13 min read

Cyber-Krig Erklært i USA og UK for å knuse Vaksinenekting

Ved Whitney Webb - 11/16/20•

Nasjoner - Forbered dere til Massevaksiner

Nyheter for organisasjoner og journalister som har legitime bekymringer om Bruk Warp Hastighet vil være de-platformed å gjøre vei for den "obligatoriske" metning av pro-vaksine meldinger på tvers av det engelsk-talende medielandskapet.

Bare den siste uken, den nasjonale sikkerhet stater i USA og STORBRITANNIA har diskret la det bli kjent at cyber verktøy og online taktikk som tidligere er utviklet for bruk i post-9/11 "krigen mot terror" blir nå ombygginger for bruk mot informasjonskilder fremme "vaksine nøling" og beskjed i slekt å COVID-19 som strider mot deres tilstand fortellinger.

En ny cyber-offensiven ble lansert på mandag av storbritannias signal intelligence agency, Government Communications Headquarters (GCHQ), som søker å målrette nettsteder som publiserer innhold som anses som "propaganda" som reiser spørsmål om staten-sponset COVID-19 vaksine utvikling og multinasjonale farmasøytiske selskaper som er involvert.

Liknende arbeid er i gang i USA, med det AMERIKANSKE forsvaret nylig finansiering av en CIA-støttet fast — fylt med tidligere politikammeret tjenestemenn som var bak okkupasjonen av Irak og fremveksten av den såkalte Islamske Stat — til å utvikle en AI-algoritmen rettet spesifikt mot nye nettsteder fremme "mistenkt" desinformasjon knyttet til COVID-19 krise, og USA militært ledet COVID-19 vaksinasjon innsats kjent som Operasjon Warp Hastighet.

Begge land er i ferd med å slå uavhengige journalister som heve legitime bekymringer over farmasøytisk industri korrupsjon eller ekstreme hemmelighold rundt statsstøttet COVID-19 vaksinasjon innsats, nå som Pfizer vaksine kandidat er planlagt å være godkjent av U.S. Food and Drug Administration (FDA) ved slutten av måneden.

Pfizer historie av å bli bøtelagt milliarder for ulovlig markedsføring og for bestikkelser myndigheter for å hjelpe dem med å dekke opp et ulovlig stoff rettssaken som drepte elleve barn (blant andre forbrytelser) har gått unmentioned av de fleste masse medier, som i stedet har feiret den tilsynelatende forestående godkjenning av selskapets COVID vaksine uten å stille spørsmål ved selskapets historie eller at mRNA-teknologien som brukes i vaksinen har sped gjennom normal sikkerhet rettssaken protokoller og har aldri blitt godkjent for menneskelig bruk. Også unmentioned er at leder av FDA ' s Center for Stoffet Evaluering og Forskning, Patrizia Cavazzoni, er den tidligere Pfizer vice president for produktsikkerhet som dekket opp i forbindelse med ett av sine produkter til misdannelser.

I hovedsak, det statsmakt blir utøvet som aldri før politiet online tale og det å deplatform news websites for å beskytte interessene til kraftig selskaper som Pfizer og andre skandale-ridd farmasøytisk giants samt interessene til USA og STORBRITANNIA national-sikkerhet stater, som i seg selv er intimt involvert i COVID-19 vaksinasjon bestrebelse.

BRITISK etterretning er nytt cyberwar målretting "anti-vaksine-propaganda"

Den BRITISKE avisen The Times rapporterte at STORBRITANNIA er GCHQ "har startet en offensiv cyber-operasjon for å forstyrre anti-vaksine-propaganda blir spredt av fiendtlige stater" og "er å bruke et verktøy utviklet for å takle desinformasjon og rekruttering materiale peddled av Islamsk Stat" til å gjøre det. I tillegg, den BRITISKE regjeringen har bestilt den Britiske militære 77th Brigade, som spesialiserer seg på "informasjon krigføring," å lansere en internett-kampanje for å motvirke "villedende fortellinger" om COVID-19 vaksine kandidater.

Den nylig annonserte GCHQ "cyber war" vil ikke bare ta ned "anti-vaksine-propaganda", men vil også søke å "forstyrre driften av cyber-aktører som er ansvarlig for dette, herunder å kryptere sine data slik at de ikke kan få tilgang til den og blokkere deres kommunikasjon med hverandre." Arbeidet vil også innebære GCHQ å nå ut til andre land i "Fem Øyne" alliance (USA, Australia, New Zealand og Canada) for å varsle sin partner etater i disse landene til å målrette slike "propaganda" nettsteder er vert innenfor sine grenser.

Ganger uttalt at "regjeringen det gjelder håndteringen av falsk informasjon om grader som en stigende prioritert som utsiktene til en pålitelig vaksine mot coronavirus trekker nærmere," noe som tyder på at arbeidet vil fortsette å trappe opp som en vaksine kandidaten får nærmere godkjenning.

Det synes som, fra perspektivet av den BRITISKE nasjonale sikkerhet for staten, de som spørsmålet korrupsjon innen farmasøytisk industri og dens mulige innvirkning på ledende eksperimentelle COVID-19 vaksine kandidater (alle som bruker eksperimentell vaksine teknologier som aldri tidligere har vært godkjent til humant bruk) bør være målrettet med verktøy som opprinnelig ble utformet for å bekjempe terrorist-propaganda.

Mens Ganger hevdet at den innsats ville mål innhold "som stammer bare fra statlige fiender" og ikke ville mål områder for "vanlige borgere" avisen antydet at den innsats ville stole på den AMERIKANSKE regjeringen for å avgjøre hvorvidt et område er en del av en "utenlandsk desinformasjon" - operasjon.

Dette er svært problematisk gitt at USA nylig beslaglagt domener av mange severdigheter, inkludert det Amerikanske Herald Tribune, som det feilaktig merket som "Iranske propaganda," til tross for sin redaktør, Anthony Hall, som er basert i Canada. Den AMERIKANSKE regjeringen har gjort denne påstanden om den Amerikanske Herald Tribune etter cybersecurity firmaet FireEye, en AMERIKANSK statlig leverandøren, uttalte at det var "moderat tillit" at området hadde vært "grunnlagt i Iran."

I tillegg er det faktum at GCHQ har påstått at de fleste av områdene er det aktuelt å målrette er "knyttet til Moskva" gir ytterligere grunn til bekymring for gitt at den BRITISKE regjeringen ble fanget finansiering Institutt for Statsmakt Integritet Initiativet, som feilaktig merket kritikere av den BRITISKE regjeringens handlinger, så vel som sine historier med hensyn til Syria-konflikten som er relatert til en "russisk desinformasjon" kampanjer.

Gitt dette presedens, det er absolutt grunn til å anta at GCHQ kunne ta ordet av enten en alliert regjeringen, en regjering leverandøren, eller kanskje til og med en alliert media organisasjon som Bellingcat eller den Atlantiske Råd DFRLab at et gitt område er "utenlandske propaganda" for å starte en cyber offensiv mot det. Slike bekymringer er bare forsterket når en av de viktigste offentlige kilder til Tider rett ut artikkelen heter det at "GCHQ har fått beskjed om å ta ut antivaxers [sic] på nettet og på sosiale medier. Det er hvordan de har brukt til å overvåke og forstyrre terrorist-propaganda," noe som tyder på at målene for GCHQ ' s nye cyber-krig vil faktisk være bestemt av innholdet i seg selv heller enn deres mistenkt "utenlandsk opprinnelse. De "utenlandske" aspektet i stedet ser ut til å være et middel til unnvikelser forbudet i GCHQ er operativt mandat på målretting av tale eller nettsteder av vanlige borgere.

Dette større drei mot behandling av påståtte "anti-vaxxers" som "national security trusler" har pågått for mye av i år, ledet på en del av Imran Ahmed, administrerende DIREKTØR i STORBRITANNIA-baserte Senter for å Møte Digital Hat, et medlem av den BRITISKE regjeringens Styringsgruppe på å Motvirke Ekstremisme Pilot Task Force, som er en del av den BRITISKE regjeringens Kommisjon for å Motvirke Ekstremisme.

Ahmed fortalte den BRITISKE avisen Independent i juli at "jeg ville gå lenger enn å kalle anti-vaxxers konspirasjonsteoretikere for å si at de er en ekstremistisk gruppe som utgjør en nasjonal sikkerhetsrisiko." Han uttalte at "når noen har blitt utsatt for en slags konspirasjon, det er lett å lede dem ned en bane hvor de omfavner mer radikalt syn på verden som kan føre til voldelig ekstremisme," og dermed antyde at "anti-vaxxers" kan engasjere seg i handlinger av voldelig ekstremisme. Blant nettstedene sitert av Ahmed organisasjon som å fremme slike "ekstremisme" som utgjør en "nasjonal sikkerhet risiko" var Barns Helse Forsvaret, den Nasjonale Vaksine Information Center, Informert Samtykke Action Network, og Mercola.com blant andre.

På samme måte, en tenketank knyttet til AMERIKANSK etterretning — som GCHQ tilsvarende, National Security Agency (NSA), vil ta del i den nylig annonserte "cyber war "— hevdet i en forskningsartikkel publisert bare måneder før utbruddet av den COVID-19 krise at "USA 'anti-vaxxer' bevegelse ville utgjøre en trussel mot den nasjonale sikkerheten i tilfelle av en " pandemi med en ny organisme.'"

InfraGard, "et samarbeid mellom Federal Bureau of Investigation og medlemmer av privat sektor," advarte i artikkel publisert i juni i fjor at "den AMERIKANSKE anti-vaksine-bevegelsen ville også være forbundet med sosiale medier feilinformasjon og propaganda, kampanjer', ledet av den russiske regjeringen," som referert av The Guardian. Den InfraGard papir videre hevdet at fremtredende "anti-vaxxers" er på linje "med andre konspirasjon bevegelser, inkludert den helt til høyre ...og sosiale medier feilinformasjon og propaganda, kampanjer ved mange utenlandske og innenlandske aktører. Inkludert blant disse aktørene er Internet Research Agency, den russiske regjeringen justert organisasjonen."

En artikkel publisert bare siste måned av Washington Post hevdet at "vaksinen nøling er å blande med coronavirus fornektelse og slår seg sammen med høyre Amerikanske konspirasjonsteorier, inkludert Qanon," som FBI heter en potensiell innenlandske terror trussel siste året. Artikkelen sitert Peter Hotez, dekan ved School of Tropical Medicine ved Baylor College of Medicine i Houston, som sa: "Den AMERIKANSKE anti-vaksinasjon bevegelse er globalisert, og det går mot mer ekstreme tendenser."

Det er verdt å peke på at mange såkalte "anti-vaxxers" er faktisk kritikere av den farmasøytiske industrien, og er ikke nødvendigvis i motsetning til vaksiner i og av seg selv, noe som gjør etikettene "anti-vaxxer" og "anti-vaksine" villedende. Gitt at mange farmasøytisk giants involvert i å gjøre COVID-19 vaksiner donere tungt til politikere i begge land og har vært involvert i en rekke sikkerhets-skandaler, ved hjelp av state etterretningsorganisasjoner å føre en cyberkrig mot nettsteder som etterforske slike bekymringer er ikke bare problematisk for fremtidens journalistikk, men det tyder på at STORBRITANNIA er å ta et farlig steg mot å bli et land som bruker sin tilstand krefter til å behandle fiender av selskaper som fiender av staten.

CIA-støttet fast "weaponizing sannhet" med AI

I begynnelsen av oktober, US Air Force og US Special Operations Command kunngjorde at de hadde tildelt en multimillion-dollar kontrakt til den USA-baserte "maskin intelligens" selskapet Primer. Per pressemeldingen, "Primer vil utvikle den første noensinne maskinlæring plattform for å automatisk identifisere og vurdere mistenkt desinformasjon [uthevelse tilføyd]. Primer vil også forbedre natural language processing plattform for å automatisk analysere taktisk hendelser til å gi sjefer med enestående innsikt i hendelser utspiller seg i nær sanntid."

I henhold til Primer, selskapet "bygger programvare maskiner som å lese og skrive på engelsk, russisk og Kinesisk til å automatisk oppdage trender og mønstre i store datamengder," og deres arbeid "støtter oppdrag av etterretningssamfunnet og bredere DOD ved å automatisere lesing og forskning oppgaver for å forbedre hastigheten og kvaliteten på beslutninger." Med andre ord, Primer er å utvikle en algoritme som ville tillate den nasjonale sikkerhet for staten å outsource mange militære og etterretningsanalytiker posisjoner til AI. Faktisk, selskapet innrømmer åpent denne, som sier at deres nåværende innsats "vil automatisere arbeidet vanligvis gjort av dusinvis av analytikere i en security operations center til å innta alle data som er relevante for en hendelse som det skjer og kanalisere det inn i et enhetlig brukergrensesnitt."

Primer fremste mål er å bruke sin INTELLIGENS til helt automatisere utformingen av felles oppfatninger og bli dommer for "sannhet", som er definert av staten. Primer er grunnlegger Sean Gourley, som tidligere har skapt AI programmer for de militære å spore "opprøret" i etter invasjonen i Irak, hevdet i en April blogginnlegg som "computational krigføring og desinformasjon kampanjer, i 2020, for å bli en mer alvorlig trussel enn fysisk krig, og vi er nødt til å revurdere de våpen vi distribuerer til å bekjempe dem."

I det samme innlegget, Gourley til orde for opprettelsen av et "Manhattan-Prosjektet for sannheten" som ville skape en offentlig tilgjengelig Wikipedia-stil database bygget av "kunnskap baser [at] allerede finnes inne i mange lands etterretningsorganisasjoner for nasjonale sikkerhetsformål." Gourley deretter skrev at "dette arbeidet ville være til syvende og sist om å bygge og styrke vår kollektive intelligens og etablere en baseline for hva som er sant eller ikke" som fastsatt av etterretningsorganisasjoner. Han konkluderer sin blogg innlegg med å si at "i 2020, vil vi begynne å weaponize sannheten."

Notably, on Nov. 9, the same day that GCHQ announced its plans to target “anti-vaccine propaganda,” the U.S. website NextGov reported that Primer’s Pentagon-funded effort had turned its attention specifically to “COVID-19 related disinformation.” According to Primer’s director of science, John Bohannon, “Primer will be integrating bot detection, synthetic text detection and unstructured textual claims analysis capabilities into our existing artificial intelligence platform currently in use with DOD … This will create the first unified mission-ready platform to effectively counter COVID-19-related disinformation in near-real time.”

Bohannon, som tidligere har jobbet som en vanlig journalist innebygd med NATO-styrker i Afghanistan, også fortalt NextGov som Primer er nytt COVID-19–fokusert innsats "automatisk klassifiserer dokumenter til ett av 10 kategorier for å aktivere gjenkjenning av virkningen av COVID" på områder som "business, vitenskap og teknologi, sysselsetting, den globale økonomien, og valg." Det endelige produktet er ventet å bli levert til Pentagon i andre kvartal neste år.

Selv om en såkalt privat selskap, Primer er sterkt knyttet til den nasjonale sikkerhet tilstanden den er utformet for å beskytte av "weaponizing sannheten." Primer stolt fremmer seg selv som å ha mer enn 15 prosent av de ansatte kommer fra den AMERIKANSKE etterretningsmiljøet eller militære. Direktør for selskapets National Security Group er Brian Raymond, en tidligere CIA-etterretningsoffiser som fungerte som Direktør for Irak i USAS Nasjonale sikkerhetsråd etter å ha sluttet i etaten.

Selskapet har også nylig lagt til flere fremtredende nasjonale sikkerhet representanter til styret, herunder:

  • Pensjonert Generasjon Raymond Thomas, som førte kommandoen på alle USA-og NATO-spesialstyrker i Afghanistan og er den tidligere sjefen for både US Special Operations Command og Joint Special Operations Command (JSOC).
  • Pensjonert Lt. Generasjon VeraLinn Jamieson, tidligere assisterende stabssjef for Air Force Etterretning, Overvåking og Rekognosering som ledet Air Force ' s intelligence og cyber styrker. Hun er også personlig utviklet "strategiske partnerskap" mellom luftforsvaret og Microsoft, Amazon, Google og IBM for "å akselerere Air Force' s digital transformasjon."
  • Brett McGurk, en av de "hovedarkitektene" av Irak-Krigen "surge," sammen med den beryktede Kagan familie, som NSC Direktør for Irak, og deretter så spesiell assistent for presidenten og senior Director i Irak og Afghanistan under Bush-administrasjonen. Under Obama-og i en del av Trump administrasjon, McGurk var den spesielle presidentvalget envoy for den Globale Koalisjonen for å Beseire ISIS i utenriksdepartementet, bidrar til å administrere den "skitne krigen" ført av USA, STORBRITANNIA, og andre allierte mot Syria.

I tillegg til de som er nyere styret ansetter, Primer brakt på Saksøke Gordon, tidligere rektor assisterende direktør for National Intelligence, som en strategisk rådgiver. Gordon tidligere "kjørte partnerskap i det AMERIKANSKE etterretningsmiljøet og gitt råd til det Nasjonale sikkerhetsrådet i sin rolle som assisterende direktør for national intelligence" og hadde en tjue-sju år lang karriere i CIA. Den dype lenker er overraskende, gitt at Primer er økonomisk støttet av CIA ' s venture-kapital arm In-Q-Tel og venture-kapital arm av milliardæren Mike Bloomberg, Bloomberg Beta.

Bruk Warp Hastighet er desinformasjon blitzkrieg

Den raske økningen i interesse av USA og STORBRITANNIA national-sikkerhet stater mot COVID-19 "desinformasjon," særlig når det gjelder kommende COVID-19 vaksinasjon kampanjer, er nært knyttet til media-engasjement strategi av den AMERIKANSKE regjerings Bruk Warp Hastighet.

