5 min read

En Covid Vaksine Kommer, og Døden Kommer Med Den!

Lew Rockwell.com - Av Gary D. Barnett - Juli 3, 2020

"Politisk språk er skapt for å få løgner til å lyde sannferdig og mord respektabelt, og for å gi et inntrykk av respekt til ren vind."

~ George Orwell, "Politikk og det engelske Språk" (1946)

Masse vaksinasjon, og sannsynligvis eventuell obligatorisk vaksinasjon, er på horisonten, og har allerede blitt akseptert av de fleste i dette landet, og rundt om i verden som en nødvendighet for å unngå den såkalte roman coronavirus. Dette falske forestillingen blir presset på folk av staten og dens media er, men en løgn maskert som sannheten. Propaganda på dette nivået ville gjøre Hitler stolt. Det vil ikke være en godsend for verden, men vil være staten er våpenet av valget for massemord for formålet av folkemord og befolkning. Ingen coronavirus eller RNA-vaksiner noen gang har vært effektive, men har vært veldig farlig for helsen til de som er inokulert. I tilfelle av denne nye vaksinen blir rask-sporet, vil det være uprøvd, og risiko på grunn av mange faktorer vil være astronomiske.

Vi er for tiden bosatt i en verden som har slått alle som er tilregnelig gal, og alle som er sinnssykt tilregnelig. Det er essensen av en omvendt verden, og det er selvdestruktiv av design. Dette er en verden der natur og naturlige lov har blitt erstattet av det unaturlige og menneskeskapte lover som har brakt om avskaffelse av alle aspekter av kvalitet liv. Det er en verden der den menneskelige kropp og sjel er ansett som fienden, mens giftig giftstoffer, biologiske eksperimenter, og genmodifiserte organismer regnes som menneskets helbredelse agenter.

Det er en verden der logikken er utstøtt og dumhet akseptert, der sannheten er angrepet mens propaganda er omfavnet, hvor selvforsvar er tiltalt mens voldelig kriminalitet er dyrket, og der medfølelse og virkelighet har blitt erstattet av falske følelser og intellektuelle bevisstløshet. Arrogant forvirring og masse uvitenhet nå gå for normalitet, mens death of innocents har lett blitt akseptert av massene. Samfunnets moralske standarder har blitt forlatt, og har blitt erstattet av hat og likegyldighet.

Hvordan kunne en hel planet gå berserk tilsynelatende over natten? Hvordan kunne nesten 8 milliarder mennesker mister all sunn fornuft, selv-ansvar, og nesten hver eneste snev av elemental intellekt i blinking av øye? Hvorfor har vår verden blitt snudd opp-ned? Svaret er fordi dette ikke skje over natten, det har skjedd over flere tiår, men nå er vi på vei mot total ødeleggelse, og at ødeleggelse er å være frivillig akseptert av den nå svak og ynkelig mesteparten av menneskeheten.

Det er viktig å tenke på at noen nye Covid vaksinen vil ikke bare bli skjemt med flere forskjellige dødelig virus, men vil også være fylt med dødelig adjutants så vel, muligens inkludert kvikksølv, aluminium og andre gifter. I tillegg, sporing av teknologi, biologiske nano-partikler, og andre som ikke er relatert giftstoffer kan være en ukjent del av noen mulige gen-endre injeksjon. Uansett hvordan denne vaksinen, er det sikkert at alt i det en gang gitt vil da være inne i kroppene til alle de som er inokulert.

Når disse virus og andre agenter er inne i kroppen, svak eller svekket immunforsvar på grunn av stress av isolasjon og karantene, mangel på mosjon og sollys, flere og fortsatte jobben tap, oksygen stjele masker, og andre faktorer som vil tillate for de nylig injisert virus til å angripe de som er vaksinert ved å kopiere og forårsaker sykdom og sykdom. Dette vil være spesielt dødelig for den gamle, syke, og infirmed, men disse menneskene er allerede å bli myrdet av staten på grunn av de umenneskelige svar på denne fremstille coronavirus pandemi spøk. Dette var ingen ulykke, og avslører at de herskende eliter og regjeringen eugenikk agenda er allerede implementert.

Selv om det virker som allmennheten er ikke bekymret for den eldre befolkningen og de som har helse er allerede svekket, er det en fare for denne nye vaksinen vil ikke være begrenset til de som allerede er gamle og svake, men vil være ukritisk i sine angrep på personer i alle aldre, sunn eller ikke. Injisering av disse dødelige giftstoffer inn i friske mennesker vil føre til utbredt sykdom og død. De mer finmaskede, isolasjon og stress på grunn av nåværende og fremtidige myndighetenes respons på denne falsk pandemi, vil føre til at selv friske mennesker til å bukke under for sykdom og sykdom, spesielt siden alle nye inokulert Amerikanerne vil bli infisert med svært sykdom de forsøker å unngå.

