20 min read

COVID-1984 - Svindel isenesatt i panikk av den globale eliten

COVID-1984 : 'A Global 9/11' for å innvie et globalt sikkerhetssuperat


En svindel og iscenesatt panikk som bidro til å låse ned jorden, dele og erobre nasjoner, og Enslave Humanity

“Akkurat som statsstøttet 9/11 false flag operasjon ble brukt
til å opprette det amerikanske National Security State, COVID-1984 er
blitt gjennomført på å prakke en Global Security superstat på hele
planet sivilisasjonen som en forløper til en One World Government.
Hvert eneste trekk som ble gjort av den globalistiske kabalen i New World Order under utførelsen av denne iscenesatte pandemien og den globale psyopen har blitt planlagt i god tid. Det er fordi COVID-1984
representerer kulminasjonen på 100 år med bioverv som ble utført
mot menneskeheten.

Det er ikke bare et avfolksbiovåpen slik den spanske influensa i 1918 var. Se hver vri og vri på dette klassisk Problem ~ Reaksjon ~ Løsningsoperasjon, spesielt ettersom den er feilaktig rapportert av CIAs Mockingbird Media . Klokker hvert NWO-utfall, både stort og lite, ettersom hver brikke passer perfekt i det forhåndsplanlagte COVID-1984- puslespillet. Det er grunnen til at det er blitt notert "Plandemic" ... så vel som en "Scamdemic".

- Etterretningsanalytiker og tidligere amerikansk hæroffiser

State of the Nation

Det er av største betydning for folk å ikke bli fanget opp i de mange detaljene om de faktiske COVID-19 blackopsene, siden de påfølgende debattene alltid tjener til å dele opp sannhetsbevegelsen akkurat som de gjorde med 9/11.

Ja, det er helt avgjørende å forstå hvem bioterroristene er, og hvordan de utfører hvert COVID-19 bioterrorangrep for å redde liv; for bare da kan deres MO og den overordnede strategien bli utsatt. Imidlertid er det "Hvem, hva, hvor, når, hvorfor og hvordan?" angående den mye større og grufulle virkeligheten til COVID-1984 som må avsløres før det er for sent.

Alt som virkelig betyr noe på dette kritiske punktet i
den skjulte COVID-1984-implementeringsplanen
er de umiddelbare truslenemot nasjonal suverenitet,
samt delangsiktige konsekvensene av personlige

friheter og borgerrettigheter. Retten til å leve og

friheten til å trives er det viktigste som må bevares!

På dette sene tidspunktet er det ekstremt vanskelig å avgjøre nøyaktig hvem som er operativt ansvarlig for rekken av bioterroristangrep utført i Kina, Italia, Iran, Spania, Sør-Korea, USA, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, etc. Både innenlandske fullmektiger og utenlandske agenter i ansettelse av MOSSAD, MI6 og CIA blir sikkert brukt til å utføre hvert angrep. Videre har de sanne zio-anglo-amerikanske gjerningsmennene allerede flytet så mange falske konspirasjonsteorier, både i mainstream og i alternative medier, at det vil være praktisk talt umulig å spore denne høyt organiserte kriminalitetsrunden tilbake til kilden.

Faktisk har hver bioangrepet nasjon en veletablert og mektig dypstat som er i stand til å koordinere og dekke opp enhver terrorhandling, eller bølge av bioterrorisme, på samme måte som "Operasjon COVID-19" kontinuerlig har blitt utført over hele verden siden begynnelsen av 2019. Det er klart at en slik pågående serie av koordinerte biologiske angrep, over hele verden, bare kunne utføres under rubrikken til Operasjon Gladio akkurat som de statsstøttede 11/11 falskflaggeterrorangrepene var.

Se: GLADIO BIOTERROR: 'Biologisk angrep' mot Kina planlagt av NATO-tiår siden - Storbritannias militæroffiser og varslere

* Operasjon Gladio er den viktigste terroristarmen til NATO (også den nordatlantiske terrororganisasjonen)

Når det gjelder de sanne målene for denne enorme og sammensatte konspirasjonen for å bioterrorisere hele nasjoner til underkastelse, er det lett; bare se på landene som er øverst på listen nedenfor.

COVID-19 Statistikk fra onsdag 22. april 2020

Det amerikanske folket var alltid det primære målet for denne falske bioterroristoperasjonen og overveldende psyop. Den globalistiske kabalen i New World Order vet at den amerikanske republikken må ødelegges for å lykkes med å danne en verdensregjering . Den regjerende kabalen vet også at Global Control Matrix (5G + IoT = Smart Cities) først må være i full funksjon hvis Global Security Superstate skal etableres.

Dette er grunnen til at COVID-1984- konspiratørene så uvøren har sammenkalt denne transparente svindel og iscenesatte panikken. De er så besluttet å rulle ut 5G for å starte den planlagte utbyggingen av AI-drevet Internet of Things , som deretter vil tillate dem å snu bryteren på Global Control Matrix . Først da kan den ene verdensregjeringen komme ut av skyggene siden den gryende Global Security Superstate vil gi deres sterkt nødvendige politibeskyttelse og håndhevingsaksjoner for makteliten og deres tyranniske teknokrati.

Se: OPERASJONSKOVID-19: Desperat forsøk på å distribuere 5G under dekke av bioterrorisme for å aktivere global kontrollmatrise

Slik det står, er internasjonale karriere kriminelle som Bill Gates, George Soros, Henry Kissinger, Anthony Fauci, Deborah Birx, Robert Redfield, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Hillary Clinton, Joe Biden, Barack Obama, Nancy Pelosi, Adam Schiff og mange andre. lenger trygt. Så mange av kriminalitetene i flere tiår har blitt utsatt på Internett, noe som setter dem alle i alvorlig fare. I lys av deres desperate innsats for å unngå påtale, er det nå ingen grenser for deres forræderi og svik, da den overmåte hissige COVID-1984- svindelen tydelig gjenspeiler.

COVID-19 & Coronavirus syndrom

Før vi tar opp COVID-1984 , la oss først se nærmere på COVID-19.

Hva i all verden er det - VIRKELIG ?!

COVID-19, også kjent som Coronavirus syndrom , er et biovåpen som ble omhyggelig bioingenivert i et amerikansk militærlaboratorium (US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases lab at Fort Detrick) i samarbeid med det amerikanske universitetssystemet (f.eks. Harvard og University of North Carolina ) samt avanserte forskningsinstitusjoner for biovåpen i hele USA og andre som ulovlig opererte i utlandet.

HARDE BEVIS BEKREFTET : COVID-19 Bioingeniør ved Univ. av North Carolina

Coronavirus syndrom er sykdomsprosessen som resulterer når det komplekse biovåpenet COVID-19 både utløses og intensiveres av forskjellige komponenter i et kvartært våpensystem.

Se: QUATERNARY WEAPON SYSTEM Aktivert før hver Coronavirus Cluster Explosion

Det som er avgjørende for riktig å forstå av alle mennesker på jorden, er at COVID-19 er den "siste og beste" av mange biovåpen som har blitt sluppet løs på menneskeheten i godt over 100 år.

Rett før den spanske influensapandemien fra 1918 ble biobearbeidet på lignende måte, satte Federal Reserve Act fra 1913 scenen for 100 pluss år med uforminsket bioterrorisme som har blitt utført over hele kloden.

For eksempel ble hvert eneste større influensautbrudd som har skjedd i løpet av det siste århundre, inkludert asiatisk influensa, Hong Kong influensa, Fugleinfluensa, svineinfluensa, SARS og MERS, bioingenivert av det anglo-amerikanske militær-Big Pharma-komplekset. På samme måte ble alle andre store epidemier og pandemier som polio, koppevoks, meslinger, aids, ebola, West Nile-virus, Chikungunya, Zika-virus målrettet bioingeniør for å produsere spesifikke NWO-utfall.

Sentrale punkter: Det amerikanske militær- og etterretningsfellesskapet har alltid blitt brukt av Zio-Anglo-American Axis (ZAAA) for å utføre det meste av det skitne arbeidet. ( Hvem i dag avsky ikke CIA? Er det til og med et enkelt land som ikke er til sjenanse for amerikansk oppvarming? ) Den åpenbart ulovlige biovåpenforskningen som ble utført i amerikanske militære biolaboratorier, som strategisk var lokalisert over hele verden for å utføre ulovlige og farlige forskning og utvikling, har vært kjent gjennom mange tiår. På denne måten har både Storbritannia og Israel listig unngått mye av ansvaret for så mange bølger av bioterrorisme som har vasket over planeten siden den spanske influensa. Dette er grunnen til at USA ble satt opp til å være den globale politimannen som håndheverPax Americana med våpenbåtdiplomati over hele verden. Det amerikanske eksepsjonaliteten egentlig betyr er at bare den amerikanske føderale regjeringen kan slippe unna med bioingeniør ekstremt farlige biovåpen, lansere dem hvor som helst når som helst, og deretter klandre den bioangrepede nasjonen eller et annet målrettet land med en falsk flaggoperasjon.

