9 min read

Eksperter som stiller spørsmål ved Coronavirus Panic

OffGuardian - 24. mars 2020

Nedenfor er listen over tolv medisinske eksperter hvis meninger om Coronavirus-utbruddet motsier de offisielle fortellingene til MSM, og memene som er så utbredte på sosiale medier.

Dr Sucharit Bhakdi er spesialist i mikrobiologi. Han var professor ved Johannes Gutenberg-universitetet i Mainz og leder for Institute for Medical Microbiology and Hygiene og en av de mest siterte forskningsforskerne i tysk historie.

Hva han sier:

Vi er redd for at 1 million infeksjoner med det nye viruset vil føre til 30 dødsfall per dag i løpet av de neste 100 dagene. Men vi er ikke klar over at 20, 30, 40 eller 100 pasienter som er positive for normale koronavirus allerede dør hver dag.

[Regjeringens anti-COVID19-tiltak] er groteske, absurde og veldig farlige […] Millioner av levealder forkortes. Den grufulle virkningen på verdensøkonomien truer eksistensen av utallige mennesker. Konsekvensene for medisinsk behandling er store. Allerede er tjenester til pasienter med behov redusert, operasjoner kansellert, praksis tom, sykehuspersonell avtar. Alt dette vil ha stor innvirkning på hele samfunnet.

Alle disse tiltakene fører til selvdestruksjon og kollektivt selvmord basert på bare en spook.

*

Dr Wolfgang Wodarg er en tysk lege som spesialiserer seg i pulmonologi, politiker og tidligere styreleder for Europarådets parlamentariske forsamling. I 2009 ba han om en utredning om påståtte interessekonflikter rundt EUs svar på svineinfluensapandemien.

Hva han sier: (video)

Politikere blir etterfulgt av forskere… forskere som vil være viktige for å få penger til institusjonene sine. Forskere som bare svømmer sammen i mainstream og vil ha sin del av det […] Og det som mangler akkurat nå er en rasjonell måte å se på ting på.

Vi burde stille spørsmål som "Hvordan fant du ut at dette viruset var farlig?", "Hvordan var det før?", "Hadde vi ikke det samme i fjor?", "Er det til og med noe nytt?"

Det mangler.

*

Dr. Joel Kettners professor i samfunnsmedisinske vitenskaper og kirurgi ved Manitoba University, tidligere sjef for offentlig helse for Manitoba-provinsen og medisinsk direktør for det internasjonale senteret for infeksjonssykdommer.

Hva han sier : (video)

Jeg har aldri sett noe lignende, noe som helst sted i nærheten av dette. Jeg snakker ikke om pandemien, fordi jeg har sett 30 av dem, en hvert år. Det kalles influensa. Og andre virus i luftveiene, vi vet ikke alltid hva de er. Men jeg har aldri sett denne reaksjonen, og jeg prøver å forstå hvorfor.

Jeg bekymrer meg for budskapet til publikum, om frykten for å komme i kontakt med mennesker, være i samme rom som mennesker, riste på hendene, ha møter med mennesker. Jeg bekymrer meg for mange, mange konsekvenser knyttet til det.

I Hubei, i provinsen Hubei, hvor det har vært flest tilfeller og dødsfall langt, er det faktiske antall rapporterte tilfeller 1 per 1000 mennesker, og den faktiske rapporterte dødsraten er 1 per 20 000. Så kanskje det ville bidra til å sette ting i perspektiv.

*

Dr. John Ioannidis professor i medisin, helseforskning og politikk og biomedisinsk datavitenskap, ved Stanford University School of Medicine og en professor i statistikk ved Stanford University School of Humanities and Sciences. Han er direktør for Stanford Prevention Research Center, og meddirektør for Meta-Research Innovation Center på Stanford (METRICS).

Han er også sjefredaktør for European Journal of Clinical Investigation. Han var styreleder ved Institutt for hygiene og epidemiologi, University of Ioannina School of Medicine samt adjunkt ved Tufts University School of Medicine.

Som lege, forsker og forfatter har han gitt bidrag til evidensbasert medisin, epidemiologi, datavitenskap og klinisk forskning. I tillegg pionerer han feltet for metaforskning. Han har vist at mye av den publiserte forskningen ikke oppfyller gode vitenskapelige standarder for bevis.

Hva han sier :

Pasienter som er testet for SARS-CoV-2 er uforholdsmessige de med alvorlige symptomer og dårlige utfall. Siden de fleste helsesystemer har begrenset testkapasitet, kan seleksjonsskjevhet til og med forverres i nær fremtid.

Den ene situasjonen der en hel, lukket befolkning ble testet, var cruiseskipet Diamond Princess og karantenepassasjerene. Tilfeller av dødsfall var 1,0%, men dette var en stort sett eldre befolkning, der dødsraten fra Covid-19 er mye høyere.

