3 min read

Sveits stopper 5G

Swiss Medical Association bekymret for kreft og skade på nervesystemet

Aktivistpost - Av BN Frank - 12. februar 2020

OPPDATERING: En rapport fra Silicon Republic , 14. februar , lyder delvis: "Selv om noen kantoner hadde innført begrensninger for planleggingstillatelse for 5G-nettsteder, gjelder det ikke hele Sveits."

Dette bare i - Forsiktighetsprinsipp forhindrer! 3-årig moratorium for utplassering av 5G OG 4G i Genève, Sveits

I 2017 ba leger og forskere over hele verden om et 5G-moratorium . I 2018 ble 5G installert i noen byer i New York uansett, og beboere og kjæledyrene deres begynte umiddelbart å oppleve symptomer fra eksponering . Noen legger hjemmene sine ut for salg på grunn av det. Dette ble rapportert på sosiale medier av Dr. Naomi Wolf.

Folk som blir syke av 5G er ikke eksklusivt for New York (se 1 , 2 , 3 ) .  Innbyggere i Sveits har vært særlig sprek om sin motstand, spesielt etter å ha blitt utsatt for den. Nå har landet stoppet bruken av alle nye tårn.

Fra Financial Times :

"Landets miljøbyrå har bedt tid om bruk av alle nye tårn

Sam Jones, Financial Times, 12. februar 2020

Sveits var blant de første landene som begynte å distribuere 5G, men helsefrykt for stråling fra antennene som bærer neste generasjons mobilteknologi har utløst et landsomfattende opprør.

Sveits, en av verdens ledende innen utrulling av 5G-mobilteknologi, har lagt et ubestemt moratorium på bruken av det nye nettverket på grunn av helseproblemer.

Flyttingen kommer når land andre steder i Europa løper om å oppgradere nettverkene sine til 5G-standarder midt i en rasende diplomatisk kampanje fra USA for å stoppe dem ved å bruke kinesisk teknologi levert av Huawei. Washington sier at selskapet, som er grunnleggende for de fleste europeiske nettverkers oppgraderingsplaner, utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko.

Motstanden mot 5G over hele verden fortsetter å øke. Den første Global 5G Opposisjonsdagen ble avholdt i januar. Byer og land har iverksatt tiltak mot 5G - til og med forbud mot det . I desember ba leger, forskere, ingeniører og offentlige talsmenn president Trump om et moratorium på 5G på grunn av biologiske, miljømessige og sikkerhetsmessige risikoer (se 1 , 2 ). Flere 5G søksmål er også inngitt i USA (se 1 , 2 , 3 , 4 ). "

Teleselskaper har fortsatt tilbudt INGEN VITENSKAPELIG BEVIS om at 5G er trygt. Selvfølgelig er alle kilder til mobiltelefon og trådløs WiFi-stråling - 1G til 4G - også biologisk og miljøskadelige.  Forurensning fra elektromagnetisk stråling (“Electrosmog” ) var også et problem før 5G. Mange eksperter har insistert på at vi skal redusere kildene til Electrosmog drastisk, mens “Race for 5G” gjør det motsatte. Det inkluderer til og med sprengning av 5G på jorden fra verdensrommet med satellitter .

Activist Post rapporterer jevnlig om 5G og andre kilder til usikker teknologi. For mer informasjon, besøk våre arkiver og følgende nettsteder.


HVEM og HVA ligger bak alt? :>


Hovedpoenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut de siste generasjoner av vår presse, TV og andre medier eid av Illuminati / Bilderberger-gruppen, og ødelegger vår moral ved å gjøre feil oppførsel akseptabelt for vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi erobre denne møtende bølgen av ondskap.

Kommentar:

Administrator

MENSLIG SYNTESIS

Alle artiklene i Human-Synthesis er fritt tilgjengelig og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet overlates til leserne og representerer ikke nødvendigvis administratorens synspunkter. Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er det eneste ansvaret for forfatteren (e). Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for noen unøyaktige eller uriktige uttalelser i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å krysse post av originale Human-Synthesis-artikler på samfunnssider, så lenge teksten og tittelen ikke er endret.

Kilden og forfatterens copyright skal vises. For publisering av Human-Synthesis-artikler i trykte eller andre former inkludert kommersielle nettsteder. Human-Synthesis inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale hvis bruk ikke alltid er spesifikt godkjent av copyright-eieren. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere under bestemmelsene om "rettferdig bruk" i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale spørsmål. Materialet på dette nettstedet distribueres uten overskudd til de som har uttrykt en forhåndsinteresse av å motta det til forsknings- og pedagogiske formål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettsbeskyttet materiale til andre formål enn "rettferdig bruk", må du be om tillatelse fra eieren av opphavsretten.

Artikkelopprinnelse vises øverst på siden

Les flere innlegg fra denne forfatteren.Les mer

Forskere og leger vil ha moratorium på 5G

(Örebro, Sverige) 13. september 2017 Forskere Og Leger Etterspørsel Moratorium På 5G Grunnet Helse-Effekter Over 180 forskere og leger fra 35 land sendt og erklæring til representant for Eu-Kommisjonen i dag krevende et

  • Artikkelopprinnelse vises øverst på siden6 MIN LEST

MENNESKESPLANET

Skjermbilde YouTubeResett - Helge Lurås -25. april 2020 | 09:56 Dokumentar fra venstreorienterte Michael Moore avkler løgnene bak «grønn» energi. I Norge som i USA er det mantraet det samme: Vi må over på

  • Artikkelopprinnelse vises øverst på siden3 MIN LEST

-Sveits stopper 5GDele denne© 2020Siste innlegg