Se: Den ekkel sannheten om Covid-19

Hver av disse suksessive generasjonene av biovåpen, så vel som de resulterende pandemien og epidemiene de fører til, har tjent til å eksponere praktisk talt enhver person på jorden for de forskjellige cocktailer av sykdomsfremkallende mikroorganismer som målrettet settes i hvert biovåpen. Som et resultat har hvert menneske blitt et depot for så mange skadelige, og noen ganger latente, patogener av alle slag og slag.

Bare fordi den påfølgende akutte sykdommen eller kroniske sykdommen forårsaket av noen av disse forskjellige influensaer og andre smittsomme sykdommer blir behandlet vellykket, betyr ikke det at den er blitt utryddet fra den menneskelige bioorganismen. Faktisk har mange av disse stealth-patogenene blitt spesifikt bioingeniørert for å trekke seg dypt ned i vevet bare for å manifestere seg som en fullverdig sykdomsprosess senere i livet. På denne måten har menneskeslekten blitt invadert av den ene bølgen mikroskopiske trojanske hester etter den andre.

Når det gjelder det avanserte biovåpenet COVID-19, når den eksploderer inne i menneskekroppen, har den den innebygde evnen til å gjenta igjen de forskjellige latente infeksjonsmidlene som ligger sovende dypt i vevet. Selvfølgelig er COVID-19 også programmert (Ja, det er en del nano-chip som kan sende ut nano-bots for å angripe visse organer og / eller vev) for å forårsake helt nye sykdomsprosesser, hvorav noen er diktert av individets blodlinje, genetisk blåkopi og / eller predisposisjoner.

NØKKELPUNKTER : Det er både gode nyheter og dårlige nyheter på grunn av denne utrulige biokrig mot menneskeslekten. Den gode nyheten er at mennesker overalt har utviklet sterk immunitet mot en rekke sofistikerte patogener og nyutviklede sykdommer. Den dårlige nyheten er at det har vært så mye eksponering for disse biovåpnene at det har uunngåelige konsekvenser for den fysiske integriteten til menneskekroppen som uunngåelig tar sin toll på en kumulativ måte. For eksempel vil både mikrobiomet og bioterrain gradvis forandre seg og forandre seg på måter som ikke er i den menneskelige bioorganismens beste interesse. (Den mørke siden skapte bevisst disse ugunstige indre forhold i hele menneskeheten for akkurat dette tidspunktet.)

Fordi så mange influenser ble lansert som biovåpen mot Kina av Vesten (les: Zio-Anglo-American Axis) i løpet av de siste 100 årene, ble kineserne til slutt tvunget til å overholde den beryktede Super-Vaksinasjonsagendaen som ingen annen befolkning på Jorden . Som et resultat er Kina det mest vaksinerte landet på planeten; derfor er statsborgerskapet mye mer utsatt for å bli utløst av COVID-19-biovåpenet, spesielt koronavirusvarianten som ble bioingeniørert for å målrette visse asiatiske blodlinjer og genbassenger.

NØKKELPUNKT: Det er bevist at det er flere stammer av COVID-19, der hvert biovåpen er et resultat av separate bioterroristangrep som ble lansert på forskjellige siter og land, organisasjoner og selskaper, familier og enkeltpersoner. Denne dårlige strategien har gitt omstendighetene for de virkelige perps å ta ut ethvert mål de ønsker i dekning av COVID-19.

Dette er grunnen til at Wuhan ble valgt til å være verdens episenter for det nye koronavirusutbruddet i desember 2019, som har spredt seg over hele Kina mye mer enn innbyggerne blir fortalt. Ikke bare blir de flislagt gjentatte ganger med hver vaksinasjon som inneholder gradvis mer avanserte generasjoner av mikrobrikker, de ble også satt opp for et større 5G-eksperiment sentrert i Wuhan City.

Wuhan ble ganske mistenkelig utpekt som en offisiell 5G-demonstrasjonssone i 2019 og så over 10.000 5G-basestasjoner bygget i hele hovedstadsområdet. Denne intensive 5G-utrullingen i forkant av den planlagte IoT-utbyggingen like før koronavirusutbruddet var tydeligvis ingen skjebnesvang; snarere var det med vilje planlagt å gi maksimal effekt. I ettertid var det ødeleggende Wuhan-utbruddet et nøye utført eksperiment av den samme stammen som har brukt mennesker som marsvin i mange århundrer.

