9 min read

"Corona-pandemiet er et PCR-testpandemi"

Nya Dagbladet, René Janetzko - PUBLISERT 3. JULI 2021

PANDEMI UNNTAK

Reiner Fuellmich: "Corona-pandemi er et PCR-testpandemi"
Corona-politikken har ikke handlet om å beskytte folkehelsen, sier den fremtredende tyske advokaten Reiner Fuellmich på bakgrunn av sin etterforskning av den pågående samfunnskrisen.  Snarere viser politikk en kraftig innsats fra den økonomiske og politiske siden for å styrke sin kontroll over verdens befolkning - og der den raskt presser på for samfunnsutvikling mot noe som kunne ha blitt hentet fra en mørk dystopi.  Møt Fuellmich i et eksklusivt intervju med Nya Dagbladet.

PUBLISERT 3. JULI 2021

Reiner Fuellmich hadde ingen planer om å grave i koronapandemien eller hvordan den ble utnyttet av storbedrifter og politikere.  Imidlertid, flere og flere spørsmål som han, slektninger og venner hadde lagt igjen ubesvarte, og i samråd med kona, kom han gradvis til den konklusjonen at han hadde plikt til å rette opp disse spørsmålstegnene.  Hvor farlig var viruset egentlig?  Hvor mye kan du stole på disse PCR-testene?  Hvilken skade har smitteverntiltakene faktisk forårsaket i praksis?  Fuellmich begynte å grave.

 • Vi har sett at det fra politisk hold ikke fantes informasjon, men bare en og samme linje ble kjørt;  nemlig panikk, panikk, panikk og at det bare er en løsning, nemlig vaksine, vaksine, vaksine.  De nektet til og med å undersøke om det virkelig var grunn til denne panikken.  Det er det gamle romerske rettsprinsippet "Audiatur et altera pars" - som betyr å lytte også på den andre siden.  Dette har imidlertid aldri blitt gjort, men det var alltid Drostenpanik, Wielerpanik - så gikk det over til Faucipanik.

Dette var for oss en tilstrekkelig grunn til å kunne si at noe ikke stemmer her.  Hvis det virkelig var et virkelig farlig virus, ville politikere ikke prøve å skape mer panikk, men heller prøve å roe publikum, begrunner han.

Fuellmich sier at han i løpet av sin undersøkelse av koronakrisen har snakket med over 110 forskere over hele verden om relaterte spørsmål, og han påpeker at helhetsbildet er klart - krisen er overdrevet og skapt av mennesker med politiske og økonomiske motiver i bakgrunnen.

 • Koronakrisen er, ifølge det vi har etablert, skapt av mennesker.  Det er ingen koronapandemi - det er bare en PCR-testpandemi.  Denne PCR-testpandemien og panikken den forårsaker blir brukt til en helt annen agenda som det selvutnevnte økonomiske og politiske etablissementet ønsker å implementere og forfølge.  Fra vårt synspunkt betyr dette at det andre har for sikkerhetsskader, som ødeleggelse av middelklassen og småbedrifter og ødeleggelse av menneskers liv og helse, er etter vårt syn et bevisst mål.
 • Hvordan kom vi til dette?  Fordi vi har sett og vet at helsen til folket ikke hadde noe å si.  Spørsmålet om faren for viruset er allerede besvart, selv WHO antar at dødeligheten er rundt 0,14 per 100 000 - omtrent på influensanivå.  Men du vet egentlig ikke hvor stor dødeligheten er i influensa.  Det er fremdeles litt uklart, men de offentlige personene sier at også her er tallet rundt 0,14.  Corona er altså på samme nivå som influensa, men nå er det slik at det aldri tidligere har blitt iverksatt tiltak under en influensasesong vi ser i dag, fastslår Fuellmich og påpeker også at media og politikere til og med for 11 år siden presenterte begrenset svineinfluensainfeksjon for å fremstå som en farlig pandemi.
 • Fuellmich sier også at enda tidligere i tilfelle svineinfluensa, ville folk bli tvunget til å bruke munnvakter og at det virkelige målet var masse-vaksinasjoner, men påpeker også at en betydelig forskjell var at de var reelle vaksiner.  I dag er det i praksis et spørsmål om genterapieksperimenter.
  Han mener Anthony Fauci, hans tyske kollega Christian Drosten og andre fremtredende "smitteverneksperter" er veldig korrupte, inkompetente og bevisst lyver om effektiviteten av PCR-tester og hvordan de kan oppdage og måle virusinfeksjoner og antall infeksjoner.
 • Hr. Drosten er kansler Angela Merkels viktigste konsulent.  Han har alltid jobbet som virolog, men nå kom han under stort press fordi det viste seg at han, helt i motsetning til det som er vanlig, ikke har skrevet et habiliterings-essay for å kunne bli professor, men han fikk tittelen akkurat slik.  Det er også stor tvil om han i det hele tatt skrev en avhandling som gir ham rett til å kalle seg lege.  Tvilen om hans vitenskapelige prestasjoner er enda større.  En gang til.  Påstanden om at det er asymptomatiske infeksjoner er rett og slett ikke sant.  Det er en stor studie utført på slutten av fjoråret i Wuhan med rundt 10 millioner deltakere som beviste nettopp det.  Men han trengte fortsatt denne uttalelsen, som ble spredt ved hjelp av WHO over hele verden for å skape og spre frykt.  
 • Og da han lyktes i dette, fortsatte han med andre løgner eller fabrikasjoner.  Nemlig å hevde at han kunne se hvilke av de asymptomatiske testede personene som virkelig er farlige.  Fordi han har utviklet en test som kan bestemme nøyaktig hvem som er smittet med covid-19 og hvem ikke.  Men selv dette er en løgn.  En PCR-test kan ikke oppdage en infeksjon.  Under ingen omstendigheter insisterer han. Ifølge advokaten utøvde farmasøytisk industri og deres allierte "eksperter" som Drosten press på Verdens helseorganisasjon WHO for å erklære dem for en internasjonal helsetilstand og for å få spredningen av coronavirus til å se ut som en pandemi fordi Drostens tester "skapte" mange nye saker. eksisterte ikke i virkeligheten.
 • Nå er det slik at denne testen ikke kan finne noen infeksjoner, men hvis du gjør som Drosten bruker testen, det vil si med sine mange sykluser (forstørrelser) - det kalles "sykluser av forsterkning" - så 2, 4, 8, 16, 32 ... kl 24-36 ender du opp med en forstørrelse på nesten flere milliarder ganger ... Den er helt uvitenskapelig.  I følge Pfizers daværende nestleder skapes rundt 97 prosent av falske positive tilfeller for alt over 35 sykluser.  Her er vi på 45, og de startet med dette til 100 prosent for å kunne erklære helsetilstand.
 • Fuellmich mener at oppgaven til den såkalte pandemien er å skremme folk, og at konseptet internasjonal helsekatastrofe fører til innføring av maskering, sosiale avstandsregler, nedleggelser og lignende, og at det blir lettere å legge press på befolkningen og lettere innføre undertrykkelse og begrensninger - og for den delen av å tvinge dem til å injisere seg med eksperimentelle vaksiner.
 • Det er nemlig helt umulig å bruke en utestet vaksine uten en nødsituasjon.  Den internasjonale helsesituasjonen er ikke annet enn et verktøy for å kunne erklære en medisinsk nødsituasjon.  Det har aldri vært en nødsituasjon, men det er gjort uansett.  Vi vet at det ikke er noen reelle saker, men det handlet om opprettet saker.  Det er ikke engang undersøkt om folk døde med eller fra koronavirus. Videre er han overbevist om at for å forstå formålet med massevaksinasjoner, må man også se på hvem som tjener penger på dette - nemlig farmasøytisk industri og økonomiske interesser.
