26 min read

Advokat Reiner Fuellmich Eksponering av Corona-Skandalen

Full Avskrift, eller 49 min video her.

Hallo. Jeg er Reiner Fuellmich og jeg har vært annsatt i Høyesterett  i Tyskland og i California i 26 år. Jeg har praktisert loven først og fremst som sakfører mot falske selskaper som Deutsche Bank, tidligere en av verdens største og mest respekterte banker, er i dag en av de mest giftige kriminelle organisasjoner i verden, VW, en av verdens største og mest respekterte bil produsenter, i dag beryktet for sin gigantiske diesel svindel, og Kuehne og Nagel, verdens største rederiet. Vi er saksøke dem i en multi-million-dollar bestikkelser tilfelle.

Jeg er også en av fire medlemmer av det tyske Corona granskingsnemnd. Siden juli 10, 2020, og denne Komiteen har vært lyttet til et stort antall internasjonale forskere "og eksperter's vitnesbyrd for å finne svar på spørsmål om Corona-krisen, som flere og flere mennesker over hele verden spør om.

Alle de ovennevnte tilfeller av korrupsjon og misligheter begått av den tyske bedrifter, blekner i sammenlikning, i lys av omfanget av den skade som Corona-krisen har ført til, og fortsetter å forårsake.

Denne Corona krisen, i henhold til alt vi vet i dag, må bli omdøpt til "Corona-Skandalen" og de som er ansvarlige for det skal bli strafferettslig forfulgt og saksøkt for sivile erstatningskrav. På et politisk nivå, alt må gjøres for å sørge for at ingen vil noen gang være i en posisjon av en slik makt som å være i stand til å svindle menneskeheten eller å forsøke å manipulere oss med deres korrupte agendaer.

Av denne grunn vil jeg nå forklare deg hvordan og hvor et internasjonalt nettverk av advokater vil hevde dette som den største tort-og-svie sak noensinne, Corona-svindel-skandalen, som i mellomtiden har brettet ut trolig den største forbrytelse mot menneskeheten noensinde.

Forbrytelser mot menneskeheten ble først definert i forbindelse med Nürnbergprosessen etter andre Verdenskrig, det er, når de behandles med den største krigsforbryterne i det Tredje Riket. Forbrytelser mot menneskeheten er i dag regulert i § 7 i den Internasjonale straffeloven. De tre store spørsmål som skal besvares i forbindelse med en rettslig tilnærming til Corona-skandalen er:

  1. Er det en corona pandemi eller er det bare en PCR-test pandemi? Spesielt, har en positiv PCR-testresultat betyr at personen testet er infisert med Covid-19, eller betyr det noe helt annet i forbindelse med Covid-19 infeksjon?
  2. Gjør de såkalte anti-corona tiltak, for eksempel låsing, obligatorisk ansiktsmasker, sosial distanse, og karantene forskrifter, tjene til å beskytte verdens befolkning fra corona, eller gjøre disse tiltakene tjener bare for å få folk til panikk slik at de tror på – uten å spørre noen spørsmål, at deres liv er i fare, slik at i slutten av farmasøytisk og teknisk industri kan generere store overskudd fra salg av PCR-tester, antigen og antistoff tester og vaksiner, samt høsting av vår genetiske fingeravtrykk?
  3. Er det sant at den tyske regjeringen var utrolig lobbied, mer enn noen andre land, ved daglig hovedpersonene i denne såkalte corona pandemi, Mr. Drosten, virologist på veldedighet sykehus i Berlin; Mr. Wieler, veterinær og leder av den tyske tilsvarende av CDC, den RKI, og Mr. Tedros, Leder av Verdens helseorganisasjon, eller SOM; fordi Tyskland er kjent som en spesielt disiplinert land og var derfor til å bli et forbilde for resten av verden for sin strenge og, selvfølgelig, vellykket tilslutning til corona-tiltak?

Svarene på disse tre spørsmålene er påtrengende nødvendig fordi det angivelig nye og svært farlig coronavirus har ikke forårsaket noen overflødig dødelighet hvor som helst i verden, og i hvert fall ikke her i Tyskland. Men anti-corona tiltak, hvis eneste grunnlag er PCR-test resultater, som igjen er basert på den tyske Drosten test, har, i mellomtiden, forårsaket tap av utallige menneskeliv og har ødelagt den økonomiske eksistens av utallige bedrifter og enkeltpersoner over hele verden. I Australia, for eksempel, folk blir kastet i fengsel hvis de ikke bære en maske eller ikke bære det riktig, som anses av myndighetene. I Filippinene, folk som ikke bære en maske eller ikke bruke den på riktig måte, i denne forstand, er å bli skutt i hodet.

La meg først gi deg en oppsummering av fakta som de presenterer seg selv i dag. Det viktigste i en sak er å etablere fakta – det er, for å finne ut hva som faktisk skjedde. Det er fordi anvendelse av loven avhenger alltid av fakta i saken. Hvis jeg ønsker å saksøke noen for svindel, jeg kan ikke gjøre det ved å presentere fakta på en bil ulykke. Så hva skjedde her om den påståtte corona pandemi?

De fakta som er lagt ut nedenfor er i stor grad resultat av arbeidet i Corona granskingsnemnd. Denne Komiteen ble grunnlagt på juli 10, 2020 av fire advokater for å finne ut, gjennom å høre ekspert vitnesbyrd av internasjonale forskere og andre eksperter:

  1. Hvor farlig er det virus egentlig?
  2. Hva er betydningen av en positiv PCR-test?
  3. Hva sikkerhet skaden har blitt forårsaket av corona tiltak, både med hensyn til verdens befolkning sunnhet, og med hensyn til verdens økonomi?

La meg starte med litt bakgrunnsinformasjon. Hva som skjedde i Mai 2019, og så tidlig i 2020? Og hva skjedde 12 år tidligere med svineinfluensa, som mange av dere kanskje har glemt? I Mai 2019, jo sterkere av de to partiene som styrer i Tyskland en stor koalisjon, CDU, holdt en Kongress på Global Helse, tilsynelatende på oppfordring av viktige spillere fra den farmasøytiske industrien og tech industrien. På denne Kongressen, de vanlige mistenkte, kan du si, ga sine taler.

Angela Merkel var der, og den tyske Sekretær for Helse, Jens Spahn. Men, noen andre folk, som ville man ikke nødvendigvis kan forvente å være tilstede på en slik sammenkomst, også var det: Professor Drosten, virologist fra Charite sykehus i Berlin, Professor Wieler, veterinær og Leder av RKI, den tyske tilsvarende av CDC, samt Mr. Tedros, filosof og Leder av World Health Organization (WHO). De har alle holdt taler der. Også til stede, og å gi foredrag var høvdingen lobbyister av verdens to største helse-midler, nemlig Bill og Melinda Gates Foundation og the Wellcome Trust.

Mindre enn et år senere, disse menneskene kalles skudd i forkynnelsen av det verdensomspennende corona pandemi, sørget for at masse PCR-tester ble brukt til å bevise masse infeksjoner med Covid-19 over hele verden, og er nå presser for vaksiner som skal være oppfunnet og solgt over hele verden.

Disse infeksjoner, eller snarere de positive testresultater av PCR-tester som er levert, i sin tur, ble begrunnelse for hele verden lockdowns, sosial distanse og obligatorisk ansiktsmasker.

Det er viktig å være oppmerksom på dette punktet at definisjonen av en pandemi ble endret 12 år tidligere. Inntil da, en pandemi ble ansett for å være en sykdom som spres over hele verden og som førte til mange alvorlige sykdommer og dødsfall. Plutselig, og for grunner aldri forklart, det var ment å være en verdensomspennende sykdom bare. Mange alvorlige sykdommer, og mange dødsfall var ikke kreves noe mer for å kunngjøre en pandemi. På grunn av denne endringen, SOM, som er tett sammenvevd med den globale farmasøytiske industrien, var i stand til å erklære svineinfluensa pandemi i 2009, med det resultat at vaksiner ble produsert og solgt over hele verden på grunnlag av kontrakter som har vært holdt hemmelig frem til i dag.

Disse vaksinene viste seg å være helt unødvendig fordi svineinfluensa til slutt viste seg å være en mild influensa, og aldri ble den forferdelige pesten som den farmasøytiske industrien og dets tilknyttede universiteter holdt informert om dette ville slå inn, med millioner av dødsfall sikkert til å skje hvis folk ikke får vaksinert. Disse vaksinene også ført til alvorlige helseproblemer. Ca 700 barn i Europa falt incurably syk med narkolepsi og er nå for alltid alvorlig funksjonshemmet. Vaksiner kjøpte med millioner av skattebetalernes penger måtte bli ødelagt med enda mer skattebetalernes penger.

Allerede da, i løpet av svineinfluensa, den tyske virologist Drosten var en av dem som hisset opp panikk i befolkningen, gjentar igjen og igjen at svineinfluensa ville kreve mange hundretusener, kanskje millioner av dødsfall over hele verden. I slutten, det var hovedsakelig takket være Dr. Wolfgang Wodarg, og hans innsats som medlem av den tyske Forbundsdagen, og også medlem av europarådet, at denne spøk ble brakt til en ende før det ville føre til enda mer alvorlige konsekvenser.

Spol frem til Mars 2020, da den tyske Forbundsdagen annonsert en Epidemi Situasjon av Nasjonal Betydning, som er den tyske utgaven av en pandemi i Mars 2020, og, basert på dette, låsing med suspensjon av alle viktige konstitusjonelle rettigheter for uforutsette en gang, var det bare én eneste mening som den Føderale Regjeringen i Tyskland basert sin avgjørelse. I et uhørt brudd på allment aksepterte prinsipp "audiatur et altera pars", noe som betyr at en må også høre den andre siden, er den eneste personen de lyttet til var Mr. Drosten.

Det er selve personen som forferdelige, panikk-induserende prognoser hadde vist seg å være katastrofalt false 12 år tidligere. Vi vet dette fordi en whistleblower heter David Sieber, medlem av Grønt Parti, fortalte oss om det. Han gjorde det først på August 29, 2020 i Berlin, i sammenheng med en hendelse som Robert F. Kennedy Jr tok også del, og der både menn holdt taler. Og han gjorde så etterpå i en av sesjonene av våre Corona-Komiteen.

Grunnen til at han gjorde dette, at han hadde blitt stadig mer skeptisk til den offisielle narrativ videreført av politikere og media. Han hadde derfor foretatt en innsats for å finne ut om andre forskernes meninger og hadde funnet dem på Internett. Det, skjønte han at det var en rekke høyt anerkjente forskere som hadde en helt annen oppfatning, som motsagt den forferdelige prognoser av Mr. Drosten. De antatt – og fortsatt gjør anta – at det var ingen sykdom som gikk utover alvoret i sesongens influensa, som befolkningen hadde allerede kjøpt cross - eller T-celle immunitet mot dette angivelig nye viruset, og at det var derfor ingen grunn for noen spesielle tiltak, og absolutt ikke for vaksinering.

Disse forskerne inkluderer Professor John Ioannidis av Stanford University i California, en spesialist i statistikk og epidemiologi, samt offentlig helse, og samtidig den mest siterte forsker i verden; Professor Michael Levitt, Nobels fredspris-vinner for kjemi og også en biophysicist ved Stanford University; den tyske professorer Kary Mölling, Sucharit Bhakti, Klud Wittkowski, samt Stefan Homburg; og nå er mange, mange flere forskere og leger over hele verden, inkludert Dr. Mike Yeadon. Dr. Mike Yeadon er den tidligere Vice-President og Vitenskapelig Leder av Pfizer, et av de største farmasøytiske selskapene i verden. Jeg vil snakke litt mer om ham litt senere.

Covid-19 Tall Spillet: "Second Wave" er Basert på Falsk Statistikk

I slutten av Mars, begynnelsen av April i 2020, Mr. Sieber slått til ledelse av sin Grønne Partiet med den kunnskap han hadde samlet, og foreslo at de presenterer disse andre vitenskapelige uttalelser til offentligheten og forklare at, i motsetning til Mr. Drosten er dommedagsprofetier, var det ingen grunn for det offentlige til å få panikk. Forresten, Herren Sumption, som fungerte som dommer i den Britiske høyesterett fra 2012 til 2018, hadde gjort det samme tingen på samme tid, og hadde kommet til samme konklusjon: at det var ikke noe saklig grunnlag for å få panikk og ikke rettslig grunnlag for corona tiltak. Likeledes, tidligere President i den tyske federal konstitusjonelle domstolen uttrykk – om enn mer forsiktig – alvorlig tvil at corona tiltak ble konstitusjonelle.

Men i stedet for å ta notat av disse andre meninger og diskutere dem med David Sieber, den Grønne partiets ledere erklærte at Mr. Drosten panic meldinger var god nok for det Grønne Partiet. Husk, de er ikke et medlem av den regjerende koalisjonen; de er opposisjonen. Likevel, det var nok for dem, akkurat som den hadde vært god nok for den Føderale Regjeringen som grunnlag for sin lockdown beslutning, sa de. De senere, den Grønne partiets ledere som heter David Sieber en konspirasjon teoretiker, uten at de noen gang har vurdert innholdet av sin informasjon, og så strippet ham av sine mandater.

La oss nå ta en titt på dagens faktiske situasjon vedrørende virus fare, den komplette uselessness av PCR-tester for påvisning av infeksjoner, og lockdowns basert på ikke-eksisterende infeksjoner. I mellomtiden, vi vet at helsevesenet var aldri i fare for å bli overveldet av Covid-19. Tvert imot, mange sykehus forbli tomt til denne dag, og noen nå står overfor konkurs.

Sykehuset skipet Komfort, som forankret i New York på den tiden, og kunne ha godtatt tusen pasienter, aldri som bor mer enn rundt 20 pasienter. Ingen steder var det overskytende dødelighet. Studier utført av Professor Ioannidis og andre har vist at dødeligheten av corona er tilsvarende som for sesongens influensa. Selv de bildene fra Bergamo og New York som ble brukt for å vise til verden at panikken var i orden, viste seg å være bevisst villedende.

Deretter, den såkalte "Panikk Papir" ble lekket, som ble skrevet av den tyske innenriksdepartementet. Dens klassifisert innhold viser utover en skygge av tvil om at, faktisk, befolkningen var bevisst drevet til å få panikk av politikere og media. Den medfølgende uansvarlig utsagn på Hodet av RKI – husk at [tysk] CDC – Mr. Wieler, som gjentatte ganger og ivrig annonsert at corona tiltak må følges betingelsesløst av befolkningen uten dem å spørre noen spørsmål, viser det at han fulgte script ordrett. I sine offentlige uttalelser, holdt han kunngjorde at situasjonen var svært alvorlig og truende, selv om tallene er utarbeidet av hans eget Institutt bevist det motsatte.

Blant andre ting, "Panikk Papir" samtaler for barn å være laget for å være ansvarlig – og jeg siterer – "for den smertefulle torturert ihjel av sine foreldre og besteforeldre, hvis de ikke følger corona-regler", som, hvis de ikke vasker hendene hele tiden, og ikke holde seg borte fra sine besteforeldre. En liten presisering: i Bergamo, i de aller fleste dødsfall, 94% for å være nøyaktig, slått ut til å være et resultat ikke av Covid-19, men snarere en konsekvens av at regjeringen bestemmer seg for å overføre syke pasienter, syke med sannsynligvis den kalde eller sesongmessig influensa, fra sykehus til sykehjem for å gjøre plass til sykehus for alle Covid pasienter, som til syvende og sist aldri kom.

Der, på sykehjem, og de infiserte gamle mennesker med en alvorlig svekket immunforsvar, vanligvis som et resultat av pre-eksisterende medisinske tilstander. I tillegg, en influensavaksinering, som tidligere hadde blitt administrert, hadde ytterligere svekket immunforsvar av folk i sykehjem. I New York, bare noen, men langt ikke alle sykehus ble overveldet. Mange mennesker, de fleste av dem igjen var eldre og hadde alvorlige pre-eksisterende medisinske tilstander, og de fleste av dem, hadde det ikke vært for den panikk-mongering, ville bare holdt hjemme for å gjenopprette, kjørt til sykehus.

Det er mange av dem falt som offer for helse-assosierte infeksjoner (eller nosokomiale infeksjoner) på den ene siden, og tilfeller av feilbehandling på den annen side, for eksempel ved å sette på en maske heller enn å motta oksygen gjennom et oksygen maske. Igjen, for å klargjøre: Covid-19, dette er dagens tilstand, er en farlig sykdom, akkurat som sesongens influensa er en farlig sykdom. Og selvfølgelig, Covid-19, akkurat som sesongens influensa, kan noen ganger ta ta en alvorlig klinisk kurs og noen ganger vil drepe pasienter.

Men, som obduksjoner har vist, som ble gjennomført, spesielt i Tyskland, av den rettsmedisinske forsker Professor Klaus Püschel i Hamburg, dødsfall han undersøkte hadde nesten alle er forårsaket av alvorlig pre-eksisterende forhold, og nesten alle av de menneskene som hadde dødd hadde dødd i svært i høy alder, akkurat som i Italia, betyr at de hadde bodd utenfor deres gjennomsnittlige levealder.

I denne sammenheng, bør følgende nevnes: den tyske RKI – som igjen tilsvarer CDC – i utgangspunktet hadde, merkelig nok, anbefales det at ingen obduksjoner utføres. Og det er mange troverdige rapporter om at leger og sykehus over hele verden hadde blitt betalt penger for å erklære en avdød person er et offer for Covid-19 snarere enn å skrive ned den egentlige årsaken til død på dødsattesten, for eksempel et hjerteinfarkt eller et gunshot sår. Uten obduksjoner, vi ville aldri vite at det overveldende flertallet av de påståtte Covid-19 ofrene døde av helt forskjellige sykdommer, men ikke av Covid-19.

Påstanden om at lockdown var nødvendig fordi det var så mange forskjellige infeksjoner med SARS-COV-2, og fordi helse-systemer ville bli overveldet er galt for tre grunner, som vi har lært fra høringer vi gjennomførte med Corona-Komiteen, og fra andre data som er blitt tilgjengelig i mellomtiden:

A. låsing ble pålagt når viruset allerede var trekker seg tilbake. Etter den tid lockdown ble pålagt, den påståtte infeksjon priser var allerede slippe igjen.

B. Det er allerede beskyttelse mot virus grunn av cross - eller T-celle immunitet. Bortsett fra de ovenfor nevnte lockdown blir pålagt når infeksjonen priser var allerede slippe, det er også cross - eller T-celle immunitet i befolkningen mot corona-virus som finnes i hver influensa eller influensa bølge. Dette er sant, selv om denne gangen, er en litt annen belastning av coronavirus var på jobb. Og det er fordi kroppens eget immunforsvar husker hver eneste virus det noen gang har møtt i det siste, og fra denne erfaringen, er det også gjenkjenner et angivelig nytt, men likevel lignende, sil av virus fra corona familie. Forresten, det er hvordan PCR-test for påvisning av en infeksjon ble oppfunnet av nå beryktede Professor Drosten.

I begynnelsen av januar 2020, basert på dette veldig grunnleggende kunnskap, Mr. Drosten utviklet sin PCR-test, som angivelig oppdager en infeksjon med SARS-COV-2, uten noen gang å ha sett den virkelige Wuhan virus fra Kina, bare å ha lært fra sosiale medier melder at det var noe å gå på i Wuhan, han begynte å mekke på datamaskinen sin med det som skulle bli hans corona PCR-test. For dette, han brukte en gammel SARS-viruset, som håper at det ville være tilstrekkelig lik den angivelig ny stamme av coronavirus finnes i Wuhan. Deretter sendte han et resultat av hans datamaskin mekke til Kina for å finne ut om ofrene for den påståtte nye coronavirus testet positivt. De gjorde.

Og det var nok for Verdens helseorganisasjon til å varsle pandemi alarm og å anbefale verden over bruk av Drosten PCR-test for påvisning av infeksjoner med virus, som nå kalles SARS-COV-2. Drosten mening og råd var – dette må understrekes igjen – den eneste kilden for den tyske regjering når det annonsert låsing samt regler for sosial distanse og obligatorisk bruk av masker. Og – dette må også understrekes igjen – Tyskland tilsynelatende ble midten av spesielt massiv lobbyvirksomhet av den farmasøytiske og tech industrien fordi verden, med referanse til den angivelig disiplinert Tyskerne, skulle gjøre som Tyskerne gjøre for å overleve pandemi.

C. Og dette er den viktigste delen av vår fact finding: PCR-test er brukt på grunnlag av feilaktige uttalelser, som IKKE er basert på vitenskapelige fakta med hensyn til infeksjoner. I mellomtiden har vi lært at disse PCR-tester, i motsetning til påstander av Messrs. Drosten, Wieler og SOM IKKE gir noen indikasjon på en infeksjon med et virus, la alene en infeksjon med SARS-COV-2. Ikke bare er PCR-tester som ikke uttrykkelig er godkjent for diagnostiske formål, som er riktig bemerket på brosjyrer som kommer med disse testene, og som oppfinneren av PCR-test, Kary Mullis, har gjentatte ganger understreket.

I stedet, de er rett og slett ute av stand til å diagnostisere sykdom. Det er: i motsetning til påstander av Drosten, Wieler og SOM, som de har gjort siden erklæring av pandemi, en positiv PCR-testresultat betyr ikke at en infeksjon er til stede. Hvis noen tester positivt, betyr det IKKE at de er infisert med noe, la alene med smittsom SARS-COV-2-viruset.

Selv USA CDC institusjonen er enig med dette, og jeg siterer direkte fra side 38 av en av sine publikasjoner på Coronavirus og PCR-tester, datert 13. juli 2020. Første punkt sier:

"Påvisning av virus-RNA kan ikke indikere tilstedeværelse av smittsomme virus eller at 2019 nCOV [roman coronavirus] er causative agent for kliniske symptomer."

Annet punkt sier:

"Resultatene av denne testen har ikke blitt etablert for å overvåke behandlingen av 2019 nCOV infeksjon." Tredje punkt sier: "Denne testen kan ikke utelukke sykdommer forårsaket av andre bakteriell eller viral patogener."

Det er fortsatt ikke klart om det noen gang har vært en vitenskapelig riktig isolering av Wuhan virus, slik at ingen vet nøyaktig hva vi ser etter når vi tester, spesielt siden dette viruset, akkurat som den influensa virus, muterer raskt. PCR-vattpinner ta ett eller to sekvenser av et molekyl som er usynlige for det menneskelige øyet og derfor trenger å bli forsterket i mange sykluser for å gjøre den synlig.

Alt over 35 sykluser er – som referert av the New York Times og andre – som er ansett som fullstendig upålitelig og vitenskapelig uforsvarlig. Imidlertid, den Drosten test, så vel som det SOM er anbefalt tester som fulgte hans eksempel, er satt til 45 sykluser. Kan det være på grunn av ønske om å produsere så mange positive resultater som mulig, og dermed gi grunnlag for feilaktige antakelsen at et stort antall infeksjoner har blitt oppdaget?

Testen kan ikke skille inaktive og reproduktive rolle. Det betyr at et positivt resultat kan skje fordi testen påviser, for eksempel et stykke drivved, et fragment av et molekyl, som kan tyde ingenting annet enn at immunforsvaret til personen testet vunnet en kamp med en forkjølelse i det siste.

Selv Drosten selv sagt i et intervju med et tysk business magazine i 2014, på den tiden om påståtte påvisning av en infeksjon med MERS virus, angivelig ved hjelp av PCR-test, som disse PCR-tester er så betent at selv veldig sunt og ikke-smittsomme folk kan teste positivt. På den tiden, ble han også meget opptatt av den mektige rollen som en panikk og frykt-mongering media, som du får se på slutten av følgende sitat.

Han sa i dette intervjuet: "Hvis, for eksempel, slik en patogen scurries over neseslimhinnen av en sykepleier for en dag eller så, uten henne å bli syke eller merke noe, så hun plutselig en MERS tilfelle. Dette kan også forklare eksplosjonen av saken tall i Saudi-Arabia. I tillegg medier har gjort dette til en utrolig følelse."

Har han glemt dette? Eller er han bevisst å skjule dette i corona sammenheng fordi corona er en svært lukrativ virksomhet for den farmasøytiske industrien som helhet? Og for Mr. Alford Lund, hans medforfatter i mange studier, og også en PCR-test produsent. I mitt syn er det helt usannsynlig at han glemte i 2020 hva han visste om PCR-tester og fortalte business magazine i 2014.

Kort sagt, denne testen kan ikke oppdage noen infeksjon, i motsetning til alle falske påstander om at det kan. En infeksjon, en såkalt "hot" infeksjon, krever at viruset, eller snarere et fragment av et molekyl som kan være et virus, er ikke bare funnet sted, for eksempel i halsen av en person uten å forårsake noen skade – det ville være en "kalde" infeksjon. Snarere en "hot" infeksjon krever at viruset trenger inn i cellene, replikater det og forårsaker symptomer som hodepine eller en sår hals. Bare da er en person som virkelig infisert i form av en "hot" infeksjon, fordi bare da er en person som er smittsom, som er i stand til å infisere andre. Inntil da, det er helt ufarlig for både verten og alle andre folk som verten kommer i kontakt med.

Igjen, dette betyr at positive testresultater, i motsetning til alle andre krav ved Drosten, Wieler, eller de SOM mener noe med hensyn til infeksjoner, som selv CDC vet, som er sitert ovenfor.

I mellomtiden, en rekke anerkjente forskere over hele verden anta at det har aldri vært en corona pandemi, men bare en PCR-test pandemi. Dette er konklusjonen av mange tyske forskere, for eksempel professorer Bhakti, Reiss, Mölling, Hockertz, Walach, og mange andre, inkludert de som er nevnt ovenfor Professor John Ioannidis, og nobelprisvinner, Professor Michael Levitt fra Stanford University.

Den nyeste slik oppfatning er at av de nevnte Dr. Mike Yeadon, tidligere Vice-President og Chief Science Offiser på Pfizer, som hadde denne stillingen i 16 år. Han og hans medforfattere, alle kjente vitenskapsmenn, til og publisert en vitenskapelig artikkel i September 2020, og han skrev en tilsvarende artikkel i tidsskriftet på September 20, 2020. Blant andre ting, han og de sier – og jeg siterer:

"Vi baserer vår regjeringens politikk, vår økonomiske politikk, og politikken til å begrense de fundamentale rettighetene, antagelig på helt feil data og forutsetninger om coronavirus. Hvis det ikke var for testresultatene som er stadig omtalt i media, pandemien ville være over på grunn ingenting som egentlig skjedde. Selvfølgelig, det er noen alvorlige individuelle tilfeller av sykdom, men det er også noen i hver influensa-epidemien. Det var en skikkelig bølge av sykdom i Mars og April, men siden da har alt gått tilbake til det normale. Bare de positive resultatene stige og synke vilt igjen og igjen, avhengig av hvor mange tester som blir utført. Men den virkelige tilfeller av sykdommer er over. Det kan ikke være snakk om en ny bølge. Angivelig ny stamme av coronavirus er ..."

– Dr. Yeadon fortsetter –

"... bare ny i at det er en ny type lenge kjent corona-virus. Det er minst fire coronaviruses som er endemisk og føre til at noen av forkjølelse vi opplever, spesielt om vinteren. De har alle en slående sekvens likhet til coronavirus, og fordi det menneskelige immunsystemet gjenkjenner likheten til viruset som nå angivelig nylig blitt oppdaget, en T-celle immunitet har lenge eksistert i denne sammenhengen. 30 prosent av befolkningen hadde denne før det angivelig nye viruset selv dukket opp. Derfor er det tilstrekkelig for den såkalte flokken immunitet som 15 til 25 prosent av befolkningen er smittet med det angivelig nye coronavirus for å stoppe videre spredning av viruset. Og dette har lenge vært tilfelle."

Om alle viktige PCR-tester, Yeadon skriver i en artikkel kalt "Løgn, Forbannet Løgn og Helse Statistikken: Den Dødelige Fare for Falske Positiver", datert September 20, 2020, og jeg siterer

"Sannsynligheten for at et tilsynelatende positiv utfall vil være et falskt positiv er mellom 89 - 94 prosent, eller i nærheten av sikkerhet."

Dr. Yeadon, i samråd med professorer og immunologi Kamera fra Tyskland, Kappel fra Nederland, og Cahill fra Irland, samt microbiologist Dr. Arve fra Østerrike, som vitnet før den tyske Corona-Komité, som eksplisitt peker på at en positiv test betyr ikke at en intakt virus har blitt funnet.

Forfatterne forklarer at det PCR-testen faktisk måler er – og jeg siterer:

"Bare tilstedeværelsen av delvis RNA-sekvenser til stede i intakt viruset, som kan være en del av døde virus, som kan gjøre faget syk, og kan ikke overføres, og kan ikke gjøre noen andre som er syke."

På grunn av fullstendig uegnet av testen for påvisning av smittsomme sykdommer – testet positivt på geiter, sauer, papaya og selv kylling vinger – Oxford Professor Carl Heneghan, Direktør for Senter for kunnskapsbasert Medisin, skriver at de Covid virus aldri ville forsvinne hvis denne testen praksis skulle videreføres, men vil alltid være feilaktig registrert i mye av det som blir testet. Lockdowns, som Yeadon og hans kolleger fant ut av det, ikke fungerer. Sverige, med sin laissez-faire tilnærming, og Storbritannia, med sin strenge lockdown, for eksempel, har helt sammenlignbare sykdom og dødelighet statistikk. Det samme ble funnet av AMERIKANSKE forskere om de forskjellige statene i USA. Det gjør ingen forskjell i forekomsten av sykdom om en stat innfører en lockdown eller ikke.

Med hensyn til det nå så beryktede Imperial College i London, Professor Neil Ferguson og hans helt falske datamaskin modell advarsel om millioner av dødsfall, som han sier det – og jeg siterer: "Ingen seriøs vitenskapsmann gir noen gyldighet til Ferguson ' s modell." Han peker ut med dårlig tilslørt forakt – igjen jeg siterer:

"Det er viktig at du vet at de fleste forskere ikke akseptere at det ..." – at Ferguson ' s modell – "var selv svakt til høyre. Men regjeringen er fortsatt knyttet til modellen." Ferguson spådde 40 tusen corona dødsfall i Sverige i Mai og 100 tusen av juni, men det var på 5,800 som, i henhold til svenske myndigheter, er tilsvarende en mild influensa. Hvis PCR-tester ikke hadde vært brukt som et diagnostisk verktøy for corona infeksjoner, ville det ikke bli en pandemi, og det ville være ingen lockdowns, men alt ville ha blitt oppfattet som bare en middels eller lys bølge av influensa, disse forskerne konkludere.

Dr. Yeadon i sitt stykke, "Løgn, Forbannet Løgn og Helse Statistikken: Den Dødelige Fare for Falske Positiver, skriver: "Denne testen er dødelig feil og må umiddelbart trekkes tilbake og aldri brukt igjen i denne innstillingen, med mindre det er vist til å være løst." Og mot slutten av artikkelen, "jeg har forklart hvordan et håpløst å utføre diagnostiske testen har vært, og fortsetter å bli brukt, ikke for diagnostisering av sykdom, men det virker utelukkende for å skape frykt".

La oss nå ta en titt på dagens faktiske situasjon vedrørende alvorlig skade forårsaket av lockdowns og andre tiltak. En annen detaljert papir, skrevet av en tysk tjenestemann i innenriksdepartementet, som er ansvarlig for risikovurdering og beskyttelse av befolkningen mot risiko, ble lekket nylig. Det er nå kalt "Falsk Alarm" papir. Denne artikkelen kommer til den konklusjon at det ble som det ble og er ikke tilstrekkelig bevis for alvorlig helserisiko for befolkningen, som hevdet av Drosten, Wieler og WHO, men forfatteren sier – det er veldig mye som tyder på corona tiltak forårsaker enorme helsemessige og økonomiske skade befolkningen, som han beskriver i detalj på dette papiret. Dette konkluderer han med, vil føre til svært høye krav for skader, som regjeringen vil bli holdt ansvarlig for. Dette har nå blitt virkelighet, men papiret er forfatteren ble suspendert.

Flere og flere forskere, men også advokater, erkjenne at, som et resultat av bevisst panikk-mongering, og corona tiltak aktivert av dette panikk, demokratiet er i stor fare for å bli erstattet av fascistiske totalitære modeller. Som jeg allerede har nevnt ovenfor, i Australia, folk som ikke kan bære masker, som flere og flere studier viser, er farlig for helsen, eller som angivelig ikke bruke dem på riktig måte, er arrestert, håndjern og kastet i fengsel. På Filippinene, de risikerer å bli skutt, men også i Tyskland og i andre tidligere siviliserte land, har barn tas bort fra sine foreldre, hvis de ikke overholder med karantene forskrifter, avstand forskrifter, og maske-iført forskrifter.

I henhold til psykologer og psykiatere som vitnet før Corona-Komiteen, barn er traumatiserte hopetall, med den verste psykologiske konsekvensene ennå ikke forventet på mellomlang og lang sikt. I Tyskland alene, konkurser er ventet i høst til streik små - og mellomstore bedrifter, som utgjør ryggraden i økonomien. Dette vil resultere i uvurderlig skatt tap, og uten tvil høy og lang sikt trygder og overføringer av penger for – blant annet – dagpenger.

Siden, i mellomtiden, ganske mye alle er i ferd med å forstå den fulle ødeleggende virkningen av helt ubegrunnet corona tiltak, jeg vil avstå fra å detaljering dette ytterligere.

