5 min read

Covid World Takeover Plan avslørt av Billionaire Insider

State of the Nation - Posted on October 26, 2021

SOTN Redaktørens merknad: Det måtte være en veldig god grunn for makteliten til å implementere den fullstendig hensynsløse, opprørende frekke og sinnsykt desperate OPERASJON COVID-19 og Covid Super Vaksinasjon Agenda.  Den følgende forklaringen er ikke bare veldig plausibel, den er rett og slett gal nok til at "Rich and Powerful Mad Men Who Run The World" ville gjøre det.

La oss bare si at jeg tilbrakte dager med denne personen, og de har et hull i NZ.  Det er første gang jeg noen gang har vært sammen med en kjent person med høy nettoverdi (milliarder).  Det var et tilfeldig møte etter å ha jobbet for dem i Queenstown.  Det ble spist middag, drikke og diskusjoner.  Jeg ble invitert til å henge hos dem i helgen.  Jeg legger ut dette nå etter å ha behandlet det.  De var løssluppen og åpne med meg, men sa hvis jeg nevnte disse tingene, at "vi møttes aldri".  Men lo og sa at ingen ville tro det uansett, så «ha det gøy», bare hold identiteten deres utenfor det.  

De sa at vi ikke har noe å bekymre oss for her, så til tross for det de fortalte meg, ba han meg om å betrakte meg selv som en av de heldigste menneskene i live som er i NZ akkurat nå. De spurte om jeg tok vaxen, og ble lettet da jeg sa nei.  De sa at Kiwi ville få motgiften uansett, men noen kommer ikke til det punktet.  Tross alt måtte noen kjøre ting her 'for dem'.  Jeg spurte først hva de trodde "sluttspillet" var for alle disse covid-greiene.  De spurte meg hva jeg trodde det var, med stor interesse, men jeg var ikke i nærheten.  De sa i grunnen dette...-en plan ble laget for mange år siden, og i mange år var det alt det var, en plan.  De måtte vente i mange år på tilgjengelig teknologi for å gjøre planen levedyktig.

Og å rekruttere de riktige personene.  -Dette handler definitivt om at en ny global regjering skal settes på plass (detaljer vil fortsette) -Denne nye globale regjeringen er allerede på plass og opererer i alle år i fullstendig hemmelighet, venter på sidelinjen og flytter sjakkbrikkene.  -Den nye regjeringen krevde noen av de øverste hodene på planeten, nesten alle kom om bord av egen fri vilje og med full tro på saken til en ny verdensregjering. Etter deres syn er de en brutal force som redder menneskeheten for enhver pris.  Jeg ble fortalt at de som nektet ble behandlet, men i de fleste tilfeller ville de bringe personen til den bredere gruppen, og gjennom diskusjoner ble de overbevist og ble forpliktet til saken.  

De fleste ganger søkte disse "sinnene" på falske jobber og gikk gjennom psykiske undersøkelser osv. som et første skritt.  -Denne planen pågår og den mest komplekse globale hendelseskjeden som noen gang er satt i gang. PLANEN er i hovedsak å vende alle borgere i alle land, voldelig mot sin egen regjering.  Hvordan de gjør dette er rent geni og ren ondskap.  For å oppnå denne planen spurte mitt tilfeldige møte hvordan jeg ville gjøre det?.. hvordan ville du snu alle innbyggere i hvert land mot sin egen regjering?  Jeg aner virkelig ikke.  Så de la ut det grunnleggende for meg.  Det må være en global konstruert "sykdom" - Det må være massefrykt, panikk og paranoia -

Ledere, vitenskapsmenn og media må konvergere om behandlingskonsensus - at behandlingen i hovedsak vil bli gitt til dem uten at de engang er klar over det - Til å begynne med  , det kan bare være få "sanksjonerte" behandlinger, alle andre behandlinger må anses som "farlige, utrygge og forbudte" - Ledere, forskere og media blir manipulert til å tro at denne "behandlingen" er det eneste alternativet, den eneste måten å holde deg og din familie trygge på.  -Ledere, forskere og media gir deg på en måte sitt ord om at denne behandlingen er trygg og effektiv -Barn ble også målrettet mot å påføre maksimal smerte og sinne når det går dårlig. Jeg fant denne delen interessant.  Våre ledere, vitenskapsmenn og media er IKKE medskyldige i denne planen eller faktisk en del av denne planen på noen måte.  INGEN av dem, ikke engang Fauci.  

De er bare fôr for disse elitene, som tjener en hensikt, vil da bli "kastet" eller ledet til de sinte.» De har blitt spilt. De få uteliggere som stiller spørsmål ved 'behandlingen' blir diskreditert på en rekke måter og sensurert -Sanksjonerte 'behandlinger' er biologiske stoffer/gift som tar 2-3 år å innse, -mRNA var den avanserte teknologien de ventet på.  -Offentlige meldinger sikrer at folk tigger om "behandlingen" og stiller opp for den.  Vi kan si at planen er godt i gang på dette tidspunktet og så langt enormt vellykket.  Opptaket av mRNA har vært enormt, og folk tror alle at "behandlingen" er den eneste veien tilbake til normaliteten.  Jeg ble fortalt at det har overgått deres villeste forventninger!  HVA NÅ?  Det er her den endelige planen gjennomføres.  

Tabellene slår på vaksinefortellingen.  Jeg ble fortalt i tide at vaksinen vil øke infeksjonen og øke døden. Den milliarden vil dø, og folket vil bli rasende og brenne sine regjeringer til grunnen.  Deres ledere, vitenskapsmenn og media vil bli fyrt opp, jaget og hengt i gatene.  Begge sider vil brenne sine regjeringer ned til grunnen.  Pro-vax-siden, fullstendig forrådt og døende vil rase.. ikke-vax-siden vil rase for det deres regjering tillot å skje.  Jeg ble også fortalt når dette skjer tenk "Mad Max" en stund, men tenk på NZ "Elysium".  Det er noen få utpekte soner som NZ, men på grunn av geografi og infrastruktur er NZ kjent som sone 1. En gang er massene fri for regjeringen og alle de som 'forrådte dem, og de har lidd nok.  

Det er da den nye globale regjeringen vil fremstå som den store frelseren.  Det blir en "enkeltsalg" blir jeg fortalt. Dette var hjernedumpen min. Jeg utelot nok en del. De fortsatte med dette, men ignorerte noe direkte spørsmål. De sa at de likte meg og vil ha meg rundt når støvet legger seg  , at jeg var enormt nyttig for dem. Jeg vet ikke, en del av meg tror bare de ringte med meg. Jeg føler meg bedre med å være der jeg er akkurat nå. LES HER: Ed.  Note fortsatte: Hvem har ikke hørt det gamle ordtaket “Hvis du vil få Gud til å le, fortell ham om planene dine”?  Vel, hvis du vil få Gud til å hyle av latter, lag deg en perfekt plan.

Det er nøyaktig hva disse uforbederlige og kriminelt sinnssyke psykopatene som befolker den nye verdensorden kabalen av globalister har gjort.  Dette betyr at de kan lide en terminal reversering av formuen når som helst av deres episke fail-in-the-making. Det betyr imidlertid ikke at menneskeheten bare skal vente på deres undergang.  Disse Covid-kriminelle vil helt sikkert bli heist på sin egen petard ... rett før de blir hengt live på Internett.  Imidlertid må hele den hemmelige verdensregjeringen som har fungert i skyggene over flere tiår også avsluttes, etter at den er fullstendig avslørt for hvert menneske på jorden å se.


COPYRIGHTS

Copy & Paste the link above for Yandex translation to Norwegian.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified