8 min read

OKTOBER OVERRASKELSE 2020:"Sjokk og Hakeslepp"

DEN KOMMENDE COVID-19 TIDEVANNSBØLGEN "Du har ikke sett noe ennå!"

Skrevet 4. oktober 2020 av State of the Nation

Den neste COVID-19-bølgen som kommer i høst, vil være en fabrikkert serie avtsunamier av koronavirusutbrudd, klynger og eksplosjoner konstruerte alleover Amerika rett før valgdagen via den planlagte utgivelsen av denneomhyggelig bioteknisk virus. Nasjonens tilstand Fra begynnelsen av2020-valgsyklusen, denne oktober var skjebnebestemt til å ha mest oktober Overraskelser i USAs historie. Gjerningsmennene til OPERATION COVID-19 har brukt mainstreammedia (MSM) ganske lurt for å hjernevaske det amerikanske publikum i det som harbli den største propaganda- og prevarikasjonskampanjen i verdenhar noen gang opplevd. Se for eksempel på dagens forside av BBC,kanskje den mektigste MSM propaganda-plattformen noensinne er opprettet.

Neiman driver propaganda og prevarication som briterne. Det er hovedpunktet forimperialismen og hvorfor solen fremdeles aldri går ned over det britiske imperiet. Hvorfor,be tell, tildeler et britisk nyhetssalong så mye plass til å dekkepolitiske saker i USA, spesielt når det gjelder THE GREATSKAMDEMISK ?! Nesten all den mest opprørende Covid-propagandaen har sitt utspring iStorbritannia som ingen gjør et desinfo, misinfo, falsk info multimedierkampanje som Tavistock Institute og British Intel Community-dynamikkenduo.

Faktisk har globalistene i London kjørt totalentreprisefalske nyhetsoperasjoner siden deres første dag med empirebygging.Faktisk har overraskelsene skjedd hele året med menneskeskaptekoronaviruspandemi og global psyop er den største noensinne. Ivirkeligheten har det amerikanske folket blitt nådeløst betinget ogpropagandert intenst for å forvente en COVID-19-bølge i høst. HelePlandemic er ment å klimaks i ukene før 3. november. Sidefot. Noe tilleggstekst der.

Det var planen deres hele tiden; ikke bare for å urettferdig påvirke POTUS valgutfall, men også for å melke denne plandemien for alle drakonerkontrolltiltak de kan pålegge landet.Spesielt der det gjelder COVID-19, alle disse forfalskningene i Fleet Street,forfalskere og fabulister vet hvordan de skal gjøre er å lage ting ut av tynn luft. Hvorforbrukte Imperial College of London helt falske modeller for å forutsi over2,2 millioner amerikanske dødsfall ?!

Hva er det kritiske punktet? Kom helvete eller høytvann (en tidevannsbølge er ekstremt høyt vann), er Plandemic perpshelt bestemt på å produsere en Covid tidevannsbølge som heltsenker Amerika i høst.Se hvordan den smarte meldingen allerede har begynt i følgende fryktmongering visuelt. Oktober Overraskelse 2020 Det vil utvilsomt væreflere forbløffende oktober Overraskelser denne kampanjesesongen, hver og enhar mer sjokk og ærefrykt enn den forrige.

Det er flere grunner til at demokratiske forrædere, Deep State-operatører og NWOglobalister konspirerer for å gjøre denne oktober til den mest begivenhetsrike og virkeligviktig for hver beregning. Den viktigste av disse er imidlertid detdenne oktober 2020 vil være den aller siste til å se "Oktoberoverraskelser". Når alt kommer til alt når det ikke er flere valg i den kommunistiske USSA (hvor"A" står for Amerika), det er ikke behov for en oktoberoverraskelsemanipulere et valgresultat. Og hvis patriotbevegelsen vinner,valg vil finne sted på en annen måte fordi Høyre ikke villengre tid for stjålet valg, periode!

Hvis globalistene får sin veigjennom hele denne avgjørende sesongen av oktoberoverraskelser, vil befolkningen væreså overveldet av alt sjokk og ærefrykt, vil CORONAhoax fortsetteuforminsket. For den kommende Covid-bølgen er den designet for å vaske overnasjonen med en finalitet som drukner all uenighet og oversvømmer enhver protestbevegelse som ble startet for å stoppe korona-charaden. Selvfølgelig disseer planene deres som allerede er utsatt og derfor mye merutfordrende å gjennomføre. Sidefot. Noe tilleggstekst der.

Plandemic perps vil også bruke høstens influensasesong for å oversvømme hverstorby med koronavirus-klyngeeksplosjoner og utbrudd. Ved å gjøre detbyboerne vil ikke bare kreve en COVID-129 vaksine, men også enobligatorisk vaksinasjon for hver av sine amerikanere. Er ikke dette?hvordan den amerikanske regjeringen alltid gjør det? Hvorfor skulle regjeringenhåndheve vaksinemandater når de lett kan ha innbyggerne politihverandre ... ... ... akkurat som de for tiden gjør overalt angåendeansiktsmaskehåndhevelse?

Selvfølgelig er dette skjult trekket bare den første løsningen motetablering av et immunitetssertifikat som vil være direkte knyttet tilå utøve alle slags rettigheter og friheter. Perps vil trykke hardt fordenne ulovlige regjeringsaksjonen fordi det er bøylen som tillater dem transformer OPERATION COVID-19 til COVID-1984. Se: COVID-1984: 'AGlobal 9/11 'for å innvie en Global Security Superstate Tilbake til det storefinale i oktober

Overraskelser i vente for den amerikanske kroppspolitikken. De var altfor vellykkede og gjorde det ekstremt vanskelig for MSMå rapportere så mye helt falske avstemningsdata. Når Trump dukker opp iperson, 30.000 ivrige supportere dukker umiddelbart opp; når Joe Biden kryperut av kjelleren kan det hende at 3 kovidioter dukker opp i det fjerne med maskerpå. Så var det "Great Covid Purge" som nylig fant sted underradaren i Washington, DC. Samme dag som Trump løftet Dr. ScottAtlas over Dr. Anthony Fauci og alle de andre agentene i Deep State på White House Coronavirus Task Force, alle GOP-innsidere visste at det bare var enspørsmål om tid før Team Atlas ble tatt hardt ned.

Hvilken bedre måteå gjøre nettopp det enn å smitte alle i vestfløyen, og så noen? Denne oktober begynte allerede med et smell - President Trump og First LadyMelania ble smittet av en åpenbar Deep State-operasjon å gjennomføreflere mål. Se: NWO Globalists Aiming COVID-19 Bioweapon atdet republikanske lederskapet Først og fremst ønsket demokratenestenge Trumps kampanjestopp over hele landet. Sidefot. Noe tilleggstekst der.

Selv den stadig pålitelige og NÆRE fortrolige Hope Hicks var beleiliginfisert av bevisst frigjøring av COVID-19 biovåpen i det hviteHus. Deep State lanserer et COVID-19 Bio-angrep på det hviteHus! Med denne eneste forræderiske handlingen med forsett å infiserePOTUS og First Lady, perps tror de har henrettet sinemesterstrek for å ta Trump ned, en gang for alle. Mens dette bioangrepetvil begrense POTUS bevegelse betraktelig, det er ogsåuberegnelige utilsiktede fordeler som i stor grad vil hjelpe Trump i hansvalginnsats.

Disse mulighetene gikk visstnok tapt på den globalistiske kabalen. Derimot,Covid perps har en "Plan B". Og den ordningen har alleredestartet for alvor. Det er klart at demokratene i samarbeid med DeepStaten har - i løpet av denne oktober - trykket på knappen på deres atomvåpenalternativ: De vil hevde at mange av de amerikanske senatorene i sitt valgmøte harkontrakt med Covid, eller de vil sørge for at enhver republikaner blir utsatt forden.

Dette er ganske enkelt å gjøre gitt den gjennomgripende penetrasjonen som Deep Statenyter praktisk talt overalt inni Beltway. Er det noe dekan ikke oppnå gitt sine utallige håndlangere og ubegrenset payola?Det er viktig å merke seg at demokratene allerede har satt SCOTUSbekreftelsesprosessen til Amy Coney Barrett i alvorlig fare med dettenylig manøvrering. Så praktisk! Noe forteller oss at MYE flere senatorer vil fangecorona for å forhindre SCOTUS-bekreftelsesstemmen. Her er demokratensstrategi for å sabotere senatet SCOTUS bekreftelsesprosess! Deretterdet er demokratens plan C: å så overvelde regjeringer påføderalt, delstats-, fylkes- og bynivå, slik at velgeren er en grunnmisnøye bygger tilstrekkelig til å forsegle et Trump-nederlag. Sidefot. Noe tilleggstekst der.

Mot det formål vil MSM bli vervet til å kjøre en blærende offensivfylt med flere falske nyheter fra Covid enn det vi allerede har sett.Fordi så mange på venstresiden har kjøpt seg helt inn i STUPID-19, er de detnå dødelige medlemmer av covidiococracy. MSM vil jobbe overtid tiloppfordre deres frykt og betente deres skjevheter mot Trump, og spesieltmot patriotbevegelsen som kjenner den radioaktive sannheten om THESTOR SKAMDEMI. Race War Det er også sannsynlig at det er mangeforsøk på å fremme en fullverdig løpskrig denne måneden. I lys av hvordanDemokrater blir nå sett negativt på deres forpliktelse til “lov ogordre ”, har DNC doblet seg ned for å forsterke rasen sterktspenninger i enhver by som styres av demokratene.

Bare på denne måten håper de å rettferdiggjøre deres kondensering av så mye opprørog plyndring, vold og drap, brenning og brannstiftelse, ødeleggelse ogterrorisme påført av demokratstyrte Black Lives Matters ogAntiFa terrororganisasjoner. Alt peker da mot en en-to klype,akkurat som velgerne har vært vitne til siden begynnelsen av åretsvært målrettet design. Første slag var koronaviruspandemienbløff; andre slag var de forskjellige løpsopptøyene nøyekoreografert og orkestrert siden det iscenesatte falske drapet på GeorgeFloyd. Hovedoverraskelsen i oktober er altså en en-to slag som kan se utsom følgende visuelle: Gjør ingen feil med det: Demokratene vil gjørehva som helst som kreves for å stjele POTUS-valget.  

De vet at de ikke kan tape for Trump som bevist av deres pågående myke kuppsom snart vil gå voldsomt om nødvendig. Deres mange kriminelle angrep i løpet av 8lange år med Obama, kombinert med deres direkte forbrytelsesbølger sidenValgdagen i 2016, har gjort hele demokratiets ledelsesårbar for anklager om forræderi og opprør samt livsdommeri fengsel. Konklusjon Mens NWO-globalistene planlegger den kommendebølger for å sumpe USA til det punktet at de blir lammet slik at dekan foist en kommunistisk regjering på det amerikanske folket, deresskumle ordningen har mange hull i seg. Det er så mange mangler, faktiskpå grunn av deres rene desperasjon og voksende angst for deres fremtid. Sidefot. Noe tilleggstekst der.

Når det gjelder noen av de utilsiktede konsekvensene, er det en sann… Ikkebare det, men ... Det er faktisk mange tidevannsbølger - på alle områder avlivet - forventes å bygge både raskt og sakte i kjølvannet av THE GREATSCAMDEMIC av 2020Og det er sant globalistene tror de kan lage sin nye verdensordenav kaoset, slik de metodisk har gjort siden Federal ReserveAct of 1913. Ordo ab Chao har alltid vært deres overordnede strategi ogpålitelig MO uten som de aldri hadde kommet så langt.

Det kunnetil og med uttalt at OPERATION COVID-19 er selve kulminasjonen av Ordoab Chao-tegning ofte etterfulgt av The Powers That Be. Derimot,hva perps ikke klarte å innse er at COVID-19 internasjonale kriminellekonspirasjon ville vekke så mange smarte og gode mennesker rundt om ikloden. Fordi COVID-19 finnes i alles bakgård, er detingen NIMBY-er. Alle har hud i spillet. Og mange av milliardene ofre er detraskt våkne opp til det ondsinnede konspiratoriske komplottet for å fengsle demog slave dem.

Snart ... veldig snart ... vi forventer at det blir mange menneskerbevæpnet med fakler og høyde. Det nå allestedsnærværende Internett har lagetsikker på at hvis noen vil vite Covid-sannheten, er den lett tilgjengelig.Selv med så mye åpen sensur fra Big Tech og Big Social Media,AI-sensurene klarer ikke å undertrykke eksplosjonen av Covid-sannhet. Alle, gjør deg klar til å tenne faklene og ta tak i gaffelhullene.

State of the Nation 4. oktober 2020


COPYRIGHTS

WHO and WHAT is behind it all ? : >

VISIT THE PAPERTURN ARCHIVE

The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehaviour acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.