12 min read

Astana - Illuminati Capital of the World

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-16-DR

Som den første av ny kapital i det 21. århundre, byen Astana i Kasakhstan har blitt mottatt av mange som en revolusjon i sosiale arkitektur. Stiger ut av golde steppene i nord i landet, denne surrealistiske kapital representerer investeringer av milliarder på milliarder av petrodollars, og har noen av de mest radikale, revolusjonerende design verden noensinne har sett.

Ikke alle er queueing opp til å ta imot denne byen fremtiden, men. Kritikere og konspirasjonsteoretikere verden over har pekt ut den rike okkulte symbolikken som virker så dypt nedgravd i estetikk Astana... og mange er bebudet denne som "Illuminati Capital of the World".

ASTANA, KASAKHSTAN

Tidligere dette året jeg tilbrakte den beste delen av en måned i og rundt Astana. Jeg hadde ikke hørt noe om Illuminati teori da, og byen har ikke akkurat slå meg som en hovedstad for den Nye Verdens Orden.

Men, det er absolutt ikke noe rart om Astana. Mens de sentral-og forretningsområder har blitt møysommelig designet av noen av de mest anerkjente arkitektene i verden, er denne 15-år-gamle hovedstaden er fortsatt alvorlig mangler i boligsoner. Selv nå, mange offentlige tjenestemenn reisen med fly fra den gamle hovedstaden i Almaty. Resultatet er den mest kunstferdig futuristisk spøkelsesby du kan forestille deg – og føles som å gå på den forlatte satt for en 1970-talls sci-fi-film.

Rik symbolikk og særegne strukturelle utformingen av Astana gjør heve visse spørsmål... spørsmål som er best besvares av superimposing lyn effekter over opptakene av byens mer kjente landemerker, som dette klippet av xlivescom så tydelig viser.

Jeg kommer til å fortsette å henvise tilbake til punktene som er gjort i dette videoklippet som rapporten går på; ikke fordi xlivescom er noe som nærmer seg en autoritativ kilde til informasjon, men heller fordi denne videoen gir en kortfattet oppsummering av dusinvis av Astana-Illuminati teorier som er spredt over hele Internett på [1].

Ikke bekymre deg hvis du ikke gjør det til slutten av videoen, jeg er sikker på at du skjønner poenget. Mens det har sikkert klarer å fremheve noen bisarre funksjoner av byen, det er lite her som ikke kan forstås bedre når du vurdere historie og sammenheng i Astana.

DEN HVITE GRAVEN

Kasakhisk kultur har sine røtter i nomadiske tradisjoner, og de fleste av permanente bosetninger begynte ikke vises her til relativt nylig.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-9-DR

I 1824 et band av Sibirsk Kosakkene reiser på tvers av de sentralasiatiske steppene stoppet på bredden av Ishim Elven, hvor de bygget det som senere skulle bli en viktig festning for å forsvare sør-Russland. De kalte det "Akmolinsk': ordet for en Hellig Alter, oversette ord for ord, som "Hvit Grav'.

Byen vokste inn i det 20. århundre, og Akmolinsk serveres som en sentral jernbane depot i tiden rundt den russiske borgerkrigen. Under Sovjetunionen Kasakhstan ble en drivkraft av industrien, fabrikker, kjemiske anlegg, gruvedrift rigger og missil siloene ble bygget langt og bredt over hele landet, i tillegg til en rekke beryktede gulags.

Kanskje den grusomste av disse leirene lå på Akmolinsk seg selv, og kjent som ALZHIR: den 'Akmolinskii Leir for dere Hustruer av Forrædere av Hjemlandet'.

Kasakhstan satset sin uavhengighet etter fallet av Sovjetunionen i 1990, og et år senere, de slo olje i den sørlige Kaspiske regionen.

Beslutningen om å flytte landets hovedstad fra den sterkt Sovjet-inspirert Almaty til de små nordlige byen nå kjent som 'Ak Mola", ble tatt av mange som et tegn på trass på en del av den kasakhstanske myndigheter... selv om offisielle motiver inkludert Almaty er risikoen for seismisk aktivitet, sin nærhet til flyktige utenlandske grenser og begrenset plass for ekspansjon.

Farten ble offisielt 10. desember 1997, og byen Ak Mola vedtatt den kasakhisk tittelen "Astana', som betyr 'Kapital'.

DEN STORE ARKITEKTEN

For å gå tilbake til mistanker jevnet med xlivescom i videoen over, kanskje den sterkeste tilbakevendende tema er at av "tilbedelsen av solen'. Mens en naiv observatør kan være grunnlag for å sammenligne forekomsten av Bayterek-Tårnet for å noen slags solen alteret, ville det likevel være en grov misforståelse av monumentet er sanne mening.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-20-DR

Den Bayterek er Astana er mest varige ikonet, med en design som er basert på en gammel Tyrkisk folkeeventyr.

Som mange av Astana er landemerker, tårnet ble unnfanget ved den berømte Britiske arkitekten Sir Norman Foster. Golden sfære representerer et egg, søylen den "tree of life". Denne symbolikken kommer fra eventyret av Samruk, den "magiske bird of happiness": en mytisk være felles for persisk, Persisk, armensk, Bysantinsk, og et utvalg av Tyrkiske tradisjoner.

Personlig, jeg har ikke et problem med tilbedelsen av solen likevel – av alle ting du kunne vare for å guddommeliggjøre, solen slår meg som et ganske naturlig valg. Tilbedelsen av solen eldre enn noen annen tro eller undervisning i historien om menneskelig kultur, og solen og eagle emblemer tjene som viktige, historiske symboler for den kasakhisk rase. Konspirasjonsteoretikarane ville ha oss til å tro at solen er et symbol på Lucifer, og den ultimate okkulte ikonet, men solen var nærende alt liv på denne planeten lenge før de Kristne hadde oppfunnet begrepet 'Lucifer'.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-14-DR
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-17-DR

Men sammenligninger som kan trekkes mellom Astana sentrum og den tradisjonelle utformingen av et masonic temple er interessant å si det mildt.

Ak Orda Presidential Palace ligger i Øst av sentrum, i samme posisjon som Grand Master ' s chair. President Nazarbayev 's palace er flankert på hver side av store gylne søylene, som tilsvarer pent med de to søylene som kalles "Joachim" og "Boas' som står på hver side av en masonic temple.

Mange masonic ritualer krever starter å passere mellom disse pilarene, og de med litt fantasi kan foreslå at det å legge gylne søylene på hver side av Astana sentrale Nurzhol Bulevard gir mulighet for okkult arbeidet på en stor skala [2].

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-Masonic-Symbolikken

Mens øst-banestasjon av en masonic temple er opptatt av Grand Master (hvis visdom er ofte forbundet med Guddommelig Lys), vest-posisjon er riket av de Ledende Warden. Hans oppgaver er å presidere over Lodge på tider av arbeidskraft, og denne posisjonen kan sies å representere sjel, og reflekterer Guddommelig Lys på samme måte som månen reflekterer solens [3].

Det er vanskelig å trekke en parallell mellom den tilsynelatende solen symbolikken av Bayterek-Tårnet og månen foreninger som kjennetegner den tilsvarende plasseringen av frimurerlosjen. Med mindre selvfølgelig vil vi se enda lenger vest... vurderer Bayterek som midtpunktet av templet så, helt til vestre enden av Astana sentrale plaça finner vi Khan Shatyr fritidssenter. Jeg er ikke sikker på at dette er noe lettere å sammenligne masonic stillingen som Senior Warden om. Kanskje det er rimelig å konkludere med at dette masonic parallell er bare overfladisk og aethestic, snarere enn til hensikt å fungere som en funksjonell reconstruction.

En annoted, luftfotografi av sentrum av Astana viser layout mer tydelig, med lineær retning av Bayterek-Tårnet, Nazarbayev ' s Palace og Pyramiden av Fred i midtøsten. Grafikken nedenfor kommer fra David Icke's hjemmeside.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-Astana-Layout

Et annet viktig punkt å vurdere kan antyde at noen likheter mellom Astana sentrum og masonic temple er ikke mer enn eksentrisk, provoserende utforming: bare en liten mengde forskning på historien til frimureri vil avsløre at Håndverket var sterkt forfulgt av Russerne, samt gjenværende til denne dag strengt ulovlig i de fleste av den Islamske verden. Jeg kan bare ikke se det oppsiktsvekkende på i Kasakhstan, en overveiende muslimsk land som fortsatt sliter med å riste av spøkelser på sitt siste kommunistiske fortid.