Se: The Hidden Powers Bak the Destruction of America

Så er det den fjerde komponenten i det "kvartære våpensystemet", som vanligvis er kjent som kjemisk geoengineering. Disse svært giftige aerosolene er populært kjent som chemtrails, og sprayes med spesialutstyrte militærfly inn i troposfæren for en rekke formål. Et av målene er å gjennomsyre atmosfæren med spesifikke metaller (aluminium), kjemiske forbindelser (bariumsalt), elementer (strontium), mikrobielle stoffer (sykdomsfremkallende bakterier og mycoplasma), så vel som en rekke andre giftige ingredienser, for å utsetter menneskeheten for dem gjennom flere tiår.

Disse pågående chemtrail-operasjonene, som forekommer i tydelig syn over hele kloden, har bidratt betydelig til forgiftning av både menneskeheten og dyrene. Hele planteriket blir også forgiftet av chemtrail-aerosoler, som ender opp med å ødelegge menneskekroppen ytterligere ettersom mye mat og drikke har blitt gjort giftig i ulik grad. (Legg merke til hvor vanskelig og vanskelig å tygge mange fruktskinn og grønnsaker nå får innarbeidelse av så mye aluminium i plantens biostrukturer.)

Det avgjørende poenget her er at den globale befolkningen ikke bare har blitt utsatt for en enorm mengde industriell forurensning, mennesker overalt har vært de uvitende ofrene for nådeløse kjemiske og biologiske overgrep fra vugge til grav. Alle disse daglige overgrep og årlige bioangrep de siste hundre årene ble lansert med svært målrettet design - COVID-19, først, etterfulgt av COVID-1984 .

NØKKELPUNKTER: Basert på en mengde vitenskapelige og kliniske bevis, er COVID-19 et svært komplekst, omhyggelig bioteknisk biovåpen i militær klasse. Den smittsomme og dødelige sykdommen som den forårsaker kjent som Coronavirus syndrom, er faktisk et raskt svekkende multinfeksjonssyndrom. Imidlertid har Coronavirus syndrom ikke bare lignende kvaliteter som HIV superinfeksjon og AIDS multi-infeksjonssyndrom, men etterligner også det velkjente biovåpenet som ble opprettet ved Plum Island Animal Disease Center - Lyme sykdom . Corornavirus syndrom har så mange likheter med Lyme sykdom at det kan klassifiseres som et flere systemiske smittsomme sykdommer .


Velkommen til COVID-1984

Det blir ikke mer kaldt og kalkulerende, conniving og contriving, listig og utspekulert, cagey og hermetisk enn COVID-1984 .

Gjerningsmennene for denne fortsatte serien av bioterroristangrep, mot store og små nasjoner, valgte ganske bevisst 2020 å sette i gang COVID-1984 .

Men hvorfor 2020?

NØKKELPUNKT: Det er faktisk flere årsaker til “2020” som er langt utenfor rammen for denne eksponering. Imidlertid er det en ekstremt betydelig, men allikevel mye oversett grunn som går slik:

2020 VISION QUEST: En global bevegelse som er bestemt til å omforme den planetariske sivilisasjonen .

Men hvorfor 2020 når det gjelder COVID-1984-perps ?

Fordi de mange hemmelige samfunnene som er satt opp for å undergrave nasjoner og samfunn overalt, og spesielt deres frontmenn, er blitt utkonkurrert som aldri før. Makteliten kan ikke lenger overleve i et globalt miljø der alle kjenner den sanne dybden og bredden i deres kriminalitet fra flere århundrer mot menneskeheten. Derfor følte TPTB at de ikke hadde noe annet valg enn å forsøke å låse hele planeten til hele menneskeheten er fengslet.

Svært få medisinske etterforskere er ennå klar over, men COVID-19 ble i hemmelighet spredt over hele verden gjennom hele året 2019. Dette biovåpenet ble ikke bare relansert i desember… etter at det ble lansert på verdensmilitære leker i oktober i Wuhan; COVID-19 ble faktisk sluppet løs i flere nasjoner hele året i løpet av 2019. Dette er bare en av grunnene til at utbruddene bokstavelig talt soppet over natten i nasjoner som Kina, Sør-Korea, Spania, Iran, Frankrike, Tyskland og spesielt i hele USA. De flere koronavirus-klyngene som eksploderte i Wuhan, Tehran, Milan, Madrid, Daegu, Seattle, New York City og andre store sitater, står som et vitnesbyrd om denne virkeligheten.

Hva er det viktigste poenget?