Kan dødsfallet i Covid-19 være så lavt? Nei, sier noen som peker på den høye satsen hos eldre mennesker. Imidlertid kan selv noen såkalte milde eller vanlige kalde coronavirus som har vært kjent i flere tiår, ha dødsfallet så høyt som 8% når de smitter eldre i sykehjem.

Hvis vi ikke hadde visst om et nytt virus der ute, og ikke hadde sjekket personer med PCR-tester, ville antallet totale dødsfall på grunn av “influensalignende sykdom” ikke virket uvanlig i år. På det meste har vi tilfeldigvis lagt merke til at influensa denne sesongen ser ut til å være litt dårligere enn gjennomsnittet.

- “Et fiasko i ferd med å lage? Når coronavirus-pandemien tar tak, tar vi beslutninger uten pålitelige data ”, Stat News , 17. mars 2020

*

Dr. Yoram Lass er en israelsk lege, politiker og tidligere generaldirektør for helsedepartementet. Han jobbet også som assisterende dekan ved Tel Aviv University Medical School og presenterte på 1980-tallet det vitenskapsbaserte TV-showet Tatzpit.

Hva han sier :

Italia er kjent for sin enorme sykelighet i luftveisproblemer, mer enn tre ganger noe annet europeisk land. I USA dør omtrent 40 000 mennesker i en vanlig influensasesong, og så langt har 40-50 mennesker døde av koronaviruset, de fleste av dem på et sykehjem i Kirkland, Washington.

I hvert land dør flere av vanlig influensa sammenlignet med de som dør av koronaviruset.

... det er et veldig godt eksempel som vi alle glemmer: svineinfluensaen i 2009. Det var et virus som nådde verden fra Mexico og frem til i dag er det ingen vaksinasjon mot den. Men hva? På den tiden var det ingen Facebook eller det var kanskje, men det var fremdeles i sin spede begynnelse. Coronavirus, derimot, er et virus med PR.

Den som mener at regjeringer avslutter virus, tar feil.

- Intervju i Globes , 22. mars 2020

*

Dr Pietro Vernazza er en sveitsisk lege som spesialiserer infeksjonssykdommer ved Kantonalsykehuset St. Gallen og professor i helsepolitikk.

Hva han sier:

Vi har pålitelige tall fra Italia og et verk av epidemiologer, som har blitt publisert i det anerkjente vitenskapstidsskriftet ‹Science Science, som undersøkte spredningen i Kina. Dette gjør det klart at rundt 85 prosent av alle infeksjoner har skjedd uten at noen har lagt merke til infeksjonen. 90 prosent av de avdøde pasientene er sannelig over 70 år gamle, 50 prosent over 80 år.

I Italia dør en av ti personer som er diagnostisert, ifølge funnene fra Science- publikasjonen, det er statistisk sett en av hver 1000 personer som er smittet. Hvert enkelt tilfelle er tragisk, men ofte - i likhet med influensasesongen - rammer det mennesker som er på slutten av livet.

Hvis vi stenger skolene, vil vi forhindre at barna raskt blir immun.

Vi bør integrere de vitenskapelige fakta bedre i de politiske beslutningene.

- Intervju i St. Galler Tagblatt , 22. mars 2020

*

Frank Ulrich Montgomery er tysk radiolog, tidligere president i den tyske legeforeningen og nestleder i Verdensmedisinske forening.

Hva han sier :

Jeg er ikke tilhenger av lockdown. Den som pålegger noe slikt, må også si når og hvordan du kan hente det igjen. Siden vi må anta at viruset vil være med oss ​​i lang tid, lurer jeg på når vi kommer tilbake til det normale? Du kan ikke holde skoler og barnehager lukket før slutten av året. For det vil ta minst så lang tid før vi har vaksine. Italia har pålagt en lockdown og har motsatt effekt. De nådde raskt sine kapasitetsgrenser, men bremset ikke viruset som spredte seg i lockdownen.

- Intervju i general Anzeiger , 18. mars 2020

*

Professor Hendrik Streeck er en tysk HIV-forsker, epidemiolog og klinisk utprøver. Han er professor i virologi og direktør for Institute for Virology and HIV Research, ved Bonn University.

Hva han sier :

Det nye patogenet er ikke så farlig, det er enda mindre farlig enn Sars-1. Det spesielle er at Sars-CoV-2 replikerer i det øvre halsområdet og derfor er mye mer smittsomt fordi viruset hopper fra hals til hals, så å si. Men det er også en fordel: Fordi Sars-1 replikerer i de dype lungene, er den ikke så smittsom, men den kommer definitivt på lungene, noe som gjør det farligere.

