13 min read

BILL GATES: EN Trussel mot Samfunnet

State of the Nation - April 23, 2020

BILL GATES: EN Trussel mot Samfunnet Som Må Bli Arrestert og Tiltalt for Forbrytelser Mot Menneskeheten

Datavirus

Grunnlegger og tidligere Microsoft-styreformann, administrerende direktør, president og chief software architect Bill Gates var ansvarlig for tilsyn med etablering av Windows og MS-DOS), opprinnelig sikkerhet hole-fylt operativsystem som målbevisst tillatt oppføring av så mange datavirus å få innreise til hver PC på planeten.

Her er hvorfor Bill Gates endret fra
opprette operativsystemer med bakdører
for datavirus til vaksiner som gjør
den menneskelige kroppen sårbar for coronaviruses!

Dette komplekset konspirasjon for å tillate infiltrasjon av hver PC som kjører Windows (den ble kalt "Windows" fordi Fem Øyne ble gitt flere windows-gjennom å peer inn i datamaskinen) er selvsagt mye større enn Bill Gates. Gates var bare valgt som frontfigur for denne covert DARPA prosjekt som til slutt krevde at hver PC bli "beskyttet" med anti-virus programvare. Som var det endelige målet som er behørig tatt det store flertall av PC-brukere. Hvem vet hva disse cyber-security-pakker er virkelig i stand til å gjøre når programmet er installert?

Microsofts security hull fylt Windows krevde også en konstant strøm av oppdateringer, hver og ett utformet for å gjøre ting til datamaskinen programvare (software og hardware) som er nesten ukjent for brukeren og/eller eier.

For alle som noen vet, de hyppige og tidkrevende oppdateringene er å sette operativsystemet opp med flere sårbarheter, samt å skape muligheter for Microsoft for å hente noko anna informasjon fra alle privateide personlige datamaskin.

Sentrale PUNKT: At Bill Gates var ved roret av Microsoft og visste veldig godt om dette tilsiktet invasjonen av alle Pc-er via innebygd bakdører taler til hans sanne karakter og vilje til å forråde millioner av pc-kjøpere. Dette mønsteret av svært uprofesjonell atferd har manifestert seg igjen i hans kapasitet på over hele verden vaksine selger.

Så, her var Microsofts DARPA-diktert formelen som gjorde datavirus en never-ending trussel akkurat som menneskelige virus er i dag:

Installere et operativsystem som er full av sikkerhetshull og andre alvorlige uhell

Gjennomføre non-stop oppdateringer med patcher å lappe hullene og løser for å fikse feil

Anbefaler at hver PC-bruker skaffe virus og sikkerhet programvaren for beskyttelse av programvare og maskinvare som er likt

Gi grunnleggende software-data til hackere og tilbake-kanal OS sårbarheten for malware beslutningstakere ved hjelp av det mørke nettet

I hvert av disse trinnene for gjennomføring av foregående Problemet~Reaksjon~Løsning strategi var Bill Gates godt forberedt for å få jevn overgang over til riket av menneskelig virus og vaksiner. Les videre for å forstå hvorfor.

Bill & Melinda Gates Foundation

La oss spole frem til år 2000 og opprettelsen av Bill & Melinda Gates Foundation.

Først, det er avgjørende å forstå at Bill Gates er en helt laget mann som var gitt sin uopptjent innsats i Microsoft for å raskt forvandle ham til verdens rikeste mann og multi-milliardær PÅ FORMÅL.

Gates var kontrollert siden fødselen av hans ulike behandlere, spesielt hans far Bill Gates Sr. som på 94 år gammel, fortsatt sitter i styret for the Bill & Melinda Gates Foundation.

Stiftelsen er kontrollert av sine tre forstanderskapet: Bill og Melinda Gates og Warren Buffett. Andre rektor offiserer inkluderer er Co-Chair William H. Gates, Sr og Administrerende direktør Mark Suzman.[5] [1]

Det er av avgjørende betydning å vite at en gang milliardærer som Bill Gates og Warren Buffett ble gitt sine enorme formuer, de var bundet av sine skjulte mestere til å bruke pengene i bestemte, og ofte ondskapsfull, måter. Med andre ord, at ekstraordinære rikdom er absolutt ikke deres skal bruke, men det hører til den Internasjonale Bank-Kartellet og forbrytersyndikat. Banksters i IBCCS til slutt kontroll framtida til hver milliardær på Jorden—bar ingen.