Offisielt en "offentlig-privat partnerskap," Drift Warp Hastighet, som har som mål vaccinating 300 millioner Amerikanere av januar neste år, er dominert av AMERIKANSKE militære og involverer også flere AMERIKANSKE etterretningsorganisasjoner, blant annet NSA og Department of Homeland Security (DHS), samt intelligens knyttet tech gigantene Google, Oracle, og Palantir. Flere rapporter som er publisert i Den Siste Amerikanske Vagabond av denne forfatteren og journalisten Derrick Broze har avslørt at ekstreme hemmelighold av drift, sine mange interessekonflikter, og dype bånd til Silicon Valley og Orwellske technocratic tiltak.

Warp Hastighet offisielle diskuterer veiledning på lengde sin faset plan for å engasjere publikum og ta opp spørsmål av "vaksine nøling." I henhold til Warp Hastighet dokumentet med tittelen "Fra Fabrikken til Frontlinjene," "strategisk kommunikasjon og offentlige meldinger er avgjørende for å sikre maksimal aksept av vaksiner, som krever en metning av meldinger på tvers av nasjonale medier." Det sier også at "arbeidet med etablerte partnere — spesielt de som er pålitelige kilder for målgrupper — er avgjørende for å fremme forståelsen av, tilgang til og aksept av eventuelle vaksiner" og at "å finne den rette meldinger for å fremme vaksine tillit, å møte feilinformasjon, og retter seg mot oppsøkende til sårbare og utsatte bestander vil være nødvendig for å oppnå høy dekning."

Dokumentet bemerker også at Warp Hastighet vil ansette CDC er tredelt strategisk rammeverk for sin kommunikasjon innsats. Den tredje pilaren i denne strategien er rett å "Stoppe opp "Myter" og har som hovedfokus "etablere[ing] partnerskap for å inneholde spredning av feilinformasjon" så vel som "arbeid[ing] med lokale partnere og pålitelig sendebud til bedre tillit i vaksiner."

Selv om det bestemt Warp Hastighet dokumentet er kort på detaljer, CDC ' s COVID-19 vaksinasjonsprogram Midlertidig Playbook inneholder ytterligere informasjon. Den sier at Bruk Warp Hastighet vil "engasjere og bruke et bredt spekter av partnere, samarbeid og kommunikasjon og nyheter medier for å oppnå kommunikasjonsmål, forstå at kanalen preferanser og troverdige kilder varierer blant publikum og folk i en høyere risiko for alvorlig sykdom og kritisk bestander, og tv variere i sin evne til å oppnå forskjellige kommunikasjon mål." Den sier at det vil fokusere sin innsats i denne forbindelse på "tradisjonelle medier" (print, radio og TV), så vel som "digitale medier" (internett, sosiale medier og sms-meldinger).

CDC-dokument videre avslører at den "offentlige meldinger" - kampanje for å "fremme vaksine opptak" og adresse "vaksine nøling" er delt inn i fire faser, og legger til at den totale kommunikasjonsstrategi av Warp Hastighet "skal være betimelig og relevant for den nåværende fasen av COVID-19 vaksinasjonsprogram."

Disse fasene er:

  • Før en vaksine er tilgjengelig.
  • Vaksine er tilgjengelig i et begrenset tilførsel for visse grupper av tidlig fokus.
  • Vaksinen er stadig mer tilgjengelig for andre viktige bestander og allmennheten.
  • Vaksinen er allment tilgjengelige.

Gitt at COVID-19 vaksine kandidat produsert av Pfizer er forventet å bli godkjent innen utgangen av November ser det ut til at USAS nasjonale sikkerhet for staten, som er i hovedsak kjører Drift Warp Hastighet, sammen med "pålitelige budbringere" i massemedia, er forberedelse til å gå inn i andre fase av sin kommunikasjonsstrategi, en som nyheter organisasjoner og journalister som heve legitime bekymringer om Warp Hastighet vil være de-platformed å gjøre vei for den "obligatoriske" metning av pro-vaksine meldinger på tvers av den engelsk-talende medielandskapet.

Publisert med tillatelse fra Ubegrenset Hangout.


COPYRIGHTS

Copy & Paste lenken øverst for Yandex oversettelse til Norsk.

WHO and WHAT is behind it all ? : >

FLIPHTLM5 - 08 NOV ARCHIVE

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.