2 min read

Norges største skamplett får krigen i Ukraina til a blekne

Norges største skamplett får krigen i Ukraina til a blekne

Jens Engelsen Gabrielsen Today at 1:40 AM


HERREGUD, HVA ER DET VI HAR GJORT, utbrøt andrepilot Robert Lewis da bombeflyet ble fylt av et sterkt lysglimt.


Norge, USA og andre allierte tok et tidlig valg om at krigen i Ukraina skulle bli blodigere enn det Russland ønsket. Styrkeoppbyggingen til Russland i forkant hadde også til hensikt a skremme, for a unngå en større konflikt som ville spare mange liv. Det lyktes ikke Russland med.
Norge var stridende part og 100 % medskyldig i en av USAs mest brutale kriger, kan sidestilles med krigen i Irak og selveste Vietnamkrigen.

Det brutale krigen i Libya kulminerte med at Muammar al-Gaddafi ble torturert i hjel med latter fra Hillary Clinton, hvor Hillary siterte Julius Cæsar. «Jeg kom, jeg så, jeg erobret». Gal er bare de første bokstavene på hva som feiler hodet til Hillary Clinton. Na kan det sies at USAs militære etterretning advarte Demokratene og Norge om at dette var en krig som ikke burde utkjempes, konsekvensene var for store og det ville kunne føre til årelange konflikter.

Det ble også sagt at det ikke var i USAs interesse. Det hjalp ikke mot en gal utenriksminister som både er personlig venn med Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg. Muammar al-Gaddafi ble torturert pa det groveste og sodomert med en bajonett i avføringstarmen til han segnet død om. Timesvis etter torturen startet. Det hele ble sendt på film til administrasjonen i USA, hvor Barack Obama og Hillary Clinton ventet med euforisk glede. Skulle kose seg med denne store seieren.

IS ble grunnlagt i kjølvannet av krigen i Libya. Torturen til IS og IS som en drapsmaskin var et produkt skapt av Demokratene i USA og Norge. Er vi stolte av det? Erna Solberg valgte på samme måte som Hillary Clinton å se at strupen ble skåret over på nordmannen Ole Johan Grimsgaard-Ofstad, som ble torturert og drept av terrorgruppa IS.

Ole Johan ble regelmessig torturert hver eneste dag gjennom et helt år. Norske og Svenske IS-kvinner som går fritt omkring både i Norge og Sverige, var delaktig både som tolk og i selve torturhandlingene er det blitt hevdet. Det vi vet sikkert, er at flere som har overlevd IS, har fortalt at kvinnene i IS var de verste å komme ut for. I kontrast til Norges brutale krig i Libya finnes det ingen holdepunkter for å påstå at Vladimir Putin er en ond mann.

Rakrygget bør Vladimir Putin støttes for å spare flest mulig liv. Vi alle skal være glade for at ikke en mindre begavet mann som Jens Stoltenberg er president i Russland. Da hadde det gått riktig ille.  Etter krigen i Libya har mitt forhold til USA og Demokratene endret seg for alltid. Demokratene er en stor trussel mot menneskeheten, det hersker det liten tvil om.

Det er en grunn til at Edvard Snowden er i Russland og i sikkerhet fra giftsprøyten i USA. (Mer om dette i et senere innlegg.)
USA i dag kan ikke sammenlignes med det USA som deltok i andre verdenskrig, selv om jeg til tider spør meg selv om det virkelig var nødvendig a slippe atombombe over Hiroshima og Nagasaki for å vinne krigen.

Ønsket bare USA å se virkningen utprøvd på mennesker og for å kunne bruke atomvåpensprengningene i forskning? Russland har aldri sluppet en atombombe i hodene på forsvarsløse mennesker. Vi far håpe at noen i USA tar kontroll slik at ikke et slikt scenario blir nødvendig for Russland.