ØYET I PYRAMIDEN

Det bringer oss til en av de mer markante bygningene på Astana ' s skyline, 77m høy pyramide kjent som Palasset for Fred og Forsoning.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-Alt-Ser-Øyet

Teoretikere som xlivescom har en tendens til å plukke opp på denne strukturen mer enn noen andre, når presentere Astana som den ultimate Illuminati hovedstaden. "Mye mer enn å være en turistattraksjon," de hevder, pyramiden "er en fremstilling av filosofi starter." Videre foreninger trekkes mellom den pyramidale design og læren om tall, for eksempel Pythagoras eller selv Manly P. Hall. Mens disse inkluderer noen interessante observasjoner, så følger det ikke at Astana-Palasset for Fred og Forsoning (eller 'Palasset for Fred og Accord" som det er noen ganger oversatt) var nødvendigvis bygget for å konkretisere disse samme esoteriske idealer.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-7-DR

Som et design-konsept, det virket ikke fremmed for meg enn Louvre i Paris eller Las Vegas Luxor Hotel... men da igjen, utallige nettsteder allerede argumentere tilfelle for en Illuminati-agenda bak disse bygningene også. Det virker uakseptabelt å tro at en arkitekt noen gang valgte en pyramide design rett og slett for å skape en dramatisk effekt.

En stor del av oppstyret er også laget av Palasset er interiør, der den kasakhisk kongressen møter rundt en sirkulær 'søn på bordet". Rett under denne er byens nye opera hall, og xlivescom notater med en mistanke om at det tidligere er betydelig mer 'lyse' enn den sistnevnte. Kanskje dette genuint ikke symboliserer veien til gudsfrykt sammen som den kasakhisk elite er trår... eller kanskje teatre rett og slett fungerer bedre når huset lysene er slått av. Du bestemmer.

Pyramiden er apex er innredet med dove motiver. Hvis du har spilt inn video til slutt vil du allerede vet at disse duer vises, "som representerer fred, noe som vil resultere i en forening av verdens regjeringer og religioner i den NYE verdensorden." Du vil også oppmerksom på at bildet av en sol som vises på glass tak representerer Satan, og ikke den faktiske solen selv.

Som for den altseende Øye i denne pyramiden, President Nursultan Nazarbayev seg selv virker som en usannsynlig Illuminati-bonden. Denne gamle-skolen Sovjetiske sluttet seg til den kasakhstanske Kommunistpartiet i 1962, jobber seg opp til stilling som førstesekretær av 1989. Han står i dag som Kasakhstan første – og eneste – demokratisk valgte president.

Det har vært mange kritikk av Nazarbayev er tilsynelatende urokkelig regelen; en studie utført i 2004 av Transparency International organisation erklært Kasakhstan for å være lidelse fra "svært utbredt korrupsjon", og sivile aktivister både på innsiden og utsiden av Kasakhstan sitere forekomster av "menneskerettighetene".

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-11-DR

Den Nazarbayev familie har blitt undersøkt i det siste for påstander om hvitvasking av penger, bestikkelser og drapet, mens tidligere statsråder i den kasakhstanske myndigheter hevder Nazarbayev har akseptert millioner av dollar i bestikkelser, mens diskret overføre minst $1 milliard av olje fortjeneste til sin personlige konto. Ingen av disse påstandene har vist seg imidlertid, og Nazarbayev fortsetter å få internasjonal sammenheng for sitt arbeid med riving av tidligere Sovjetiske kjernefysiske våpen, så vel som å trykke på for å se flere kvinner i regjeringen og politikk.

Det er verdt å merke seg at den tidligere påstander kunne ikke være lengre fra modus operandi av den teoretiske Western Illuminati. Snarere enn en sofistikert og hemmelighetsfull kartellet kontrollerer samfunnet gjennom verdener av finans og media, Kasakhstan oppfattet problemer har kanskje vært mer nøyaktig antatt av referanser til en "Sovjetiske mobbe-gutt-mentalitet"; for en mer nøyaktig parallell til dette storslåtte overdådige kapital bygget av en karismatisk-ennå-nedlatende ledende figur, en bør se East snarere enn Vest, mot den nordkoreanske hovedstaden Pyongyang, for eksempel.

EN NY VERDENSORDEN

Et veldig godt spørsmål som burde bli bedt om på dette punktet, er hvorfor ville en hemmelig herskende eliten lagt så mye tid og penger i å utforme en hovedstad som avslører deres hensikt i et så spektakulært fn-hemmelighetsfull måte?

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-6-DR

Som tilfellet ofte er imidlertid konspirasjonsteoretikere har et svar for dette også.

Externalisation of the Hierarchy var tittelen på en 1957 bok av Britisk forfatter og theosophist Alice A. Bailey. legg ganske enkelt, 'externalisation' er prosessen der massene er forsiktig forberedt for fremtiden, som de som styrer verden fra bak kulissene gradvis gjøre seg kjent gjennom stadig mer eksplisitt tegn [4].

