3 min read

Den andre Amerikanske Revolusjonen

Den nåværende amerikanske administrasjonsledelsen er engasjert i en operasjon med publikum. Den operasjonen kalles Q. Dette er ikke "politikk" slik du har kjent det. Det er permanent “Deep State” Shadow Government som kjemper mot den “valgte USAs regjering og militær”, akkurat nå. Alle hadde en sivil fasade for utstilling for å unngå massepanikk. Kampen dukker nå opp fra skyggene, over på den offentlige scenen med MSM (Main Stream Media) våpnet mot publikum for å kontrollere hjerter og sinn. Vil du vite hva som skjer? Her er noen svar.

En formell unntakstilstand ble erklært i desember 2020, med alle makter som innebærer, og forblir i kraft: https://www.whitehouse.gov/.../executive-order-blocking.../

Militærdomstoler er klare: https://www.whitehouse.gov/.../presidential-executive.../

Det har skjedd store beslag: https://www.treasury.gov/ofac/downloads/sdnlist.pdf

Forseglede tiltaler er alltid under 1000 i et gitt år. For øyeblikket er det over 200.000 forseglede tiltaler ved DOJ. En forseglet tiltale betyr at vi har bevisene, du vil bli servert og du vil gå i fengsel. Det er en enveisbillett. https: //abcnews.go.com /.../ dusinvis forseglet ... / historie ...

Titusenvis av toppledere har trukket seg fra selskaper og corportations. https: //docs.google.com /.../ 1B-95giwldeKgsd0nYiw ... / rediger ...

Over 2/3 av politikerne søkte ikke gjenvalg i 2020-avstemningen. https: //ballotpedia.org/List_of_U.S._Congress_incumbents ...

Hvordan kan vi være sikre på at Q er den “virkelige avtalen”? Det er over 4000 innlegg droppet av Q over 3 år. https://mega.nz/#F!bvR2lCJB!OOP1-Dxp58XnrI7c8VSm9Q!36xGUL6Y

Det anonyme teamet bak Q er den nye "Deep Throat", og "anons" og "autists" er de nye Woodwards og Bernsteins, som sprer antikorrupsjonsmeldingen. Internett knuser alle tradisjonelle medieimperier og overgår sensur og bedrag. Attentatet på JFK var et statskupp initiert av "dype stats" styrker mot den offentlig valgte regjeringen. JFK angret makten til det private sentrale bankkartellet med Executive Order 11110, og de avsluttet ham før han kunne fullføre planen.

Dette er nå det etterlengtede motkuppet fra amerikanske patrioter for å gjenreise hele den opprinnelige republikken. Dette er den "andre amerikanske revolusjonen", vårt mål er det samme: frihet fra uforsvarlige makter til aristokrati og transnasjonal finans. Q presenterer oss for et sluttspill, en prosess som har pågått i flere tiår. Mange mennesker vil bli alvorlig utfordret av kommende arrangementer. Forvent å finne mange hjerteskjærende svik og forferdelige forbrytelser av makthaverne, som du tidligere elsket og stolte på. Den store oppvåkning kommer til å bli tøff i begynnelsen, og det er helt nødvendig at dette skjer, så vi er alle fri.

Hvor vi går 1 Vi går alle WWG1WGA Darrell Godwin <- takk for denne informasjonen ——- Vincent Fusc


COPYRIGHTS

Copy & Paste lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

GHOST ARCHIVE - 06 DEC 2020

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.