en tusen diameter på menneskelig hår, vise bisarre kjemiske egenskaper og er kjent for å utløse organskade.48 En fersk studie ved Southern Methodist University fant at fisk eksponert til en type nanopartikkel lidd alvorlig hjerneskade etter bare 48 timer.49

De militære er aerosol-operasjoner har vært klimaet endrer seg til det ekstreme. Flytrafikken er en stor kilde til utslipp av forurensning. Stadig at trafikken eksponentielt for å scatter tonnevis av varme-fangst metalliske partikler og varme-frigjørende barium salter har utvilsomt ført til akselererende global oppvarming. Klimagasser i atmosfæren, inkludert karbondioksid, har nådd et rekordhøyt dette året.50 Som karbondioksid stiger, oksygen nivåer nedgang.

I 1996, Forskere for Globalt Ansvar utarbeidet en rapport som fortalte at farlig geoengineering, som foreslått av Teller og Globale endringer Forskning Coordination Office, ville være helt ineffektive i å dempe global oppvarming. Rapporten bemerket at klima-engineering forskning er finansiert av industrien med en økonomisk interesse i fortsatt høyt forbruk av fossilt brensel.51 hår-brained ordningen av partikkel engineering ble forsøkte å sikre at industrien forurenserne vil aldri bli tvunget til å redusere sine klimagassutslipp. Men fordi oppvarming og forurensning trender har forverret seg drastisk siden den aerosol prosjekter begynte, må vi mistenker at oppvarmingen avbøtende programmet er en bløff og at chemtrailing er egentlig ment, blant andre ting, for å lage en serie av "hobgoblins."

Etableringen er modus operandi for å opprettholde en sterk og lønnsom holde på den kollektive Amerikanske sinn har blitt definert presist ved satiriker H. L. Mencken (1880-1956) som skrev: "hele sikte på praktisk politikk er å holde befolkningen skremt, og dermed clamorous å bli ledet til sikkerhet, ved truende det med en endeløs rekke av hobgoblins, alle av dem imaginære."

I Rapporten fra Iron Mountain publisert i 1967, akkurat som Pentagon ' s lukrative Vietnam-Krigen ble revved i høygir, etablering braintrusters bekreftet at evigvarende krigen er helt avgjørende for å styre og manipulere massene. Dokumentet selv foreslått en rekke alternativer for å lage fiktive fiender, og understreker at evigvarende krigen induserer bestander for å gi blind lojalitet til politisk myndighet.52

Siden 1930-tallet, da den Østlige Etablering, inkludert Bush-familien, brukt sin New York banker og oljeselskaper for å i hemmelighet fondet Hitlers tyske Nazi-partiet,53 våre kontrollører har ansatt FRYKT, konseptet av FIENDEN og KRIG for å holde oss i trelldom. Chemtrailing er en manifestasjon av det Fjerde Riket, en tid for eierstyring og fascisme innledet av en kraftig militær juggernaut, som produserer fiender og slipper løs falske terror angrep for å skremme oss til ustemte underkastelse.

Både Saddam Hussein og al-Qaida-nettverk har lenge vært næring med AMERIKANSKE myndigheter og corporate funding og stelt av AMERIKANSKE militære og corporate advisors å spille nyttig roller som "fiender."54 Tidligere tysk Teknologi Statsråd Andreas von Bulow nylig bekreftet på AMERIKANSK radio som kapret flyene var i stand til å fly rundt den østlige USA på 9/11 uhindret av militære forbud fordi disse angrepene var en del av en nøye orkestrert "hemmelig operasjon", designet for å tvinge Amerika i evig konflikt med den Muslimske verden.55

Nå, en "hemmelig" Pentagon-rapporten har vært praktisk lekket til media. Det anføres at brå klimaendringer er den mest redd hobgoblin ennå.56 Skrevet av agenter for endring med bånd til CIA og Royal Dutch/Shell-Gruppen, rapporten hevder at brå klimaendringer vil føre til en global katastrofe av monumentale proporsjoner, inkludert kjernefysisk krig og naturkatastrofer, som hele nasjoner forsvinne under gripe havet og overlevende slåss for svinner mat, vann og energikilder.

Men Pentagon har vært involvert i flere tiår i den drastiske manipulering av vær, klima og atmosfæriske forhold. USA brukte en kjemisk agent kalt Olivenolje under Drift Popeye å indusere kraftig regnvær i Vietnam 40 år siden.57 Air Force dokument med tittelen "Været Som en styrkemultiplikator: Eie Været i 2025" - lister militær versjon av sin agenda for å skape brå klimaendringer, inkludert: Storm opprettelse og endring, tåke og skyer skapelse, nedbør ekstrautstyr, nedbør fornektelse, tørke lokkemiddel og kunstig etablering av "space weather." Dette dokumentet sier også at den militære radikale vær-modifikasjon agenda vil "bli en del av nasjonal sikkerhetspolitikk med både nasjonale og internasjonale programmer."58

Vær våpen er nå rutinemessig brukt i krigssoner. En borger rapportering fra Serbia bemerket at i NATO-operasjoner på Balkan, svarte skyer plutselig slått ut av blå himmel, hailstones var størrelsen på eggene, og surrealistisk torden og lyn livredd for folket. Han fortalte at forskere har funnet ut at det elektromagnetiske feltet over Serbia hadde vært punktert, noe som fører regn systemer for å omgå regionen.59 I tillegg til produsert tørke, forskere også spår at Serbia vil lide 10,000 kreft dødsfall fra våpen DU brukte det.60

Ifølge University of Ottawa Professor Michael Chossudovsky, den militære High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP), som opererer i Alaska som en del av Strategic Defense Initiative, er et kraftig verktøy for vær og klima endring.61 Drives i fellesskap av den AMERIKANSKE Marinen og luftforsvaret, HAARP antenner bombardere og varme ionosfæren, forårsaker elektromagnetiske frekvenser til å sprette tilbake til jorden, gjennomtrengende alt levende og døde.62

HAARP-sendinger lage hull i ozon,63 opprette enda en hobgoblin. HAARP oppfinner Bernard Eastlund beskrevet i sin opprinnelige patentet hvordan antenne energi kan samhandle med skyer av partikler, som brukes som en objektiv eller fokusere enheten, til å modifisere været.64 HAARP er i stand til å utløse flom, tørke og orkaner, til stor irritasjon for både Eu-Parlamentet og den russiske Dumaen.65

HAARP genererer også feiende pulser gjennom ULF/ELF området.66 I 2000, uavhengige forskere overvåket HAARP overføringer av 14 hertz. De fant at når disse signalene ble kringkastet på høye utgangsnivåer, vindhastigheter toppet 70 miles per time. De så de samme overføringer spredt over et stort været foran nærmer vestkysten fra California til British Columbia. Selv om nedbør hadde vært opprinnelig prognose, foran ble sett shredding fra hverandre på satellitt bilder og regnet uteble.67 hobgoblin tørke kan være en berikende og inspirerende verktøy for visse bedriftsbrukere og styrende enheter.

HAARP er ikke bare i stand til destabiliserende landbruk og økologiske systemer hvor som helst på kloden, men effekten kan målrette mot utvalgte områder for å påvirke menneskets fysiske, mentale og emosjonelle reaksjoner under ikke-dødelige krigføring prosjekter.68 HAARP frekvenser strålte på bestemte mål som kan generere katastrofalt jordskjelv,69 akkurat som skjelvet i desember i fjor som drepte tusenvis av mennesker i Iran, en nemesis nasjon i henhold til Bush-administrasjonen.

Pentagon advarsel om klima-katastrofe er sikkert noe mer enn et tynt-fordekt forsøk på å forberede massene for bisarre atmosfæriske omveltninger vi kan forvente som den militære fortsetter å brutalize vår planet og i nærheten plass med sin groteske leker. Og vi er ikke sett noe ennå. Dr. Eastlund og hans ilk har utviklet planer for solenergi satellitter designet for å endre været med elektromagnetisk stråle utgang som dverger dagens HAARP-systemet.70 Som brå klimaendringer er i økende grad organisert, vil vi sikkert trenger ekstra fascistiske organisasjoner, en stadig voksende militære budsjett og mer gift-partikkel prosjekter som bare skje for å sikre befolkningen reduksjon som en annen fordel.

Til tross for visuelle bevis på at alle aspekter av vårt fysiske miljø blir manipulert og skadet for krig spill, noen Amerikanere kan ikke akseptere at farlige hemmelige operasjoner blir utført av en regjering de tror fortsatt å være en dydig forsvarer av frihet. Deres snublestein er en lammende tro at deres egne tjenestemenn ville aldri til å utføre farlig eksperimentering på menneskeheten siden "de har familier også." Historie og frigjøring av nedgraderes offentlige dokumenter motbevise en slik naivitet.

Selv om "de" hadde familier også, den AMERIKANSKE regjeringen og dens forsvar entreprenører utsatt borgere av den nordvestlige USA for stor og bevisst utslipp av radioaktivt jod 131 fra Hanford Nuclear Reservation hvor plutonium ble produsert for kjernefysiske bomber.71 De Kalde Krigen utgivelser sluppet løs stråling sykdommer på tusenvis av downwinders, og noen av dem mottatt opp til 350 rad av stråling når en maksimal sikkerhet dose er satt på .025 rad årlig.72 Mellom 1949 og 1952, radioaktive pellets, støv og partikler ble testet på uheldige borgere av Utah og New Mexico.73

I løpet av 1963, 1,200 prøvesprengninger av atomvåpen i Nevada test site hadde utsatt hver person i USA for å dødelig, radioaktivt nedfall, forårsaker millioner av fetal deaths, spontan abort, stillbirths og fødselsskader.74 Den AMERIKANSKE regjeringen også gjennomført over 4000 stråling eksperimenter på individuelle menneskelige forsøkspersoner uten deres samtykke.75 Den forsinkede virkninger av tiår av stråling fra våpen testing er i dag demonstrert ved et AMERIKANSK befolkningen er plaget med epidemi av kreft og hjerte-og karsykdommer, nevrologiske lidelser, lav fruktbarhet, kronisk tretthet, fedme (skjoldbruskkjertelen engasjement), immunforsvaret dysfunksjon og lærevansker. Omtrent halvparten av alle svangerskap i USA resultere i prenatal eller postnatal død eller en ellers mindre enn sunn baby.76

Som militær tankskip spy hvit kjemiske fjær over hele Amerika, til en kostnad av $3,448 per time per tanker,77 blir vi minnet om Dr. Leonard Cole 1994 vitnesbyrd før en Senatets Komité 45 år i friluft under testing som militære fly sprayet Amerikanske byer med bakterier, sopp og kreftfremkallende kjemikalier.78 Mellom 1962-1973, den AMERIKANSKE Marinen gjennomførte hundrevis av bio-kem tester kjent som Operation SHAD (Shipboard Fare og Forsvar). SHAD prosjekter som Høsten Gull og Kobber Hodet utsatt 10,000 sjøforsvarets personell for å fly spray laden med biologisk og kjemisk krigføring agenter, inkludert sarin nerve gass.79 cocktails som brukes i de folkemord "tester" er nå knyttet til kreft, hjerte-og lungeproblemer led ved å overleve marsvin.

Vi blir fortalt at forsvar tjenestemenn begått disse grusomhetene, slik at forskere kan lære om hvordan å "beskytte" Amerikanerne angrep. Så hvorfor, på slutten av 80-tallet, ville vår "beskyttere" falle over seg til å levere Saddam Husseins krig maskin med 90 forsendelser av kjemiske og biologiske våpen, inkludert sarin, miltbrann, botulisme, brucella og West Nile-Viruset?80

Det vil trolig ta mange år før Amerikanerne blir fortalt hva som blir testet på dem i løpet av vår nåværende chemtrail/space wars-tiden. Den Hanford downwinders ikke lære før 1986 hva som hadde blitt sluppet løs på dem noen 30 år tidligere; SHAD ofre arkivert passer i 2003 for å lære den grad de var med hensikt er utsatt for farlige stoffer i 60-årene.

For å forstå hvordan vår nasjon har kommet til denne dommedag korrupsjon, må vi huske at det umiddelbart etter andre VERDENSKRIG tok slutt, har den AMERIKANSKE regjeringen igangsatt Drift Binders gjennom et stort antall tyske Nazi-forskere ble importert til Usa. Når utstedt nye identiteter, disse døden industri proffene var ansatt i USA militære laboratorier for å utvikle en imponerende rekke hemmelige våpen prosjekter.81 Med kongressens finansiering, kroningen prestasjoner av dette nexus var opprettelsen av uhyggelig nye biovåpen, inkludert AIDS virus82 og en invalidiserende kronisk tretthet agent konstruert fra mycoplasma og brucella.83

De militære er bemyndiget til å fortsette dødelig eksperimentering med underfundig ordlyden i § 1520a Kapittel 32 av AMERIKANSKE Kode Tittel 50. Loven sier at forsvarsministeren kan IKKE gjennomføre noen kjemiske eller biologiske tester eller eksperiment på sivilbefolkningen, med mindre slike tester for medisinsk, terapeutisk, farmasøytisk -, jordbruks -, industri-formål eller til forskning generelt eller for beskyttelse mot våpen eller for rettshåndhevelse, inkludert opprørskontroll. Så DOD kan ikke bruke oss til marsvin, med mindre det er for alle "god" grunn under solen! Loven sier at menneskelig fag må gi informert samtykke. Men en ekkel smutthull i Kapittel 1515 i Kapittel 32 gir informert samtykke til å bli suspendert ved ordre under en periode av nasjonal krise, en situasjon som under denne nasjonen stadig arbeid ved bevisst hobgoblin design.

Få Amerikanske test rotter innse at Pentagon ' s gutter i Kongressen har nå:

* det er avsatt millioner av dollar for produksjon og testing av nye "mini atombomber" og bunker buster bomber.84* autorisert DOE for å fortsette teste i Nevada.85

* unntatt DOD og DOE fra landemerke miljø i utviklingen av disse nye våpen.86

America ' s 70,000 kjernefysiske våpen produsert siden 1945 er ikke tilstrekkelig! Som NORDMANN giret opp til å utvikle og teste fjerde generasjon atombomber, mange rapporter fortsette til overflaten om byrået er elendig korrupsjon og vanstyre. DOE er vanlig cover-up av nettstedet forurensning og dens underfundig innsats for å nedtone alvorlige sykdommer lidd av mange av sine kjernefysiske arbeidstakere er blant de siste skandaler.87

Når nye "low yield" kjernefysiske våpen (definert som mindre enn 5 kilotonn) er testet i Nevada, downwinders kan gjerne vite at en mini .5 tonn kjernefysisk stridshode ville ha til å grave 150 meter for å eliminere atmosfærisk nedfall. Ingen våpen utviklet ennå kan trenge mer enn 40 meter inn i jorden. En testet kjernefysisk stridshode som trenger å bare 40 meter vil kaste en million kubikkfot av radioaktivt avfall i atmosfæren.88

Pentagons nye nuke æra er i dyktige hender Forsvarsminister Donald Rumsfeld, som har så dyktig presiderte over forkjøps-kjernefysiske forbrenning av midtøsten-Muslimer. Rumsfeld har aldri tilstrekkelig forklart hvorfor hans Avdeling var i stand til å forsvare Pentagon-bygningen, til tross for en full times varsel som kapret flyene i luften. Bør Rumsfeld bli erstattet på grunn av Pentagons Irakiske tortur skandale, vi er trygg på at hans Bush utnevnt som etterfølger vil dele hans har-nuke-vil-reise ideologi.

Å jobbe tett med Rumsfeld er en coven av pro-nukers, inkludert hans rådgiver Keith Payne, en tydelig talsmann for forkjøps-kjernefysisk krig. Payne har skrevet at en "intelligent" kjernefysiske støtende lansert av den AMERIKANSKE ville resultere i kun 20 millioner AMERIKANSKE tapene, "et nivå som er kompatibelt med nasjonal overlevelse og utvinning."89

Nå som vi har knyttet sammen den historiske og politiske realiteter som vi klippe bølge våre flagg vi håper fortsatt at et tilstrekkelig antall av American lab-rotter vil mirakuløst vekke fra deres kollektive sløvsinn og ta lager av vår forferdelige situasjonen. Tross alt, gnagere har en svært kort levetid og er alltid drept da ikke lenger nyttig for dem å drive forskning. Ironien i dette horror story er at vi rotter er plyndret for å finansiere vår egen undergang. Vår nasjonale gjeld 7.2 billioner øker med $1,8 milliarder kroner om dagen.90 Pentagon ikke konto for $2.3 milliarder av sin skyggetilværelse transaksjoner.91 Den radioaktive operasjoner i Irak koster $3,7 milliarder kroner en måned, har de i Afghanistan $900 millioner kroner i måneden.92 Ingen vet hvor mange milliarder dollar blir spylt i Drift Cloverleaf og andre hobgoblin prosjekter. USA tilbringer $11,000 per sekund på våpen, ifølge beregninger feiret forfatter William Thomas.93

Så, mens vi venter på den store vekkelsen, og har en herlig, barium-tørket sommer under en syntetisk presenning av aluminium-hvit, partikkel-laden, elektrisk ladede luftfart avskum som går til himmelen. Tåle godt luftveier og okulær problemer mens du stirrer på stor fet solen ringer og smeary sundogs, patent signatur av kjemiske angrep. Ikke glem å hilse og klikk på hælene når du ser tanker formasjoner patriotically mette atmosfæren med en så tett, mikro-partikler brygg som kastet de svarte skygger ved siden av eller foran seg.

Som du er vitne til den skadelige drama i luften, husk, det er bare en del av "kill kjede."WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.