6 min read

Erkebiskop Viganò oppfordrer troende mennesker til å forene seg i en «VERDENSKRIG» mot den «Nye Verdensorden»

Erkebiskop Viganò oppfordrer troende mennesker til å forene seg i en «VERDENSKRIG» mot den «nye verdensorden»
YouTube /

The New American - av Selwyn Duke 21. november 2021

Erkebiskop Carlo Maria Viganò, den italienske prelaten som er kjent for sin kritikk av pave Frans og motstand mot globalistiske planer, utstedte tirsdag en alvorlig advarsel og en kraftig oppfordring: Et "globalt statskupp " finner sted, uttalte han, for formål med å gjennomføre en "Great Reset", en bevegelse mot "New World Order."

For å bekjempe dette, ba Viganò, "er det nødvendig å danne en internasjonal anti-globalistisk allianse, som samler alle de som ønsker å motsette seg diktaturet, som ikke har til hensikt å bli slaver av en ansiktsløs makt, som ikke er villige til å kansellere deres egen identitet, sin egen individualitet, sin egen religiøse tro.»

"Hvis angrepet er globalt," fortsatte han, "må forsvaret også være globalt."

Viganò har lenge advart om at COVID-19 blir utnyttet av demagoger for å øke sin makt og frakle seg personlige friheter, men hans siste appell er kanskje hans kraftigste til nå. Utgitt til nettstedet Gateway Pundit og med tittelen "APPEAL FOR AN ANTI-GLOBALIST ALLIANCE," åpner prelaten og sier:

I TO ÅR NÅ har vi vært vitne til et globalt statskupp , der en finansiell og ideologisk elite har lykkes i å ta kontroll over deler av nasjonale myndigheter, offentlige og private institusjoner, media, rettsvesenet, politikere og religiøse ledere. Alle disse, uten forskjell, har blitt slaver av disse nye mestrene som sikrer makt, penger og sosial bekreftelse til sine medskyldige. Grunnleggende rettigheter, som frem til i går ble presentert som ukrenkelige, har blitt tråkket under føttene i en nødsituasjons navn: i dag en helsenød, i morgen en økologisk nødsituasjon, og etter det en internettnød.

Dette globale statskuppetfratar innbyggerne enhver mulighet til forsvar, siden den lovgivende, utøvende og dømmende makten er medvirkende til brudd på lov, rettferdighet og formålet de eksisterer for. Det er et globalt statskupp fordi dette kriminelle angrepet mot borgere strekker seg til hele verden, med svært sjeldne unntak. Det er en verdenskrig, hvor fiendene er oss alle, også de som uforvarende ennå ikke har forstått betydningen av det som skjer. Det er en krig som ikke utkjempes med våpen, men med illegitime regler, ond økonomisk politikk og utålelige begrensninger av naturlige rettigheter.

Overnasjonale organisasjoner, i stor grad finansiert av konspiratorene til dette statskuppet, blander seg inn i regjeringen til individuelle nasjoner og i livene, relasjonene og helsen til milliarder av mennesker. De gjør det for penger, absolutt, men enda mer for å sentralisere makten for å etablere et planetarisk diktatur. Det er den store tilbakestillingen av World Economic Forum, FNs Agenda 2030. Det er planen til den nye verdensorden, der en universell republikk slavebinder alle og en menneskelig religion opphever troen på Kristus.

Viganò er ikke den eneste kristne hierarken som slår denne alarmen. Han har fått selskap av medprelat-kardinal Raymond Burke, som advarte i desember i fjor om at Kina-viruset blir brukt av tilhengere av «The Great Reset» for å fremme en «ond agenda».

Likevel har "tilbakestillingen" også blitt snakket om av en helt annen type leder. Venstre-statsminister Justin Trudeau fra Canada innrømmet seg selv i slutten av september, mens han snakket via video (nedenfor; relevant del begynner kl. 02:05) til FN: «Denne pandemien har gitt en mulighet for en tilbakestilling; Dette er vår sjanse til å akselerere vår pre-pandemiske innsats for å tenke nytt om økonomiske systemer."

Med andre ord kan det argumenteres for nøyaktig hva "tilbakestillingen" innebærer, men at det er på mange lederes agenda er nå krystallklart.

En annen øyenbrynshevende bemerkning ble gitt av Dr. Kerry Chant, New South Wales, Australias helsesjef, under en pressekonferanse om Kina-virus i begynnelsen av september. «På spørsmål om kontaktsporing ville komme tilbake når Australia åpner opp igjen», rapporterte The Irish Sun den gang, «sa Dr. Chant: 'Vi vil se på hvordan kontraktssporing ser ut i den nye verdensordenen '» (uthevelse lagt til ; video nedenfor).

Noen så på Chants kommentar som bare slurvete ordvalg, andre som slurvete dagsordenskjulring.

Når det gjelder Viganò, utstedte han en oppfordring til handling i resten av anken, og sa:

I møte med dette globale statskuppet er det nødvendig å danne en internasjonal anti-globalistisk allianse, som samler alle de som ønsker å motarbeide diktaturet, som ikke har til hensikt å bli slaver av en ansiktsløs makt, som ikke er villige. å oppheve sin egen identitet, sin egen individualitet, sin egen religiøse tro. Hvis angrepet er globalt, må forsvaret også være globalt.