Derfor, som nesten alle milliardærer på planeten Jorden i 2020, Gates og warren Buffett er bare bagmen som tildele deres dårlig fått gevinster mot ulike svart operasjoner og svart prosjekter, som for eksempel Super-Vaksinasjon Agenda.

SUPER-VAKSINASJON AGENDA Blir PÅFØRT USA 24/7

Men Bill Gates er ikke bare en herliggjort bagman, han er også verdens fremste frontfigur for den overmåte farlig og dødelig Super-Vaksinasjon Agenda. Hele hans liv var møysommelig satt opp slik at han til slutt ville overgangen fra datamaskinen hans virus-svindel til hans menneskelige virus-skandalen.

Menneskelige Virus

En av de primære målene med Bill & Melinda Gates Foundation, er å pålegge svært giftig barndom vaksinering tidsplaner på skolebarn i hele den Tredje Verden.

Et annet mål er å vaksinere alle voksne og barn med årlige influensa vaksiner som ikke bare fungerer ikke, de faktisk føre til større utbrudd av influensa stammer ble inokulert for.

Men, det viktigste målet med Bill & Melinda Gates Foundation (B&MGF) i 2020, er å se en obligatorisk COVID-19 vaksine gis til alle levende person. Ikke bare det, slik draconian globale vaksine regime vil bli håndhevet med immunitet sertifikater, hvis Gates har noe å si om det.

Det er noe veldig galt når logisk programmering er nøyaktig ned til den eksakte år av forventet hendelse. Det har skjedd mer enn en gang i tilfelle av Bill Gates.

Bill Gates 1997 Prediksjon: 2020 Utryddelse Av Lunge-Virus Angripe

Før var det enda en coronavirus kalt COVID-19, Gates & Selskapet jobbet veldig hardt for å lage en full-blåst pandemi rundt eventuelle virus som vokser opp sitt stygge hode naturlig eller ble fagmessig bioengineered i en militær bio-lab.

Akkurat som Gates gjorde med datavirus som han først skapte tilbake dører for dem å bli penetrert, deretter Microsoft overlevert nøklene til riket til hackere, slik at de kunne angripe med høyre virus som da ville kreve et helt nytt regime for cyber-sikkerhet.

På samme måte, vaksiner smug opprette en tilbake tølper selv som mikrobrikker, tungmetaller, patogene mikroorganismer, giftige kjemikalier, nanobots og andre skadelige ingredienser kan bli introdusert i den menneskelige kroppen uten kunnskap om den vaksinerte enkelte. På denne måten, giftige vaksiner er, og har alltid vært, en viktig del av den periodiske pandemi problem. De forringe microbiome og kompromittere bioterrain av regelmessig vaksinert person som gjør dem mye mer utsatt for en COVID-19 infeksjon.

I lys av de ulike foretak som Bill Gates er direkte og indirekte koblet til, er det klart at han og hans stille samarbeidspartnere har satt opp en horisontal og vertikal monopol som utnytter "Pandemi Problem~panikkreaksjoner~Vaksine Løsning" som en sjarm. Men, noen ganger de utenlandske forretningsforetak krasje og brenne som denne gjorde i India. (Hvorfor er det slik at fattige Indiske og Afrikanske barn er ofte eksperimentert med, og med så store konsekvenser?)

Hvordan er Bill Gates IKKE I FENGSEL etter forårsaker en polio-epidemien som lammet 496,000 barn i India?!

Klart, Big Pharma og B&MGF har fått med seg på hoftene fra dag en, akkurat som det er et raskt roterende dør mellom Bill & Melinda Gates Foundation og CDC, NIH, FDA og HHS.

Big Pharma-Medisinsk-Regjeringen Komplekset

Det er viktig å riktig forstå den sanne dybden og bredden av denne folkemord enterprise, pågående fraflytting trening og sykdom som forårsaker drift.

Som frontmann, Bill Gates ble valgt som ansiktet av Big Pharma-Medisinsk-Regjeringen Kompleks, hvor det gjelder COVID-19. I henhold til denne duplicitous ordningen, vrede av sannhetssøkende overalt er blir rettet mot ham alene, akkurat som det ofte var i sin tid i Microsoft.

Ja, Dr. Anthony Fauci, Dr. Robert Redfield, Dr. Deborah Birx er også på fronten av denne enorm konspirasjon for å permanent låse ned på Jorden og fengsle menneskeheten, men de innehar sine stillinger midlertidig og vil alle bli sparket eller trekke seg tidligere enn senere bare for å bli erstattet av andre stooges fra Big Pharma-Medisinsk-Regjeringen Komplekse. Se: Dr. Shiva Ayyadurai, MIT PhD Knuser Dr. Fauci, Eksponerer Birx, Clintons, Bill Gates & W. H. O. (Video)

Hver av de tre co-konspiratørene av Bill Gates har blitt valgt ut fordi de har interesser i både etablering av COVID-19 samt i pre-planlagt vaksine løsning. Fauci, Redfield og Birx ble valgt til å spille sine fremtredende roller på grunn av deres personlige bidrag til bioteknologi av COVID-19. Hvordan kan de muligens la BPMGC reservasjon når de har så mye hud i spillet?

Videre, en nær revisjon av sine investeringsporteføljer vil avsløre enten en STOR eierandel i selskaper assosiert med coronavirus krise, betydelige utbetalinger til dem enkeltvis eller fast-start for vage konsulenttjenester, og/eller ulike former for vederlag i hemmelighet gitt til familiemedlemmer eller forretningsforbindelser.

I fravær av en av disse typiske handlinger av bestikkelser og utpressing, og det er også stor sannsynlighet for utpressing og tvang via Pedogate overtredelser som alltid finner sted på dette høye nivået av statlige og bedriftens ledelse.

DRIFT COVID-19 = AI Simulering

Det er en annen veldig god grunn til at Gates ble identifisert tidlig å lede dette bestemte en del av den Nye verdensorden agenda for å låse ned planeten Jorden, chip ethvert menneske og incarcerate dem i en AI-anvist Global Kontroll Matrise. Se: Bill Gates ble ikke utvalgt til å lede AI-simulert DRIFT COVID-19 pandemi og global live trening bare fordi hans far var en eugenicist. (Video)

Faktisk, alt peker direkte til høy sannsynlighet for at Bill Gates har blitt fullstendig tatt over av enten AI eller SÅ. Som en AI-kontrollerte enhet, hvis kropp og sinn har blitt slått sammen med en avansert form for Autonome Superintelligens (SOM sikkert forklarer mye av hans sociopathic atferd som går langt utover hans far er dypt engasjement med eugenikk.[2]

Portene Familie, Eugenikk og COVID-19

Kanskje dette er grunnen til at Maria Maxwell Gates, Bill Gates' mor, var strategisk plassert som en kar United Måte komiteens medlem av John Opel, leder for International Business Machines Corporation. Som president i IBM, Opel ga Microsoft sin første store gjennombrudd, og i prosessen har satt sin sønn Bill i kontakt med den mest cutting-edge AI-forskning og utvikling i verden.

Hva er viktig nå?

Hele planetarisk sivilisasjon kan nå være vitne til eller opplever en global live trening koordinert som en AI simulering via DRIFT COVID-19. Hvis det faktisk er tilfelle, er det påligger alle til å riktig forstå hvordan dette AI simuleringen er gjennomført. Som følger:

Velkommen til COVID-19 AI Simulering! Brakt til deg av dine AI 'venner' på DARPA.

Det er ikke å si at DRIFT COVID-19 er ikke veldig ekte, men mer sannsynlig er det at en feltøvelse at snedig blander dystre virkeligheten med forseggjort bløff. Bruk av krisen aktører på gatene, så vel som fiktive ICU sett på sykehus og provisorisk coronavirus menigheter med hundrevis av tomme senger har allerede blitt bevist. Videre, det har aldri vært slik ekstraordinær, gjennomsiktig og koordinert innsats av mainstream media til å overdrive antallet bekreftede tilfeller og dødsfall relatert til COVID-19.

I denne spesielle hensyn, unappointed bakmenn som Bill Gates, som i utgangspunktet kjøpte sin innflytelse og makt over Verdens helseorganisasjon med en streng av massiv donasjoner, må sees som en hauk. Bare siden februar i 2020, Bill & Melinda Gates Foundation har lovet $250 millioner kroner til coronavirus hjelpearbeidet kjøre under rubrikken SOM.[3]

Aldri i Amerikansk historie har en privat borger fikk så mye innflytelse over en global respons til en global pandemi. Gates har utnyttet sin mange MSM og Internett-baserte plattformer for å fearmonger nasjoner overalt i en penn av COVID-19 vaksine samsvar.

Nå det er ganske en prestasjon selv for Porter i lys av det faktum at det er ingen vaksine tilgjengelig, eller vil det alltid være en som virkelig fungerer. Alle de sakkyndige har bekreftet at dette belastning av coronavirus muterer så fort at vaksiner vil være ineffektiv ... ... ... bortsett fra at noen vaksine som er produsert vil bli formulert for å utløse Coronavirus syndrom i de folk med svekket immunforsvar og/eller alvorlige medisinske plager og underliggende helsemessige forhold.

VIKTIGE PUNKTER: Bill Gates bygget en 66,000 kvadratmeter hjem kalte Xanadu 2.0, en jord-skjermet herskapshus på siden av en bakketopp med utsikt over Lake Washington i Medina, Washington. I henhold til nyheter, hovedhuset er spesielt "kjent for sin design og teknologi, inneholder den". Noen detaljert trykk på kontoer har tilbudt ulike beskrivelser som reflekterer en fullt operativ Internet of Things hvor avansert Wi-fi, og DET konfigurasjon; high-tech trådløse enheter, apparater og utstyr, og 6G-nivå power grid er alle state-of-the-art.

Andre teknologiske forbedringer inkluderer "en high-tech sensor system som hjelper deg med å overvåke et rom klima og belysning". I hvilken grad Bill grensesnitt med mange AI-styrte komponenter via stemme og/eller sinn er ikke kjent, men sikkert 2020 er Big Brother er å trykke på kanten av konvolutten i forhold til total kommando og kontroll over hele Xanadu 2.0 plass. Som er akkurat der han vil ha alle hjem i Amerika for å bli som han skjermer dem fra Medina (oppkalt etter den tidligere hovedstaden av Mohammads Muslimske Imperiet).

DYRETS MERKE

La oss innse det, i Bill Gates gjorde den Nye verdensorden globalist cabal finne den perfekte tradisjons av DYRETS MERKE (MOTB). Hele hans liv og karriere ble innledet sammen av sataniske krefter til å gi ham den erfaringen, knowledge base, ferdigheter og offentlig profil, slik at han kunne få den ekte skitne arbeidet er gjort.

Gates var spesielt i stand til å anvende sin kunnskap om datamaskinen sjetonger til utformingen av vaksine chips blant mange andre deler og prosesser som var nødvendig for å lage en fullt funksjonell DYRETS MERKE.

Gates og hans store team av programvare utviklere, programmerere, DEN enheten chip produsenter og AI forskere har colluded over flere tiår å pakke så mye makt som mulig inn i den minste mikrobrikker som noensinne er utviklet. Som leder av Microsoft, han hadde tilgang til de beste og smarteste i ulike felt av bestrebe nødvendig å perfeksjonere DYRETS MERKE.

Hva er det svært få som ennå er klar over, er at DYRETS MERKE er faktisk en binær våpen system. Men ikke gjør det bare har to komponenter — vaksine-levert mikrobrikker og håndholdt smarttelefoner — det har også to mål: den menneskelige kropp og sinn.

Dette er nøyaktig hvorfor de nå allestedsnærværende smarttelefon har byttet ut alle kablet IT-teknologi praktisk talt over natten. Faste telefoner, så vel som kabelbasert stasjonære og bærbare datamaskiner, har blitt erstattet med trådløse enheter og Wi-fi-nettverk ved et flertall av mennesker verden over.

