3 min read

Franklin Graham: 'Skam, Skam' for 10 Republikanerne Som Stemte for å Impeach Trump

TURLOCK, CA - 29. MAI: Rev. Franklin Graham taler under Franklin Graham ' s "Beslutning om Amerika" California tur på Stanislaus County Fairgrounds Mai 29, 2018 i Turlock, California. Rev. Franklin Graham er på turné i California for uker frem til California primære valget på 5. juni med en melding ...
Justin Sullivan/Getty Images

HANNAH BLEAU 14 Jan 2021

Rev. Franklin Graham på torsdag sprengt de ti GOP lovgivere som ensidig med Demokratene i impeaching President Trump for andre gang, og bemerker at det "gjør du lurer på hva de tretti sølvpenger var at Høyttaleren Pelosi lovet for dette sviket."

"Skam, skam på de ti Republikanere som sammen med Speaker Nancy Pelosi og Demokratene i impeaching President Trump i går. Etter alt han har gjort for vårt land, ville du slå tilbake og forråde ham så raskt?" Graham spurte i en torsdag Facebook post med en liste over noen av President Trump er viktige prestasjoner, inkludert å senke skatter og avgifter, styrking av økonomien, og engasjere seg i midtøsten fred tiltak:

Vi har aldri hatt en president som ham i min levetid. Han ga oss lavere skatter, en sterk økonomi og lav arbeidsledighet. Han gjorde NATO ta varsel og betale sin egen måte. Han hadde guts til å ta på Nord-Korea og møte med sin leder personlig. Han ville ikke la Kina gå over oss. Bare hans Midtøsten fred initiativer i de siste par månedene fortjener Nobels Fredspris. Han har forsvart religiøs frihet som ingen president før ham, og det som betyr noe for alle troende mennesker. Han har jobbet for å bringe prison reform og sikret vår sørlige grensen. Han beseiret ISIS-kalifatet i Syria, og han styrket vår militære. Han var også den mest pro-life president vi noen gang har hatt.

House Demokratene, Graham fortsatt, impeached Trump fordi de "hater ham og vil gjøre så mye skade som de kan."

"Og disse ti, fra hans eget parti, med i feeding frenzy. Det gjør du lurer på hva de tretti sølvpenger var at Høyttaleren Pelosi lovet for dette forræderiet," fortsatte han.

Graham avklart at han støtter eller er enig med "noen av de tingene Presidenten sa og gjorde de siste par ukene" og identifisert 6. januar som et "lavt punkt i hans presidentskap." Men han gjentok at han og "millioner av andre" stemte for Trump "på grunn av plattformen og politikk han lovet."

"Jeg fortsatt støtte dem. Demokratene har prøvd å bli kvitt President siden den dagen han tok office," la han til, og konkluderte med at impeachment stemme bare tjener til å ytterligere devide nasjonen:

Huset kåret til impeach President Trump på onsdag, 232 til 197, som anklaget ham for oppfordring til kaoset som steg ned på den AMERIKANSKE Capitol siste uke som Kongressen samlet for å bekrefte valgmannsstemmer. Ti Republikanske Huset medlemmer ensidig med Demokratene, inkludert Reps. Anthony Gonzalez (OH), Peter Meijer (MI), Fred Upton (MI), Liz Cheney (WY), John Katko (NY), Adam Kinzinger (IL), Tom Ris (SC), Jamie Herrera Beutler (WA), Dan Newhouse (WA), og David Valadao (CA).

Huset Minoritet Leder Kevin McCarthy (R-CA), som onsdag sa Trump "bærer ansvaret for onsdagens angrep på Kongressen av mob pøblene," har nektet å tilbake for å fjerne Cheney, Huset Republikanske Konferanse styreleder, fra sin lederrolle.

2020 ValgetPolitikkFranklin GrahamimpeachmentKevin McCarthyLiz CheneyNancy Pelosi


COPYRIGHTS

Copy & Paste lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

GHOST ARCHIVE - 06 DEC 2020

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.