Jeg har aldri gjort det til toppen av Bayterek, og heller ikke jeg steg inne i Palasset for Fred og Fellesskap. Men jeg bruker mye tid på å bli kjent med folk i Astana, og se byen sin som de ser det.

Jeg besøkte en rekke museer, restauranter og barer, og utforsket den omfattende grønn park ved siden av Ishim Elven. Byen har et livlig natteliv, og mye av ex-pat kultur i Astana er sentrert rundt "Guns N' Roses Pub-Grill'. Byen er moderne entertainment complex ligger inne i Khan Shatyr, eller 'Khan Rulletekst". Denne enorme, gjennomsiktig telt-lignende struktur dekker et område som er større enn 10 fotballstadion, med teppe på gulvet av butikker, underholdning og sport fasiliteter. I øverste etasje av Khan Shatyr, vil du finne en tropisk strand – komplett med ekte sand, overbevisende palmer og bølgemaskin.

Khan Shatir (Gigantisk Telt)
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-4-DR

Jeg hadde selv sjansen til å ta i en forestilling av"Coppélia' av den kasakhstanske National Ballet; historien om en ung mann som faller håpløst forelsket i en automat som er opprettet av en grusom oppfinner, bare for å vokse i økende grad isolert fra den virkelige verden rundt ham. (Ikke bekymre deg, det ironiske var ikke tapt på meg – dette er Monarch Programmering på sitt beste.)

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-12-DR

Det er mye å like med Kasakhstan, og jeg virkelig varmet opp til den kasakhstanske folk. I min vurdering, tilsynelatende åpenbar, og ofte rapporterte Illuminati symbolikken i Astana er ikke mer enn overfladisk streken av en eventyrlig moderne hovedstad: Astana er hva som skjer når en eksentrisk og mektig hersker leier et team av verdens mest berømte arkitekter til å bygge den ultimate hovedstaden på et ubegrenset budsjett.

Sir Norman Foster, Kisho Kurokawa og andre arkitekter som er involvert i denne bildesøk-dollar prosjektet søkte gjennom historiebøkene for sin inspirasjon, innlemme elementer av greske, Egyptiske og arabiske design [5].

Astana bringer gamle mytologier til liv, samtidig som det gir et lerret for noen av verdens mest slående, moderne arkitektur... men å tillegge denne unike design til et hemmelig samfunn hellbent på å etablere en Ny verdensorden, er bare ren dum.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-10-DR
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-1
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-15-DR
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-2
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-5-DR
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-19
Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-8

[1] Du kan finne noen flere kilder for Astana-Illuminati teorier på Vakt Statsborger, Konspirasjon Arkiv og Illuminati-Italia. Ta deg tid til å sjekke noen av disse ut som de er ofte morsomme.

[2] Se for eksempel Den Okkulte Ritualer Av Gloriana – en fascinerende beretning om den esoteriske undertekst til Queen Elizabeth ' s Diamond Jubilee Pageant.

[3] jeg ønsker å takke Brennende Taper for utmerket kilde til informasjon om masonic symbolikken.

[4] Alright, så legger jeg det veldig, veldig enkelt. Mens begrepet 'externalisation of the hierarchy" er ofte brukt til å illustrere den samme New World Order teorien som presenteres her, Bailey ' s opprinnelige arbeid (som hun hevdet å være en transkripsjon av en gammel kropp av visdom som kan dateres så langt tilbake som Atlantis), fokusert mer på en messiansk hierarki gjenvinne form og stoff før det er i stand til å "funksjon åpent på det fysiske planet".

[5] Noen mennesker har tatt dypere analyse fortsatt, og ser på den strukturelle utformingen av den nye byen i detalj, og trekke paralleller med "hellig geometri" av frimureri. Nysgjerrig? Du kan sjekke ut denne videoen og bestemme selv.

Mørk-Turisme-Illuminati-Kapital-Astana-Kasakhstan-18-DR
Støtte Den Bohemske Blogg på Patreon

Eksklusjon Sonen.

Den Bohemske Bloggen din er større enn den ser ut. Faktisk, det er et stort område som er skjult bak de offentlige sider... en plass hvor brukere av nettstedet kan få tilgang til eksklusivt innhold, bok og forhåndsvisninger eget bilde gallerier. Det heter Eksklusjon Sonen. Bare sponse meg tilsvarer en kopp kaffe for hver ny artikkel i innlegget, og jeg vil sende deg passordet. Sjekk ut siden min på Patreon for å finne ut mer om fordelene av å bli involvert.


WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.