Dette snikende initiativet ble utført av alle Corporate America med en hevn. Det har aldri vært slik en felles rapport for arbeid utført over hele verden som etableringen av smarttelefonen samfunnet. Denne trådløse kultur var ganske bevisst shoehorned på plass like før samme perps trykket på knappen på DRIFT COVID-19. Se: COVID-19 Utbrudd Er Den Trojanske Hesten til Å Øke Smarttelefon Overvåking

Den neste revolusjonen innen informasjonsteknologi som finner sted er, selvfølgelig, den militære distribusjon av 5G som en nødvendig forløper til bygge-ut av Internet of Things (IoT). 5G roll-out i forbindelse med IoT vil sikkert super-lade DYRETS MERKE. Ikke bare vil det i stor grad utvider mulighetene for 24/7 overvåking av de som er "merket" (dvs. vaksinert og smartphoned), vil det også gi en umiddelbar feedback mekanisme som administreres av avanserte AI-plattformer (eller SOM enheter) på MOTB control center.

Tydeligvis, muligheter for Bill Gates og hans utallige partnere-i-forbrytelser som Fauci, Birx, Redfield, samt grunnlegger og administrerende direktører i den beryktede FAANGTM selskaper som dominerer det nye tyranniske technocracy, til å manipulere dette DYRET SYSTEM er uendelige.

FAANGT = Facebook, Amazon, Apple, Netflix, Google, Twitter og Microsoft.

Sentrale PUNKT: Du vet Bill Gates har noen alvorlige problemer når en fyr Demokrat tungt, er å utsette sin svært ondsinnede kriminelle vaksine konspirasjon i real-time. Se: Robert F Kennedy Jr. Eksponerer Bill Gates' Vaksine Diktatur Plan – Siterer Gates' Skeiv 'Messias ' Kompleks'

Konklusjon

Det er spesielle grunner til hvorfor Bill Gates ikke synes å bry seg om hans raskt spre rykte som en uhelbredelig og strafferettslig utilregnelig psykopat hellbent på utryddelse av den menneskelige rase.

Kanskje den største grunnen er at William Henry Gates III er ikke lenger en av OSS. Han er nå en av dem. Men som en hardcore globalist noensinne ville finansiere etableringen av en pandemi-forårsaker bioweapon, slipp den i sitt eget land etter å lansere det på 2 andre kontinenter, og deretter fremme en bioengineered microchipped vaksine som til slutt gjør ham til å utøve total kontroll over den menneskelige rase?! Se: CORONAVIRUS: EN Globalist Bioweapon Opprettet av DARPA, Big Pharma, Bill Gates og hans Britiske Overherrer

Om Bill Gates har helt slått sammen sin bevissthet med en state-of-the-art
AI plattform eller en høyt utviklet seg SOM enhet, er bare kjent av hans NWO mestere. Likevel, hans vedvarende nivå av ekstremt anti-menneskelig atferd er en indikasjon på at han har blitt tatt over av noen veldig mørke kreftene faktisk.

Derfor er det påhviler ethvert American å utsette denne ekstremt farlig DYRETS MERKE pusher og vaksine plata. Jo flere som våkner opp til raskt manifestere DYRET SYSTEM, jo bedre sjansene til å slå den ned—for godt!

OBS: Det vil ta bare én generasjon til å forgå før Bill Gates' drøm blir en all-Amerikansk mareritt. Det er fordi Baby Boomers er den eneste gjenværende generasjon som ikke var født med en smarttelefon i hånden. I punkt faktisk, det gruppepress for å samsvare med smarttelefonen samfunnet er nå så overveldende at selv mange pc-analfabeter Baby Boomers har overgitt seg til ønskene sine barn og venner og co-arbeidere, etc. Dette lover ikke godt for den trådløse og 5Ged det Amerikanske samfunnet, heller ikke for hyper-vaksinert AMERIKANSKE borgere.

Det kan ikke bli oversett at Bill Gates' hele livet var bevisst formet for ham å gjøre en sømløs overgang fra tilsyn med en enestående datavirus svik til en katastrofal corona-virus bedrag. Den skjebnesvangre progresjon av hans beryktede karriere dypt hengslet på at baneful virkeligheten. Det gir også grist for en annen stor meme.

State of the Nation - April 23, 2020

Kilder

[1] Bill & Melinda Gates Foundation

[2] Store Fremskritt i Autonome Superintelligens Teknologi Blir Gjort av Google

[3] Hvordan Verdens helseorganisasjon samler sine penger

[4] Bill Gates identity vaccination plans


WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.