4 min read

'Alle forsøk på å reformere islam har mislyktes og vil sannsynligvis fortsette å mislykkes,'

Av Pamela Geller  - 9. mai 2021

Fremtredende irakisk forfatter - Geller Report (eng)

'Alle forsøk på å reformere islamHar mislyktes og vil sannsynligvis fortsette å mislykkes, 'Fremtredende Irakisk forfatter'

Det er en veldig definitiv grunn til at forsøk på å reformere islam og dra den inn imoderne tid har sviktet. I motsetning til jødedom og kristendom (post Vatikanet II) somoppfordrer til avhør, sondering, refleksjon, slik reform eller avhør er en forbrytelsei islam. Det er hykleriets forbrytelse som kan straffes med døden (akkurat som frafall ogblasfemi). De sanne kjetterne, de virkelige radikale i islam er muslimenesom krever reform og opplysning.“Av og til prøver å etablere opplysning i muslimsk tanke, eller[i det minste] for å diskutere dette, kom frem. [Disse forsøkene] blir bedt om av vold og terror som har blitt begått og fortsetter å bli begått.

5/9/2021 'Alle forsøk på å reformere islam har mislyktes og vil sannsynligvis fortsette å mislykkes,' fremtredende irakisk forfatter - Geller Report Newshttps://gellerreport.com/2021/05/all-attempts-to-reform-islam-have-failed-and-are- likely-to-continue-failing-prominent-iraqi-writer.html/2/5navnet på islam, spesielt basert på visse koranvers. Slike forsøkble laget og blir fremdeles laget [med hensyn til] Salafi-ideologien, begge sunnierog sjiamuslimer, med sikte på å få slutt på den ideologiske stagnasjonen hos muslimer tenkte og åpnet den for reform og humanisme, for å tilpasse den til åndenav [moderne] tidsalder, som er preget av respekt for menneskeverdet ogløfte om menneskerettigheter for alle.

I en artikkel fra 10. mars 2021 på nettstedet Sawt Al-Iraq , irakiske journalisten MahdiQassem bemerket at all innsats fra liberale muslimske intellektuelle gjennom årene for åreformere muslimsk tanke og tilpasse den til moderne tid har mislyktes. Dessuten, hansa, de resulterte ofte i attentatet på reformistene. Han la til detfremtidige reformforsøk vil sikkert også mislykkes, fordi de fortsetter å bli oppfyltmed hard og voldelig motstand fra ekstremistene, både sunni og sjiamuslimer, sombetrakter sine talsmenn som forrædere og vestlige agenter.

Denne ekstremismen, hanbeklaget, er voldsomt selv blant unge muslimer som vokste opp og varutdannet i Vesten, som reflektert av forferdelige terroroperasjoner de harutført. Han avsluttet med å love å belønne alle som klarte detreformere islam med ”fuglemelk” - et uttrykk for noe som ikke eksisterer oguoppnåelig.Tegneserie: “Religious extremism” ( Al-Jazirah , Saudi Arabia, 7. januar 2021)Følgende er utdrag fra Qassems artikkel: [1]“Av og til prøver å etablere opplysning i muslimsk tanke, eller[i det minste] for å diskutere dette, kom frem. [Disse forsøkene] blir bedt om avvold og terror som har blitt begått og fortsetter å bli begått inavnet på islam, spesielt basert på visse koranvers.

Slike forsøk varlaget og fremdeles blir laget [med hensyn til] Salafi-ideologi, både sunni ogSjiitt [sic][2] , med sikte på å få slutt på den ideologiske stagnasjonen i muslimsk tankeog åpne den for reform og humanisme, for å tilpasse den til ånden fra[moderne] tidsalder, som er preget av respekt for menneskeverdet og løftetav menneskerettigheter for alle.“Disse forsøkene startet på 1920-tallet og fortsetter til i dag. Men [de er bare] ablek gnist av lys i en lang og mørk korridor, fordi de ble møtt med, og ermøtte fremdeles hard motstand fra de væpnede vaktene for den sunnimessige oppfatningen atanklager den andre eller kjetteri, så vel som fra den ekstremistiske khomeinistiske sjiamuslimenideologi. [Disse reformistiske forsøkene] ender ofte med drapet på de opplyste

5/9/2021 'Alle forsøk på å reformere islam har mislyktes og vil sannsynligvis fortsette å mislykkes,' fremtredende irakisk forfatter - Geller Report Newshttps://gellerreport.com/2021/05/all-attempts-to-reform-islam-have-failed-and-are- likely-to-continue-failing-prominent-iraqi-writer.html/4/5reformister, som intellektuelle Hussein Muruwa [3] og Farag Foda. [4] Den sene[Egyptisk] forfatter Naguib Mahfouz [overlevde] et forsøk på å stikke ham i hjel,mens andre ble tvunget til å gjemme seg eller flykte til det 'vantro Vesten' og be om asyl der.“Jeg tror at ethvert fremtidig forsøk [på reformer] også vil mislykkes, for islam er den enestereligion i verden som motstår reform og aldri vil bli reformert, verken avkraft eller gjennom en fleksibel [tilnærming].

Ikke bare fordi dette krever endring [religion] og utelate mange koranvers som krever voldelig jihad og for kraftig tvang, men også fordi salafiene og deres sjeiker mener at noenopplyst reform av denne typen vil tømme islam for dens innhold og essens, ogføre til forvrengning og annullering, og gjøre det til det de ser på som en falsk religionsom kristendom og jødedom.“Disse [Salafi] -elementene ser på de opplyste forsøkene [på reformer] som storemålet for vestlige styrker som er fullstendig fiendtlige mot islam, og ser på demsom engasjerer seg [i reform] som forræderiske agenter for disse fiendtlige styrkene, som må værebrutalt slaktet og myrdet som straff for deres handlinger mot islamog muslimene ...

“Mange tredje generasjons etterkommere av muslimer [innvandrere] ble født iVestlige velferdsstater og studerte på sine beste skoler og universiteter. Viderede vokste opp i virkelige demokratier og i åpne samfunn som fremmer verdiene tiltoleranse og å gi hver enkelt en sjanse til å utvikle sine personlige ferdigheter ogevner, og som straffer alle slags rasisme og hat-mongering. Men det er ungtmenn og kvinner av denne tredje generasjonen, av alle mennesker, som ble med i terroristorganisasjon som Al-Qaida, ISIS og andre ... og begikk fryktelig, avskyeligog barbariske drapsmord, massakre og brenning av mennesker i live ...“Hvis noen av disse [liberale] klarer å reformere islam og gjøre den virkelig opplyst,la ham komme til meg, så vil jeg gi ham fuglemelk som belønning sammen med minhjertelig takknemlighet! ”

[1] Sotaliraq.com, 10. mars 2021.[2] Begrepet “salafisme” brukes vanligvis i sammenheng med sunni-islam.[3] Hussein Muruwa (1910–1987) var en libanesisk intellektuell og filosof oget eldre medlem av det libanesiske kommunistpartiet, som ble myrdet i sitt hjem i Beirut.


COPYRIGHTS

Copy & Paste the link above for Yandex translation to Norwegian.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.