Perps visste at de måtte slippe løs det våpne Coronavirus-syndromet i god tid før valgdagen - 3. november 2020. Nå som nasjonalistiske bevegelser vinner damp over hele verden, ble Deep State beordret til å sabotere den amerikanske valgsyklusen på en STOR måte å forhindre re- valg av Donald Trump. Trumps vellykkede meming av falske nyheter fra MSM har allerede ødelagt - UREGELIG - de fremste selskapets nye plattformer over hele verden. Imidlertid var det Trumps tweet stormer mot de primære beroligende organene i Deep State - Democrat Party, MSM, FBI, CIA, DoJ, NATO, CFR, etc. som også dikterte den nøyaktige tidspunktet for denne svindelen.

Det samme kan sies om det potensielle gjenvalget til Italias erke-nasjonalist og tidligere visestatsminister Matteo Salvini. Italia ble målrettet mot total samfunnsødeleggelse som begynte med bankkapitalen Milan i et forsøk på å holde den nåværende statsministeren i Italia - den hardcore globalisten Giuseppe Conte - fast ved makten. Tross alt stengte Salvini en av hovedrørledningene til uønskede innvandrere til Europa via den italienske halvøya. For øvrig var de pre-pandemiske meningsmålingene ganske tydelige på at Salvini bygde fart så raskt før COVID-19 slo til at han var på vei til en skredseier.

Så er det pro-Brexit, ultra-nasjonalistisk statsminister Boris Johnson. Ikke bare sørget de britiske globalistforræderne for at Johnson kom ned med en fullverdig sak om Coronavirus-syndrom , de satte ham i en ICU hvor ALT går, særlig typen utpressing og bestikkelser som sikrer din totale, men likevel midlertidige bedring. Hvilken bedre måte å ta vinden ut av seilene til Storbritannias mektige patriotbevegelse enn å fullstendig umuliggjøre sin uredde leder ?! Nå som Boris er hjemme hjemme på 10 Downing Street, kan du forvente at han vil spille den delen av nøye kontrollert opposisjon.

Selvfølgelig har Spania også blitt uvanlig herjet av COVID-19. Spanias statsminister - Pedro Sánchez - “har advart Katalonias regjering om at han kunne distribuere nasjonalt politi til regionen, ettersom spenningen blusser opp igjen mellom Madrid og katalanske separatister et år etter et mislykket løsrivelsesforsøk.” [1]. Gitt det enormt uforholdsmessige bidraget til Spanias BNP av det økonomiske og økonomiske kraftverket i Catalonia - byen Barcelona - ville en vellykket løsrivelse fra Madrid under den nåværende statsministeren utgjøre en katastrofe for Spania under den raskt utfoldende globale depresjonen. Se også hva COVID-19 har "tillatt" den spanske regjeringen å begå mot sitt statsborgerskap:

Spania "autoriserer" militære fly for å sprøyte desinfeksjonsmidler over byer

Husk at den foregående diskusjonen bare representerer en brøkdel av NWO-målene som oppnås med denne svindelen, spesielt på nasjonalt nivå. Det som følger er en delvis liste over mange av de andre ønskede prestasjonene til TPTB via COVID-1984 .

(1) Fremme en verdensregering mot Verdenssamfunnet av nasjoner

(2) Fremskynde innvielsen av Israel som verdenshovedstaden i en global regjering som kjøres fra Jerusalem

(3) Sikre en rask og utbredt militær distribusjon av 5G globalt

(4) Institutt Tvangsvaksinasjonsprogrammer over hele verden Mandating Coronavirus Vaccines

(5) Distract Humanity from Rampant Globalist Corruption and Criminalality

(6) Fremme et gunstig miljø for den varme fasen av andre verdenskrig og utløser hendelse for væpnet konflikt

(7) Fremstille et påskudd for kontrollert riving av det globale økonomiske og økonomiske systemet

(8) Gjennomføre et folkemord i Kina så vel som global avfolkshendelse som truer med å bli et utryddelsesnivå

(9) Frykt-monger gjennom hele den planetariske sivilisasjonen for å utøve drakoniske kontroller over de sinnskontrollerte massene

(10) Utvide og styrke FNs makter gitt til Verdens helseorganisasjon mot en global medisinsk tyranni

(11) Tvinge Kina til å overholde Amerikanske økonomiske krav og handelspolitikk

(12) Fremme Stor-Israel-prosjektet ved å deaktivere kinesisk, russisk og indisk støtte til Iran

(13) Etablere et internasjonalt kontantløst samfunn med en verdensvaluta via en enkelt digital cryptocurrency

(14) Infisere hele den globale befolkningen med Coronavirus slik at fremtidige utbrudd kan trigges via vaksiner, 5G, Chemtrails, etc.

(15) Utgjøre en alvorlig trussel mot Trumps gjenvalg med en svart svanebegivenhet som krasjer aksjemarkedet og kollapser den amerikanske økonomien

(16) Fremme utbygging av tingenes internett som en løsning på fremtidens pandemier

(Kilde: OPERATION CORONAVIRUS PANDEMIC: 16 Årsaker til distribusjon av dette ødeleggende biovåpenet i 2020 )

Det er flere andre elementer på NWO-agendaen som fremdeles avslører seg når vi kommer dypere inn i den sammenrullede konspiratoriske plottet COVID-1984 . Hver uke som har gått har vært full av sjokkerende avsløringer som vekselvis oppsiktsvekkende og forbløffende på grunn av modig kriminellhet og ren uvørenhet fra de globalistiske perps. Klart at TPTB er både desperate og paniske som aldri før. Og det er bra!

En av de daglige sakene fra COVID-1984 er imidlertid altfor konsekvenser til å ignorere. Dette angår den mesterlige NWO-applikasjonen av Ordo ab Chao gjennom hele denne svindelen med det eksplisitte formålet å dele og erobre verdenssamfunnet av nasjoner. Denne svært kyniske knepen har flere mål, men man regjerer suverent - utløser den varme fasen av andre verdenskrig.

Se: DEN ENDELIGE LØSNINGEN: Market Crash, Dollar Collapse & World War 3

Når det gjelder den amerikanske kroppspolitikken, samstemte både Obama-administrasjonen og Clinton-fraksjonen med vilje til å starte den kalde krigen med Russland på nytt, der forholdet nå er verre enn noensinne med Kreml. Tilsvarende har Trump-administrasjonen jobbet overtid for å fremmedgjøre Kina med den ene provoserende bevegelsen og krenkende manøver etter den andre. Hvilken bedre måte å drepe det kinesisk-amerikanske forholdet for alltid enn å føre en bioskala i full skala mot Kina, som er nøyaktig hva Neocon-sionistene har gjort med COVID-19.

Ikke bare det, men Neocon-sionister i og utenfor Trump-administrasjonen kjører nå en skingrende propagandakampanje mot Kina når de prøver å overbevise resten av verden om at Kina er eneansvarlig for COVID-19. Er det ikke akkurat dette de perfidious Neocons gjorde (først, varmvarmende propaganda; deretter "sjokk og ærefrykt" terrorisme; etterfulgt av væpnet konflikt og til slutt krig) i Tsjetsjenia, Sudan, Afghanistan, Irak, Nigeria, Ukraina, Libya, Syria, Jemen, Somalia, Venezuela og andre land som var og / eller er ofre for proxy-kriger fra ZAAA.?

De sionistiske Neocon-hotongerne vil gjøre alt som står i deres makt for å styrke en væpnet konflikt mellom Kina og USA, akkurat som de prøvde å gjøre med Russland og USA. De vet at en verdenskrig har potensial til å skape så mye konflikt og kaos at de kan deretter innføre sin nye verdensorden i kjølvannet av krigens forutsigbare etterspill av uorden og anarki. De bryr seg ikke engang om at alle bevisene peker direkte på en zio-anglo-amerikansk sammensvergelse for å bruke bioterrorisme mot Kina ved bruk av den amerikanske hæren.

US Military Planted COVID-19 i Wuhan, Kina via sitt Transparently Fake Military Games Team

Hvorfor gjennomgår USA for tiden den største og mest vedvarende serien med terrorangrep i verden i dag?

Kort svar: USA var alltid det primære målet for COVID-19, slik at globalistene kunne mye mer aggressivt fortsette implementeringen COVID-1984 som begynte for alvor 11. september 2001 (men startet egentlig med Federal Reserve Act undertegnet 23. desember, 1913).

Alle burde forstå nå at Deep State i hver av disse mektige nasjonene - USA, Storbritannia, Kina og Israel - alle kontrolleres av de samme hemmelige maktene. Hver av dem blir drevet av den meget kontrollerte sentralbanken, for eksempel US Federal Reserve System. Alle verdens sentralbanker tilhører International Banking Cartel & Crime Syndicate (IBC & CS) som ikke har noen lojalitet til noe land eller noen ting bortsett fra anskaffelse av penger og makt. For bankstolperne og deres overherrer kan bare utføre sine manipulerende sluttspillstratagemer med rikelig med økonomiske ressurser. (IBC & CS produserer fiat-penger ut av tynn luft via brøkreservbankbank som deretter brukes til å systematisk kjøpe og manipulere hver enkelt landsDeep State for å implementere den overordnede NWO globalistiske agendaen.)

