3 min read

Danmark 2019: "Det er våres område. Her tillater vi ikke demokrati"

Resett - Av Jan Simonsen -13. mai 2019 | 23:00

Nørrebro i København, etter at den kontroversielle partistifter Rasmus Paludan har hatt demonstrasjon i området. Foto: Mathias Øgendal / Ritzau Scanpix / NTB scanpix

Lars Aslan Rasmussen er medlem av det danske folketinget for sosialdemokratiet. Nørrebro er hans valgkrets. Derfor gikk han ut for å henge opp valgplakater. Det mente de lokale ungdommene stred imot deres religion.

Den danske sosialdemokratiske politikeren Lars Aslan Rasmussen har en kurdisk bakgrunn og ble født og oppvokst i Nørrebro der det bor mange innvandrere med muslimsk bakgrunn. Da han lørdag var ute i sitt valgdistrikt for å henge opp plakatene fikk han høre fra tilstedeværende gutter og unge muslimske menn at muslimer ikke bør stemme fordi «demokratiet er imot Allah».

Det fremgår av en oppdatering som Lars Aslan Rasmussen har skrevet på Facebook, som gjengis av Den Korte Avis.

Les også: Danmark: Barn av ikke-vestlige innvandrere er mest kriminelle

Fjern deg fra vårt område

«En gruppe svært unge gutter fortalte meg at jeg skulle gå ut av deres område, at muslimer ikke skulle stille opp til valg eller stemme, og at demokratiet var imot Allah. Og for øvrig var jeg en skitten nigger,» forteller politikeren på Facebook.

De truet med å rive ned plakatene, noe de også gjorde etter at Lars Aslan Rasmussen hadde forlatt stedet.

Den sosialdemokratiske politikeren skriver at han er bekymret, ikke over at plakatene ble revet ned, men over deres unge alder. Han er ikke sint på de unge guttene, men på foreldrene som åpenbart må ha indoktrinert sine sønner i ekstreme holdninger, langt fra verdiene i det landet de faktisk er født i.

«Jeg er sint på foreldrene som helt mislykkes deres ansvar og er sint på de religiøse dårene som fyller de unge med så mye hat mot det danske samfunnet», skriver han, og legger til «det er ingenting som heter «vårt område».

Les også: Danmark: Antall ikke-vestlige velgere har økt kraftig

Ikke første gang

Det er ikke første gang muslimer har demonstrert mot demokratiske valg i Danmark. Men det har tidligere vært spesielt ekstreme islamske organisasjoner som Hizb ut-Tahrir som har drevet kampanje mot muslimer som ville stemme i demokratiske valg. Den samme advarselen er flere ganger kommet fra den ekstreme islamistiske bevegelsen i Sverige.

Nå er det tilsynelatende også store gutter og unge menn på gata som angriper kandidater og ødelegger plakatene deres, konkluderer Den Korte Avis.

Frygt Danmarks fremtid


WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.

TILBAKE TIL HOVEDMENYEN - BACK TO THE MAIN MENU