7 min read

DINGLEDANSEN

DINGLEDANSEN

Av VT - John Kaminski -des. 22, 2022 - i et lite optimistisk humør.

Når enden på fryktens år nærmer seg, tør du spørre deg selv, vil du bli den neste?

Beklager, ingen julestemning i år, min kjære. Bare de hjernedøde vil feire.

Vi andre – ikke bare de som har tatt stikket, men også de som har klemt og kysset de som har gjort det, og blitt uhelbredelig forbannet av fenomenet kjent som shedding – må spørre oss selv dette .

Vil jeg også gjøre den helvetes dingledansen som så mange har gjort som den siste akten i deres uheldige liv?

Utvilsomt har du sett dingledansen — men bare på video, hvis du er heldig. De på t-baneplattformene sitter fast i tankene mine som visjonen om helvete som de er.

For det første innser intetanende mennesker at noe er galt. Skuldrene deres krummer seg som om de ble truffet av en ubehagelig frysning. I en raskt voksende panikk ser de seg plutselig rundt, roterer sakte, ser opp som om en gigantisk imaginær mygg fyker ned på dem. Sikkert er det dødens skygge.

Så faller de på gulvet og rykker i sitt siste i smertefulle spasmer. De uheldige sklir over siden av plattformen, inn på sporet, mens et fremadstormende tog knuser deres uheldige fremtid med en grufull avslutning.

Er dette et tegn i tiden? Nei, det er et tegn på endetiden. Er denne karmiske illustrasjonen et tegn på vår fremtid? Det er det definitivt.

Med alle dens triks og utstyr er dette hva den såkalte menneskelige sivilisasjonen har kommet til.

Mørk reiserute

2022 har vært året for den store løgnen og den store frykten. Ut fra det de sier, ser 2023 ut som året for den store døden, på den ene eller andre måten.

Tre ting vi ikke kan snakke om. De definerer karmaen til den menneskelige fremtiden.

1. USAs økonomiske velvære har alltid vært basert på krig, på invaderende fiendtlige land, vanligvis stjele deres naturressurser (spesielt olje, men også valmuer), og styrke vår nasjonale økonomi ved falsk produksjon av stadig dyrere krigsvåpen.

Salg av eksotiske våpen, fra hangarskip til stadig mer sofistikerte giftstoffer, har alltid vært klippen som den amerikanske økonomien er basert på. Derav tilbøyeligheten til permanent krig som tidenes ledende pengemaker og grunnlaget for det som en gang var amerikansk overflod - en tilstand som nå eroderer foran øynene våre. Eller i det minste er det nå begrenset til kosher-mistilpassede som kannibaliserer selve samfunnene som har fostret dem.

2. Som et resultat har denne forkjærligheten for aggressiv ekspansjon og verdensomspennende kontroll resultert i vridning av det amerikanske sinnet og dets resulterende effekt på utdanning, der alle aspekter av læreplanen – spesielt vitenskapene – har blitt skapt for deres militære anvendelser.

I de ondskapsfulle hendene og forvrengte sinnene til feil mennesker, har utdanning spesielt forsinket prinsippene for helsevedlikehold til fordel for skadelige miljøprogrammer som radar over horisonten, som har fungert som en unnskyldning for å tilgrise himmelen med giftige elementer som produserer indre plager fra luften folk må puste.

3. Dermed har resultatene av denne kriminelle tankegangen generert enorme mengder kontanter til industrien og tenketankene som forfulgte denne psykotiske forkjærligheten for konstant krigføring. Denne kontantkua har imidlertid ikke kommet det amerikanske folket til gode hvis frihet visstnok ble beskyttet og forbedret av en slik politikk. Faktisk har det motsatte skjedd.

Ideen om at den amerikanske ledelsen bevisst ikke har vært til fordel for det amerikanske folk generelt, har vokst til det punktet at det nå er ganske åpenbart at USA ikke er nå eller noen gang faktisk har blitt kontrollert av amerikanere, men i stedet har blitt sabotert hele denne tiden. , lenket av en verdensomspennende allianse av økonomiske manipulatorer og antisosiale psykopater som nå er klart identifisert som jødiske.

Uavhengig av lovene som er utformet for å forby slike forbudte konklusjoner, er dette en helt åpenbar og ubestridelig observasjon.

Konklusjonen er tydelig bekreftet av en overfladisk skanning av verdenshistorien som dekker de siste 400 årene.

Veien til glemselen

På 1600-tallet satte nederlandske jøder som var blitt kastet ut av hjemmene sine under den spanske inkvisisjonen sine steder på England, og som en snikende, men uimotståelig sykdom fikk de innpass, takket være forrædere som Oliver Cromwell. Denne prosessen skapte det beryktede East India Company som førte til dannelsen av Bank of England, som kontrollerer verden til i dag.

På 1700-tallet drev utenlandske finansmenn franske konger til uforsvarlig pengebruk og oppmuntret gjennom media befolkningen til å myrde hverandre i en psykologisk paroksisme som slettet hele historien deres i en fatal vanvidd av ekstatisk egalitarisme kjent som den franske revolusjonen som den aldri har kommet seg fra.

På 1800-tallet (1848 for å være spesifikk) var det en verdensomspennende revolusjon som skapte et B'nai Brith-kapittel i alle land og så forstyrrelser over hele verden, spesielt i USA hvor det usannsynlige vennskapet mellom Abraham Lincoln og Karl Marx klarte å skape en borgerkrig som rev landet fra hverandre.

Og på begynnelsen av 1900-tallet ga opprettelsen av Federal Reserve jødene evig kontroll over den amerikanske pengemengden førte til et århundre med kriger for olje og økonomiske krampetrekninger som etterlot Europa et ulmende rot og den hvite rasen permanent splittet.

Bolsjevikiske jøder fra Brooklyn myrdet hundre millioner russiske kristne og jøder fra Yale-trenede Mao for å drepe seksti millioner narkomane kinesere som forberedelse til det ultimate statskuppet som konfronterer oss nå – den vanvittige kommunistiske undergravingen og ødeleggelsen av USA.

For å starte på 2000-tallet konstruerte jøder med total kontroll over den amerikanske regjeringen ødeleggelsen av de to høyeste bygningene i New York City og beskyldte terrorister som aldri kunne identifiseres tilstrekkelig som en grunn til å føre krig mot hele verden.

Og da alle de fancy historiene ble bevist som usanne, vendte milliardærene hvis troskap ikke er til noe land, sitt drapsfokus på akkurat de menneskene som hadde støttet dem i deres kynisk konstruerte Holocaust-fantasi.

Hvorpå disse jødeparasittene utløste en verdensomspennende pest som de håpet ville gi dem deres ultimate premie - kontroll over hele planeten med de fleste ikke-jødene i verden allerede passende døde. Planen deres fungerer perfekt.

Så det er her vi er i dag.

Folk som fryser i hjel som ikke finner drivstoff i Europa, sultende mennesker som ikke kan få mat, briter begrenset til sine egne nabolag, og kanadiere hvis bankkontoer er frosset for å snakke om frihet.

Med den illevarslende skyggen av atomkrig truende over et Ukraina-debakel som cravenly generert av USA, og folk faller som fluer i alle de nasjonene som tok støtet, er det få land som har noen som tenker klart om katastrofene som har rammet dem.

Babyer som ikke ble abortert, dør i livmoren på grunn av giftene deres jødekontrollerte regjeringer beordret dem til å ta. Flypiloter dør midt i flyet. Militæret er ødelagt av obligatoriske vaksiner.

Og så, som vi har beskrevet, ser vanlige mennesker plutselig opp mot himmelen, ser ut til å tro at de blir angrepet av en gigantisk mygg, snurrer rundt, faller til bakken og puster ut.

Den gigantiske fatale feilen i vår forgiftede fantasi er ingen ringere enn den jødiske marerittfilosofien, best kjennetegnet ved den mest skumle frasen av alle - "Det er bare business!"

Ettersom den økonomiske formuen til de jødiske vaksineprodusentene vokste opp med enestående fortjeneste, sprer nedslaget mot individuell frihet seg som en uimotståelig flekk som herjer befolkningen i alle de landene som fulgte de fatale ordrene fra Verdens helseorganisasjon og de morderiske legene vervet av grådige Bill Gates og djevelske Anthony Fauci.

Eksperter beregnet antallet plutselig døde. Todd Callender: 20 millioner. Dr. David Martin: 100 millioner.

Likevel bærer det store flertallet av de uheldige lemenene som fortsatt tror på sannheten til deres venale medier, maskene sine, får flere booster-skudd og nekter glatt å innrømme at de venter på sitt for tidlige siste pust, som kryper nærmere dem mens vi snakke.

Så vil du være en av de heldige som vil leve til det nye året? Og vil det være flaks? Og hva slags flaks vil du kalle det, lykke eller uflaks?

Nei, det blir ingen julestemning i år. Bare de hjernedøde vil feire. Zombieapokalypsen er ekte. De kommer for å spise hjernen din mens vi snakker, og for en delikatesse det vil være for dem.

Le nå, tøffingen. De har allerede ansvaret for livet ditt og har kontroll over alle pengene dine. Og det å svelge den pillen eller sluke den drikken vil ikke lindre situasjonen.

Det er unødvendig å si at heller ikke det å underkaste seg dødsstøtet.

Den verste typen mennesker i verden er de som insisterer på at de forstår hva som skjer når de ikke gjør det. Du så dem når de tok på seg maskene og brettet opp ermene uten å helt forstå hva de hadde fått beskjed om å gjøre. Mandat, kalte de det.

Og nå er det veldig klart hva konsekvensene av den avgjørelsen som så lett kan nås av så mange mennesker blir. Faktisk snakker vi om historie nå, ikke fremtiden. Siden fortiden ikke kan endres, og fremtiden allerede er bestemt av beslutningen om å stole på myndighetene som vi lenge har sett på som våre verger, er den eneste beslutningen som gjenstår for alt for mange av oss å si farvel.

John Kaminski

John Kaminski er en forfatter som bor på Gulf Coast of Florida, som hele tiden prøver å finne ut hvorfor vi ødelegger oss selv, og peker på et korrupt trossystem som motoren for vår død.