2 min read

Her er biovåpen detaljene til det snikende Covid-komplottet for å forgifte og massemyrde det meste av menneskeheten!

Nasjonens tilstand – 10. november 2021

Hvordan OPERASJON COVID-19 og Covid super vaksinasjons-agenda utfyller hverandre for å drepe og gjøre syke et maksimalt antall mennesker uten oppdagelse.

Det burde være helt klart nå for alle Plandemic-overvåkere at det er et veldig snikende komplott på gang for å avfolke planeten Jorden og slavebinde den gjenværende menneskeheten via COVID-19-biovåpenet og bevæpnede Covid-vaksiner.

Dette globalistiske opplegget for New World Order har mange fasetter, men det er to primære komponenter som jobber tett sammen med hverandre.

Først var det lanseringen av de forskjellige generasjonene av COVID-19-biovåpenet, så vel som varianter rettet mot visse nasjoner over hele planeten. Med andre ord, Wuhan, Milan, Teheran, New York City, Moskva og Guayaquil, Ecuador, opplevde alle forskjellige varianter av COVID-19-biovåpenet hvis viktigste patogene mikroorganisme var en parasitt.

For det andre var det utrullingen av de forskjellige våpenbeskyttede Covid-vaksineprogrammene rundt om i verden, som hver ble designet for å gi flere vektorer for spredning av de ekstremt dødelige og skadelige piggproteinene. Piggproteinene for biovåpen som ble biokonstruert i biovåpenet var superladet av piggvåpnene som ble satt inn i Covid-injeksjonene.

Begge disse avfolknings- og svekkelsesfasene av Covid- plandemien ble utformet for å produsere et sakte-drap på målbefolkningen, samt en gradvis kvalmende utvikling av en stor del av menneskeheten.

Det som følger er en utmerket beskrivelse av denne en-to knockout-punchen som ble kastet mot hele menneskeheten. Denne detaljerte forklaringen er gjengitt av en veldig smart indisk lege som ser ut til å ha lest SOTN i mange måneder siden denne Alt Media- plattformen har lagt ut mange av de samme bitene av Covid-kriminalpuslespillet.

Faktisk ble denne Covid en-to-punchen presentert som en veldig lik disseksjon av COVID-19-kriminalitetsstedet i løpet av de første månedene av Plandemic flere måneder før vaksinene til og med ble godkjent på nødsbasis av FDA. Den første store ledetråden kom da forskerteamet fra India publiserte sin vitenskapelige artikkel (tidlig i 2020) som identifiserte de farlige piggproteinene som finnes i COVID-19.

Nå her er den svært informative videoen som bør legges ut og sendes ut overalt etter hastverk, spesielt til alle helsepersonell— Takk!

ALLE må se denne videoen  (på engelsk)

Nasjonens tilstand – 10. november 2021


COPYRIGHTS

Copy & Paste the link above for Yandex translation to Norwegian.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified