3 min read

Til Norsk presse

Til Norsk presse

Circus Corona, av Heiko / 27. December 2021

Tillat meg å opplyse at jeg i dag har sendt inn begjæring om midlertidig forføyning til Oslo tingrett, om å stanse bruken av koronavaksiner umiddelbart, inntil det er undersøkt om mine funn om giftige stoffer i vaksinen er riktige eller ikke.

Etter at FHI og SLV med Madsen har godkjent Pfizers vaksine Corminaty også for barn i alderen 5-12 år og ingrediensene ble publisert i Felleskatalogen, har vi undersøkt litt hva de to nanopartiklene, ALC-0159 og ALC-0315 er for noe. Det kom som et sjokk å finne på produsentens hjemmeside at disse stoffene IKKE må gis til mennesker på grunn av giftighet.

https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0315-cay34337-25

https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0159-cay34336-25

Aftenposten «hadde dessverre ikke anledning til å publisere vår kronikk».

Vi håper at du er villig til å tjene det norske folk og støtter vår oppfordring om å stoppe vaksinasjon.

DEN MEST DØDELIGE VAKSINE TIDENE

Vi hadde alle gledet oss til en vaksine mot SARSCoV2 og Covid-19 skulle få slutt på pandemien og få alt tilbake til det normale. Etter snart ett år er tiden inne for å gjøre opp regnskapet. Pfizer og Moderna hevdet at forskningsresultatene deres hadde vist en effekt på rundt 90 %, mens nærmere analyse av dataene deres viser at effekten er mindre enn 1 %, og dette kun på forsøkspersoner som måtte være friske, ikke gravide og over 18 år. års alder. Det ble fort klart at «vaksinene» heller ikke var trygge. Til tross for iherdige forsøk på å skjule dette, er det nå ingen tvil om at denne eksperimentelle genterapien, som feilaktig har blitt kalt en «vaksine», har drept og lemlestet flere friske mennesker enn alle vaksiner de siste 40 årene til sammen.

Produsentene har vært svært opptatt av å hindre analyser av innholdet i deres «vaksine». Likevel har modige og nysgjerrige mennesker fra hele verden klart å få tak i slike «vaksiner» og sendt dem til analyse. Slik ble det avslørt at de inneholder grafenhydrogenoksid, grafen og parasitter, som ikke er ryddet i pakningsvedlegget. Det Pfizer imidlertid har oppgitt i sine pakningsvedlegg, og som kan leses i Norsk Felleskatalog, er at «vaksinen» inneholder ALC-0315 og ALC-0159.

Og det tar ikke lang tid før Dr. Google finner ut at disse stoffene er produsert av selskapet Echelon og på deres nettsider står det tydelig at disse stoffene ikke må brukes til verken dyr eller mennesker. Spørsmålet er hvordan oppegående fagfolk, myndigheter og politikere kunne ha godkjent denne masse-"vaksinasjonen". Kan det skyldes utpressing fra produsenten? Er det derfor Pfizer vil vente 75 år før de frigir dokumenter fra sine studier/eksperimenter og det visste den norske regjeringen, som ønsket 100 års hemmelighold rundt Corona-tiltakene?

En mulig forklaring finner du på Dr. Google under "lekkede dokumenter som sjokkerer vilkårene for Pfizers internasjonale vaksineavtaler." Pfizer kan blant annet ikke saksøkes for erstatning. Skader skal dekkes av skattytere. Og landene har ikke lov til å tillate andre medisiner som kan hjelpe mot Covid19.

Er det derfor Steinar Madsen og Statens legemiddelverk skrev 25.11.21 at Pfizers Comirnaty er godkjent for aldersgruppen 5 – 11 år? Madsen har tydelig markert seg ved å male Hydroxychloroquine og Ivermectin svart, mens hundrevis av studier motsier Madsen. Er det lov å spørre om han er kjøpt og betalt, eller totalt ubrukelig i stillingen som direktør i Statens legemiddelverk?

Dette er et massivt brudd på legemiddelloven - alle som er involvert i disse vaksinasjonene risikerer en fengselsstraff på opptil 10 år.

Med beste ønsker,

Legene Dr. Christian Coucheron og Heiko Santelmann

Oslo, on 22.12.21

PS.: Over 50 referanser kan videresendes om ønskelig.


Redaktørens kommentarer:

MENNESKELIG SYNTHESISE


OPPHAVSRETTIGHETER

Kopier og lim innlenken ovenfor for Yandex -oversettelse tilnorsk .

HVEM og HVA ligger bak det hele? : >

Poenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut i løpet av de siste generasjonene av vår presse, TV og andre medier eid av Illuminati/Bilderberger Group, og korrumperer moralen vår ved å gjøre dårlig oppførsel akseptabel for vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi overvinne denne kommende bølgen av ondskap.

Alle artiklene i Human-Synthesis er fritt tilgjengelige og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til administratoren. Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er forfatteren(e)s eget ansvar. Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for noen unøyaktig eller feilaktig uttalelse i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å kryssposte originale Human-Synthesis-artikler på fellesskapsnettsteder så lenge teksten og tittelen ikke er endret.

MENNESKELIG SYNTHESISE