13 min read

Bill Gate's Dukketeater

Helge Aspevik - 26 feb. 2021

Jeg er så møkk lei av å sitte å å høre på dette dukketeateret om historien om lille Bill Gates som skulle redde verden med magiske sprøyten sin. Jeg er så mektig lei av alle "eksperter", folk, politikere som tror på denne mektige forestillingen der han har dyttet store summer i lommene på arrangørene i dette showet sitt.

Tar det nok en gang, og det med teskje. Hadde folk virkelig forstått hvordan det hele fungerte, så hadde alle løgnene falt i grus fordi dette er alt hele denne verdensomfattende løgnen bygger på. Alt står og faller på at viruset ikke lar seg undersøke, absolutt alt. For i det hele tatt å vite hva viruset består av, så må baseparene i genomet undersøkes. Genomet er altså virussekvensen og består antageligvis av rundt 30 000 basepar. Kun 37 av disse baseparene ble undersøkt, og det tatt fra urenset materiale. 0,0001 prosent av hele virussekvensen.  Resten ble beregnet på en datamaskin.

Årsak? Ingen isolasjon av viruset var tilgjengelig i hele verden. Det er det heller ikke den dag i dag, selv om man hardnakket påstår dette. Ingen av de kjente koronavirusene som vi har hatt i minst 55 milioner år er noen gang undersøkt innvendig. Forklaringen er temmelig enkel, virusene er ikke levende organismer. De kan verken ta til seg næring, bevege seg eller formere seg på egen hånd. I stedet kaprer de cellene til andre skapninger og får dem til å jobbe for seg. Uten vertsceller så vil disse virusene dø ut og i alle fall ikke kunne formeres nok til å fremstille en vaksine eller nok til å foreta en undersøkelse av viruset. Komplett umulig, og dette vet alle som kan litt om virus.

Politikerne kan det ikke, og disse "forskerne" som politikerne kommer drassende med, de kan det men lyver på bestilling for å overleve i jobben. Det hele er en skam for alt som heter vitenskap. Virus kan ikke isoleres, og dermed ikke undersøkes fordi man må ha store mengder med virus for å se hva det består av og hvordan dette er bygget opp, og det må ikke inneholde noe annet DNA fra andre kilder slik at dette blander seg sammen med genomet eller virussekvensen. RNA likner arvestoffet DNA og fins i alle celler i alle organismer. De fleste andre forskerne i verden vet så inderlig godt at virus bare replikerer i vertcellene når man prøver å dyrke dem opp fordi uten vertsceller, så har man bare ikke virus lenger. Så enkelt er dette!-"

Joda", sider de vise og lærde som sier hva som helst fordi lønningene deres er avhengig av dette. Vi har isolert dette og undersøkt dette. Når du ber om dokumentasjon, hva kommer disse drassende med? Jo, først en eventyrlig fortelling om hvordan CDC analyserte seg fram til disse 30 000 baseparene med å sile ut en suppe fra pasienten som kom fra Wuhan og hadde mistanke til at han kunne ha fått viruset under sitt opphold der.Det var denne undersøkelsen som satte i gang hele forestillingen slik at Bill Gates sitt dukketeater kunne starte. Viruset var isolert, viruset var undersøkt og undersøkelsen viste at dette var veldig dødelig og skadet menneskevevet. Det hele er bare en direkte blank løgn. Viruset var IKKE isolert, og forskerne skriver fra denne undersøkelelsen at de kunne ikke isolere viruset.

Selvfølgelig kan de ikke det, forklaringen har jeg gitt over her. De skriver selv at det ikke fantes tilgjengelig et isolert virus noen plass i verden... nei selvfølgelig ikke takket være at virus eksisterer ikke i det øyeblikket man skiller dem fra vertcellene. Skulle man klare å skille dem, så er de ferdige og man er like langt. Så forteller denne undersøkelsen at man tok denne suppen, plukket ut 37 basepar av de 30 000 antatte baseparene....  Virusets arvestoff er smeltet sammen med vertscellas arvestoff, det er det som er problemet her, det ingen klarer er å skille dette fra hverandre som er nødvendig for i hele tatt fått undersøkt dette. Ikke nok med det, i tilegg så dyrket man dette fram i Vero-celler i tilegg. Man må altså skille arvestoffet fra viruset i fra arvestoffet i DNA som finner i vertcellene. Disse er fullstendig smeltet sammen, og og viruset formerer seg ved hjelp av celledelingens mitose.

Dette en del av dette vi kaller for celledeling og viruset bruker denne prosessen til å formere seg via vertcellene.

Hvordan har disse plutselig klart dette som ingen forskere i verden har klart før? Vi ber om å få en enkel liten ren macaroni uten noe annet tilsatt, og man får servert hele suppen, blandet sammen med annen suppe,  sammen med en påstand at dette er bare en enkel liten macaroni! Glem det!I papirene så tok man frem en datamaskin og bygget derfor opp en modell, med 30 000 basepar basert på 37 basepar som ble plukket ut av denne suppen som de prøver å innbille verden var et isolert virus uten arvemateriale fra andre menneskelige celler. Så lot man datamaskinene gjette hva disse baseparene besto av og etterpå så kom en masse "kloke hoder" sammen og avgjorde med konsensus hva som var rett og galt. Dette har ingenting med vitenskap å gjøre.

Vitenskap er eksakt, ikke antagelser eller gjetting. Det er enten riktig eller galt, ikke noe demokrati der flertallet bestemmer det riktige svaret.Da rapporten var ferdig, gikk CDC og alle disse ut i fra denne undersøkelsen og dukketeaterforestillingen til Bill Gates, begynte. Viruset var dødelig, og dødelig blir det når vertcellene til viruset dør. Hva forteller forskings rapporten? Jo, man prøvde tre forsøk der man skulle se om dette infiserte det menneskelige vevet, og ingen av forsøkene gjorde dette. Likevel løy man å sa det motsatte.

Hvorfor løy man?Den "vitenskapelige" utredningen finner du her:

En masse med fagfolk deltar i dukketeateret til Bill gates. Sammen ligger disse på kne bak scenen med neven godt opp der solen aldri skinner hos politikerne og helsemyndighetene våre og får dem til å lire av seg den ene løgnen etter den andre. Disse er bare håndukkene i det store spillet og styres av disse her som skal profitere på disse vaksinene. Dette skal selges for enhver pris og du får ikke friheten tilbake før du har tatt vaksinen selv om den verken stopper infeksjon eller smitte. Bare eventyr hele opplegget deres.Hvor mange ganger har ikke fagfolk henvist til feks denne rapporten ovenfor fra Public Health Laboratory Network (PHLN) er en samarbeidsgruppe av laboratorier, som har ekspertise og tilbyr tjenester innen folkehelsemikrobiologi i Australia og New Zealand, som sier viruset er isolert...

WHO har dette påståtte viruset som er isolert og renset fra alt annet arvestoff fra DNA som stammer fra vertcellene?

I rapporten deres står det: "Merk: Cellebeholdere av Vero / hSLAM-cellelinjen, utviklet av Dr. Yusuke Yanagi og kollegaer ved Kyushu University, Japan, har blitt levert til GMRLN-laboratoriene av National Institute of Infectious Diseases, Tokyo, Japan, og er tilgjengelig i regionale celleforråd *. Vero / hSLAM-celler kan fås på forespørsel (gratis) gjennom WHO."Her står det tydelig at det ikke er et renset og isolert virus du får, men Vero / hSLAM-celler. Man kan altså ikke isolere og rense viruset uansett hvor mye de påstår dette er det.

Ergo så kan man heller aldri si det aller minste hvilket virussekvens dette viruset har i og med at baseparene har smeltet sammen med annet basepar fra DNA fra vertscellene.

Nei, viruset er ikke renset i det hele tatt. Man har tatt ut et virus og tilsatt det vi kaller for Vero-celler for å holde liv i dette ved at disse fungerer som verceller i stedet for det menneskelige DNAet som også nødvendigvis er blandet i denne suppen. Hva er Vero-celler, tror du? Det kan jeg fortelle deg. Dette er celler utvunnet fra nyrene til en afrikansk grønn ape (Chlorocebus) av alt.

Disse grønne apene har DNA som alt annet.

Man kan lese om andre såkalte påståtte isolasjoner, for eks fra Korea, men også her så dyrkes suppen i sammen med ny suppe av Vero celler og vi får en saftig røre av DNA og arvestoff som ikke ligner noe som helst. Viruset blir ikke isolert og renset av den grunn.

Man skal likevel skille mellom de forskjellige baseparene etter at sammensmeltingen av arvestoff og DNA har funnet sted under denne prosessen kalt mitose i selve celledelingen av vertscellene.

Det er ikke selve viruset jeg snakker om som jeg kaller mitose, det er omtrent dødt materiale det. Likevel så bruker den mitose for å danne flere virus. Den bruker celledelingen til å formere seg.Levende organismer fikser dette enten helt på egenhånd, ved for eksempel celledeling, eller de finner en artsfrende de kan bedrive kjønnet formering med. Men hva gjør et virus?For å lage flere nye viruskopier kaprer viruset levende celler. Viruset har med seg de genene det trenger for å lage kopier av seg selv. Men det klarer det ikke på egenhånd. Derfor trenger de cellen. Uten vertsceller, så kan ikke viruset kopiere seg selv.Viruset bruker proteinkappen til å kjenne igjen og komme inn i cellen. Dette skjer ved at proteiner i viruskappen gjenkjenner proteiner på celleoverflaten, og viruset sniker seg inn. Når det vel er på innsiden tar virusarvestoffet over styringa.

Virusets arvestoff benytter cellens store velfungerende maskineri til å gjøre alt det viruset ikke klarer alene. På ordre fra viruset begynner cellen å lage store mengder nytt viruskappeprotein og mange nye kopier av virusarvestoffet.Viruset binder seg til et protein på cellen. Deretter lurer den cellen til å produsere mer virusarvestoff og nye virusproteiner. På den måten dannes flere virus.Professor Benjamin Howden og Dr Mike Catton var medforfatter av artikkelen, "isolasjon og rask deling av det nye coronavirus fra 2019 (SARS CoV-2) fra den første pasienten diagnostisert med COVID-19 i Australia ." Vg skriver dette: Australske forskere har greid å isolere Corona-viruset"Australske forskere har som det første landet utenfor Kina, greid å isolere og dyrke fram Corona-viruset, skriver australske medier onsdag."

Artikkelen er Oppdatert 29. januar 2020.

Nei, viruset er ikke isolert og renset på noen måte. Om man skal lage en vaksine så må denne nok en gang være et helt rent virus fritt for alt annet DNA i alle fall celler fra grønn ape. Forskningsrapporten fra Professor Benjamin Howden og Dr Mike Catton viser også at man har tatt denne suppen fra menneskelig DNA og tilsatt ape-DNA og dette er ikke rent nok til å undersøke baseparene i dette påståtte viruset. Ikke kan man svekke viruset og sprøyte dette tilbake i mennesket heller, det er bare ikke rent nok og vil aldri bli det. Så ergo, man kan ikke undersøke hva oppbyggingen av selve viruset består av. Likevel så snakker man om mutasjoner som bare blir mer og mer smittsom. Det hele er bare en del av dette dukketeateret og hele forestillingen til Bill Gates, virus muterer temmelig fort hele tiden. Hver gang noen blir smittet, så skjer en ny sammensmelting ved hjelp av mitose ved at det blander seg med menneskelig arvestoffet i DNA, og viruset får en annen form.

Dette har skjedd flere hundrede tusener ganger siden man først oppdaget dette påståtte "viruset" som man faktisk ikke har det minste anelse om hva det består av.

For hver gang det blander seg, så vaskes dette ut og blir mer og mer iblandet baseparene fra menneskelig DNA og dermed så blir det mer smittsomt og mindre dødelig, viruset får altså mer og mer av arvestoffet i DNA for hver gang det passerer noens menneskekropp. Hva gjør man for å opprettholde smittetallene? Jo, man bare øker testingen kontinuerlig og inkluderer grupper som f.eks barn som har omtrent null sjanse for å dø av dette. Forskerne vet det, men myndighetene, våre politikere de bruker dette til å skremme folk som ikke aner hvordan denne prosessen fungerer og dette må det bli satt en stopper for. Vitenskapen herpes ved hjelp av politisk styrt forskning, og dillemaet til disse forskerne er at skal de beholde lønnen sin, så må de delta i hele forestillingen til Bill Gates som nå skal tjene penger som ingen mann i Universet har gjort før han.


HVA VAR DET SOM UTLØSTE MASSEHYSTERIET OM AT VI HADDE FÅTT ET DØDELIG VIRUS?

Helge Aspevik 5 des. 2020

HVA VAR DET SOM UTLØSTE MASSEHYSTERIET OM AT VI HADDE FÅTT ET DØDELIG VIRUS SOM VILLE RESULTERE I AT VI VILLE TRÅKKE OVER DØDE MENNESKER? Navnet COVID-19 var det WHO som først kalte dette.

CDC gikk ut med at nå hadde de isolert viruset, og hele virussekvensen var blitt undersøkt. Man fastslo og ved hjelp av vitenskapelige undersøkelser at dette angrep det menneskelige vev. Rapporten som fulgte med denne undersøkelsen forteller noe helt annet enn det som ble fortalt.Man fant et virus fra en mann som aldri fikk noen særlige problemer med dette viruset. Han hadde vært i Kina og ble derfor urolig når han hørte om dette nye viruset som man hevdet kom fra flaggermus og som hadde mutert med Koronaviruset som man har hatt i minst 55 millioner år.Det ble tatt ut en prøve man ikke klarte å rense. Ut i fra denne prøven, så fant man et identisk likt virus som utvendig hadde samme utseende som det velkjente Koronaviruset.

Man skulle undersøke om virussekvensen var av en annen type enn Koronaviruset, og dermed så begynte man å analysere baseparene i genomet, altså virussekvensen. Det er over 30 000 av dem.Man tok en uren prøve, fikk sett på 37 av disse baseparene, men kom ikke videre fordi da må man ha en renset utgave av viruset, noe man fortsatt ikke har den dag i dag.For å fylle inn resten av virussekvensen, så brukte man en computer som tok resterende basepar og erstattet dem med data fra det eksisterende Koronaviruset. Etterpå gikk disse ut å sa at alle baseparene var nå undersøkt og man sto nå overfor et nytt virus som var veldig dødelig. Når man nå ser på dette i ettertid, så var ikke dette viruset noe mer dødelig i det hele tatt i forhold til Koronaviruset som man kjenner godt til fra før.

Ikke så rart, man hadde bare hatt muligheten til å undersøke 0,0001 prosent av virussekvensen og resten har man overført dataene fra Koronaviruset. Så i realiteten er 99.999 prosent av dette såkalte COVID 19 viruset faktisk et Koronavirus og ingen ting annet. Mest sannsynlig er 100 % av viruset det.Men... man gikk samtidig ut å fortalte at dette viruset var så mye farligere enn Koronaviruset. Det angrep det menneskelige vev. Dette var en direkte løgn som førte til at hele verden trodde på det, og det ble grunnlaget for dette hysteriet vi har nå.Media begynte å fortelle dette, våre politikere begynte å fortelle dette, men denne rapporten forteller noe helt annet enn det som ble fortalt. Sannheten er at man tok å utførte tre eksperimenter for å se om dette viruset angrep dette menneskelige vevet. Samtlige av testene viste at dette skjedde ikke i det hele tatt.

Likevel så gikk CDC ut med at testene viste at menneskelig vev ble angrepet. Mannen som gikk ut med dette eier 50 % av vaksine patenten, og det var selvfølgelig i hans interesse at dette viruset ble betegnet som farlig. Mannen er Antony Fauci, direktør for CDC som står for rettningslinjene i forbindelse med håndteringen av denne "epidemien". Den andre halvdelen av vaksine patenten eies av Bill Gates, og Antony Faci er sterkt innvolvert med denne mannen i andre sammenheng, han sitter i styret forBill & Melinda Gates Foundation.

Hele dette COVID-19 styret oppsto som følge av denne undersøkelsen. Men ved å lete fram rapporten som fulgte med undersøkelsen, så viser dette helt klart at man valgte å lyve for menneskeheten. De forskerne som har vært oppmerksom på dette ble temmelig fort luket ut av systemet, og de fikk stempelet "konspirasjonsteoretikere". Problemet var at de luket alle vekk på denne måten, og nå samler leger seg fra hele verden for å slå tilbake mot disse løgnene.Her er den originale rapporten som fulgte med undersøkelsen som utløste hele hysteriet.

Den forteller noe helt annet enn hva Antony Fauci og godt hjulpet av det korrupte media gikk ut med:

Kan og nevne hendelsen som satte det hele i gang."En 35 år gammel mann som nylig hadde kommet tilbake fra Kina presenterte en klinikk i Washington State med en 4-dagers historie med hoste og subjektiv feber. Pasienten besøkte sykehuset frivillig etter å ha hørt om et helsevarsel på grunn av et påstått nytt koronavirusutbrudd i Kina tilsynelatende med lignende symptomer som hans eget.Den medisinske undersøkelsen indikerte: kroppstemperatur (37,2 ° C); blodtrykk 134/87 mm Hg; oksygenmetning 96%; bryst radiografi viste ingen abnormiteter. CDC-ansatte bestemte seg for å teste pasienten for 2019-nCoV (senere omdøpt til SARS-CoV-2) basert på gjeldende CDC-saksdefinisjoner for "personer under utredning". Pasienten ble utskrevet fra sykehuset, men ble senere ringt tilbake da PCR-testen hans ga en positiv lesning.

Behandling i løpet av denne tiden var i stor grad støttende. Pasienten mottok etter behov 650 mg acetaminophen hver 4. time og 600 mg ibuprofen hver 6. time. Han mottok også 600 mg guaifenesin for fortsatt hoste og ca. 6 liter normal saltvann de første 6 dagene av sykehusinnleggelsen.Med tanke på potensialet for sykehuservervet lungebetennelse ble behandling med vancomycin (en lastedose på 1750 mg fulgt av 1 g administrert intravenøst ​​hver 8. time) og cefepime (administrert intravenøst ​​hver 8. time) startet.CDC hevdet at pasientens nasopharyngeal og oropharyngeal vattpinner testet positivt for SARS-CoV-2 via rRT-PCR-analyse.Avføringen og begge luftveiene ble også testet positive ved rRT-PCR for SARS-CoV-2, mens serumet forble negativt.

Behandling med intravenøs remdesivir (et nytt nukleotidanalog prodrug) ble startet på kvelden på dag 7, og ingen bivirkninger ble observert i forbindelse med infusjonen. Vancomycin ble avsluttet på kvelden på dag 7, og cefepime ble avsluttet dagen etter.På sykehusdag 8 (sykdomsdag 12) ble pasientens kliniske tilstand forbedret. Ekstra oksygen ble avviklet, og oksygenmetningsverdiene hans forbedret seg til 94 - 96% mens han pustet luften. De forrige bilaterale nedre lobene var ikke lenger til stede.

Hans appetitt ble bedre, og han var asymptomatisk bortsett fra intermitterende tørr hoste og rhinoré. Han var avebril, og alle symptomene har løst seg med unntak av hosten hans, som var avtagende i alvorlighetsgrad. Med tanke på sakshistorien er det ikke klart hvorfor pasienten ble utsatt for en rRT-PCR-test for SARS-CoV-2 da han viste hva som normalt ville bli diagnostisert som en mild influensa, og som derfor kunne behandles med antibiotika ( i henhold til det australske svaret).

Ikke desto mindre fordi rRT-PCR-testen kom positivt ut, antok antagelsen at pasienten hadde SARS-CoV-2 som førte til det antivirale medikamentet, remdesivir ble (følgelig) administrert.Den grunnleggende feilen her er at pasienten ikke skulle ha fått en rRT-PCR-test for å etablere tilstedeværelse av SARS-CoV-2, og dette er fordi rRT-PCR-testen ikke er en validert test, og kan ikke valideres uten en uavhengig ekstrahert fysisk referanseprøve av viruset, som hittil ikke er oppnådd. Fra et vitenskapelig synspunkt, og med hensyn til saken, kan ingen analyser være gyldige uten en uavhengig verifisert fysisk referanseprøve. Derfor er diagnosen og tilhørende påstand om at pasienten hadde SARS-CoV-2 og dens tilknyttede infeksjon / sykdom (COVID-19), nødvendigvis falsk."

WWWNC.CDC.GOVSevere Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 from Patient with Coronavirus Disease, United States

The etiologic agent of an outbreak of pneumonia in Wuhan, China, was identified as severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 in January 2020. A ...


COPYRIGHTS

Copy & Paste lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

GHOST ARCHIVE - 06 DEC 2020

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.