8 min read

Slutten på FN, IMF, WHO OG VERDENSBANKEN

GPRC – Global Peace Restoration Consortium – 25. november 2021

Global Peace and Restoration Consortium of Member States har blitt offisielt ratifisert i Hall of Records med umiddelbar virkning som erstatningsorgan for å overta autoriteten som tidligere ble holdt under charteret for FN.

GLOBAL FRED OG RESTAURERING HAR BEGYNNT

Da tidligere internasjonale organisasjoner ikke klarte å skape fred på jorden, måtte en lignende prosess finne sted. Forgjengeren til De forente nasjoner var Folkeforbundet, opprettet i 1919 , etter første verdenskrig, under Versailles-traktaten. Deres primære mål var "å fremme internasjonalt samarbeid og å oppnå fred og sikkerhet." Folkeforbundet var ikke i stand til å forhindre andre verdenskrig og ble følgelig oppløst i april 1946.

De forente nasjoner var en internasjonal organisasjon grunnlagt i 1945 etter andre verdenskrig for å erstatte Folkeforbundet med 51 land forpliktet til å opprettholde internasjonal fred og sikkerhet , utvikle vennlige forhold mellom nasjoner og fremme sosial fremgang, bedre levestandard og menneskerettigheter. Siden oppstarten har de vokst til å inkludere praktisk talt alle land i verden. Deres opprinnelige mål var og er fortsatt avgjørende for alt liv på jorden. FN-charteret ble godkjent i World Hall of Records i 1947. De forente nasjoners feil fremheves av de hundrevis av billioner av dollar som har blitt donert til humanitære prosjekter. Omtrent 1,7 % av disse prosjektpengene gikk noen gang til den faktiske prosjekteieren.

I tillegg har verden vært i en evig tilstand av konflikt, fattigdom og splittelse siden FN ble opprettet. Av denne grunn ble alle ordrer og direktiver gitt av FN offisielt opphevet 22. november 2021. Denne kommunikasjonen ble sendt ut og mottatt av alle offisielle kanaler som brukes til offentlig kommunikasjon over hele verden. Endringene i disse postene er offisielt innført i Hall of Records, noe som vil ha en umiddelbar innvirkning på finansiering og drift ettersom FNs agenda fortsetter å oppløses. The Hall of Records har de offisielle postene til enhver lovlig etablert organisasjon, traktat eller større historisk begivenhet.

Den registrerte historien som er registrert i Hall of Records gir troverdighet til enhver rettslig handling, og lar den finansieres av Global Repository. Disse postene er ment å bli offentliggjort og gjenspeiles i nasjonalarkivene i hvert land etter hvert som nye bestillinger ratifiseres. De forente nasjoner sammen med organisasjonene dannet som en del av deres globalistiske struktur inkludert Det internasjonale pengefondet, Verdens helseorganisasjon og Verdensbanken ble også oppløst og deres autoritet, og privilegier ble fjernet og registrert i Hall of Records.

FNs fiasko ER VÅR SUKSESS

Den produserte COVID-krisen har blitt et symbol på de sanne intensjonene til det globale hierarkiet. Bedriftsstrukturen som eksisterte under FNs paraply fortsetter å presse på deres dysfunksjonelle agenda mens menneskene som ansetter dem har fått nok. En del av den mislykkede planen til FN var å introdusere et vanlig virus og sensasjonalisere tragedien som ble forårsaket av spredningen. I sin versjon av fred trengte de å redusere befolkningen for å opprettholde kontrollerbare tall. Målet deres var å forene folk i en krig mot en felles fiende., noe de faktisk oppnådde. Men de regnet ikke med at massene våknet og snudde seg mot dem, i stedet for å se på dem som frelseren.

Tidligere var folk begrenset i sin tilgang, forståelse og mulighet til å bidra på vesentlige måter for å påvirke endringer i den globale driften av beslutninger som ble tatt på deres vegne. Til og med nasjonale regjeringer var gjenstand for å tilpasse seg den legaliserte korrupsjonen til ordenen for å opprettholde og overleve som et land.

OBERST KVACHKOV FORTELLER ALT

COVID-pandemiplanen ble tidlig avslørt av Vladimir Kvachkov, oberst for GRU, Russian Military Intelligence, som har en doktorgrad. i militærvitenskap avslørte COVID-pandemien mens det fortsatt så ut til å være en plausibel realitet for folk flest. I et offentlig intervju, kan du se her, som ellers har blitt skrubbet fra internett, forklarte han den sanne hensikten bak COVID-pandemien.

Da oberst Kvachkov ble spurt om hva hans tanker var om Corona-fenomenet, avfeide han det umiddelbart som en faktisk pandemi og fortsatte med å forklare det fra et "Global Powers"-perspektiv. Han forklarte disse konseptene som en insider innenfor Militær- og etterretningshierarkiet, og en ekspert innen militærstrategi.

I tillegg til mange overbevisende detaljer han delte, oppsummerte han kjerneprinsippene ved å si:

«Den første er den religiøse – ødeleggelsen av mennesker på jorden, som reduserer befolkningstallene. Den andre er å etablere politisk kontroll over menneskeheten. Den tredje er den økonomiske deflasjonen av den gigantiske finansboblen. Og den fjerde dimensjonen er eliminering av deres geoøkonomiske konkurranse. Dette forteller jeg deg fra perspektivet til en offiser fra Forsvaret og strategiske studier av generalstaben i Forsvaret. Dette er min vurdering av den nåværende epidemien.»

Disse uttalelsene ble gitt i et offentlig intervju 25. mars 2020, tidlig i den iscenesatte pandemien som siden har blitt et altoppslukende oppdrag for å låse verden ned med ulovlige mandater, tvinge sporing gjennom vaksinasjoner og stenge ute de som ikke overholder kravene. fra å eksistere i samfunnet. Denne innsatsen førte til oppløsningen av De forente nasjoners charter, og deretter har deres finansiering blitt holdt tilbake på ubestemt tid.

The Global Peace and Restoration Consortium of Member States

Global Peace and Restoration Consortium er etablert rundt nøkkelprinsippene som er lagt ut og akseptert i den globale restaureringsplanen. Kjerneverdiene til GPRC inkluderer å styrke menneskeheten til å skape, vokse og trives. Dette vil kreve utgivelse av nøkkelinformasjon som holdes i Hall of Records som avslører den nøyaktige historien til denne planeten og den virkelige opprinnelsen og potensialet til våre naturlige evner.

GPRC er etablert for å skape en ny standard for operasjoner som vil fungere som et transparent senter for planetarisk utvikling, menneskelig kreativitet og teknologiinnovasjon. Tiden for verden som blir kontrollert av et elitehierarki er over. Verden er din og Global Peace and Restoration Consortium er bare begynnelsen på et ubegrenset spekter av muligheter som vi vil skape sammen.

Det korrupte organet som godkjente utryddelsen av menneskeheten som dannet FNs sikkerhetsråd har gjort verden en stor tjeneste. De forsøkte å skape en utopi for seg selv på bekostning av folket. Denne globale konspirasjonen har vært så fryktelig og åpenbar at den hemmelige verdenen til den inndelte krigsmaskinen har blitt avslørt. Den produserte krisen konstruert av Deep State som har kontrollert FN og praktisk talt alle aspekter av livene våre, har blitt katalysatoren som sjokkerte verden til å våkne opp fra en transe. GPRC er og vil være et sted og en plattform som sikrer at folket alltid har en stemme, og at stemmen vil bli hørt fra vår plass ved bordet.


Globalt banksystem

KIMS Global Banking System og The Global Repository er finansieringskilden for forsamlinger og prosjekter rundt om i verden.

BANK SOM EN TJENESTE

Banker over hele verden er nå en del av Key Integrated Monetary System (KIMS). I årevis har et voksende team av suverene mennesker rundt om i verden demontert kontrollmekanismene for bank, mat, vann, energi, helse og velvære og lover. For banktjenester har vi fjernet kontrollene som har begrenset din tilgang til og bruk av penger. Charter for sentralbanker oppheves, "depotrettigheter" oppheves, og alle kontoer i bankene er nå kontrollert av kontoeierne.

Global Peace and Restoration Consortium som jobber med The Global Repository, endrer banker til å være serviceorganisasjoner for deg og gjenopprettingsplanene til forsamlinger rundt om i verden. Du vil umiddelbart se bevis på dette i måten du blir behandlet på og tjenestene som tilbys deg. Det viktigste er at pengene dine er trygge. Og nå er den støttet av ekte fysiske eiendeler.

