29 min read

KHAZARIAN MAFIA

- Av Preston James, Ph.D - 25. juni 2018

KHAZARIAN MAFIA : Du vet ikke, hva du ikke vet!

Den skjulte historien til den utrolig onde Khazarian-mafiaen (oppdatert)

Khazarian Mafias hemmelige historie og dens onde plan for å kapre hele verden nå avslørt for første gang.

Merknad:  Khazarernes historie, nærmere bestemt Khazarian Mafia (KM), verdens største organiserte kriminalitetssyndikat som det kazariske oligarkiet ble utformet ved deres distribusjon av babylonsk Money-Magick, er nesten fullstendig trukket ut av historiebøkene.

Den nåværende KM vet at den ikke kan operere eller eksistere uten taus hemmelighold, og derfor har brukt mye penger på å få historien utskåret fra historiebøkene for å forhindre at borgere i verden lærer om sin "onde over fantasi", som gir denne verdens største organiserte kriminalitet Cabal.

Forfatterne av denne artikkelen har gjort sitt beste for å gjenopplive denne tapte, hemmelige historien til Khazarians og deres store internasjonale organiserte kriminalitetssyndikat, best referert til som Khazarian Mafia (KM) og gjøre denne historien tilgjengelig for verden via Internett, som er den nye Gutenberg Press.

Det har vært svært vanskelig å rekonstruere denne skjulte hemmelige historien til KM, så unnskyld alle mindre unøyaktigheter eller feil som er utilsiktede og skyldes vanskeligheten med å grave frem den sanne historien til Khazaria og dens mafia. Vi har gjort det beste vi kan for å rekonstruere det.

Det var Mike Harris som koblet sammen prikkene og gjorde den faktiske oppdagelsen av tilstedeværelsen av den Khazarian Mafias hemmelige historie og blod ed for å hevne seg på Russland for å hjelpe amerikanere til å vinne revolusjon og borgerkrigen, og deres blod ed av hevn mot Amerika og amerikanere for å ha vunnet disse krigene og opprettholdt unionen.

På den syriske konferansen om bekjempelse av terrorisme og religiøs ekstremisme 1. desember 2014 - i sin  Keynote-adresse, røpet Veterans Today seniorredaktør og direktør Gordon Duff offentlig  for første gang noensinne at verdensterrorisme faktisk skyldes et stort internasjonalt organisert kriminalitetssyndikat tilknyttet Israel. Denne  avsløringen sendte sjokkbølger  på konferansen og nesten øyeblikkelig rundt om i verden, da nesten hver verdensleder mottok rapporter om Gordon Duffs historiske avsløring samme dag, noen i løpet av få minutter.

Og sjokkbølgene fra hans historiske tale i Damaskus fortsetter å gjenklare verden rundt til i dag.  Og nå har Gordon Duff bedt president Putin om å løslate russiske Intel  som vil eksponere rundt 300 forrædere i kongressen for deres alvorlige serieforbrytelser og lovpålagte spionasje på vegne av Khazarian Mafia (KM) mot Amerika og mange Midtøsten-nasjoner.

Vi vet nå at den khazariske mafiaen (KM) fører en hemmelig krig mot Amerika og amerikanere ved bruk av falsk flagg Gladio-stil terrorisme, og via det ulovlige og ukonstitusjonelle Federal Reserve System, IRS, FBI, FEMA, Homeland Sikkerhet og TSA. Vi vet med sikkerhet at KM hadde ansvaret for å distribuere et falsk flagg-angrep på Amerika på innsiden av jobben 9-11-01, så vel som Murrah Building Bombing 19. april 1995.

Den skjulte historien til den utrolig onde Khazarian-mafiaen


Veteran Today - av Preston James og Mike Harris

100-800 e.Kr. - et utrolig ondt samfunn dukker opp i Khazaria:

Khazariere utvikler seg til en nasjon styrt av en ond konge, som hadde eldgamle babylonske svartekunster, okkulte oligarker som tjente som hans domstol. I løpet av denne tiden blir Khazarians kjent for omliggende land som tyver, mordere, veibanditter, og for å anta identiteten til de reisende de myrdet som en normal yrkesutøvelse og levesett.

800 e.Kr. - Ultimatum er levert av Russland og andre omkringliggende nasjoner:

Lederne for de omkringliggende nasjonene, spesielt Russland, har hatt så mange år med klager fra sine innbyggere at de som gruppe leverer et ultimatum til den kazariske kongen. De sender en kommunikasjon til den kazariske kongen om at han må velge en av de tre Abrahams-religionene for sitt folk, og gjøre det til hans offisielle statsreligion og krever at alle Khazarian-borgere skal utøve den, og sosialisere alle Khazarian-barn til å utøve denne troen.

Den kazariske kongen fikk et valg mellom islam, kristendom og jødedom. Den kazariske kongen valgte jødedom og lovte å holde seg innenfor kravene som ble stilt av det omliggende nasjonalforeningen ledet av den russiske tsaren. Til tross for hans enighet og løfte, fortsatte den kazariske kongen og hans indre krets av oligarker å praktisere eldgamle babylonske svartmagier, også kjent som Secret Satanism. Denne hemmelige satanismen involverte okkulte seremonier med ofring av barn, etter å ha "blødd dem ut", drukket blodet og spist hjertene.

Den dype mørke hemmeligheten bak de okkulte seremoniene var at de alle var basert på eldgamle Baal-tilbedelse, også kjent som tilbedelse av ugla. For å lure konføderasjonen av nasjoner ledet av Russland som så på Khazaria, smeltet den kazariske kongen disse Luciferian-magik-praksisene med jødedommen og skapte en hemmelig Satanisk-hybrid religion, kjent som babylonsk talmudisme. Dette ble gjort til den nasjonale religionen Khazaria, og pleiet den samme ondskapen som Khazaria var kjent for før.

Dessverre fortsatte khazarerne sine onde veier og ranet og myrdet de fra omliggende land som reiste gjennom Khazaria. Khazariske røvere forsøkte ofte å anta identiteten sin etter at de myrdet disse besøkende, og ble mestere av forkledninger og falske identiteter - en praksis de har fortsatt videre til i dag, sammen med deres okkulte seremonier for barn, som faktisk er eldgamle Baal-tilbedelse.