Den ekstremt ondskapsfulle agendaen blir nå utført i varphastighet via COVID-1984 . Som et spørsmål om historisk faktum, har den globalistiske kabalen innsett flere ambisjoner siden januar 2020 enn de gjorde på noe annet år siden tusenårsskiftet. Truleg står Big Brother akkurat nå ved inngangsdøren til alle og gir ordre og pålegger endringer som en gang var så utenkelig som de er skandaløse.

NØKKELPUNKTER: Globalistene tryllet frem det perfekte biovåpenet for å holde menneskeheten som gissel. Det har vært mange nyhetsmeldinger som sier at COVID-19 re-infeksjoner er den nye normale; andre oppgir fremtidige vaksiner kan aldri være effektive (de er veldig giftige og fungerer ikke likevel); og andre rapporter antyder at sosial distanse er her for å bli. Se hvor lett den globale befolkningen kan korreleres til NWO-pennen for etterlevelse etter at flere COVID-19 re-infeksjoner har blitt et faktum i livet. Frykten knyttet til denne nye virkeligheten alene vil gjøre det mulig for globalistene å produsere det samtykket som er nødvendig for å vedta all slags drakonisk lovgivning som effektivt fengsler menneskeheten. Mot det slutten fremmer det britiske medisinske etablissementet absurditeten"At en vaksineindusert immunitet kan vare lenger enn den infiserte induserte immuniteten" .

Se: Hvorfor er de blodige briter alltid de første til å spre slike latterlige usannheter om COVID-19?

Disse "nøkkelpunktene" ovenfor sier alt, folkens!

TPTB har til hensikt å bruke COVID-1984 for å stenge livet på jorden slik vi en gang visste det, alle måter de kan.

De vil melke denne produserte globale svindelen til de har oppnådd hvert mål på sin lange liste over uærlige NWO-intensjoner.

Og de bryr seg virkelig ikke om hvordan de oppfattes lenger. Alt skittentøyet deres har blitt kastet ut av skapet for aldri å bli skjult igjen. De mener at de ikke har noe igjen å tape, så hvorfor ikke gjøre livet elendig for alle andre. I det minste vil de forsøke å alltid slå av ytringsfriheten på Internett, noe de har gjort aggressivt siden valgsyklusen i 2016.

NØKKELPUNKT: Siden enhver digitalt tilkoblet person kan lese de lange og sjokkerende raparkene sine med bare noen få tastetrykk på IT-enheten sin, mener makteliten virkelig at de ikke lenger har noe å tape……… Bortsett fra deres liv.

Faktisk er hver Illuminati-familie, Bilderberger og Neocon Zionist nå et øyeblikk unna et "fakler og pitchforks" -øyeblikk. Så også er hver demokratisk amerikansk kongressmedlem og kongresskvinne, teknokrat-tyrann og Deep State- operativ bare et minutt unna borgerne som dukker opp med "økser og hamre". Hver globalist VIP, Rothschild bankster og Tavistock-agent står overfor eksistensielle trusler som aldri før. Noen patrioter og nasjonalister ber til og med om å få vist galger som skal vises live på Internett som en avskrekkende virkning for fremtidige krigsforbrytere og trusler mot samfunnet.

5G og 4G

Det er tydelig at den militære utplasseringen av 5G var en nødvendig forutsetning for å utløse utbruddene på steder som Wuhan, Milan, Daegu, New York City og Seattle-området.

De fire byene som er oppført over er ikke bare 5G-hotspots, de har også ekstremt farlige arenaer som regnes som 5G super-hotspots . Uansett hvor intensive 5G strømnett er blitt aktivert, som i tilstrekkelig grad støtter oppbyggingen av et fullt operativt tingenes internett , blir det uunngåelig et 5G super-hotspot .

Se: 5G Super-Hotspots : Du vet bedre hvor "kill zones" er plassert!
(Kilde: OPERATION COVID-19 : Hvordan 4G også brukes til å utløse Coronavirus syndrom )

Som kildeartikkelen over indikerer, er det nå viktig å forstå på dette viktige punktet i den helt produserte pandemien at 4G også spiller en sentral rolle i å utløse COVID-19 sykdomsprosessen. Den raske spredningen av COVID-19 over hele USA, særlig i landlige områder uten 5G, men som har hatt 4G-nettverk på plass i årevis, illustrerer grafisk denne sterke virkeligheten. Dette spesifikke datapunktet gjenspeiler at det pågår en pågående test av det regjerende teknokratiet for raskt å bestemme i hvilken grad det støttende 4G-våpens undersystemet er effektivt for å skape et miljø som bidrar til biovåpen som COVID-19 for å forårsake skade på det trådløse IT-bundne befolkningen, spesielt smarttelefonbrukere.

Det viktigste av alt, hva enhver innbygger på planeten trenger å forstå, er at de forskjellige nasjonale og statlige sammenkoblinger brukes surreptitiously for å fremskynde de militære utplasseringene av 5G uansett hvor og når de kan slippe unna med det. Skoler, offentlige bygninger, bedriftskontorer, kjøpesentre, konferansesentre, stadioner osv. Er alle utstyrt med den nyeste og kraftigste 5G-teknologien. På samme måte har utbyggingen av 5G-nettverksinfrastruktur blitt betydelig akselerert over hele USA for å inkludere makro- og småcelle basestasjoner med avanserte evne til databehandling. Disse basestasjonene, sammen med de tusenvis av 5G-satellitter som ble lansert i år, representerer det skjulte våpensystemet som er beskrevet i denne detaljerte eksponeringen:5G WEAPONRY: Mikrobølgeteknologi distribuert som avfolkningskrigføring, full spektrumdominans og total menneskelig kontroll (video) .

Novus ordo seclorum = “ Ny tidsorden ”

Konklusjon

Folk blir ikke større enn COVID-1984 !

De planla raskt denne bioingeniære pandemien i godt over et århundre, om ikke lenger. COVID-1984 er den endelige fryktdempende terroroperasjonen som gjør at TPTB kan plassere hovedsteinen på deres beryktede pyramide om verdslige makt og kontroll (se foregående visuelle).

Imidlertid krever deres usannsynlige opplegg en kritisk masse samtykke fra Vi folket hvis det skal lykkes i noen grad. For når det ikke er et tilstrekkelig nivå av samtykke, kan det ikke være noen ny verdensorden . En så usannsynlig global svart operasjon og psyop krever begge et stort flertall av folk å kjøpe seg inn i denne nakne svindelen. Uten den viktige støtten, er det umulig for TPTB å manifestere sin forestilte nye verdensorden, akkurat som det nå er umulig for dem å kunstig foreslå det “globale pengekasinoet” kjent som aksjemarkedet. For det er nå matematisk sikkerhet for at det globale økonomiske og økonomiske systemet vil lide fritt fall kollaps ... selv om det blir utført som en perfekt kontrollert riving av de velstående elitene som bare vil beskytte sine kommersielle og økonomiske interesser.

Hvordan forventer TPTB å låse nesten 7,8 milliarder mennesker ?!

Det er riktig - de kan ikke! Med mindre vi lar dem.

Hvem har ikke allerede sett eller følt den raskt utviklende totalitære orden administrert av det tyranniske teknokratiet? Vi vet alle hvem de er - Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Deborah Birx, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos, Elon Musk, Tim Cook, Jack Dorsey, Susan Wojcicki, Larry Page, Sergey Brin, Eric Schmidt, Satya Nadella, Sundar Pichai, Ajit Pai og mange andre super-glorifiserte og sinnssyke teknokrater som utøver diktatorisk kommando og kontroll over nettområdet. Hver av disse dårlige skuespillerne må pågrepes og straffeforfølges i full utstrekning av loven.


CAVEAT: Det finnes nå et vindu med muligheter til å motstå og overvinne det tyranniske teknokratiet som globalismen krever hvis den skal dominere over hele landet. Imidlertid lukker vinduet veldig raskt. Derfor er det viktig at mennesker over hele planeten reiser seg - EN MASSE - mot det som virkelig er et tilslørt kommunistisk diktatur før de forvandler hele verden til en sovjetunion-stil "Gulag Archipelago".


State of the Nation
19. april 2020

Redaktørens merknad

For å fullt ut forstå den virkelige størrelsen og omfanget av COVID-1984 , blir leseren oppfordret til å vurdere de mange detaljerte eksponeringene som er lagt ut her: OPERATION COVID-19 & COVID-1984 : A Comprehensive Series of Exclusive Exposés, Big-Picture Analyszes and Health advarsler

Kilde

[1] Pedro Sánchez


WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.