6 min read

NORGE, POLEN,GEORGE SOROS,FETHULLAH GULEN/amp

HUMAN SYNTHESIS

#Norge, Polen og George Soros _av Pål Steigan • 28. april 2017_ **steigan.no**

Polen og Norge forhandler for tida om en pott på over 800 millioner euro med EØS-midler. Summen tilsvarer over 7 milliarder norske kroner. Men forhandlingene har gått i vranglås. Grunnen er at regjeringen i Polen vil ha politisk kontroll over den delen av midlene som skal gå til sivilsamfunnet.

Dette skriver ABC Nyheter.

alt
Statsminister Erna Solberg (t.v) hilser på Polens statsminister Beata Szydlo i forbindelse med et besøk i Oslo i 2016. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Soros-stiftelsen i Polen


SISTE NYTT: VG 17 oktober 2017

Etter det NTB kjenner til, skal Polen ha gått langt i å godta kravene fra Norge.

Fondet deles i to.

Hjelpen til sivilsamfunnet skal forvaltes av operatører som er helt uavhengige av myndighetene. Disse skal velges ut gjennom åpne anbudsrunder. Oppstår det uenighet mellom Polen og Norge, skal Norge ha siste ord.

Til gjengjeld skal Polen ha fått gjennomslag for å dele potten i to. Den ene delen skal gå til et nasjonalt fond, den andre til et regionalt.

Det er en innrømmelse som etter alt å dømme vil bli tillagt stor vekt på polsk side. Der har PiS gjort det til en kampsak å løfte fram små grasrotorganisasjoner i distriktene.

Omstridt forvalter

I dag er det Batory Foundation som forvalter den delen av pengene som går til sivilsamfunnet.

Det er en stiftelse som i sin tid ble grunnlagt av ungarskfødte George Soros, en milliardær og filantrop som er blitt politisk hoggestabbe for konservative i flere østeuropeiske land. I Polen har Batory Foundation fått massiv kritikk i høyrepressen for å favorisere venstrevridde og liberale organisasjoner i tildelingene.

Det kan nå bli vanskelig for PiS å unngå at Batory Foundation får en ny periode som forvalter.

Vaar regjering har foelgelig ingen intensjoner til aa stoppe innbetalinger til Soros eide Batory Foundation og spillet gaar videre. Tydelig at den sittende regjeringen satser paa ´den globale eliten`.


Polen ønsker sjøl å ha kontroll over denne enorme pengesummen,men for tida forvaltes den av noe som kalles Batory Foundation, som er en stiftelse som er opprettet av milliardæren og spekulanten George Soros.

Stefan Batory Foundation, som er oppkalt etter den polske kongen Stephen Báthory, ble opprettet i 1988. Det er en politisk stiftelse som tok sikte på å trekke Polen inn i den vestlige innflytelsessfæren etter sosialismens sammenbrudd.

Svar på artikkelen samt utførende beskrivelse av dagens virkelighet.

Laila Perly Yssen -
28. april 2017 klokka 16:31

Soros er kastet ut av Ungarn. Det er også hans Internasjonale Høyskole, som EU forsøker å avverge ved å hevde det er lov-stridig. Dette viser at Soros enorme pengebinge, anvendes til å indoktrinere unge mennesker til å støtte det regimet som CIA, NATO og betalte og priviligerte Byråkrater i Vesten mener er Deres Naturlige Rett til ikke bare invadere andre land, men også Hodene til unge mennesker. Dette vil kun intensiferes da dette korrupte regime er døende, men alle med sine privilegier for å bedra og ruinere eget folk, til fordel for små og store organisasjoner rundt om i verden, minner sterkt om GULEN bevegelsen som har sine egne «Parti-skoler» i mange land, og høyst sannsynlig var bak det mislykkede kuppet i Tyrkia.
Resultat : Alle i hele Byråkratiet er enten fengslet eller fjernet fra sine stillinger, fordi de har jobbet for denne GULEN- Bevegelsen, og ikke for Egen Befolkning.

I Vestens medier er ALT som ikke harmonerer med Den lille Super-Rike elitens Agenda, bedriver Populisme, Anti-Semitistme, Fascisme, Rasisme og Nazisme. Vi vet hvem Nazistene er. (Lett å bli rik når man har tilgang til pengetrykke-maskinene, som skal forenkles med et tastetrykk på en computer, slik at penge- bedrageriet kan forsterkes – og man har hele CIA,s og deres medhjelpere i Afghanistan til å forsyne Europa med dop og baser verden rundt som fikser små barn til disse perverse og pedofile nettverkene og til Terrororganisasjoner av alle slag for å skremme alle til lydighet og underkastelse av deres motbydelige aktiviteter som kun er ødeleggende. BARN forsvinner i tusentall og ofres i deres orgier og sataniske ritualer og blir anvendt i Den Nye Industrien med Friske Organer. Meget profitt-vennlig og «Redder Liv» – mens det unngås å fortelle sannheten om alle de som her må miste livet, for at noen meget syke pengesterke individer skal få et par år ekstra med dyre medikamenter i kroppen.

Dobbelt Gevinst for Farmasøytisk Industri, som nå også blir avslørt om sine Metoder, da de ikke trenger friske mennesker, men flere syke. Bra for business. Derfor denne enorme fokus på Sykdom, som denne Industrien har oppnådd Monopol på å «Helbrede» med 7 Lobbyister fra Farma- Industrien for hvert eneste parlamentsmedlem i EU. Allerede Paracelsus forsto at det finnes på denne fantastiske og rike jorden en overflod av naturens egene planter, for enhver sykdom, men det er som kjent nesten umulig a få patentert viltvoksende planter. Det er derfor vår Mat gen- manipuleres og patenteres, slik at vi må betale stadig mer for maten vi spiser, som ikke engang er sunn. Nevner at Paracelsus ble forfulgt nesten hele livet, og vi vet hvorfor.

Norge er CIA Yndlingsland, for The New World Agenda, og som Norske Politikere i all hemmelighet støtter med enorme summer som stjeles i fra det norske folk. Nordisk rase skal integreres i alle andre sjatteringer. Mange er av den mening at Norge fordi vi alltid har vært så fredelige og saktmodige, aldri undertrykket noen – har lenge vært og er fremdeles er et Redskap for Verdens Hemmeligste Regjering, de som trekker i trådene til alle de betalte marionettene i dette Dukke-Teateret, som et Forsøksprosjekt for utrenskningen av Lyshudete, nordiske mennesker, som faktisk har vært de mest intelligente , kreative, oppegående friske og selvstendige mennesker sammenlignet med alle andre raser og vi har hatt en enormt rik Nordisk Kultur, som er beundret ute i verden. Men hva skal en Globalisert Verdens-Regjering, Verdens-Bank, og Monopolisert Handels og Forsynings- og Forsvars- System med friske, selvtenkende mennesker som er Selv-Hjulpne og Kreative på alle mulige måter.

Denne Selvoppnevnte Elite trenger mennesker som er svake, syke, hjelpetrengende, handicappede og uintelligente for at DERES Verdens- System skal kunne fungere, derfor denne masse-import av de svakeste, sykeste, mest handicappede analfabeter som har gjordt seg umulig i eget land – de hentes inn i Vesten med kun en eneste hensikt. Bevare penge-makten og ruinere og utrydde alle andre som kunne utfordre dem selv, gjennomskue deres ondskap og makt-Syke slik at Noe Helt Nytt kan skapes til fordel og nytte for de som har bygget opp Norge igjennom generasjoners slit og oppofrelser, ikke ruinert av parasitter som snylter på alle andre som Stats- Tjenere. Så misbrukt at det vil bli et skjellsord uten internasjonal immunitet eller retts- beskyttelse.

Oppryddingen har startet med Donald Trump og Hele den vestlige verden hater denne mannen som fengsler CIA agenter, Pedofile og kriminelle av alle slag, og de mister sine pensjoner.Disse er livredde, og har all grunn til å forhindre at sannheten om hva de egentlig holder på med i all hemmelighet, blir beskyttet av justitsapparat, politi, hemmelige tjenester og militære – Foreløpig! Sannheten kan skjules lenge, og mennesker kan bedras – men ikke i all evighet – derfor denne intense Globaliserings- Agenda, Krigføring med Alle tilgjengelige midler av New World Order også NATO, EU, FN og alle Handels, organisajonene og finansierte Hjelpe-Organisasjoner med Fake Money ( for vi vil få en Hyper- Inflasjon etter «Festen» med Null- Renter for å kunne det hele gående lengst mulig.

Vi har også bedragerske Sosialinnrettninger som i all hemmelighet betaler mennesker for å motta Muslimer på flyplasser i ly av nattens mørke, for å skape mer hat, kaos og ruin av vårt land og kultur , og hver hjelper får 2000 US Dollar pr KLIENT, og de nyankomne får instruksjon av medisinsk personell om hvordan de kan få betaling via status som Arbeidsufør, da det ikke er arbeid til alle som kommer inn med sykdommer som forlengst er utryddet i våre land.

Det er meget sannsynlig at nettopp denne form for Masse-Invasjon som i all hemmelighet skal gjennomføres i landene i Øst- Europa, som har gitt klart uttrykk for at de ikke vil ha ISLAM i sine Kristne land. Ved hjelp av EU, Soros og Norges medlemskap via EØS skal vi bakveien via Norske Skattebetalere og befolkning som fremdeles betaler skatt, Hjelpe EU og Den Globale Mafia til å ruinere OSS SELV, ved hjelp av våre politikere som ikke er tilstede for hverken Norge som nasjon, eller for Det Norske Folk.

Med det Finansielle krasjet som har vært utsatt siden 2008, vil ALT forandres – også for Globalistene, Multikultur- pådriverne og Oppvasken vil starte. Det vil bli en meget vanskelig overgang, men meget godt for Det Norske Folk, som vil få tilbake sitt eget land og styringen over Seg Selv som et Suverent folk.

Albania ruled by Gulen and Soros

How George Soros single-handedly created the European refugee crisis and why

Fethulah Gulen has opened Islamic schools in the US


WHO and WHAT is behind it all ? : >


Commentary:

Foreslår at Erna Solberg & Co. setter seg inn i de faktiske forholdene her, før hun kaster bort flere trillioner til Polen.

Administrator
HUMAN SYNTHESIS