1200 e.Kr. - Russland og nasjonene rundt har fått nok og iverksette tiltak:

Rundt 1200 e.Kr., førte russerne en gruppe nasjoner rundt Khazaria og invaderte den, for å stoppe de kazariske forbrytelsene mot folket, som inkluderer kidnapping av sine små barn og spedbarn for deres blodoffer seremonier til Baal. Den kazariske kongen og hans indre domstol for kriminelle og mordere ble kjent som Khazarian Mafia (KM) av nabolandene.

De kazariske lederne hadde et velutviklet spionettverk som de fikk forhåndsvarsel og rømte fra Khazaria til europeiske nasjoner i vest, og tok sin enorme formue med seg i gull og sølv. De la seg lavt og omgrupperte, mens de antok nye identiteter. I det skjulte fortsatte de sitt Sataniske barneblod og offerritualer, og stolte på Baal for å gi dem hele verden og alle dens rikdommer, slik de hevdet at han hadde lovet dem, så lenge de fortsatte å blø og ofre barn og spedbarn for ham.

Den kazariske kongen og hans domstol Mafia planla evig hevn mot russerne og de omkringliggende nasjonene som invaderte Khazaria og drev dem fra makten.

Khazarian-mafiaen invaderer England etter å ha blitt utvist i hundrevis av år:

For å oppnå deres invasjon, leide de Oliver Cromwell til å drepe King Charles 1 og gjøre England trygt for bank igjen. Dette begynte de engelske borgerkrigene som raserte i nesten et tiår, noe som resulterte i regjering av kongefamilien og hundrevis av den ekte engelske adelen. Slik ble City of London opprettet som Europas bankhovedstad og lanserte begynnelsen av det britiske imperiet.

* David Icke var den første noensinne som modig utsatte Rothschilds offentlig foran hundrevis. Dette gjør ham selvfølgelig til en internasjonal helt, og vi trenger mer med hans slags mot til å bryte opp forsiden som skjuler Khazarian Mafia og få slutt på deres verdensomspennende illegitime makt.

Khazarian Mafia (KM) bestemmer seg for å infiltrere og kapre all verdensbank ved å bruke Babylonian Black-Magick, også kjent som Babylonian Money-Magick eller den hemmelige kunsten å tjene penger på ingenting, og også bruke kraften til pernicious usury for å samle renter:

KM brukte sin enorme formue for å inngå et nytt banksystem, basert på hemmelige babylonske svartmagiske pengemagier som de hevdet å ha lært av de onde ånder i Baal, til gjengjeld for at de mange barna ofret ham.

Denne babyloniske pengemagikken innebar bytte av papirkredittbevis for gull- og sølvforekomster, noe som gjorde det mulig for reisende å reise med pengene sine i en form som ga enkel erstatning hvis de mister sertifikatene eller fikk dem stjålet.

Interessant hvordan selve problemet som ble startet av khazarerne, også hadde en løsning gitt av dem. Til slutt infiltrerte den khazariske kongen og hans lille domstol i nærheten Tyskland med en gruppe som valgte navnet "Bauerne" av Tyskland for å representere dem og videreføre deres Baal-drevne onde system. Bauers of the Red Shield, som representerte deres hemmelige blodbaserte barnoffer, skiftet navn til Rothschild (også kjent som "rockens barn, Satan").

Rothschilds som de fremste menn for den Khazarian Mafia (KM) infiltrerer og kaprer British Banking og kaprer deretter hele nasjonen England:

Bauer / Rothschild hadde fem sønner som infiltrerte og overtok europeisk bankvirksomhet og City of London Central Banking System gjennom forskjellige listige skjulte operasjoner, inkludert en falsk rapport om Napoleon-seier mot britene, da han faktisk tapte. Dette gjorde det mulig for Rothschilds å bruke svindel og bedrag for å stjele rikdommen til den engelske adelen og den landlige herren, som hadde foretatt forretningsinvesteringer med City of London Banking institusjoner.

Rothschilds opprettet et privat Fiat-banksystem som spesialiserte seg på å tjene forfalskede penger på ingenting - ved å belaste skadelig ubehag for det britiske folket ved å bruke det som burde vært deres egne penger.

Dette var den svarte kunsten til babylonsk pengemagick; de hevdet overfor innsidere at slik teknologi og hemmelig pengekraft ble gitt dem av Baal, på grunn av deres hyppige utblødning av barn og ofrer ritualer til Baal.

Når de først hadde infiltrert og kapret det britiske banksystemet, blandet de seg med de britiske kongelige og infiltrerte og kapret fullstendig hele England og alle dets store institusjoner. Noen eksperter mener at Rothschilds folkemordte kongefamiliens medlemmer ved å iscenesette hemmelighetsstyrt ulovlig og utroskap med sine egne kazariske menn for å erstatte de kongelige med egne forestillere til tronen.

Khazarian Mafia (KM) lønner en internasjonal innsats for å utrydde konger som styrer av den allmektige guddommelige rettighet:

Fordi KM hevder å ha et personlig partnerskap med Baal (alias Djevelen, Lucifer, Satan) på grunn av deres ofre til ham. De avskyr alle konger som styrer under Gud den allmektige myndighet fordi de fleste føler et ansvar for å sørge for at deres eget folk blir beskyttet mot infiltratører og forræderiske "fiender innen portene."

På 1600-tallet drepte KM de britiske kongelige og erstatter sine egne forfalskninger. På 1700-tallet dreper de French Royals. Rett før andre verdenskrig dreper de den østerrikske erkehertugen Ferdinand for å starte WW1. I 1917 samlet de KM-hæren sin, bolsjevikene, og infiltrerte og kaprer Russland, drepte tsaren og hans familie i kaldt blod, bajonett sin favorittdatter gjennom brystet og stjeler alle de russiske gull-, sølv- og kunstskattene. Rett før 2. verdenskrig dreper de østerrikske og tyske kongelige. Deretter kvitter de seg med de kinesiske kongelige og demonterer den japanske herskeren.

Khazarian Mafias intense hat mot alle som bekjente tro på noen gud, men deres gud Baal, har motivert dem til å myrde konger og kongelige, og sørge for at de aldri kan styre. De har gjort det samme med amerikanske presidenter - kjørt sofistikerte skjulte operasjoner for å dememple dem.

Hvis det ikke fungerer, dreper KM dem, som de gjorde med McKinley, Lincoln og JFK. KM ønsker å eliminere alle sterke herskere eller folkevalgte som våger å motstå sin babylonske pengemagikkmakt eller deres skjulte makt oppnådd ved utplasseringen av deres menneskelige kompromissnettverk.

Rothschilds oppretter internasjonal handel med narkotika på vegne av KM:

Rothschilds drev da hemmelig Det britiske imperiet og laget en ond plan for å gjenvinne de enorme mengder gull og sølv britene hadde betalt til Kina for sin høykvalitets silke og krydder som ikke var tilgjengelige andre steder.

Rothschilds hadde gjennom sitt internasjonale spionettverk hørt om tyrkisk opium og dets vanedannende egenskaper. De satte ut en skjult operasjon for å kjøpe tyrkisk opium og selge den i Kina, og smittet millioner med en dårlig opiumsvaner som brakte tilbake gull og sølv i Rothschild-kisten, men ikke til det britiske folket.

Opiumavhengighetene skapt av Rothschild opiumsalg til Kina skadet Kina så mye at Kina gikk i krig ved to anledninger for å stoppe det. Disse krigene var kjent som Boxer Rebellions eller Opium Wars.

Pengene Rothschilds tjente på salg av opium var så enorme at de ble enda mer avhengige av de enkle pengene enn opiatavhengige var til opium.

Rothschilds var finansieringskilde bak etableringen av de amerikanske koloniene, ved å innlemme Hudson Bay Company og andre handelsselskaper for å utnytte den nye verdenen i Amerika. Det var Rothschilds som beordret masseutryddelse og folkemord på urbefolkningen i Nord-Amerika for å tillate utnyttelse av de enorme naturressursene på kontinentet.

Rothschilds fulgte også den samme forretningsmalen i Karibia og i det asiatiske subkontinentet India, noe som resulterte i drap på millioner av uskyldige mennesker.

Rothschilds starter den internasjonale slavehandelen, et foretak som så på disse kidnappede menneskene som bare dyr - et syn som Khazariene ville påtvinge alle verdens mennesker som ikke var en del av sin onde sirkel, som noen kalte “Old Black Nobility”. “:

Rothschilds neste store prosjekt var å starte den verdensomspennende slavehandelen og kjøpe slaver fra skjeve stammesjefer i Afrika som jobbet med dem for å kidnappe medlemmer av konkurrerende stammer for salg som slaver.

Rothschild-slavehandlerne tok deretter disse kidnappede slavene på sine skip i trange celler til Amerika og Karibia der de ble solgt. Mange døde til sjøs på grunn av dårlige forhold.

Rothschild-bankfolkene lærte tidlig at krig var en flott måte å doble pengene sine på kort tid ved å låne ut penger til begge krigførende sider. Men for å bli garantert samlinger, måtte de få skattelovene vedtatt, som kunne brukes til å tvinge betaling.

KM Rothschild-private Fiat Counterfeit Banksters planlegger evig hevn mot de amerikanske kolonistene og Russland som hjalp dem med å tape den revolusjonære krigen:

Da Rothschilds tapte den amerikanske revolusjonen, beskyldte de den russiske tsaren og russerne for å ha hjulpet kolonistene ved å blokkere britiske skip.

De sverget evig hevn på de amerikanske kolonistene, akkurat som de hadde da russerne og deres allierte knuste Khazaria i 1000 e.Kr.

Rothschilds og deres engelske oligarki som omringet dem, planla måter å ta Amerika igjen på, og dette ble deres viktigste besettelse.

Deres favoriserte plan er å sette opp en amerikansk sentralbank, med babylonske pengemagi og hemmelig forfalskning.

Rothschild KM prøver å ta Amerika igjen i 1812 på vegne av den khazariske mafiaen, men mislykkes, nok en gang på grunn av russisk innblanding:

Denne fiaskoen rasende Rothschild KM, og de plotter en gang evig hevn mot både russerne og de amerikanske kolonistene og planlegger å infiltrere og kapre begge nasjoner og kapitalstripe, tyrannisere og deretter massemordere både nasjoner og deres befolkning.

KMs forsøk på å opprette en privat amerikansk sentralbank er blokkert av president Andrew Jackson, som kalte dem Satanic og lovte å rute dem ut av den allmektige Guds nåde og kraft.

Bankstillerne i Rothschild omgrupperer og fortsetter sine skjulte forsøk på å installere sin egen babylonske pengemagickbank i Amerika.

Til slutt i 1913 lykkes Rothschild KM med å etablere et stort strandhode i Amerika - og en ond fiende fra alle amerikanere kommer inn i portene til Amerika:

I 1913 var Rothschild KM i stand til å etablere et strandhode ved å bestikke skjeve, forræderiske kongressmedlemmer for å vedta den ulovlige, Unconstitutional Federal Reserve Act på julaften uten et nødvendig beslutningsdyktighet. Loven ble deretter signert av en skjev, kjøpt president, som var en forræder for Amerika, i likhet med kongressmedlemmene som stemte for den.

Rothschild KM oppretter deretter et ulovlig skattesystem i Amerika:

KM satte inn et ulovlig, grunnlovsfestet skattesystem for å sikre at amerikanere måtte betale for høye nivåer av USG, godkjent av en kjøpt, skjeve kongress- og presidentdukker, satt på plass ved korrupt KM-kampanje finansiere.

Det er lett for KM å skaffe penger nok til å velge den de vil, for når du kontrollerer en bank som er en hemmelig stor forfalsker, har du alle pengene du har gjort for deg. Omtrent samtidig med at de opprettet sitt ulovlige skattesystem i Amerika, bestikket de også kongressmedlemmer for å godkjenne Internal Revenue Service, som er deres private inkassobyrå som er innlemmet i Puerto Rico.

Rett etterpå opprettet de Federal Bureau of Investigation for å beskytte bankfolkene sine, for å betjene deres dekningsbehov og forhindre at de noen gang blir tiltalt for sine barnofferritualer, pedofile nettverk; og for å tjene som en skjult Intel-operasjon på deres vegne.

Merk at FBI ikke har noe offisielt charter, ifølge Library of Congress, og har ingen rett til å eksistere eller utstede lønnsjekker.

Rothschild KM satte i gang bolsjevikrevolusjonen i Russland for å trekke utrolig vill, blodig hevn mot uskyldige russere, som de hadde planlagt i mange år, helt siden Khazaria ble ødelagt:

Rothschild KM iscenesatte og konstruerte den russiske revolusjonen på forhånd ved å bruke sine sentralbanker til å betale for den bolsjevikiske infiltrasjonen av Russland og deres revolusjon på vegne av den Khazarian Mafia (KM).

Bolsjevikene ble faktisk opprettet og distribuert av den Khazarian Mafia (KM) som den essensielle delen av deres lenge planlagte hevn på den russiske tsaren og det uskyldige russiske folket for å ha brutt opp Khazaria i ca 1000 e.Kr. for sin gjentatte ran, drap og identitetstyveri reisende fra landene rundt Khazaria. Dette lite kjente faktum forklarer den ekstreme volden som ble tatt ut mot Russland som mangeårig hevn av Rothschild kontrollerte Khazarian Mafia (KM).

I en godt planlagt villmann og umenneskelig blodutslettelse som bedøvet verden, ble bolsjevikene sluppet løs i full raseri på vegne av KM for å hevne seg på russerne. Dette hadde vært planlagt siden ødeleggelsen av Khazaria.

Bolsjevikene, i retning av Rothschild KM, voldtok, torturerte og massedrapte cirka 100 millioner russere, inkludert kvinner, barn og spedbarn. Noe av torturen og blodutslettingen var så ekstrem, vi kommer ikke til å nevne det her i denne artikkelen.

Men lesere som vil vite det, kan gjøre noe grundig internettforskning på “Red Terror” eller “Bolshevik Cheka” eller se den klassiske filmen “The Checkist” som er tilgjengelig på www.youtube.com.

Rothschild Khazarian Mafia (KM) bestemte seg nok en gang for å dyppe seg selv og infiltrerte og kapret all jødedom:

Rothschild KM opprettet en hovedplan for å kontrollere all jødedom og sinnskontrollert jødedom. Rothschild KM har kapret jødedommen, mønstret den av babylonsk talmudisme (Luciferianisme eller satanisme) og fått kontroll over bank- og Wall Street-yrkene generelt, Kongressen, de store massemediene; sammen med de fleste rikdom og økonomiske virkemidler for å lykkes.

Dermed kunne Rothschild KM formidle rikdom og suksess til de jødedommene som drakk sin Kool-aide og bruke dem som utskjæringer, eiendeler og Sayanims. På denne måten kapret Rothschilds jødedommen.

Deres finansiering av den israelske Knesset og konstruksjonen av den ved å bruke frimurer-okkult arkitektur viste deres forpliktelse til den okkulte og babylonsk talmudisme og alt det onde som fulgte med det, inkludert barnoffer til deres hemmelige gud Baal. De satte opp et NWO-system kalt Verdenssionisme som lærte og innprente mottagelige jødedomme med en paranoid gruppe-villfarelse om rasemessig overlegenhet, som antok at alle hedninger hadde til hensikt å massemordre alle jødedommer.

Frimurerarkitektur ble brukt i bygningen av den israelske høyesteretten

De kalte denne rasparananoide masse-jødiske vrangforestillingen om verdens erobring, "Verdenssionisme", som virkelig er en form for skjult babylonsk talmudisme eller Luciferianisme som hadde vært ukjent for mainstream-jødedommen. Systemet ble designet for å bruke jødedom som dekning, men også for å salve dem med babylonsk pengemakt, for å bruke dem som utskjæringer, og senere ofres til Lucifer i to faser.

Den første fasen ville være deres planlagte andre verdenskrig i nazi-arbeidsleirer, avskåret fra forsyninger, noe som resulterte i omkomne av rundt 200 000 jødedommer av sult og sykdom, sammen med rundt 90 000 ikke-jødiske innsatte fra samme årsaker, ifølge respekterte Røde Kors offisielle tall. Dette tallet er 5% av hva Khazarian Mafia (også kalt verdenssionistene) hevder.

Det andre store offeret ville være et endelig offer, når deres nye verdensorden Luciferianske konge ville bli satt inn i makten, og når alle de tre Abrahamske religionene ville bli utryddet - særlig jødedommen, som ville klandres for alle verdens kriger og ødeleggelser.

Da ville Rothschilds nok en gang forandre seg til en helt ny identitet som ikke er assosiert med jødedommen i noen form, ikke engang verdenssionismen.

Det er viktig å innse at Rothschild KM tok Tyskland ned til ingenting etter andre verdenskrig, skapte et vakuum for fascismen og deretter gjenoppbygde det, skapte nazismen og installerte Hitler som en motkraft for deres russiske bolsjevisme.

Hitler ble et problem for KM da han slo seg løs og begynte å handle i det tyske folks og verdens frie folk, og utviklet sitt eget banksystem fritt for Rothschilds.

Hitler introduserte et finansielt system som var fritt for rusk og som var gunstig for arbeiderklassen. Dette ga mandat til fullstendig ødeleggelse av Tyskland og det tyske folket, fordi Rothschilds og Khazarians aldri kunne tillate et økonomisk system som ikke var avhengig av usury å eksistere.

Vi ser det samme i dag med den kazariske krigen mot islam, fordi islam forbyr uury. Derfor er Israel så sprek og aggressiv når det gjelder å ødelegge det islamske folket i verden.

KM forventet at dette skulle være et stort WWII, og da de støttet begge sider, kunne dette brukes til å industrialisere hele verden og maksimere deres bankster-penger.

Rothschild KM bestikket deretter og fremkalte Kongressmedlemmer til å sende amerikanske soldater til deres førtrinn og konstruerte WWI:

Som en fortsettelse av deres velprøvde mønster for å finansiere begge sider i enhver krig for å maksimere fortjenesten, anskaffelsen av flere føderale skattepenger og økt internasjonal makt, har Rothschild Khazarians nok en gang bestukket, utpresset og fremkalt kongressmedlemmer til å erklære krig mot Tyskland i 1917.

Dette ble tilrettelagt av et KM-falskt angrep med forliset av Lusitania.

Rothschild KM har siden utviklet det vanlige mønsteret for skjult iscenesettelse av falske flagg-angrep som en standard operasjonsprosedyre for å få amerikanere til å kjempe kriger for Khazarian Mafia.

Etter at 2. verdenskrig var ferdig, satte Rothschild KM ut den kalde krigen, og brukte dette som en unnskyldning for å bringe nazistiske forskere og sinnskontrolleksperter til Amerika under Operation Paperclip.

Dette tillot dem å sette opp et verdensomspennende spionerings- og spionasjeanlegg som langt overgikk noe av deres tidligere innsats.

Under dette nye systemet fortsetter de å infiltrere og kapre alle amerikanske institusjoner, inkludert de forskjellige amerikanske kirkesystemene, frimureriet (spesielt Scottish Rite og York Rite), det amerikanske militæret, amerikanske Intel og de fleste private forsvarsentreprenører, rettsvesenet og de fleste byråer for USG, inkludert de fleste statlige regjeringer, og begge større politiske partier også.

Rothschild KM oppretter nazistiske arbeidsleirer som et påskudd for senere å manipulere de allierte til å gi dem sin egen private koloni i Palestina ved å bruke land stjålet fra palestinerne:

Rothschild KM var i stand til å bruke deres selv-merkede, såkalte "holocaust" for å tjene som en tankekontroll-trigger for å hindre og motstå enhver kritikk av deres sionistiske måter.

Sannheten i saken var at Rothschild KM satte opp nazistenes arbeidsleire for å tjene enorme overskudd for selskapene deres som drev arbeidsleirene deres og forsynte seg av nazistenes krigsmaskin.

Da Rothschild KM fikk sitt eget private hjemland i Israel i 1947 gjennom deres skjulte politiske manipulasjoner, begynte de i hemmelighet å se hele Palestina som deres nye Khazaria, og begynte å planlegge hvordan man skulle folkemorde alle palestinere og stjele hele Palestina for seg selv. Deres planer inkluderer deres fantasi om å konstruere et "større Israel" ved å overta hele Midtøsten og manipulere stumme amerikanske Goyim for å kjempe og dø på deres vegne, ta alle de arabiske landene for Israel og den Khazarian Mafia (KM), slik at de kan eiendeler stripe sin formue og naturressurser, spesielt råolje.

Nylig fagfellevurdert Johns Hopkins genetisk forskning fra en respektert jødisk MD viser at 97,5% av jødedommene som bor i Israel absolutt ikke har noe eldgamalt hebraisk DNA, derfor ikke er semitter, og ikke har eldgamle blodbånd til Palestina. Derimot har 80% av palestinerne eldgamalt hebraisk DNA og er således ekte semitter, og har eldgamle blodbånd til det palestinske landet. Dette betyr at de virkelige antisemittene er israelerne som stjeler palestinske land for å bygge israelske bosetninger, og det er israelerne som er de som tyranniserer og massemyrder uskyldige palestinere.

Rothschild viderefører dynastiet videre til 7. generasjon, og markerte 200 års bankerfamilieregel

Rothschild KM bestemmer seg for å morph igjen og utvide sine rekker:

I mellomtiden innså Rothschild KM at de ikke kunne holde seg gjemt mye lenger for offentligheten med mindre de morfert igjen og utvidet sin hemmelige ledelse.

Så de jobbet hardt for ytterligere å infiltrere og kapre frimureriet og dets hemmelige avleggere, og innførte toppmedlemmer i sitt pedofile nettverk og barnofferritualer.

Også viktige medlemmer av kongressen ble innført i sitt hemmelige sataniske nettverk ved å gi dem spesiell makt, høye USG, militære og Intel-stillinger, ledsaget av store monetære belønninger og høy status. Massive KM-spionasjefronter som bruker israelsk-americam “israelsk-første” dobbeltborgere som utskjæringer ble satt opp i Amerika for å traktere de Khazarian-bankstjerners forfalskede penger til politikere for valgkampene sine, for å eie og kontrollere dem når de ble valgt.

Rothschild KM bestemmer seg for å kontrollere de amerikanske massene for å gjøre det mye enklere å manipulere dem til å godkjenne deres ulovlige, ukonstitusjonelle uprovoserte, ikke-erklærte, uinngåelige, evigvarende kriger som trengs for å gjøre store overskudd og få mer verdensmakt:

Rothschild KM bestemte seg for å få full kontroll over all offentlig utdanning ved å sette opp Institutt for utdanning og lage globalistiske og sosialistiske læreplaner basert på politisk korrekthet, mangfold og "perversjon er normal" lære. Fluor tilsettes vann og tannkrem, og tannleger kontrolleres for å tro at fluor forhindrer hulrom, og ikke er skadelig for hjernefunksjonen eller skjoldbruskfunksjonen, som det er.

Tilsetningen av fluor til den offentlige vannforsyningen og til tannkremen er å dumme ned amerikanere ved i gjennomsnitt å senke den operative IQ og gjøre folk mye mer føyelige enn de normalt ville vært. Programmer for å utvikle og distribuere vaksinasjoner mot dumme barn og skape enormt mange fremtidige kroniske helseplager ble igangsatt.

Legene har blitt kontrollert og villedet av partisk forskning som ble plukket med kirsebær, og ignorert eventuelle studier som var negative - og som inkluderte de fleste av dem. Alle vaksinecellelinjer er forurenset med SV-40, et kjent kreftfremkallende saktevirkende virus.

KM brukte sin monetære makt for å få kontroll over  alle allopatiske medisinske skoler, og opprettet og kontrollerte American Medical Association og andre medisinske samfunn, for å sikre at deres agenda basert på løgn og bedrag ble videreført.

En del av denne enorme planen for å dumme ned og forstyrre de amerikanske massene var KMs oppkjøp og konsolidering av alle amerikanske massemedier til seks kontrollerte store massemedier (CMMM), som eies og kontrolleres av deres utskjæringer på deres vegne. CMMM fungerer som et ulovlig nyhetskartell, og det bør brytes opp under antitrustlover og for å påføre spionasje og ulovlig propaganda som et krigsvåpen mot det amerikanske folket.

Rothschild KM-sjefene bestemmer at det er på tide å bruke Amerika for å fullføre sin endelige nedtakelse og okkupasjon av hele verden ved å sette i gang et stort angrep i False Flagg i Amerika for å skylde på islamene som de vil at Amerika feil angrep på deres vegne :

Så KM-sjefene bruker sine øverste israelsk-amerikanske “israelsk-første” dobbeltborgere som bor i Amerika (aka, PNAC-erne og topp NeoCon-utskjæringer) for å planlegge et stort atomangrep mot Amerika 9.-01.

Bibi Netanyahu, den operative sjefen for KM,  satte ut Mossad og disse to borgerne for å sette opp og sette i gang dette angrepet på Amerika  som CMMM skulle ha skylden på muslimer.

De informerte sine øverste rabbinere og “Friends of World Zionism” om ikke å fly den dagen og å holde seg utenfor NYC, og det samme gjorde “Larry Silverfish”, en av de viktigste mennene som var involvert i operasjonen.

De brukte sitt viktigste utklipp i DOD for å lokke Able Danger-etterforskerne til Pentagon Naval Intel-møterommet, hvor de ville bli myrdet av en Tomahawk cruisemissil som ble avfyrt fra en israelsk Dolphin-klasse Diesel-ubåt kjøpt fra Tyskland.

Trettifem av Able Danger-etterforskerne som etterforsket og sporet det israelske tyveriet av 350 nedlagte W-54 Davy Crockett-kjernefysiske groper ut av bakdøren ved Pantex i Texas ble myrdet av denne Tomahawk-hit, som ble tidsbestemt med detonering av bomber før -plantet i Naval Intel-vingen, som nylig ble herdet til ingen nytte.

Det israelske Mossad-frontselskapet, Urban Moving Systems, ble brukt til å transportere minikjernene laget av de stjålne W-54-kjernefysene fra Pantex (og opprinnelig laget på Hanford prosessanlegg), hvor de ble lagret i den israelske ambassaden i NYC og fraktet til Twin Towers for detonering den 9-11-01.Baal alias Moloch, Lucifer, Satan. Ta ditt valg, det er den samme onde ånden som vil mordre alle mennesker. I utveksling for å gjøre sitt "skitne arbeid" belønner han dem som lar ham snappe sjelen ved å gi dem utrolige rikdommer, berømmelse og kraft. Dette er den hemmelige blodkontrakten som kalles "å selge sjelen."

Den utrolig onde hemmelige agendaen til Khazarian Mafia (KM) blir nå avslørt offentlig for aller første gang av Veterans Today's egen Gordon Duff. Vi vet nå at Bibi Netanyahu kjørte atomangrepet mot Amerika den 09-11-01 og gjorde det som en samlet Khazarian Mafia (KM) agenda.

Hold fast på stolen din, dette er veldig stor hemmelighet og forklarer mye av det som har skjedd i Amerika, alt forårsaket av Israel og den Khazarian Mafia (KM) som har infiltrert nesten alle Amerikas myndigheter i staten og samfunnet.

Nå for første gang noen gang avsløres den helt spesifikke hemmeligheten, utrolig Evil Agenda of the Khazarian Mafia (KM), takket være et intervju som Mike Harris hadde med Veterans Today Senior Editor og Director Gordon Duff på talkshowet sitt "The Short End of the Stick ”3.-15.

Jeg har hørt mange sjokkerende innsidehemmeligheter gjennom tidene, men denne tar virkelig kaken og forklarer nøyaktig hva Israel og dets minions i Amerika har vært for oss på vegne av Rothschild Khazarian Mafia (KM) som har skrudd opp nesten alle aspekter av livene våre som skaper en dårlig økonomi, mye arbeidsledighet og arbeidsledighet, massiv kriminalitet, alkoholisme og narkotika, skrudd opp skoler som dummer barna, forskjellige eugenetikkprogrammer som fluor i det offentlige vannet og tannkremen, og kvikksølv i vaksiner som er et stort svindel og voldsom politisk korrupsjon.

Dette intervjuet sender nå sjokkbølger rundt om i verden, og når du vurderer innholdet som Gordon Duff avslørte for første gang hvor som helst offentlig, vil du bli sjokkert. Og du vil forstå at Bibi Netanyahu er den operative sjefen for den Khazarian Mafia (KM) og var den som beordret og overvåket det israelske atomangrepet mot Amerika den 9-11-01.

I dette intervjuet avslørte Gordon Duff fra et skriftlig utskrift av det som ble sagt på et møte mellom Bibi Netanyahu og den amerikanske forræderen og noen andre spioner i 1990. Gordon Duff røpet at Netanyahu var en KGB-spion som Jonathan Pollard. Og vi vet nå at Israel ble startet som en satellitt av bolsjevikiske Russland og var ganske ulykkelig da Sovjetunionen falt.

Benjamin Netanyahu møtte på på Finks bar i Jerusalem, et kjent vannhull i Mossad. Dette er hva han sa som  hentet direkte fra transkripsjonen av innspillingen som ble vitne til og har blitt 100% fullgodkjenning:

“ Hvis vi blir fanget, vil de bare erstatte oss med personer av samme klede. Så det spiller ingen rolle hva du gjør, Amerika er en gyllen kalv, og vi vil suge den tørre, hakke den opp og selge den stykke for bit til det ikke er noe annet enn verdens største velferdsstat som vi vil opprette og kontrollere . Hvorfor? Fordi det er guds vilje og Amerika er stor nok til å ta hiten, slik at vi kan gjøre det igjen, igjen og igjen. Dette er hva vi gjør med land som vi hater. Vi ødelegger dem veldig sakte og får dem til å lide for å nekte å være våre slaver . ”

Dette er nøyaktig hva Rothschild Khazarian Mafia (KM) har gjort mot Amerika siden det med suksess infiltrerte og kapret Amerika i 1913. Kunnskap om hva Bibi sa på vegne av Rothschild Khazarian Mafia (KM) burde gjøre oss alle rasende og bli motiverte til drive disse onde skapningene ut av Amerika og ta vår store republikk tilbake.

Når Bibi Netanyahu nevner guds vilje, er guden han refererte til Baal (også kjent som Great Owl eller Moloch), den guden som disse kazariene mener krever at de skal tilbe ham ved konstant blodslating og smertefullt menneskelig offer og massemord, og at hvis de "selger sjelene" sine til Baal (også kalt Lucifer eller Satan). Dette vil de bli belønnet med utrolig rikdom, berømmelse og stor makt. Når de "selger sjelene" deres, skjer det egentlig at sjelene deres blir snappet bort og at de blir umenneskelige eller sjeleløse og tar på seg karakterene til Baal, det vil si at de blir stadig mer psykopatiske og onde.

Det Bibi Netanyahu diskuterte var det kommende atomangrepet mot Amerika 9.-01-01, og da han nevnte “de vil bare erstatte oss”, henviste han til den øverste Circle of Twelve, gruppen han svarer til den Veterans Today's egen spaltist og talkshowverten Stew Webb avslørt for verden ved å identifisere 11 av de 12 som kaller seg “Illuminati” eller “Satanens disipler.” Disse mennene ofrer hvert halvår i Denver og spiser barnas hjerter, drikker blodet etter at de har pedofilt dem.

Folkens, vi må få denne informasjonen ut til alle vi kan, for å deretter forene og drive disse sjelløse Baal-tilbedelseskumene ut av hver eneste krik i Amerika og bringe dem alle for rettferdighet og endelig dom for alt deres utrolige onde.

Alle som forstår hva Bibi Netanyahu mener om amerikanere som en gyllen kalv for formue og slakting, bør bli rasende og drevet til samfunnsorganisering og politisk aksjon mot israelsk spionasje i Amerika gjennom Federal Reserve System, AIPAC, JINSA, Defense Policy Board, CFR og lignende.

Rothschild KM plantet har 25 nukes i store amerikanske byer og andre større byer i Europa for å utpresse den tilknyttede regjeringen. Dette blir referert til som deres Samson-alternativ, og ble først oppdaget og avslørt av Seymour Hersh:

Rothschild KM fikk også noen S-19 og S-20 stridshoder fra et korrupt medlem av kongressen som fikk oppgaven å kjøpe opp ukrainske Mirvs på vegne av USG for å ta dem ut. I stedet solgte han dem til israelerne og delte pengene med andre viktige kongressmedlemmer involvert.

Dette er høyforræderi og en hovedforseelse som kan straffes med henrettelse. Rett etter sitt angrep på Amerika sa Rothschild KM til den amerikanske administrasjonen at de ville sprengte storbyberger i noen amerikanske byer, inkludert DC, hvis administrasjonen nektet å tillate Israel å opprette sin egen store politistats okkupasjonsstyrke i Amerika, basert på konsolidering av all amerikansk rettshåndhevelse og alfabeter under en sentral israelsk kontroll.

Denne nye israelske okkupasjonsstyrken kalt Homeland Security (DHS) ble opprinnelig drevet av doble borgere og perverter. Tidligere DHS-direktør Janet Napolitano blir saksøkt for seksuell trakassering av menn som jobber på DHS som hun beordret til å flytte kontorene sine inn i herrens toalett.

Dual Citizen-forræder Michael Chertoff, (et navn oversatt fra russisk som "sønn av djevelen"), var den kriminelle hovedminden som opprettet DHS, sammen med tidligere sjef for den østtyske Stasi, Marcus Wolfe, som ble ansatt som spesialkonsulent og døde på mystisk vis så snart oppdraget var fullført.

Rothschild KM trodde aldri de ville bli utsatt for sitt atomangrep på Amerika 9.-11-11, men de gjorde en av de største taktiske feilene i historien og spillte hånden fra overflødig søppel, basert på for mye enkel suksess på grunn av deres ekstrem pengekraft i fortiden.

Snart vil mainstream America vite at Bibi Netanyahu og hans Likudistparti utplasserte angrepet på Amerika 9-11-01 på vegne av Rothschild KM:

De trodde at de hadde fullstendig kontroll over CMMM og kunne forhindre at noen av den hemmelige etterforskningen fra IAEA og Sandia Labs noensinne ble løslatt for den amerikanske offentligheten.

De gjorde en alvorlig taktisk feil, for nå  blir sannheten om deres rolle i angrepet 9-11-01 mot Amerika publisert på verdensomspennende internett , verdens nye Gutenberg Press. Det Rothschild KM ikke forsto var kraften på Internett og hvordan sannhetsnuggets som ble publisert og sendt på det, resonerer med verdens mennesker og spredte seg som en brann, med lysets hastighet. Sannheten blir diffundert til massene overalt.

Denne utrolige taktiske feilen fra KM er så stor at den faktisk vil dø dem til fullstendig eksponering og eventuell fullstendig ødeleggelse de fortjener. Bibi Netanyahos ordre om å fortsette og levere atomangrepet mot Amerika 9.-01-01 vil gå ned i historien som en av KMs største feil, og den som får skylden for deres eksponering og ødeleggelse av verden som nå gjenger opp mot dem.

Russerne har nå lekket IAEA og Sandia Labs og Able Danger-filene som ble gitt dem av Edward Snowden. Snart vil alle disse filene bli gitt til alle amerikanere og verden via Internett, og dette kan ikke stoppes.

En rekke russere i den høye militære kommandoen i Russland, og i de høyeste lederstillinger i den russiske regjeringen, er klar over at det var den samme organiserte kriminalitetskabalen som organiserte Khazariene i bolsjevikene for å massemordre 100 millioner uskyldige russere - og disse mennene ønsker tilbakebetaling.

Derfor sørger de for at Rothschild-bankstolperne blir satt ut av virksomhet, noe som vil halshøre den khazariske mafiaen fra dens endeløse, elastiske forfalskede pengemengde. Dette er grunnen til at BRICS Development Bank ble opprettet - for å erstatte US Petro Dollar som verdens reservevaluta, men denne, i motsetning til den amerikanske Petro Dollar, er støttet av gull, sølv og ekte råvarer, uten INGEN forfalskning tillatt.

CMMM mislykkes, og de fleste amerikanere tror ikke lenger noen av de nasjonale historiene deres, særlig den under tretti publikum, som kirsebær plukker fakta fra Internett og konstruerer sin egen tro.

Så mange Internett-brukere avviser nå CMMM at sannheten om at israelerne angriper Amerika 9-11-01 blir lettere for hver dag å tro. Snart vil hele mainstream America vite at Bibi Netanyahu og hans Mossad og dobbeltborgere gjorde angrepet 9-11-01 mot Amerika.

Den amerikanske militære overkommandoen vet at Bibi Netanyahu beordret sin Mossad og uttaler Dual Citizens å angripe Amerika ved hjelp av nukes på 9-11-01 på vegne av Rothschild Khazarian Mafia (KM):

Ulike dyptrekkende hemmelige operasjoner blir nå distribuert globalt for å eksponere og halshugge Rothschild KM fra deres uendelige, elastiske pengemengde.

Deres dager med anti-menneskelig makt er nå begrenset. Det hemmelige, utrolig godt trente amerikanske teamet som heter "Nuclear Snake-Eaters" er nå hardt i arbeid med å søke etter alle innkommende israelske diplomatiske vesker og forsendelser; kjører forbi og flyr over synagoger og israelske ambassader og Mossad tryggehus med høyteknologisk gammastråle og helium-3 nøytrondetektorer; og bruke ultra-høyteknologiske spesialtilpassede og fokuserte satellitter for å søke etter lagrede kjernefysiske groper, i tillegg til å jobbe hardt for å gjenopprette alle stjålne kjernefysiske groper av israelerne hvor som helst i verden utenfor Israel.

Dette superelitelaget ble varslet av Michael Shrimptons telefonsamtale til MI-6 som varslet dem om at en israelsk "City Buster" ble plantet nær Olympiastadion. Denne samtalen med urett har landet ham i fengsel. City Buster ble gjenfunnet av "Nuclear Snake-eaters", som kom inn i England og kom seg og avvæpnet en stor bybuster. Dessverre ønsket MI-6 at dette nuket skulle detoneres for å få mer makt for den Khazarian Mafia i England - deres hjemmebase i City of London Financial District - siden den har mistet makten raskt.

Et hemmelig navn for disse KM-sjefene som kjører mye av verden ut av London-byen er Gog og Magog, til tross for hva så mange historikere mener er det hemmelige navnet på Russland, som det ikke er. Det er det hemmelige navnet på toppen KM, og representerer tilsynelatende hvor de opprinnelig kom fra.

Det hemmelige teamet av supereliten “Nuclear Snake-eaters” er klar til å bli distribuert til Israel når som helst, hvis nasjonen kollapser etter at de fleste europeiske selskaper har solgt seg fra Israel, og USA kutter av all bistand for å overholde amerikansk lov. Det er ulovlig å gi bistand til en nasjon som har nukes, og som ikke har undertegnet den nukleære ikke-spredningsavtalen. Israel har nukes detekterbare fra satellittbaserte Helium-3 sensorer og har aldri innrømmet det, og har heller ikke undertegnet den nukleære ikke-spredningsavtalen. Vi må alle kreve at vår kongress og administrasjon overholder loven og øyeblikkelig kutter all økonomisk monetær og militær hjelp til Israel, og arresterer alle israelske spionasje-frontdirektører i AIPAC, JINSA, Defense Policy Board, "Joint" i NYC, og ADL, etc.

Det er ukjent, men mistenkes at et betydelig antall av disse stjålne nukene allerede er blitt funnet. Det er rapportert av innsidere at en veldig høytidelig melding ble formidlet til Bibi Netanyahu og Likudistene hans, samt alle toppmedlemmer på israelske spionasjefronter i Amerika, som AIPAC, JINSA, Defense Policy Board, ADL og lignende.

Hva var denne alvorlige advarselen? Hvis innsiderapporter er nøyaktige, ble disse menneskene fortalt at hvis det er et mer israelsk-basert falsk flagg-angrep, vil de som bestilte det eller var involvert, bli jaget under American National Security og eliminert, og de israelske forsvarsstrukturene knyttet til slik vilje bli omgjort til støv.

Resten av Rothschild KM-historien vil sannsynligvis bli bestemt av DEG:

Fremtiden til Rothschild KM vil sannsynligvis bli bestemt av leserne av Veterans Today og We The People som lærer den hemmelige, forbudte historien til Khazarian Mafia som ble fjernet fra historiebøkene og bibliotekene av KM for å beskytte deres onde historie som ingen ville godta om det var kjent.

Så del denne historien med familien, venner og kollegaer og ta den viral. Vær tydelig på dette - med mindre KM er i stand til å operere i underlig hemmelighold, vil den bli angrepet fra alle kanter og ødelagt for alltid. Så fjern deres hemmelighold ved å avsløre deres skjulte historie for alle amerikanere å vite og forstå.

Det er grunnen til at de har jobbet så hardt for å kjøpe opp og kontrollere CMMM og offentlig masseutdanning inkludert høyskoler og universiteter, for å sikre at verdens mennesker aldri ville finne ut om deres hemmelige ondskap, som er så umenneskelig, så homicidal at hele verden ville slå seg sammen med dem og angripe dem fra alle kanter på alle nivåer de eksisterer på.

Det store spørsmålet gjenstår: Var den sanne årsaken til ledere for den Khazarian Mafia's utrolige ondskap og villskap mot menneskeslekten et biprodukt eller natur eller pleie? Noen mener at denne grove parasitismen og tilbøyeligheten til massemord, engasjerer seg i pedofili og utslettelse av barn og ofring av barn skyldes en giftig kultur, best beskrevet som ondartet tribalisme, preget av en paranoid gruppe rasistisk overlegenhet villfarelse.

Andre tror lederne av KM er Kain, blod, det vil si "Kain barn", det er Djevelens egne og har absolutt ingen sjel eller menneskelig samvittighet, men er rene rovdyr som et vilt dyr - samtidig som det å være  utrolig to-ansiktet , som er i stand til å ta på  en god con og et fint ansikt på utsiden. Kanskje kan det være begge faktorene. I alle fall er det på tide å avsløre dette onde, det største onde verden noensinne har opplevd. Det er på tide at verden jobber sammen for å utrydde dette problemet nå og for alltid, uansett hva det er nødvendig.

Mike Harris  er finansredaktør for Veterans Today, radiovert, tidligere GOP-finansformann, Gubernatorial kandidat for Arizona, og senior visepresident i Adamus Defense Group, Sveits. Mike er ekspert på fullkontakt blandet kampsport. Hans langvarige ekspertise på slike har fått ham mye respekt og kallenavnet “Iron Mike”. Mike var en del av Veterans Today-gruppen som deltok på  Damaskuskonferansen for å bekjempe terrorisme og religiøs ekstremisme.

Mike ga rundt tjuefem tv-intervjuer som ble sendt til millioner av seere i Syria, Irak, Libanon og Iran. I disse intervjuene understreket Mike og støttet den historiske erklæringen fra Keynote Speaker, Veterans Today seniorredaktør og styreleder Gordon Duff om at det virkelige problemet bak World Terrorism er et stort organisert kriminalitetssyndikat.

For de som har tid og interesse for Head of the Khazarian Mafia (KM) Snake.


WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.