3 min read

Langer ut mot «profesjonelle propaganda-spredere fra Putin-regimet» på Facebook

Jon Helgheim. Foto: Terje Pedersen / NTB

Resett.no - Jon Helgheim - Av Redaksjonen -21. april 2022 | 20:47

Frps Jon Helgheim langer ut mot russisk propaganda i sitt kommentarfelt på Facebook.

Den pågående russiske invasjonen av Ukraina diskuteres heftig på sosiale medier i kommentarfeltet til landets politikere.

Frp-politiker Jon Helgheim har ikke lagt skjul på at han støtter Ukraina, i den pågående russiske invasjonen av landet.annonse

40-åringen mener imidlertid at hans kommentarfelt på Facebook er infiltrert av russiske propagandister.

I forrige måned skrev Helgheim at Norge burde ta i mot flyktninger fra Ukraina, samtidig som han uttrykte seg kritisk til okkupasjonsmakten Russland.

– Eldre, kvinner og barn har tatt farvel med sine sønner, ektemenn og fedre, for at de skal kjempe for fedrelandets frihet. La oss ta vare på familiene, mens mennene kjemper en heroisk kamp mot morderne i Kreml!, skrev han.annonse

– Banditter

I kommentarfeltet fikk Helgheim en del støtte, men det var også noen som utfordret Frp-politikeren.

Til slutt kom Helgheim med en oppdatering på sitt eget innlegg der han gikk i rette med personer han mener sprer russiske propaganda.

– Det dukker opp mange falske kontoer og profesjonelle propaganda-spredere fra Putin-regimet på min side for å påvirke folk med løgn. Det er slik disse bandittene jobber.

– For å hindre løgn-maskineriet til Putin er det viktig å stanse slike. Alle slike blir umiddelbart blokkert, skrev drammenseren.

Helgheim la også til at det er «noen få forvirrede nordmenn som har havnet på feil side og tror på løgnene til Putin», og at også disse ville bli blokkert fra å kommentere.

Resett har gjennomgått mange av kommentarene på flere av Helgheims og andre politikeres innlegg. Fra Rødt-leder Bjørnar Moxnes, til Frp-leder Sylvi Listhaug, har støtten til Ukraina blitt delt på Facebook.annonse

I kommentarfeltet er imidlertid meningene delte. Noen mener det er feil å ta side i krigen, mens andre skriver at kritikken mot Ukraina ikke betyr at de støtter Russland eller Putin. Noen kommer også med påstander om at at ukrainske soldater er nazister, noe som er blitt sedvanlig kost fra Putin og hans regime.

– Bare fordi jeg ikke liker MSMs narrativ i denne krigen, betyr ikke at jeg er Putin-tilhenger. Tvert imot. Jeg er ikke begeistret for Russland, og jeg er heller ikke begeistret for de ukrainske nazistene i Azov-bataljonen som media og norske politikere ignorerer!, skriver en person i kommentarfeltet.


Editor`s Note:

Helgheim må enten være en del av den sovende saueflokken i Norge, eller rett-og-slett på linje med det globale rottereiret til Klaus Schwab/World Economic Forum for å utvise slik uvitenhet om den egentlige grunnen til Ukraine tragedien. Ukraine er den siste slagmarken for de globale rottene, hvor de uoppholdelig tømmer mere bensin på bålet, som kun har den effekt å redusere det Ukrainske militære, i tillegg til tusenvis av sivile i kampen mot Putins inntrenging for å bli kvitt deres forræderiske President, opplært og hjernevasket i Klaus Schwabs kurs for unge, maktsyke forrædere som f.eks. Justin Trudeau og Emmanuel Macron.

En krig trenger TO sider, som BEGGE benytter ødeleggende våpen, som uungåelig også vil drepe uskyldige sivile familier og barn som også jeg beklager på det sterkeste, men gi ikke skylden kun til Putin, som den eneste faksjonen av betydning som har vist kraftig motstand mot WEF of dens globale elite. Ingen andre land har vist mot til å motsette seg deres infiltrering av regjering og politikere, uten Trump i sin fire års presidentskap.

Som Arnulf Øverland sa " DU MÅ IKKE SOVE, EUROPA BRENNER! "


COPYRIGHTS

Copy & Paste the link above for Yandex translation to Norwegian.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified