16 min read

VI BLIR NARRET INN I NWO

Grace Van Berkum - Oppdatert: 30. juni 2020 -18 timer siden

Hva jeg vil dele vil bli bekreftende for noen, og sjokkerende for andre.

Som mange av dere vet, har jeg vært ekstremt dedikert til å undersøke hva som har skjedd i verden, på så mange nivåer siden Mars. Jeg trenger for å fullt ut forstå hvorfor så mange ting har ikke gjort fornuftig å så mange av oss. Jeg forsknings-ALT daglig for å se etter svar og til å utdanne meg. Jeg har avdekket mange ting. Hva jeg deler med dere i dag er det største jeg har avdekket at det beviser Covid ble planlagt og utført. Dette er ikke en konspirasjonsteori.

DETTE ER EN FAKTISK PLANLAGT KONSPIRASJON. Dette er rett opp fakta rett fra nettsiden til folk som planlagt dette. Det er midt på nettet i vanlig nettstedet! Men folk flest vet ikke at den er der, og folk flest vil sannsynligvis ikke forstå dybden av det med mindre noen bryter det ned for deg. Som jeg vil prøve og gjøre i dag. Jeg har innsett at min jobb er ikke å vekke noen. Min jobb er å vekke meg selv. Men min plikt er å dele hva jeg har lært. Jeg har tenkt på dette lenge og hardt om jeg skulle dele dette fordi jeg vet det vil bli svært vanskelig for noen mennesker å forstå. Men jeg føler at hvis jeg ikke dele, jeg blir svikefull og kompatibel.

Så må jeg fortelle hva jeg har funnet. Jeg kommer til å prøve og holde denne enkle, ta ut noen av mine meninger, ta ut følelsene mine, og bare holde seg til fakta, og det er hva som skjer i vår verden HAR VÆRT PLANLAGT i flere TIÅR. Som vi vet, mange store uoverensstemmelser har kommet ut om Covid, spesielt i den siste uken alene. Skjemt tester, falsifisert tall, manipulert statistikk, leger & forskere snakker ut, lockdowns som ikke gir mening, spådde tall HELT FEIL.....vi er alle klar over. Det er også tvilsomt hvordan viruset oppsto. Det er imidlertid tydelig 100% at det er et virus av noe slag, og det er fortsatt et mysterium som blir berørt, som dør, og som ikke (selv om mange av oss i helse yrke har teorier om hvorfor dette skjer).

Dette er ikke å være bestridt. Nå opptøyene. Det synes å være mange incongruences med svart mann som ble myrdet, ble han virkelig er den han sa han var, gjorde han faktisk dø, var at mannen virkelig en politimann, gjorde de virkelig fungerer sammen, hvorfor ble hans kiste lukket, hvorfor ble det enda en stor begravelse tillatt med politikere & kjendiser når folk over hele verden blir nektet begravelser akkurat nå, grunnen var protester plutselig lov til å skje når en uke tidligere vi fikk beskjed om IKKE å gå utenfor, hvorfor var det opptøyer, hvorfor var det 2 grupper (fredelige demonstranter vs. destruktive pøblene), hvor ble det av pøblene kommer fra, hvorfor ble murstein plantet overalt.....så mange ting som blir sagt om situasjonen for hva som er sant og hva er ikke sant. Tenk om alt vi TRODDE VI SÅ IKKE VAR SANT. Tenk om vi har blitt lurt, og media (og regjeringen) svinger du til å tenke og føle på en bestemt måte......noe til ettertanke for sikker, men jeg ønsker å holde seg til fakta i dag.

**(Side note: Har du undersøkt hvem som eier main stream media? DU BURDE. Fordi det er alle knyttet til hva som skjer her.) Alt jeg har funnet her og deling tok meg 24 timer til forskning......Jeg har lest NON-STOP til å finne dette ut. Og dette er bare toppen av isfjellet... jeg har funnet informasjon som beviser at Covid var planlagt, gjennomtenkt og gjennomført som smokescreen for noe annet. Det er ikke en teori av noe slag.....DET ER RETT PÅ NETTET FOR ALLE Å SE. HELE HELE FORSEGGJORT PLAN ER RETT PÅ NETTET FOR ALLE Å SE. Har du hørt om Agenda 21? Forskning det. Jeg har ikke tid til å gjøre alt arbeidet for deg, kan jeg bare peke deg i riktig retning, og la deg se for deg selv.

Viktige punkter vil jeg dele at jeg har funnet min forskning:Agenda 21, som ble opprettet i 1992, har blitt utført av frivillige Organisasjoner finansiert av andre land, og andre grupper som "Open Society Foundation" (George Soros) + Bill & Melinda Gates Foundation. Ett viktig mål i Agenda 21-initiativet er at hver lokale myndigheter bør utarbeide sin egen lokale Agenda 21. Siden 2015, Bærekraftig Utvikling Mål er inkludert i nyere Agenda 2030. Forskning på dette, også. Det offisielle navnet er FNS AGENDA 2030 FOR BÆREKRAFTIG UTVIKLING. **Du kan også sjekke Agenda 21-programmer som er implementert i din by eller ved å søke Agenda 21 og navnet på byen din i Google.**

Jeg har gitt en link her så kan du lese det:

Fns Agenda 2030, vedtatt i 2015 og sterkt fremmet og finansiert av Gates Foundation, består av 17 Bærekraftig Utvikling Mål [aka Green New Deal] skal oppnås innen år 2030. Soros & Rockefeller er også funders her. Som en overraskelse. (Porter er også den største private bidragsyter til Verdens helseorganisasjon, en U. N. byrå.) Nedenfor er en liste der regjeringen/enhet/organisasjon

Bill og Melinda Gates Foundation er oppført som en partner:

DET ER SVÆRT VIKTIG AT DU VET AT DETTE BLE ENDRET OG OPPRETTET I 2015. New York, USA, 13 juni 2019– "World Economic Forum og fn har signert i dag et Strategisk Partnerskap Rammeverk som beskriver samarbeidsområder for å styrke institusjonelle engasjement og fellesskap akselerere gjennomføringen av

2030 Dagsorden for Bærekraftig Utvikling.

På overflaten ser dette veldig bra. Det ser vakkert og fantastisk! Det ser ut som alt vi har drømt om, ikke sant? Men det er mer enn møter øyet og når dissekert avslører globale statlig overtakelse av alle nasjoner over hele planeten, riving av suverenitet, rettigheter, personvern, mat systemer, og mer. Dokumentet avslører kode ord for en bedrifts-regjeringen fascistiske agenda drevet av globalist selskaper som Monsanto og DuPont. (Du vet alle hvordan jeg føler om Monsanto). Hvis du leser gjennom all denne informasjonen, og ønsker å diskutere fordeler og ulemper med meg, jeg er all for det. Men i dag har jeg lyst til å holde seg til fakta, ikke meninger.Ok, neste trinn.

World Economic Forum som ble opprettet for å støtte Agenda 21, som nå Agenda 2030. Det ble opprettet i 1971. For 50 år siden.

Bill Gates er festet til begge parter, FN og også World Economic Forum:

I 2018, World Economic Forum uttaler: "multi-stakeholder approach definerer kjernen i 2030 Agenda og Bærekraftig Utvikling Mål: "vi er alle sammen om dette." (Vent et minutt....høres det kjent ut? Har vi ikke hørt dette uttrykket blir sagt over og over og over igjen siden Covid gang??" VI ER ALLE SAMMEN OM DETTE??" Dette er ikke en co-forekomst.) På overflaten, nettsiden ser helt fantastisk ut. Fantastisk! Vakkert! Alle ord og misjon uttalelser vi ønsker å høre!! Det er en handlingsplan for å støtte og implementere FNS AGENDA 2030 FOR BÆREKRAFTIG UTVIKLING. Jeg BER dere om å registrere seg på nettstedet (alt du trenger å gjøre er å legge din e-post, tar 1 min). På denne måten kan du se hele plan for GLOBAL STYRING. Hva betyr det?

Det betyr at den Nye verdensorden der det er ingen grenser, bare 1 regjeringen, og bare 1 verden. DET ER HVA HELE DENNE HANDLINGSPLANEN OG NETTSTEDET ER FOR. Det er en ekstremt tankene blåser omfattende plan for å endre hele vår verden slik vi kjenner den. Når du begynner å gå inn i denne MEGET grundig NETTSTED, DU legger MERKE til MANGE TING. (Jeg vil også gjerne legge til at jeg har brukt allerede over 24 timer på å forske dette nettstedet, og sannsynligvis ikke engang 1/3 av en vei gjennom.

På toppen av at den forandrer seg hver eneste dag). **(Du trenger ikke å tilbringe 24 timer her for å forstå det som jeg har lagt ut dette for du veldig lett å bare følge linkene og gjøre noen målinger og undersøkelser, og komme opp med dine egne konklusjoner. Jeg har gjort alt arbeidet for deg å gjøre dette enkelt for deg å navigere.) DETTE NETTSTEDET ER HELT ENORME. Det må være....det er hele systemer plan for å endre hele vår verden.

Jeg BER dere om å registrere seg på nettstedet (alt du trenger å gjøre er å legge din e-post, tar 1 min). Når du klikker på en link, det er mange tentakler for hvert emne. Når du graver dypere er det mer enn 200 koblinger PER tentakkel. Det er aldri slutter! Det holder bare går og går! Og alt er koblet til!! Hvorfor? Fordi det er en hel, omfattende, nøyaktig plan for å endre HELE vår verden! Ingen detalj som ikke har blitt adressert. Jeg har bokstavelig talt allerede brukte 24 timer på dette nettstedet, forske, og har knapt riper overflaten. Og det hele starter med Covid side.

Den covid side begynner reisen av verden globilization. Se for deg selv er du snill. Når du går inn på nettstedet, kan du gå til den faktiske Covid side. (ikke intro siden)

DETTE ER BEVIS SOM DU TRENGER. SE PÅ COVID. SE HVOR MANGE EMNER SOM DET ER. HVERT EMNE HAR OVER 200 SUB-TEMAER. HVERT EMNE SÅ ER KNYTTET TIL HVERT ENKELT EMNE I & SEKTOREN KAN DU TENKE PÅ I VÅR VERDEN. Det er umulig at dette ble gjort dette året, eller til og med siste året for den saks skyld. UMULIG. "Global Governance" & "Den Fjerde Industrielle Revolusjon" har vært planlagt i flere TIÅR. Jeg sterkt oppfordre deg til å gå på deres nettsted, kan du registrere deg og se for deg selv.

Det er kalt New World Order. Eller One World Government. En verden, en regjering, ingen grenser. 1 regjeringen har fullstendig kontroll over oss alle. Kunstig intelligens, kontroll med vår virksomhet, vår mat, våre penger. Ingen personvern, ingen frihet. Jeg har ikke tenkt å krangle om det er bra eller dårlig, fordi jeg vet at mange av dere vil si at det er bra for verden. Jeg mener det er absolutt opprettet under dekke av å hjelpe utrydde verdens problemer, spesielt klimaendringer. Diskutere fordeler, fordeler & ulemper med dette, er en annen samtale.

I dag vil jeg bare holde seg til fakta, og at dette GLOBAL STYRING HAR VÆRT PLANLAGT, og hvis du går gjennom dette området svært nøye kan du se det for deg selv. Jeg er ikke samle på noe opp, alt er der for deg. For å være ærlig, det er veldig fascinerende. År og år og år av elite hjernene kommer sammen for å tenke på hvordan ta over verden på dette nettstedet. Det er ingen måte dette omfattende plan for å TOTALT FORANDRE VÅR VERDEN, MED HVER ENESTE DETALJ PLANLAGT, det bare skjedde.

Og hvis du går inn på nettstedet, kan du rett og slett SE:

Covid er bare det første skrittet til å iverksette planene. Covid er bare et utgangspunkt for å starte prosessen med verdensherredømme. Du kan rett og slett se at Covid har blitt opprettet her for å starte endre for å endre hele vår verden slik vi kjenner den. Hvordan gjør vi alt. Vennligst gå nettstedet og se for deg selv. Det har planene for de neste 10 år, frem til 2030 på hver enkelt side. For å starte slike RADIKALE planer, historien har vist seg ting til oss: En redd og delt verden er enklere å dominere. Å drepe økonomi og fraflytting, er hvordan du får en hel verden til å oppføre seg og starte fra scratch. The New World Order: tørke av skifer ren, og deretter starte på vårt nye verden sterkt fokusert på kunstig intelligens.

GÅ TIL NETTSIDEN OG SE FOR DEG SELV.

Husk, deres ord er "feel good ord' er utformet for å vinne oss over. Jeg vil påpeke at ut nedenfor i bilder. Men som jeg sa, om det er bra eller dårlig er ikke den diskusjonen akkurat nå, poenget mitt i dag er å vise deg hva som har vært planlagt i over 50 år. Alle data og videoer på sidene oppdateres daglig, og støtter propoganda for å støtte den nåværende fortelling som støtter verdens overtakelse.

Så husk, du må være i stand til å forstå deres språk, og hva som egentlig blir sagt. (Jeg hadde å re-lese noen ting som 10 ganger for å virkelig forstå hva den nederste linjen var, eller også for å virkelig forstå hva de var ikke adressering). Også, når du går gjennom området, vennligst legg merke til hvordan hvert enkelt emne og SIRKELEN er faktisk designet for å se ut som corona!! Dette er ikke co-forekomst. Dette er fordi hver enkelt emne for verden ta over STARTER med corona). Her går vi...sørg for å se på tentakler, deretter sub-temaer. Husk, hvert delkapittel har 200+ FLERE nivåer for å gå gjennom. Du gjør regnestykket.

Her er noen skjermbilder for å markere viktige begreper:

GLOBAL STYRING betyr at en regjering. (Legg merke til hvordan de selv skrev på den første linjen som "nasjonalistisk tilbakeslag har gjort dette vanskelig". Det er "vekket folk"). Du kan rett og slett se hvordan denne regjeringen system på venstre side påvirker alle andre emner og tentakler, og hvert emne går ned, og 200 nivåer. Se nærmere, SE COVID PÅ DET?? Det er fordi dette har vært planlagt. Se også 5G, Anti-Globalism, "The Great Reset, Transnasjonale AKTØRER, samfunnsdeltakelse, Kunstig Intelligens & Robot, Menneskelige Cyborgs......dette er så langt som jeg har fått i 24 timer...så mye mer å grave seg inn). Igjen, poenget mitt akkurat nå er ikke at dette er bra eller dårlig, POENGET MITT ER AT DETTE HAR VÆRT PLANLAGT.

(Spørsmålet er imidlertid: Hvis GLOBAL STYRING er så bra, hvorfor må de lyver til oss om det? Jeg mener hvis det er virkelig for det større gode av planeten, er det ikke en bedre måte å gjøre dette på enn å forårsake død, smerte og ødeleggelse? Og hvis de blir liggende nå, hva annet er det de lyver om?) KOMPLEKSITETEN I DETTE NETTSTED ER MIND-BLOWING & NEFARIOUS.


NESTE, jeg ønsker å nevne: "4. Industrielle Revolusjon" og "The Great Reset". Vet disse vilkårene. Begge disse sidene er om hva som skjer når de tar over oss etter Covid. Ser hvor komplisert dette er. DETTE HAR VÆRT PLANLAGT. Les sammendrag på høyre side. Forklarer hva de gjør: "ved hjelp av Covid å utnytte kraften av revolusjon for å endre økonomien" ......"preget av en blanding av teknologier som er uklare linjer mellom den fysiske, digitale, og biologiske sfærer" ......

"I sine mest pessimistiske, dehumanized form, den Fjerde Industrielle Revolusjonen kan faktisk ha potensial til å "robotize" menneskeheten og dermed frata oss av vårt hjerte og sjel." (dette er direkte fra nettstedet!)

"Den Fjerde Industrielle Revolusjonen, vil endre ikke bare hva vi gjør, men også hvem vi er. Det vil påvirke vår identitet og alle problemene forbundet med det: vår følelse av privatliv, våre forestillinger om eierskap, våre forbruksmønstre, den tiden vi bruker til arbeid og fritid, og hvordan vi utvikler våre karrierer, dyrke vår kompetanse, møte mennesker, og nære relasjoner. Det er i ferd med å endre vår helse, og som fører til en "kvantifisert" selv, og raskere enn vi tror det kan føre til menneskelig silikonpupper." JEG MENER HØYRE DET BEVISER HVA DETTE ER!!

Se på hvordan intrikate hjulene er. DETTE HAR VÆRT PLANLAGT. LEGG MERKE TIL HVORDAN COVID LENKER TIL HVERT ENKELT HJUL. DET ER FORDI COVID ER INNGANGSPORTEN TIL DENNE NYE VERDENSORDEN. Se på "The Great Reset" - beskrivelse nedenfor......UMULIG for det å ha blitt skrevet ennå om dette var nytt. Også dette: "Det er et presserende behov for globale aktører til å samarbeide, samtidig administrere de direkte konsekvensene av COVID-19 krise. For å bedre tilstanden av verden, world Economic Forum starter "The Great Reset."

Se på disse tidslinjer jeg fant om historien til FN-Møter. (nå som du vet hva den "Fjerde Industrielle Revolusjon" & "Great Reset" - er, se på år)

Også, på min forskning har jeg funnet ut at en del av den Nye verdensorden/One World Government agenda er å fjerne kravet om merking av mat og for å begrense og til slutt forby salg av alle naturlige helseprodukter!! Til slutt, mat fra naturen, vil ikke være tillatt. De vil gi oss Monsanto mat utelukkende fokusert på et bestemt antall av proteiner og karbohydrater.

Dette er alle her når du grave dypt. Denne damen har en video for å lede deg gjennom hele prosessen: (jeg anbefaler deg å se denne og gå gjennom det med henne. Det er veldig nyttig da dette er et svært INTRIKAT DOKUMENT SOM HAR BLITT UTVIKLET FOR OVER 50 ÅR)

MÅ SE!! UTDANNE DEG SELV! YOUTUBE OPPLÆRINGEN: COVID ER BARE EN RØYK SKJERMEN FOR Å STARTE GLOBAL STYRING. Dette er hva som skjer.

På min omfattende forskning har jeg funnet disse tankevekkende utsagn/info: **vet du om Hendelsen 201? Forskning det. Bill Gates & World Economic Forum Simulert Coronavirus Utbrudd 6 Uker Før Første Tilfellet i Wuhan. Co-forekomst?

"En omfattende plan for omorganisering av det menneskelige samfunn." ~(med referanse til Dagsorden 2030 som ble skrevet i 2015) Agenda 2030 handlingsplan utarbeidet av U. N. og signert av 178 regjeringer. Målet er fraflytting av menneskeheten, fordi "vi er for mange". Det er fremmet av elitene som en måte å "redde planeten" og implementert av regjeringer over hele verden. "Dette er året da verdens ledere må samarbeide med alle sektorer i samfunnet for å reparere og lade våre systemer for samarbeid, ikke bare for kortsiktig nytte, men for å håndtere våre dype risiko," ~(oppgitt på World Economic Forum i januar 2020)

"Dagens store overbefolkning, nå langt utover verden bæreevne, kan ikke besvares ved fremtidige reduksjoner i fødselen pris på grunn av prevensjon, sterilisering og abort, men må være oppfylt i den foreliggende ved reduksjon av tallene i dag eksisterende. Dette må gjøres av de midler som er nødvendig". ~ FN-erklæring "av En total befolkning på 250-300 millioner mennesker, et 95% nedgang fra nåværende nivåer, ville være ideelt". ~Ted Turner, UN "Er ikke den eneste håp for planeten, som de industrialiserte landene kollaps? Er ikke det vårt ansvar å ta den om?" ~Maurice Strong, Generalsekretær i FN-Leder av Earth Summit " som han levert en offisiell uttalelse. (2015)

"Vi har fått til å ri denne globale oppvarmingen problemet. Selv om teorien om global oppvarming er feil, vil vi være å gjøre det rette i form av økonomiske og miljømessige retningslinjer." ~Timothy Med (President, UN Foundation). Legg merke til at Herr Med er så opptatt med den økonomien som han er med miljøet! "Verden i dag har 7.7 milliarder mennesker. Det er på vei opp til rundt ni milliarder kroner. Nå, hvis vi gjør en veldig god jobb på nye vaksiner, helse, omsorg og reproduktive helsetjenester, vi kan redusere at ved å kanskje 10 eller 15 prosent." ~Bill Gates "Vaksiner, for Bill Gates, er en strategisk filantropi som fôr hans mange vaksine-relaterte virksomheter (inkludert Microsoft har som ambisjon å styre en global vac-ID enterprise) og gi ham diktatorisk kontroll over global health policy-spyd tips for eierstyring og ny-imperialismen.

Gates' besettelse med vaksiner virker drevet av en messiansk overbevisningen om at han er ordinert for å redde verden med teknologi og en gud som er villig til å eksperimentere med de lever av mindre mennesker." ~Robert Kennedy Jr mesteparten av menneskeheten har blitt ofres. Vi var godt å eliten når de kan utnytte vårt arbeid og nyte fruktene av menneskehetens talenter. En tredjedel av jobber nå utført av mennesker vil bli erstattet av programvare, roboter, og smart maskiner innen 2025, ifølge en prediksjon av it-forskning og rådgivende firma Gartner. Roboter ikke krever mat, helse fordeler heller ikke de krever en minstelønn.

Bruk av roboter i bytte mennesker vil bare fortsette å vokse, i henhold til Ray Kurzweil, direktør for engineering på Google. Kurzweil forventer at ved 2029 roboter vil ha nådd menneskelige nivåer av intelligens og funksjonalitet. Mange eksperter spår at disse robotene vil sette mennesker ut av arbeid, og dette er akkurat hva vi finner. Innen 2030, vil det ikke være 100% naturlige babyer lenger. Alle babyer vil bli programmert. ~(dette ble slått fast i en video fra WEF) Og så denne bisarre uttalelse som jeg faktisk sjekket 4 ganger.

Han skrev dette i 1978 i sin bok: "Ingen vil gå inn i den Nye verdensorden, med mindre han eller hun vil gjøre et løfte om å tilbe Lucifer. Ingen vil gå inn i en Ny Tidsalder, med mindre han vil ta en LUCIFERIAN Initiering." – David Spangler, Direktør for Global Initiative fn

(Se ovenfor hvordan de nevner "sivil ulydighet" de snakker om folk som er motstå globalism. Her kan vi også finne mye informasjon på SENSUR (som i dag foregår som vi vet for ALLE som taler mot fortelling...som meg som har hatt mange innlegg kommer mangler på min FB og IG).

MÅ SE!! UTDANNE DEG SELV! YOUTUBE OPPLÆRINGEN:

I et nøtteskall: Den 2030 Agenda for å "Forandre Verden" er å bli bygget på ruinene og ødeleggelse av verden økonomi for kontroll over våre liv. De beveger seg raskt mot målet om å eliminere enkelte nasjonalstater; kontrollere individuelle handlinger og tørke private eiendomsretten fra Jorden. Deres mål er å gjøre oss alle "like" på samme kjeder. Agenda 2030 er fremmet av elitene som en måte å "redde planeten" og implementert av regjeringer over hele verden. Bill Gates selv delte hans syn på hvordan man skal oppnå dette målet av vaksiner og andre virkemidler i en TedX foredrag. (Jeg er sikker på at vi har alle sett videoene hans alle over internett).

Avsluttende merknader: jeg gravd dypt i min forskning som jeg er forpliktet til å finne ut hva faen er det som skjer i vår verden. Det er min plikt å dele mine funn med alle som ønsker å lytte. Side note:  jeg har også funnet ut at i 2018, - Amerika har gått ned blir en del av Dagsorden 2030 fordi usa ønsker å beholde sin suverenitet. "Rundt om i verden, ansvarlige nasjoner må forsvare seg mot trusler mot suverenitet ikke bare fra global styring, men også fra andre, nye former for undertrykkelse og dominans." Jeg kunne skrive mye mer på dette som jeg undersøke dette hver dag, men jeg skal spare det til neste gang.

HVA KAN VI GJØRE? VEKKE.

DEL DENNE MELDINGEN.

FOLK TRENGER Å VITE AT VI BLIR SPILT & MANIPULERT.

JO FLERE SOM VET, JO MER VI KAN STOPPE DETTE. Kåre H. R. 6666, mandat vaksiner, mikrobrikker, og 5G (starte) er utformet for overvåking + kunstig intelligens til å spore oss TIL ALLE TIDER. På Mai 12, 2020 Dr. Fauci selv sier "Det er ingen garanti for at en COVID-19 vaksinen blir effektiv." Forstår du hva som skjer her....de forteller oss at det er ingen garanti, men vi har fortsatt å ta det? Kan du se hvordan dette er det ikke fornuftig?

**Følg: Robert Kennedy Jr De Highwire med Del Bigtree Dr. Sherri J. TenpennyDr. Rashid Buttar London Ekte som blir utsette alle ligger med EKTE VITENSKAP og ledende MASSIVE BEVEGELSER for Å STOPPE BILL GATES & BIG PHARMA FRA å FLYTTE FREMOVER MED MANGE AV DE TINGENE som er FORBUNDET MED DENNE AGENDAEN.

Vi må SNAKKE OPP og STÅ OPP. Vi må alle tenke klart og operere fra et sted av enhet og kjærlighet.....det er hvordan vi folie opp sine planer. De vil ha oss redd og delt. Vil de ikke ha oss kraftig, og vi er mektig når vi er bemyndiget med kunnskap, og vi jobber sammen med kjærlighet og respekt.

Jeg beklager hvis denne informasjonen er vanskelig for deg, men det er min plikt å fortelle deg, og varsle deg hva som skjer. Jeg har håp om at vi kan endre løpet av dette! Og jeg tror det er ikke en co-forekomst at vi alle ble født i denne tiden for en grunn. Vi har alle vår del i dette. Be for fred og tar handlingen er svært nødvendig akkurat nå.

Og bare så du vet det, folk er våkne opp all over the place! Det er en stor bevegelse rundt om i verden for å stoppe dette! Og det vokser hver dag! JEG ER SÅ TAKKNEMLIG FOR ALLE DERE. Jeg tror kjærlighet og sannhet alltid vinner til slutt. Det kommer til å få messier før det blir bedre, men sannheten vil vinne til slutt. Holde seg sterk, hold dine vibrasjoner høy, og utstråle kjærlighet. Det er det verden trenger. Vi trenger alle å heve vår vibber, en person om gangen. Jeg er her for å støtte folk hvis de trenger det. Kontakt meg når som helst.