Jeg oppfordrer herskere, politiske og religiøse ledere, intellektuelle og alle mennesker med god vilje, og inviterer dem til å forene seg i en allianse som lanserer et anti-globalistisk manifest, som punkt for punkt tilbakeviser feilene og avvikene til dystopien til den nye verden. Ordne og foreslå konkrete alternativer for et politisk program inspirert av allmennheten, kristendommens moralske prinsipper, tradisjonelle verdier, beskyttelse av livet og den naturlige familien, beskyttelse av næringsliv og arbeid, fremme av utdanning og forskning, og respekt for Opprettelse.

Denne anti-globalistiske alliansen vil måtte samle nasjonene som har til hensikt å unnslippe tyranniets helvetes åk og bekrefte sin egen suverenitet, og danne avtaler om gjensidig samarbeid med nasjoner og folk som deler deres prinsipper og felles lengsel etter frihet, rettferdighet og godhet. Den vil måtte fordømme elitens forbrytelser, identifisere de ansvarlige, fordømme dem til internasjonale domstoler og begrense deres overdrevne makt og skadelige innflytelse. Den vil måtte forhindre lobbyenes handlinger, fremfor alt ved å kjempe mot korrupsjonen til statlige tjenestemenn og de som jobber i informasjonsindustrien, og ved å fryse kapitalen som brukes til å destabilisere den sosiale orden.

I nasjoner der regjeringer er underordnede eliten, vil de være i stand til å etablere folkelige motstandsbevegelser og komiteer for nasjonal frigjøring, inkludert representanter for alle samfunnssektorer som foreslår en radikal reform av politikken, inspirert av det felles beste og i sterk motstand mot neo-malthusiansk [sic] prosjekt av den globalistiske agendaen.

Jeg inviterer alle som ønsker å forsvare det tradisjonelle kristne samfunnet til å møtes i et internasjonalt forum, som skal holdes så snart som mulig, der representanter fra ulike nasjoner kommer sammen for å presentere et seriøst, konkret og tydelig forslag. Min appell er rettet til politiske ledere og til herskere som bryr seg om det beste for sine innbyggere, og ser bort fra de gamle systemene med politiske partier og logikken påtvunget av et system som er slavebundet av makt og penger. Jeg kaller de kristne nasjonene sammen, fra øst til vest, og inviterer statsoverhoder og de sunne kreftene til institusjoner, økonomi, arbeidskraft, universiteter, helsevesen og informasjon til å bli med i et felles prosjekt, forstyrre de gamle systemene og legge til side fiendtlighetene som er ønsket av menneskehetens fiender i skillet og imperaens navn["splitt og hersk"]. Vi godtar ikke motstanderens regler, fordi de er laget nettopp for å hindre oss i å reagere og organisere en effektiv og skarp opposisjon.

Jeg oppfordrer nasjoner og deres borgere til å alliere seg under vår Herre Jesu Kristi kors, den eneste kongen og Frelseren, Fredsfyrsten. In hoc signo vinces [“I dette tegnet skal du seire”].

La oss grunnlegge denne anti-globalistiske alliansen, la oss gi den et enkelt og tydelig program, og la oss frigjøre menneskeheten fra et totalitært regime som i seg selv samler grusomhetene til de verste diktaturene gjennom tidene. Hvis vi fortsetter å utsette, hvis vi ikke forstår trusselen som ruver over oss alle, hvis vi ikke reagerer med å organisere oss i en fast og modig motstand, vil ikke dette infernalske regimet som etablerer seg overalt kunne stoppes.

Og må den allmektige Gud hjelpe oss og beskytte oss.

Video av erkebiskopens budskap er nedenfor.

Uansett hva man tror "tilbakestillingen" utgjør, er det ingenting dydsorienterte mennesker ønsker å være en del av, og pseudo-elitene har ikke til hensikt at vi skal ha en del (som i en si). De "vet" hva som er best for deg, og at du vil være glad - og kontrollert.

Selwyn Duke (@SelwynDuke) har skrevet for The New American i mer enn et tiår. Han har også skrevet for The Hill, Observer, The American Conservative, WorldNetDaily, American Thinker og mange andre trykte og nettbaserte publikasjoner. I tillegg har han bidratt til college-lærebøker utgitt av Gale-Cengage Learning, har dukket opp på TV og er en hyppig gjest på radio.


Erkebiskop Carlo Maria Viganò taler til oss om de viktigste sakene i dag. – 7. oktober 2021

I dette eksklusive intervjuet kunne vi snakke med Carlo Maria Viganò, en erkebiskop av den katolske kirke. Vi ble slått av erkebiskopens utgivelse av den mest omfattende teksten om de utallige spørsmålene knyttet til den pågående sagaen til dags dato.


OPPHAVSRETTIGHETER

Kopier og lim inn than linken over for Yandex translation til norsk .

HVEM og HVA ligger bak det hele? : >

Poenget er at folket skal gjenvinne sine opprinnelige, moralske prinsipper, som med vilje har blitt vannet ut i løpet av de siste generasjonene av vår presse, TV og andre medier eid av Illuminati/Bilderberger Group, og korrumperer moralen vår ved å gjøre dårlig oppførsel akseptabel for vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi overvinne denne kommende bølgen av ondskap.

Kommentar:

Administrator

MENNESKELIG SYNTESE

Alle artiklene i Human-Synthesis er fritt tilgjengelige og samlet fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til administratoren. Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er utelukkende ansvarlig for forfatteren(e). Human-Synthesis vil ikke være ansvarlig for noen unøyaktig eller feilaktig uttalelse i denne artikkelen. Human-Synthesis gir tillatelse til å kryssposte originale Human-Synthesis-artikler på fellesskapsnettsteder så lenge teksten og tittelen ikke er endret