6 min read

The Art of Creating Enemies, so no-one Discovers the Real Enemy/amp

HUMAN SYNTHESIS -

![alt](https://human-synthesis.ghost.io/content/images/2017/04/67517293.jpg)

DRØMMEN OM DISNEYLAND: Sebastian Stein bør komme seg ut av det disneyfiserte drømmeslottet sitt, skriver Kent Andersen (bildet). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix. *** English link at the bottom**

Terror og islam - Kunsten å skape fiender, så ingen oppdager fienden
Roten til terrorproblemet er Islam.

Kent Andersen - Meninger 25. april 2017 kl. 22.20

Man skulle tro Sebastian Stein fikk nok forrige runde, men jammen er han tilbake igjen. Det sosialistiske godhetstyrraniet har hjulpet til med skrivingen denne gang, og dyttet ham vaklende ut i ringen med en lang tirade av resirkulerte argumenter og et spann brunmaling. Jeg synes nesten litt synd på ham, men når han ber om det, så skal han få en rett høyre til.

Uenigheten vår er enkel å oppsummere: Han mener det er noe galt med folk som kritiserer flerkultur og islam, og deres kritikk er årsaken til at alt går så galt. Jeg mener det er noe fryktelig galt med både flerkulturen og islam, og derfor blir resultatet som vi ser. Han mener alle andre har skylda for muslimsk misere – jeg mener muslimer må ta skyld og ansvar selv. Han forsøker å gjøre meningsmotstandere til høyreekstreme «brunbloggere».

«Enorm maktbruk mot muslimske enklaver»

Jeg synes han bør komme seg ut av det disneyfiserte drømmeslottet sitt og besøke virkeligheten, for patriotisme er ikke rasisme, forsiktighet er ikke ondskap, islamkritikk er ikke en psykisk lidelse, og varslere har ikke skylda.

For å ta det mest åpenbare først: Det ikke jeg som «dehumaniserer» Allahs jihadister. Det klarer terroristene fint selv gjennom sin inhumane adferd. Det er heller ikke jeg som skaper segregering, fremmedgjøring, splittelse og setter folk i bås – det besørger islam og muslimer fint selv, i samtlige land hvor islam får fotfeste. Og det ikke min ateisme og demokratiske penn som er er det ideologiske fundamentet for IS, Boko Haram og Hamas. Islam er deres fundament.

Hvis andre troende krenkes av deres bruk eller misbruk av Islam for å legitimere terror, lastebildrap og angrep mot vestens uskyldige borgere, får de ta et oppgjør med islam, ekstremistene, eller seg selv. Konverter eller reformer, men ikke skyld på alle andre. Grow up.

Roten til terrorproblemet er ikke sunn, demokratisk religionskritikk og kritikk av muslimsk ekstremisme. Roten til terrorproblemet er Islam. Det er noe galt med islam, (som det meste av overtro og tankegods fra 600-tallet) og derfor finnes det ingen frie, demokratiske og velfungerende islamske land. Underkastelse har ingenting med frihet, demokrati, eller europeiske verdier å gjøre. Kvinnehat er ikke i å beskytte kvinner. Og hvis islam var fred, ville islamske ekstremister vært ekstremt fredelige. I stedet går de amok med bomber, kniv og kjøretøy.

Gangsterjihad

Hvis man mener at å påpeke dette virker «splittende», så har man resignert intellektuelt. Stein opptrer som en livsfjern bedriftsleder som satser på feelgood, seminar og tvungen konsensus, og gir varsleren skylda for å ødelegge idyllen.

Det interessante er hvorfor? Hvorfor er så mange villfarne venstreorienterte humanister intenst opptatt av å renvaske denne fremmede, overtroiske ideén fra oldtiden? Hvorfor er det deres fight? Svaret er «prosjekt flerkultur» som islam skal integreres i: Venstresidens har lagt all sin troverdighet inn i dette samfunnseksperimentet, som nå råtner på rot. Hvis det kollapser, så kollapser også deres oppblåste selvbilde som godhetens smartinger.

Derfor tar Stein, eliten, «antirasister» og muslimer all kritikk av islam personlig. Jeg ødelegger både livsløgnen, tåketeppet og selvbildet, slik varslere alltid gjør, men sannheten er faktisk viktigere for meg. Sorry.

Jeg kan forstå at det er vondt og vanskelig å ta så grusomt feil. Jeg skjønner at troende misliker kritikk av religionen det elsker, men hva så? Takle det må de, for både jihad og sharia har fulgt med som nissen på lasset til Europa, og religionskritikk er legitimt, sunt og riktig her. Sebastian Stein mener ateisme er rasisme, og alle som er uenig med ham er hatefulle brunbloggere. Han mener at å ta vare på sitt eget land, og beskytte sine egne og egen fremtid er høyreekstremt. Han mener opposisjon er en større trussel enn ideologi fra 600 tallet. Han maner til et rolig sinn og klart hode (som om det stopper lastebiler) men hodet hans er så overskyet av ideologisk tåke at han ikke ser det åpenbare rett foran seg:

Dess fleire som praktiserer islam, dess fleire islamistar

«Løsningene» hans er gammelt nytt, og gjennomforsøkt i tiår: Han vil ha mer roser, utredninger, dialog, inkludering, integrering, selvpisking, og programmer mot radikalisering. Han vil gi bort mer penger, for å kjøpe seg venner og fred. Alt dette er prøvd til døde i alle Europeiske land. Det virker ikke, og dagens situasjon beviser det. Hører du, Stein: Virkeligheten er min dokumentasjon. Se deg rundt! Radikaliseringen øker. Islamiseringen skyter fart. Sharia sprer seg. NoGo soner sprer seg. Terrorfaren øker. Ingenting av dine «løsninger» stopper det. Og kan man ikke fremlegge en klar fasit for «integrering» etter 20 år, 23 handlingsplaner og 110 milliarder kroner, så finner man den aldri. Da er hele konseptet bullshit, og den floka løser man ikke med å piske den døde hesten videre. Alt dette er ikke min eller høyresidens feil. Det er den antidemokratiske ideologien islam sin feil, kombinert med den dysfunksjonelle flerkulturelle ideologien. Sammen er de gift for Europa, og det merker folk. Folk er ikke dumme.

I sin desperasjon forsøker Stein få slå under beltet med sitatfusk: Ja. Jeg sa at europeiske myndigheter om nødvendig må bruke «enorm maktbruk mot muslimske enklaver»…fordi disse områdene er styrt av kriminelle settlere som har innført selvtekt i Europa. Hva er alternativet? La dem holde på så selvtekten sprer seg?

Staten har voldsmonopol, og plikter å opprettholde det. Gjør ikke staten det, så gir staten makta til anarkiet – og det kommer ikke europeere til å finne seg i. Man er et fjols hvis man tror dette er mitt ønske: Jeg er den som advarer mot selvtekt og opprør.

Mitt løfte om å forsvare menig-muslimer fra å bli syndebukker for terror og anarki, står naturligvis ved lag. Vi skal ikke tilbake til heksejakt, pogromer og lynsjemobber i Europa, slik vi ser i Islamske land. Vi skal ikke ha dette anarkiet i Europas byer. Ingen skal jaktes på, ingen angripes, eller holdes kollektivt ansvarlig. Ingen skal rive av hijaber, og ingen skal kaste stein. There will be order! Dette er fortsatt et sivilisert kontinent, selv om Steins vanvittige naivitet, basert på blind ideologi, er i ferd med å skape noe helt annet.

De aller fleste er fine folk

Mitt løfte om å beskytte enkeltmennesker mot sivil voldsbruk, omfatter imidlertid ikke å beskytte antidemokratiske grupper mot statens maktbruk. Det omfatter heller ikke å beskytte Islam, for Islam er ikke et menneske eller en gruppe. Islam er en ide, og dertil en utrolig dårlig ide. Derfor er islam fritt vilt i et opplyst demokrati, og det får muslimer pent tåle. Det er helt frivillig å være muslim. Islam er ikke en hudfarge, etnisitet, eller rase – den er et valg. Islam er heller ikke flerkulturelt slik Stein klorer seg fast til: Det er alternativt samfunnssystem til vårt demokrati, komplett med eget religiøst macho-lovverk fra en imaginær macho-gud. Dette gjør islam til en politisk ideologi, og derfor en trussel mot vårt demokrati, vår frihet, vår fred og vår likestilling. Alt dette sier islam selv:

Både Muhammed, koranen og presteskapet sier klart at Islam skal ta over verden. Kalifatet er Islams mål, og de vantro står i veien. Menn står over kvinner. Muslimer står over vantro. Jihad er eneste veien til frelse. Jeg tror presteskapet og skriftlærde i Iran og Saudi-Arabia forstår islam bedre enn den vantro Erna Solberg. Jeg tror på Brorskapet og Hamas når de sier at overtakelse er målet. Jeg tror på IS, når de sier de er i krig med oss. Jeg tror på jihadister når de sier de bedriver jihad. Stein putter fingrene i øra, og forsøker å innbille alle at han vet mer om Islam enn alle disse dypt troende. Angela Merkel og Barac Obama hevder også de vet mer om islam enn imamer selv. Deres ettermæle vil for alltid være ripet i stykker av denne totale kortslutningen.

«Min lille trupp» som Stein kaller det, består av et flertall nordmenn som støtter Sylvi Listhaugs linje, samt et titall millioner av Europeere som har øyne i hodet. Alle disse innser at de flerkulturelle sosialistene har løyet for dem, og sammen skaper vi en politisk bølge som trosser hets og hatefulle rasismebeskyldninger. De røde møkkasprederne som klasker brunfarge på alle de ikke liker virker splittende…men trollingen deres virker ikke lenger. Ingenting kan stoppe denne bølgen. Sannheten har kommet seg ut av flasken, og dere får ikke korket den igjen.

Ja, la oss diskutere islam og fundamentalisme

Sebastian Stein og desslike bør heller komme seg over i lyset sammen med oss opplyste: Den totalitære ideologien fra oldtiden, (som han fortsatt tror er en fredelig og demokratisk alliert) truer nemlig med å svelge ham, den norske kirken, det sosialistiske drømmeslottet, og alle moderate muslimer også – for islam er ikke moderat og flerkulturell: Dette er en ideologisk samfunnskannibal, som ingen kan kontrollere og bare har et hensyn og ett mål: Mer islam. Alltid mer islam. Det blir aldri for mye islam. Islam vil ikke gi seg før ALT er islam. Det står i boka. Les boka.

Tankegangen til Sebastian Stein og hans entourage, er at ideologien islam må beskyttes så ingen føler seg krenket, mens vestlige mennesker må gis skylden for terroren, gjennom vår behandling av den muslimske verden. Med dette gjør Stein seg selv til en klakør for mørket, for dette er en blåkopi av det Hamas, Boko Haram og IS alltid rettferdiggjør sine inhumane handlinger med: «Se hva dere fikk meg til å gjøre».

Humanisten opptrer dermed som forsvarsadvokat for terroristene, også fordi han nekter å godta deres ærlige tilståelse: Han godtar ikke at de er muslimer slik de selv sier, i stedet vil han gi dem en psykisk diagnose. Hvem er ekstremisten av oss da? Hvem er terroristenes nyttige idiot sa du?

Case closed. Og please: Slutt å rope på Siv Jensen som om hun var mora mi, det kler ikke voksne folk. Gå tilbake i hjørnet ditt og bli sittende denne gangen, for det eneste du oppnår med dine innlegg er å avsløre venstresidens hjelpeløshet og panikk. Mot sannhet, observerbare fakta og ytringsfrihet kan du bare tape.

Terroristenes nyttige idioter er de som nekter å innse terrorens årsak

*** English** (Google) translation