HVORDAN VI HJELPER

Enkel

KIMS forenkler din bruk og tilgang til penger ved å gi direkte tilgang, umiddelbare betalinger og overføringer, og forenkle finansiering av prosjekter. For enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner betyr dette et større fokus på det som betyr noe for deg og ditt lokalsamfunn. For selgere betyr dette umiddelbare betalinger med lavere transaksjonsgebyrer. Og for forsamlinger betyr det tilgang til budsjett og finansiering av restaureringsprosjekter.

Sikre

KIMS gir et nytt og effektivt sikkerhetsnivå for finansielle eiendeler som holdes i banker og for finansielle transaksjoner. Ved å bruke tilkoblingen til KIMS Virtual Trusted Network, er finansinstitusjoner nå koblet direkte uten forstyrrelser. Transaksjoner er direkte fra avsender til mottaker enten det er personlig, forretningsmessig eller statlig. Alle transaksjoner registreres i KIMS som overvåker det globale banksystemet for integritet og forhindrer svindel eller ulovlige transaksjoner.

Service

Banker og finansinstitusjoner omstiller sin virksomhet til å være serviceorganisasjoner for deg og gjenopprettingsplanene til forsamlinger rundt om i verden. I stedet for å være innskudds-, utlåns- og spekulative investeringsbedrifter med brøkreserver, er bankene nå ansvarlige for å betjene aktivabaserte finansielle transaksjoner og finansiere personlige, selskaps-, organisasjons- og monteringsprosjekter støttet av The Global Repository.

INNSIKT OG INITIATIV

Forsamlinger

KIMS og The Global Repository er finansieringskilden for forsamlinger rundt om i verden. Når en forsamling er opprettet, vil de sende inn et forhåndsfinansieringsbudsjett som en del av ratifiseringsprosessen. Når en forsamling er ratifisert , vil disse midlene bli brukt til det første oppsettet av forsamlingen mens et mer formelt budsjett etableres. Etter at et formelt budsjett er etablert, vil KIMS og The Global Repository gi midler til forsamlingen , dens komiteer og forsamlingens restaureringsprosjekter .

Covid Relief For Business

Global Peace and Restoration Consortium og Global Repository har opprettet Covid Relief Funding for Business (CRFB)-programmet for å kompensere bedrifter for tap av inntekt på grunn av by, stat/provins og/eller nasjonale mandater og retningslinjer pålagt under Covid Pandemi.

Disse midlene gjøres tilgjengelig gjennom Global Peace and Restoration Consortium i form av et tilskudd for å dekke to år med tapt inntekt per virksomhet eller organisasjon. Du kan bruke disse pengene til å betale utestående gjeld pådratt fra tidligere eksisterende kontraktsmessige forpliktelser (boliglån, husleie, skatter osv.), driftstap, kompensasjon til ansatte som ble sagt opp under denne Covid-pandemien, og til å gjenoppbygge virksomheten din .

Restaureringsprosjekter

Restaureringsprosjekter er en sentral del av monteringsarbeidet . Disse prosjektene inkluderer energi, vann, mat, luft, infrastruktur, husly, utdanningsløsninger og mer basert på samfunnets behov.

Monteringsprosjekter som inngår i årsplaner legges ut på tilbud. Bedrifter, organisasjoner eller enkeltpersoner kan også sende inn prosjekter for finansiering og forsamlingen. Disse prosjektene vil være på linje med samfunnets behov og vurderes basert på direkte eller utvidede behov i samfunnet.

Hvis du har en prosjektidé, anbefaler vi at du kontakter forsamlingen din for veiledning.OPPHAVSRETTIGHETER

Kopier og lim inn than linken over for Yandex translation til norsk .

HVEM og HVA ligger bak det hele? : >

Poenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut i løpet av de siste generasjonene av vår presse, TV og andre medier eid av Illuminati/Bilderberger Group, og korrumperer moralen vår ved å gjøre dårlig oppførsel akseptabel for vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi overvinne denne kommende bølgen av ondskap.

Kommentar:

Administrator

MENNESKELIG SYNTESE

Alle artiklene i Human-Synthesis er fritt tilgjengelige og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til administratoren. Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er utelukkende ansvarlig for forfatteren(e). Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for noen unøyaktig eller feilaktig uttalelse i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å kryssposte originale Human-Synthesis-artikler på fellesskapsnettsteder så lenge teksten og tittelen ikke er endret