I min mening, mange millioner kan dø bare i dette landet alene fra en Covid vaksine. Disse dødsfallene vil ikke få skylden på vaksinen, men vil bli skylden på andre faktorer. Med universell vaksinasjon, de som er mest sårbare vil dø ut raskt, som allerede er svekket helsetilstand skal ha blitt forstørret i stor grad av giftige vaksine. Derfor, gamle og kompromittert vil være de første til å gå, og som vil fortsette å være det meste ignorert på grunn av omtalen av en fornyet andre eller tredje fase, men som tiden går, dødsfall vil oppstå i alle aldre, uavhengig av helse.

Dissentere vil bli beskyldt for fortsatte utbrudd, og mistro og frykt av alle mennesker vil konsumere den nå patetisk og imbecilic massene. Den forbedrede frykt som har blitt innpodet i den sauer sky sin dom enda mer, og få dem til å godta en annen vaksinasjon spioneringen som nødvendig å styrke deres nå ødelagt immunforsvar. På dette stadiet, vil de også godta mye mer overvåking og kontinuerlig overvåking, og dermed gir staten skylden for hver bevegelse, hver kontakt, hver glede, og hver handling av normalitet som grunn for blodbadet bevisst påført av dommen og politisk klasse.

Bill Gates sa en gang at befolkningen var på vei til 9 milliarder kroner, og at "hvis vi gjør en veldig god jobb med vaksiner, helse, reproduktiv helse tjenester, vi kan redusere at ved å kanskje 10 til 15 prosent." Det ville representere 900 millioner kroner til 1,35 milliarder kroner mindre folk. Med over hele verden Covid vaksiner, som folkemord av over en milliard mennesker kan lett bli oppnådd i løpet av kort tid. Gates og eliter ville ha begått massemord av stealth, og deres vaksinasjon indoktrinering ville bli betraktet som et vellykket kupp.

Millioner av dødsfall kommer til Amerika hvis dette Covid vaksinasjon er lov til å gå fremover. Sannheten vil aldri se dagens lys i alle mainstream media, og den Amerikanske offentlighet vil mate mylder av død med deres frykt. Dette er en oppskrift for døden aldri før har sett i dette landet, og når støvet legger seg, mord av uskyldige av staten vil ha overgått alle fantasi, og hva vil igjen bli totalitære helvete.

"Eugenikk er ... den mest tilstrekkelig og grundig avenue til løsning av rase, politiske og sosiale problemer."

~ Margaret Sanger,"Den Eugeniske Verdien av prevensjon Propaganda". "Prevensjon Review", (s. 5), oktober 1921.

Det Beste av Gary D. Barnett


OPPHAVSRETT

Kopier og Lim inn lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

Hvem og HVA SOM er bak det hele ? : >

GHOST ARKIV - 06 DEC 2020

Den nederste linjen er for folk å få tilbake sine opprinnelige moralske prinsipper, som har med vilje blitt vannet ut i løpet av de siste generasjoner av våre trykk, TV og andre medier som eies av Illuminati/Bilderberger-Gruppen, ødelegge vår moral ved å gjøre misbehaviour akseptabelt i vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi erobre dette møtende bølge av onde.

Kommentarer:

Administrator

HUMAN-SYNTESE.

Alle artikler som finnes i Human-Syntese er fritt tilgjengelig, og som samles inn fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til Administrator. Disclaimer: innholdet i denne artikkelen er av ansvaret til forfatteren(e). Human-Syntese vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil eller feil uttalelse i denne artikkelen. Human-Syntese gir med dette tillatelse til å kryss-post opprinnelige Human-Syntese artikler på sosiale nettsteder så lenge tekst og tittel er ikke endret.

Kilde-og forfatterens opphavsrett må være vist. For publisering av Human-Syntese artikler i trykt skrift eller i andre former, inkludert kommersielle nettsteder. Human-Syntese inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale med bruk av noe som ikke alltid har vært spesielt godkjent av eieren av opphavsretten. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere under bestemmelsene for "rimelig bruk" i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale problemer. Materialet på dette nettstedet er distribuert uten resultat til de som har gitt uttrykk for at en tidligere interesse i å få det til forsknings-og undervisningsformål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale til andre formål enn "rimelig bruk" må du be om tillatelse fra innehaveren av opphavsretten.