7 min read

LAGER USAs MILITÆRE EBOLA VAKSINER FOR SINE SOLDATER?

Av Julie Lévesque - Global Forskning, September 20, 2014

I begynnelsen av August 2014 Bloomberg har publisert en artikkel om "lovende håp" tobakk planter tilbyr "for å utvikle en effektiv behandling for de dødelige Ebola-viruset":

Tobakk plante-avledet legemidler, som også er utviklet av et selskap som investorer inkluderer Philip Morris International Inc., er en del av en håndfull av cutting edge plante-baserte behandlinger som er i arbeid, for alt fra pandemisk influensa til rabies ved hjelp av planter som salat, gulrøtter og selv andemat...

En annen tobakk gigant-støttet selskap som arbeider på biotech narkotika dyrkes tobakk planter er Medicago Inc. i Quebec City, som er eid av Mitsubishi Tanabe Pharma Corp. og Philip Morris.

Ebola vaksine

Medicago jobber med testing av en vaksine for pandemisk influensa, og har en produksjon utslipp anlegg i Nord-Carolina, sa Jean-Luc Martre, senior direktør for statens affærer på Medicago. Medicago planlegger en siste fasen prøveversjon av pandemisk influensa vaksine for neste år, sa han i et telefonintervju...

Medicago "er for tiden tett samarbeid med partnere for produksjon av et Ebola-antistoff, så vel som andre antistoffer som er av interesse for bio-forsvaret," sa han i en e-post. Han ville ikke avsløre hvem partnere var. (Ebola Tobakk Stoffet Blir Andemat i Anlegget Krigen mot Sykdom, Bloomberg, August 6, 2014)

Kunne en av disse partnerne være Pentagon?

I 2009 Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), som er en del av US Department of Defense, lansert et program som heter Blue Angel, som noen har beskrevet som "DARPAS vaksine produksjon utfordring".

DARPA sendt ut en pressemelding i slutten av juli 2012 kunngjorde at de hadde "produsert 10 millioner doser av en influensa vaksine i bare en måneds tid."

I en pressemelding ut av byrået på kontoret denne uken, forskere med DARPA sier de har nå et viktig skritt for å være i stand til å bekjempe en influensa-pandemi som kanskje en dag desimere Jordens befolkning. Ved å arbeide med Medicago Inc. vaksine selskapet, Pentagon er cutting edge research lab sier at de har brukt en massiv slakt av tobakk planter for å hjelpe produsere en overflod av influensa-kampene vaksiner.

Testing bekreftet at en enkelt dose av H1N1 VLP influensavaksine kandidat indusert beskyttende nivåer av hemagglutinin-antistoffer i en dyr modell når den kombineres med en standard aluminium adjuvant," byrået skriver, mens du fortsatt å merke seg, skjønt, at "tilsvarende dose er nødvendig for å beskytte mennesker fra naturlige sykdom kan bare bli bestemt av fremtidige, potensielle kliniske studier."

"Vaccinating mottakelige populasjoner i løpet av den første fase av en pandemi er kritisk til oppbevaring,"Dr. Alan Magill, DARPA program manager, sier i en offisiell uttalelse. "Vi ser på plante-baserte løsninger for å vaksine produksjon som en mer hurtig og effektivt alternativ til standard egg-basert teknologi, og forskning er svært lovende." (DARPA er Blå Engel – Pentagon Forbereder Millioner av Vaksiner Mot Fremtidig Global Influensa, RT, juli 28, 2012)

Denne koblingen mellom den AMERIKANSKE militære og farmasøytiske selskaper i produksjonen av influensa vaksiner reiser alvorlige spørsmål, spesielt siden H1N1 pandemisk har blitt avslørt som et bildesøk-dollar svindel igangsatt av BigPharma og Verdens helseorganisasjon (WHO).

Ebola virus

En fantastisk ny rapport avslører at toppen forskere som overbeviste World Health Organization (WHO) å erklære H1N1 en global pandemi holdt tette økonomiske bånd til stoffet selskapene som hadde inntekter fra salg av disse vaksinene. Denne rapporten, som er publisert i British Medical Journal, avslører de skjulte bånd som kjørte SOM å erklære en pandemi, noe som resulterer i milliarder av dollar i fortjeneste for vaksine produsenter. (Mike Adams: SOM Skandale Utsatt: Rådgivere Mottatt Kickbacks Fra H1N1 Vaksine Produsenter, Naturlig Nyheter, juni 7, 2010)

I 2012 ble det rapportert at Medicago "ble finansiert gjennom en $21 millioner Teknologi Investering Avtale med DARPA." (RT, op. cit.)

Etter å investere i medisinsk forskning til å produsere vaksiner, U. S Department of Defense er nå å sende tropper for å håndtere en pandemi i Afrika. Er den militære sakte erstatte helse-myndighetene? Hvis så, kan vi spørre oss hvorfor. Hva er den virkelige målet med dette "humanitær intervensjon"? Kanskje svaret ligger i målet DARPA er Blå Engel-programmet?

I et intervju i februar, Blue Angel ' s programme manager Dr. John Julias sa:

Den Blå Engel-programmet ble lansert av den AMERIKANSKE Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) i 2009 som en direkte respons til svineinfluensa pandemi. Prosjektets mål er å forbedre OSS svar til pandemisk influensa gjennom akselerert vaksine produksjon...

Den Blå Engel-programmet ble bygget rundt konseptet at Department of Defense krever en evne til å reagere raskt på noen pandemi eller biologisk trussel som jeopardises warfighter beredskap. (Chris Lo, Blå Engel: DARPA er vaksine produksjon utfordring, pharmaceutical-technology.com februar 10, 2014)

Så målet er "å forbedre OSS svar til pandemisk influensa", men det er bygget på et konsept som har som mål å beskytte "warfighters" fra "noen pandemi eller biologisk trussel", ikke befolkningen generelt.

Er dette konseptet på noen måte er relatert til det faktum at "warfighters" i stedet for "helsepersonell", er nå å bli sendt inn i områder som er påvirket av Ebola pandemi? For å teste en vaksine mot en "biologisk trussel som jeopardises warfighter beredskap"? Er disse 3000 soldater Obama sender til Liberia blir brukt som forsøkskaniner? Det er presedens i denne sammenheng. Dette ville ikke være første gang.

Sist februar RT rapportert:

En føderal dommer har styrt United States Army må raskt informere veteraner fra alle potensielt skadelige helseeffekter stammer fra den hemmelige medisinsk og narkotika eksperimenter på dem under den Kalde Krigen.

Ifølge en rapport fra Courthouse News wire service, den herskende kommer i favør av 7,800 soldater som hevder å ha vært involvert i forsøkene. Etter å rekruttere Nazi-forskere for å hjelpe deg gjennom et program som heter "Prosjekt Binders," Hæren og CIA gis mellom 250 og 400 typer legemidler til soldater i et forsøk på å avansere OSS evne til å føre krig. (Dommer sider med OSS tjenestemenn brukt som forsøkskaniner i skremmende Kalde Krigen eksperiment, RT, Frebruary 7, 2014)

Under den persiske Gulf-Krigen (1990-1991) eksperimentelle vaksiner ble også gitt til soldater og flere studier har konkludert med at Gulf-Krigen Syndrom var knyttet til vaksiner:

Gulf-Krigen Syndrom (GWS) refererer til en samling av symptomer hos soldater som har tjenestegjort i den persiske Gulf-Krigen (1990-1991), eller Gulf-Krigen 1. Disse symptomene inkluderer utslett, alvorlig tretthet, muskel-og leddsmerter, hodepine, irritabilitet, depresjon, unrefreshing søvn, fordøyelsessystemet og respiratoriske lidelser og nevrologiske kognitive defekter.

Bortsett fra å bli eksponert for et bredt spekter av miljø og giftige kjemikalier, USA og STORBRITANNIA Gulf-Krigen jeg veteraner (GW1Vs) ble også gitt et stort antall av vaksiner. I sum OSS GW1Vs mottatt, minst, 17 forskjellige vaksiner

[1] inkluderer levende vaksiner (polio og gul feber, så vel som eksperimentelle vaksiner som ikke hadde blitt godkjent (anthrax, botulinum toxoid) og var av tvilsom effekt

[2]. I STORBRITANNIA, Forsvarsdepartementet (MoD) har erklært bare 10 vaksiner gitt, men poster eksisterer for å vise at noen tropper mottatt et større antall

[3]. Blant dem var to eksperimentelle vaksiner, miltbrann med kikhoste som en adjuvans (vist i 1990 for å forårsake alvorlige deconditioning i mus)

[4], og pesten, gitt til STORBRITANNIA, men ikke USA-tropper [1]. Produsentene av kikhoste var ikke oppmerksom på ulisensiert bruk på GW1Vs [1,4].

Vaksine overbelastning ble identifisert som en betydelig faktor i GWS...

Disse funnene er konsistente med de som er fra andre studier. En kobling mellom vaksinering og sykdommen har blitt funnet blant GW1Vs fra STORBRITANNIA og Canada [6]. (Dr. Mae-Wan Ho og Prof. Malcolm Hooper Vaksiner, Gulf-Krigen Syndrom & Bio-forsvar)

Uttalte mål enunciated av Obama i det AMERIKANSKE soldatenes oppgave i Liberia er å bygge medisinske sentre og trene helsepersonell til å drive dem.

The National Institutes of Health, et byrå av U.S. Department of Health and Human Services, har allerede utviklet et Ebola-vaksine. I begynnelsen av September GlaxoSmithKline sa det planlagt å starte produksjon opp til 10.000 doser av det, selv om forskerne ennå ikke hadde bestemt meg for om "den første vaksinen ble lovende nok" og "sikkerhet studier kan ikke garantere at eksperimentelle vaksiner virkelig fungerer i et utbrudd." (Associated Press, Ebola-vaksine forskning bevege seg raskt, CBSNews, September 8, 2014)

Det er verdt å merke seg i denne sammenheng at flere helseskader var faktisk forårsaket av H1N1-vaksine. GlaxoSmithKline har også nylig erklærte seg skyldig og betalt "$3 milliarder for å løse svindel-påstander og unnlatelse av å rapportere data sikkerhet". (GlaxoSmithKline om å Påberope seg Skyldig, og Betale $3 Milliarder for å Løse Svindel-Påstander og Unnlatelse av å Rapportere Data Sikkerhet, Justisdepartementet, juli 2, 2014)

Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Global ResearchCopyright © Julie Lévesque, Global Forskning, 2014WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.