 • Menneskene som investerer i dette (vaksinen) er en relativt liten gruppe veldig rike mennesker som tjener på dette og selvfølgelig noen aksjonærer.  Men det handler ikke hovedsakelig om penger.  Penger har de som skapte det allerede i overflod.  De bruker pengene til å betale leger, journalister, advokater og politikere.  Det er overraskende å se hvor mange som er villige til å selge sjelen sin, men uten alle disse pengene ville det ikke fungere.  Det handler imidlertid ikke om penger, men om å ødelegge middelklassen og småbedrifter, sier Fuellmich. Han påpeker at det er mange mindre selskaper som er blitt overtatt av globale giganter som Amazon, og at utvidelsen av store selskaper er et av de virkelige målene for "pandemien".  Et annet mål, sier han, er å redusere verdens befolkning, og han er overbevist om at mange vil dø for tidlig på grunn av ulike typer vaksineskader.
 • I mange år nå har de samme menneskene som driver pandemien også promotert denne agendaen.  Den kan leses på internett og er ingen hemmelighet.  Vi har sett at rundt 20 prosent av alle eldre på sykehjem dør etter vaksinasjon.  Det er mye, og det vil bli enda verre.  Vi forventer enda sterkere bivirkninger denne høsten når de vaksinerte blir smittet med ville virus som influensa eller andre forkjølelsesvirus.  Luftveissykdommene er ganske like.  Da frykter vi veldig alvorlige sykdomsprosesser i henhold til det vi har hørt fra forskjellige forskere. Fuellmich siterer også amerikanske offentlige poster som viser at 30 mennesker dør av vaksinebivirkninger i gjennomsnitt hver dag, men at bare en prosent av bivirkningene faktisk blir rapportert - noe som i så fall vil insinuere minst 3000 dødsfall i vaksineskader daglig i USA Stater alene.  Lignende tall har blitt sett i Israel.
 • Vi har prøvd å iverksette rettssaker, men domstolene i Tyskland er ikke uavhengige.  De må ikke ta dette opp når politikere sier at de ikke har lov til det.  Slik var det med oss.  De har sagt at så lenge for eksempel en lege ikke utarbeider en rapport, kan vi ikke undersøke saken.  Det vil si at så lenge drapsmannen ikke forteller oss at han er morderen, vil vi ikke undersøke det.
  Fuellmich påpeker at massevaksinasjonspolitikken og de såkalte vaksineringskortene som er innført flere steder, også er i strid med Nürnberg-konvensjonen som ble vedtatt etter andre verdenskrig, der det heter at folk må ha valget om å bestemme sin egen medisinske behandling og ha rett til å bli informert om medisinske behandlinger.  
 • Med andre ord, en lege eller annen helsepersonell kan ikke behandle en pasient med mindre han eller hun gir sitt uttrykkelige samtykke - og dette etter at han eller hun også forstår de mulige bivirkningene av behandlingen.  Han mener at de som har blitt vaksinert absolutt ikke har blitt informert om risikoen, og at de faktisk deltar i et genterapiforsøk der de faktisk kan dø. Advokaten påpeker også at digital vaksinepassering er en viktig del av den totalitære agendaen som forfølges, noe han forespeiler er en første versjon av et sosialt kontrollsystem i kinesisk stil.
 • Det er et vendepunkt i å få full kontroll og overvåking av befolkningen.  Du vet hvor du er og så videre.  Akkurat nå gjør de det imidlertid ikke veldig smart.  I Tyskland, når du besøker en restaurant, må du fortsatt fylle ut et skjema med informasjonen din for infeksjonssporing - men målet er at for eksempel slik overvåking i fremtiden kan skje digitalt.  Slik at de vet hvor vi er og hva vi gjør.
  Det er et vendepunkt for å få full kontroll og overvåking av befolkningen.
  Den tyske advokaten presiserer at vaksinepasset er et veldig viktig verktøy på vei til et komplett totalitært overvåkingssamfunn og innrømmer at han selv ikke trodde dette første gang han hørte det - men at han i lys av helhetsbildet ikke kan komme til noen andre nåværende konklusjon.
 • Ja, så det er utenkelig.  Vi har også snakket med mange psykologer.  Fordi vi er interessert i å vite hva slags mennesker de står bak.  Fra psykologenes synspunkt er dette alvorlig forstyrrede mennesker som lider av grandiose fantasier, storhetsgalskap.  Det handler om patologiske psykiske lidelser.  Men merkelig nok, når du ser nærmere på saken, opplever du at det egentlig ikke er så rart.  Mange mennesker som har jobbet seg opp, for eksempel i politikk eller i grupper, er åpenbart veldig forstyrret.  De føler ingen empati og er nådeløse og selger sjelen sin for mye penger.

 • Når det gjelder svensk koronapolitikk, mener Fuellmich at Sverige fra begynnelsen gjorde det rette ved ikke å legge ned samfunnet og ikke tvinge folk til å bære masker eller begrense deres liv og friheter i samme grad som i andre land.  Han mener at Tegnell opprinnelig handlet uavhengig, men ble deretter overtalt av makthaverne og politikerne til å presse på for hardere undertrykkelse.

At ting nå ser ut til å ha roet seg litt rundt om i verden, gir han ikke mye for, men ser det heller på som en mer kynisk politisk beregning der man midlertidig frigjør restriksjonene for så å kunne øke dem ytterligere igjen.  Det at ikke alle undertrykkende tiltak blir innført direkte handler om å beskytte regjeringen mot folkelig sinne og misnøye, vurderer han.

 • Når det gjelder Tyskland, må man huske på at befolkningen må roes nå når det er valg i september.  Hvis du handler videre nå, vil sinne og misnøye med regjeringen øke enda mer enn den allerede gjør i dag. Fuellmich uttaler at det ikke er en lett oppgave å påta seg ansvar for den utbredte svindelen og korrupsjonen rundt koronakrisen, men at han likevel anser at det er levedyktige juridiske veier som kan føre til reelle juridiske konsekvenser.
 • Tross alt vi vet om dette i dag, er det alt i juridisk forstand med forsettlig alvorlig etisk og moralsk misbruk.  For dette er det ingen juridisk immunitet verken for produsenter, leger eller andre involverte, de vil måtte ta sitt ansvar til slutt, mener han. Redaksjonen vil takke René Janetzko, som organiserte og gjennomførte intervjuet på vegne av Nya Dagbladet.  Dybdeintervjuet med Reiner Fuellmich vil bli publisert i sin helhet som en lørdagslesning neste uke.

Redaksjonen
redaktionen@nyadagbladet.se
Fakta: Reiner Fuellmich


Reiner Fuellmich kommer fra Tyskland og har bakgrunn som advokat med fokus på forbrukerrett og har vært involvert i søksmål mot store selskaper som Deutsche Bank, bilprodusenten VW og rederiet Kuehne & Nagel. Han er også et av fire medlemmer i den uavhengige tyske etterforskende koronakomiteen som i lang tid har jobbet lovlig for å analysere og ta del i vitnesbyrdene fra internasjonale forskere og eksperter for å finne svar på alle spørsmål som oppstod i forbindelse med koronakrisen.


Intervjuer: René Janetzko

Redaksjonen vil takke Ålandsbaserte René Janetzko, som på en ideell basis organiserte og gjennomførte intervjuet på vegne av Nya Dagbladet.


JUST IN: Fiery Clash Between Rand Paul And Dr. Fauci, Each Accuses The Other Of Lying. - Jul 20, 2021


COPYRIGHTS

Copy & Paste the link above for Yandex translation to Norwegian.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified