5 min read

US SKOGENS "DRIVSTOFF MASSE" ER HØY.

American Thinker - 12 Sep 2020

I henhold til Cal State University brann forskere, som nettstedet indikerer at de er de eneste som studerer dette, er nummer én grunn til den økte forekomsten av California ' s branner er:

Skogbunnen vokser tett med brannfarlig døde grener og kost når det ikke er ryddet ut, enten manuelt eller når de brennes. I mange deler av California ' s wildlands, disse forest "brensel" har ikke brent eller er blitt fjernet for flere tiår, delvis på grunn av brann undertrykkelse styring av statlige og føderale byråer.

"En av grunnene til at vi observere flere branner på grunn av 100 år med dårlige Forest Service politikk hvor vi ikke tillate foreskrevet brann eller wildfires å brenne, sier Craig Clements, Ph. D., direktør ved San Jose State University' s Fire Weather Research Laboratory og førsteamanuensis i meteorologi og klima vitenskap.

Å forstå historien og kontekst av wildfire undertrykkelse i USA, har du å gå tilbake til den Store Branner i 1910. Etter disse enorme wildfires herjet tre millioner dekar over Idaho, Montana og Washington, de unge U.S. Forest Service gjort det til sitt entall politikk for å stoppe brann når det er mulig.

Det var ikke før på 1970-tallet at politikken flyttet fra brann-kontroll til brann ledelsen, med anerkjennelse av at enkelte brann—inkludert foreskrevne burns—er en nødvendig del av friluftsområder økosystemet. Men flere tiår med fortsatt-unburned skogen betyr at dagens wildlands er tett med vegetasjon som er klar til å vekke. Tørke forholdene har bare blitt forsterket den forestående trussel i mange deler av staten. (Se nedenfor for mer om dette.)

I 2009-rapporten, Chris Dicus, Ph. D., professor i friluftsområder brann og brensel ledelsen i California Polytechnic State University, San Luis Obispo, skrev at før the Gold Rush, var det ca 50 til 70 trær per dekar i California forestlands. I dag er det mer enn 400 trær per dekar.

En annen medvirkende faktor til den voksende skogen drivstoff legg er det økende antall døde eller døende trær forårsaket av bark beetle infestations. Disse insektene, sammen med tørke, er ansvarlig for drapet på 129 millioner trær i hele California siden 2010, ganske bokstavelig talt å legge bensin på bålet.

Størrelsen på den aktuelle utslett av branner ville vitne til en rekke ikke-klarerte vekst, mye av det skadede og døde biller. Ingen fikk lov til å klart at børste fordi ... økologi. Never mind at den naturlige tilstanden av California er å ha små naturlige branner som brudgommen pensel og hjelpe urter ta frø. I tillegg, California topografi, som sitert i stykket, kan skape noen store vær-mønstre, samt brann tornadoer på grunn av bakkene i landet. Nope, det greenies ønsker California for å likne skogen-ur av Wagner Tyskland, med masse trær. Å pokker med klimatiske forhold som har en naturlig tilbøyelighet for branner. Uklarert pensel og døde trær bety større branner.

Den andre grunnen er nevnt er "klimaendringer", men vente: forskerne veldig spesielt sitere varme bølger, noe som ikke høres ut som den gale varmt-kaldt-wild fenomen bruited om av klimaendringer lobbyen. Det er helt sant at staten har hatt varme bølger, og ja, tørking virkningen av varmen en tendens til å skape knusk for branner. Varmen bølgene kommer og varmen bølgene går. Fordi de er syklisk, de er ikke en konstant faktor, som støtter påstanden om at hele jordens temperatur er varme opp. I stedet, de er et resultat av høyt trykk fenomener kjøring temperaturen høyere i lokalisert steder, som i dette tilfellet skjer for å være i California.

Og hvor skal disse hetebølger kommer fra? Vel, solens aktivitet er en kandidat - verden er i en solflekk tørke kalles en "solar minimum' som, selv om det kan skape kjøligere temperaturer, forlater også store deler av solens atmosfære utsatt, i henhold til denne STORBRITANNIA Express article, siterer flere forskere. Juryen ut om hva solflekker gjøre, men det er troverdige kilder som sier de vil bidra til stigende temperaturer.

Høytrykk er en annen. I henhold til HowItWorks.com:

En hetebølge er en periode med uvanlig varmt og fuktig vær som varer minst to eller tre dager – og resterende varme i hele netter – som rammer store områder. Hetebølger er forårsaket av et system for høyere lufttrykk, der luft fra øvre nivåene av atmosfæren går ned, og kan vris ut. Som det går ned, den komprimerer, øker temperaturen. Utover flyten, i mellomtiden, gjør det vanskelig for andre systemer for å gå inn i området, og den store størrelsen og treg hastighet på varm luft fører til at hetebølge å være for dager eller uker. Mangel på skyene betyr at et berørt område er rammet med sterkt sollys.

For å navngi hele den globale oppvarmingen fenomener til en lokalisert værhendelse på ett sted er slags absurd.

Den tredje grunnen sitert av Cal State brann forskere er menneskelig aktivitet - venstreorienterte bolig politikk drive fattigere folk i villmarken områder der branner er mer sannsynlig til å skje. Forskerne sier at 95% av branner er forårsaket av mennesker, enten bevisst eller ubevisst, så....

Beviset av pudding som Californias branner er ikke forårsaket av noen vagt definert global oppvarming, er det faktum at disse brannene er bare skjer på steder hvor dårlig greenie politikk er regelen. California og sine venner Oregon og Washington er opp til halsen i disse brann-starter greenie politikk.

Du er sikker som pokker ikke ser dette ting som skjer i Mexico, der det ikke er noen brann, men de forekommer sjelden i nærheten av befolkede områder og er ganske ubetydelige i omfang. Børsten er ryddet i Mexico. Brannfare er fjernet. Husk at vær og topografi er omtrent det samme i Mexico som i California, med unntak av at Mexico er faktisk noe varmere.

For å sitere Tom Wolfe, det virker som om den mørke natten av global oppvarming, som svever over hele verden, liksom bare lander i California. Vestkysten guvernører som har skylden for global oppvarming for sine stater' onder ville være smart å be Mexico hvordan å fikse dette. Men de vil ikke. De vil bare fortsette å skylde på global oppvarming og håper det fører til mer skatt og mer statlig makt. For resten av oss, selv om det er klart nok-California er lokalisert forhold er den perfekte knusk for å lage store, store branner.

Image credit: Chave Været Daglig Videoer, skjermbilde fra delbare YouTube-post

OPPDATERING: Denne artikkelen har blitt lett redigert siden den opprinnelige publikasjonen til å avklare noe tvetydig språk.


OPPHAVSRETT

Hvem og HVA SOM er bak det hele ? : >

BESØK PAPERTURN ENRCHIVE

Den nederste linjen er for folk å få tilbake sine opprinnelige moralske prinsipper, som har med vilje blitt vannet ut i løpet av de siste generasjoner av våre trykk, TV og andre medier som eies av Illuminati/Bilderberger-Gruppen, ødelegge vår moral ved å gjøre misbehaviour akseptabelt i vårt samfunn. Bare på denne måten skal vi erobre dette møtende bølge av onde.

Kommentarer:

Administrator

HUMAN-SYNTESE.

Alle artikler som finnes i Human-Syntese er fritt tilgjengelig, og som samles inn fra Internett. Tolkningen av innholdet er overlatt til leserne og representerer ikke nødvendigvis synspunktene til Administrator. Disclaimer: innholdet i denne artikkelen er av ansvaret til forfatteren(e). Human-Syntese vil ikke være ansvarlig for eventuelle feil eller feil uttalelse i denne artikkelen. Human-Syntese gir med dette tillatelse til å kryss-post opprinnelige Human-Syntese artikler på sosiale nettsteder så lenge tekst og tittel er ikke endret.

Kilde-og forfatterens opphavsrett må være vist. For publisering av Human-Syntese artikler i trykt skrift eller i andre former, inkludert kommersielle nettsteder. Human-Syntese inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale med bruk av noe som ikke alltid har vært spesielt godkjent av eieren av opphavsretten. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig for våre lesere under bestemmelsene for "rimelig bruk" i et forsøk på å fremme en bedre forståelse av politiske, økonomiske og sosiale problemer. Materialet på dette nettstedet er distribuert uten resultat til de som har gitt uttrykk for at en tidligere interesse i å få det til forsknings-og undervisningsformål. Hvis du ønsker å bruke opphavsrettslig beskyttet materiale til andre formål enn "rimelig bruk" må du be om tillatelse fra innehaveren av opphavsretten.