La meg nå gi deg et sammendrag av de rettslige konsekvensene. Den vanskeligste delen av en advokat arbeid er alltid å etablere den sanne fakta, ikke anvendelsen av rettsregler til disse fakta. Dessverre, en tysk advokat som ikke lærer dette på jus, men hans Anglo-Amerikanske kolleger får den nødvendige opplæring for dette i deres lov skoler. Og sannsynligvis på grunn av dette, men også på grunn av den mye større uavhengighet av den Anglo-Amerikanske rettsvesenet, Anglo-Amerikansk lov av bevis er mye mer effektivt i praksis enn den tyske.

En domstol kan bare bestemme en rettslig tvist på riktig måte hvis det har tidligere bestemt fakta korrekt, noe som ikke er mulig uten å se på alle bevisene. Og det er grunnen til loven av bevis er så viktig. På grunnlag av de fakta som er oppsummert ovenfor, særlig de som er etablert med hjelp av verk av den tyske Corona-Komiteen, den juridiske vurderingen er faktisk enkelt. Det er enkelt for alle siviliserte juridiske systemer, uavhengig av om de juridiske systemene er basert på sivilrett, som følger den Romerske loven nærmere, eller om de er basert på Anglo-Amerikansk felles lov, som bare er løst koblet til Romersk lov.

La oss først ta en titt på unconstitutionality av tiltakene. En rekke tyske loven professorer, blant annet professorer Kingreen, Morswig, Jungbluth og Vosgerau har uttalt, enten i skriftlig ekspertuttalelser eller i intervjuer, i tråd med alvorlig tvil uttrykt av tidligere president i federal konstitusjonelle domstolen med hensyn til konstitusjonen av corona tiltak, at disse tiltakene – corona tiltak – er uten en tilstrekkelig saklig begrunnet, og også uten et tilstrekkelig rettslig grunnlag, og er derfor grunnlovsstridig og må oppheves umiddelbart. Veldig nylig, en dommer, Thorsten Schleif er hans navn, erklærte offentlig at det tyske rettsvesenet, akkurat som i befolkningen generelt, har vært så panikk-rammet at det ikke lenger var i stand til å administrere rettferdighet riktig.

Han sier at domstolene – og jeg siterer – "har alt for raskt vinket gjennom tvangsmidler som for millioner av mennesker over hele Tyskland, representerer massive suspensjoner av deres konstitusjonelle rettigheter. Han peker på at tyske borgere – igjen-jeg siterer – "nå opplever de mest alvorlige inngrep på sine konstitusjonelle rettigheter siden grunnleggelsen av den føderale republikken Tyskland i 1949". For å inneholde corona-pandemi, føderale og statlige myndigheter har grepet inn, sier han, massivt, og i en del truer selve eksistensen av landet, som det er garantert av den konstitusjonelle rettighetene til mennesker.

Hva om bedrageri, tilsiktet infliction av skade og forbrytelser mot menneskeheten?

Basert på reglene i straffeloven, å hevde falske fakta om PCR-tester eller bevisst uriktige opplysninger, som det ble begått av Messrs. Drosten, Wieler og SOM, så vel som HVEM, kan bare vurderes som svindel. Basert på reglene for sivil erstatningsrett, dette oversettes til forsettlig infliction av skade. Den tyske professor i sivil lovgivning, Martin Schwab, støtter dette funnet i offentlig intervjuer. I en omfattende juridisk betenkning av rundt 180 sider, har han fortrolig med emnet som ingen andre juridiske forsker har gjort så langt, og i særdeleshet, har gitt en detaljert redegjørelse av fullstendig fiasko av mainstream media til å rapportere om den sanne fakta i denne såkalte pandemi.

Messrs. Drosten, Wieler og Tedros av det SOM alle visste, basert på sin egen kompetanse eller kompetanse på sine institusjoner, at PCR-tester kan ikke gi noen informasjon om infeksjoner, men hevdet over og over igjen til allmennheten som de kan, med sine kolleger over hele verden å gjenta dette. Og de alle kjente og aksepterte at det, på bakgrunn av deres anbefalinger, regjeringene i verden vil bestemme lockdowns, reglene for sosial distanse, og obligatorisk bruk av masker, sistnevnte representerer en svært alvorlig helsefare, som flere og flere uavhengige studier og ekspert uttalelser vis.

Under reglene for sivil erstatningsrett, alle de som har blitt skadet av disse PCR-test-indusert lockdowns har rett til å få full erstatning for sine tap. I særdeleshet er det en plikt til å kompensere – det er en plikt til å betale erstatning for tap av fortjeneste led av selskaper og selvstendig næringsdrivende sysselsatte som et resultat av låsing og andre tiltak.

I mellomtiden, imidlertid, anti-corona tiltak har forårsaket, og fortsette å forårsake, slik ødeleggende skade på verden befolkningens helse og økonomi at forbrytelser begått av Messrs. Drosten, Wieler og SOM må være lovlig kvalifisert som faktiske forbrytelser mot menneskeheten, som definert i paragraf 7 i den Internasjonale straffeloven.

Hvordan kan vi gjøre noe? Hva kan vi gjøre? Vel, klasse handling er den beste ruten til erstatning og politiske konsekvenser. Den såkalte gruppesøksmål er basert på norsk lov og finnes i dag i USA og i Canada. Det gjør det mulig for en domstol å tillate en klage for erstatningskrav til å bli prøvd som et gruppesøksmål på anmodning fra en saksøker hvis:

  1. Som et resultat av en skade-induserende hendelse ...
  2. Et stort antall mennesker lider samme type skade.

Formulert på en annen måte, en dommer kan gi et class action søksmål for å gå frem om felles spørsmål av rettslig og faktisk gjøre opp vital del av søksmålet. Her er den felles spørsmål av rettslig og faktisk dreie seg om over hele verden PCR-test-basert lockdowns og dens konsekvenser. Akkurat som VW diesel personbiler var fungerende produkter, men de var defekte på grunn av en såkalt beseire enhet fordi de ikke overholder utslippskravene, så for PCR-tester – som er perfekt til gode produkter i andre sammenhenger – er defekte produkter når det gjelder diagnostikk av infeksjoner. Nå, hvis en Amerikansk eller Kanadiske selskapet eller en Amerikansk eller Kanadiske enkelte bestemmer seg for å saksøke disse personer i USA eller Canada for skader, da retten tilkalt for å løse denne tvisten kan, på forespørsel, tillate denne klagen til å bli prøvd som et gruppesøksmål.

Hvis dette skjer, vil alle berørte parter over hele verden vil bli informert om dette gjennom publikasjoner i mainstream media, og vil dermed ha muligheten til å bli med i denne gruppesøksmålet innen en viss periode av tid, til å bli bestemt av retten. Det bør understrekes at ingen delta i gruppesøksmålet, men hver skadelidte kan delta i klassen.

Fordelen av gruppesøksmål er det bare en studie er nødvendig, nemlig å prøve klagen av en representant som er saksøker som er berørt på en måte som er typisk for alle andre i klassen. Dette er, for det første, billigere, og for det andre, raskere enn hundre tusen eller mer individuelle søksmål. Og for det tredje, det medfører mindre belastning for domstolene. For det fjerde, som regel det gir en mye mer presis undersøkelse av beskyldninger enn det ville være mulig i sammenheng med flere hundre tusen, eller mer sannsynlig i dette corona-innstillingen, selv millioner av individuelle søksmål.

Spesielt godt etablerte og utprøvde Anglo-Amerikansk lov av bevis, med sine pre-trial-funnet, er gjeldende. Dette krever at alle bevis som er relevante for avgjørelsen av sak er lagt på bordet. I motsetning til den typiske situasjonen i tysk søksmål med strukturell ubalanse, det er, rettssaker som involverer på den ene siden en forbruker, og på den andre siden en kraftig corporation, tilbakeholdelse eller til og med ødeleggelse av bevis er ikke uten konsekvens; heller partiet tilbake, eller til og med ødelegge bevis taper saken under disse bevis regler.

Her i Tyskland, en gruppe av forvoldt skade advokater har kommet sammen for å hjelpe sine kunder med utvinning av skader. De har oppgitt all relevant informasjon og skjemaer for tyske saksøkerne til både å anslå hvor mye skade de har påført og delta i gruppen eller klassen av saksøkerne som vil senere bli gruppesøksmål når det går fremover, enten i Canada eller USA. Utgangspunktet for denne gruppen av advokater hadde vurdert å også samle inn og behandle krav om erstatning av andre ikke-tyske saksøkerne, men dette viste seg å være uhåndterlig.

Imidlertid, gjennom en internasjonal advokater " nettverket, som vokser seg større for hver dag, den tyske gruppen av advokater gir til alle sine kolleger i alle andre land, uten kostnad, til alle relevante opplysninger, herunder ekspertuttalelser og vitnesbyrd av eksperter som viser at PCR-tester kan ikke oppdage infeksjoner. Og de gir også dem med alle relevante opplysninger med hensyn til hvordan de kan forberede seg og pakke det krav om erstatning for sine kunder, slik at de også kan hevde sine kunders krav for skader, enten i sine hjem landets domstoler, eller innenfor rammen av gruppesøksmålet, som forklart ovenfor.

Disse skandaløse corona fakta, samlet det meste av Corona Komiteen og som er oppsummert ovenfor, er de samme fakta som snart vil bli vist seg å være sant, enten i en domstol, eller i mange domstoler over hele verden.

Dette er fakta som vil trekke masker av ansiktene til alle de som er ansvarlige for disse forbrytelsene. Til politikere som tror de korrupte mennesker, disse fakta er herved tilbys som en livline som kan hjelpe deg med å omstille din løpet av handlingen, og starte lang forfallen offentlig vitenskapelig diskusjon, og ikke gå ned med de sjarlataner og kriminelle.

Takk.

Dr Reiner Fuellmich - 2020

Merknad til leserne: vennligst klikk på del-knappene over eller under. Send denne artikkelen til din e-post lister. Crosspost på din blogg, internett-fora. etc.

Omtalt bildet er fra Pixabay

Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Dr. Reiner Fuellmich - Copyright © Reiner Fuellmich


OPPHAVSRETT

Hvem og HVA SOM er bak det hele ? : >

BESØK PAPERTURN ENRCHIVE

Den nederste linjen er for folk å få tilbake sine opprinnelige moralske prinsipper, som har med vilje blitt vannet ut i løpet av de siste generasjoner av våre trykk, TV og andre medier som eies av Illuminati/Bilderberger-Gruppen, ødelegge vår moral ved å gjøre misbehaviour akseptabelt i vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi erobre dette møtende bølge av onde.

Kommentarer:

Administrator

HUMAN-SYNTESE.

Alle artikler som finnes i Human-Syntese er fritt tilgjengelig, og som samles inn fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til Administrator. Disclaimer: innholdet i denne artikkelen er av ansvaret til forfatteren(e). Human-Syntese vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil eller feil uttalelse i denne artikkelen. Human-Syntese gir med dette tillatelse til å kryss-post opprinnelige Human-Syntese artikler på sosiale nettsteder så lenge tekst og tittel er ikke endret.

Kilde-og forfatterens opphavsrett må være vist. For publisering av Human-Syntese artikler i trykt skrift eller i andre former, inkludert kommersielle nettsteder. Human-Syntese inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale med bruk av noe som ikke alltid har vært spesielt godkjent av eieren av opphavsretten. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere under bestemmelsene for "rimelig bruk" i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale problemer. Materialet på dette nettstedet er distribuert uten resultat til de som har gitt uttrykk for at en tidligere interesse i å få det til forsknings-og undervisningsformål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale til andre formål enn "rimelig bruk" må du be om tillatelse fra innehaveren av opphavsretten.