Du må også ta hensyn til at dødsfallene i Sars-CoV-2 i Tyskland utelukkende var gamle mennesker. I Heinsberg døde for eksempel en 78 år gammel mann med tidligere sykdommer av hjertesvikt, og det uten Sars-2 lungeinvolvering. Siden han var smittet, vises han naturlig i Covid 19-statistikken. Men spørsmålet er om han ikke ville dødd likevel, selv uten Sars-2.

- Intervju i Frankfurter Allgemeine 16. mars 2020

*

Dr. Yanis Roussel et. al. - Et team av forskere fra Institut Hospitalo-universitaire Méditerranée Infection, Marseille og Institut de Recherche pour le Développement, Assistance Publique-Hôpitaux de Marseille, gjennomførte en fagfellevurdert studie om dødelighet av Coronavirus for den franske regjeringen under "Investeringer for fremtidens program.

Hva de sier :

Problemet med SARS-CoV-2 er sannsynligvis overvurdert, da 2,6 millioner mennesker dør av luftveisinfeksjoner hvert år sammenlignet med under 4000 dødsfall for SARS-CoV-2 i skrivende stund.

[...]

Denne studien sammenlignet dødeligheten av SARS-CoV-2 i OECD-land (1,3%) med dødeligheten av vanlige koronavirus identifisert hos AP-HM-pasienter (0,8%) fra 1. januar 2013 til 2. mars 2020. Chi-kvadrat-test var utført, og P-verdien var 0,11 (ikke signifikant).

... det bør bemerkes at systematiske studier av andre koronavirus (men ennå ikke for SARS-CoV-2) har funnet at prosentandelen asymptomatiske bærere er lik eller til og med høyere enn prosentandelen av symptomatiske pasienter. De samme dataene for SARS-CoV-2 kan snart være tilgjengelige, noe som vil redusere den relative risikoen forbundet med denne spesifikke patologien ytterligere.

- “SARS-CoV-2: frykt versus data”, International Journal of Antimicrobial Agents , 19. mars 2020

*

Dr. David Katz er en amerikansk lege og grunnlegger av Yale University Prevention Research Center

Hva han sier :

Jeg er dypt bekymret for at de sosiale, økonomiske og folkehelsekonsekvensene av denne nesten totale nedbrytningen av det normale livet - skoler og bedrifter stengt, sammenkomster forbudt - vil være langvarige og katastrofale, muligens større enn selve viruset. Aksjemarkedet vil sprette tilbake i tid, men mange bedrifter vil aldri gjøre det. Arbeidsledigheten, fattigdommen og fortvilelsen som trolig vil føre til, vil være folkehelseplager av første orden.

- "Er vår kamp mot Coronavirus verre enn sykdommen?", New York Times 20. mars 2020

*

Michael T. Osterholm er regents professor og direktør for Center for Infectious Disease Research and Policy ved University of Minnesota.

Hva han sier :

Tenk på effekten av å legge ned kontorer, skoler, transportsystemer, restauranter, hoteller, butikker, teatre, konserthaller, sportsbegivenheter og andre arenaer på ubestemt tid og la alle arbeidstakerne være arbeidsløse og på den offentlige sangen. Det sannsynlige resultatet vil ikke bare være en depresjon, men et fullstendig økonomisk sammenbrudd, med utallige varige tapte jobber, lenge før en vaksine er klar eller naturlig immunitet tar tak.

[T] det beste alternativet vil trolig innebære å la de med lav risiko for alvorlig sykdom fortsette å jobbe, holde virksomheten og produsere driften, og "drive" samfunnet, samtidig som de råder individer med høyere risiko til å beskytte seg gjennom fysisk distanse og øke vår helseevne så aggressivt som mulig. Med denne kampplanen kunne vi gradvis bygge opp immunitet uten å ødelegge den økonomiske strukturen som livene våre bygger på.

- "Facing covid-19 reality: A national lockdown is no cure", Washington Post 21. mars 2020

*

Dr Peter Goetzsche er professor i klinisk forskningsdesign og analyse ved Københavns universitet og grunnlegger av Cochrane Medical Collaboration. Han har skrevet flere bøker om korrupsjon innen medisin og kraften til store farmasøytiske selskaper.

Hva han sier :

Hovedproblemet vårt er at ingen noensinne vil komme i trøbbel for tiltak som er for drakoniske. De vil bare få problemer hvis de gjør for lite. Så våre politikere og de som jobber med folkehelse, gjør mye mer enn de burde gjort.

Ingen slike drakoniske tiltak ble brukt under influensapandemien i 2009, og de kan tydeligvis ikke brukes hver vinter, som er året rundt, ettersom det alltid er vinter et sted. Vi kan ikke stenge hele verden permanent.

Skulle det vise seg at epidemien avtar før lenge, vil det være en kø mennesker som vil ta æren for dette. Og vi kan være forbannet over at drakoniske tiltak vil bli brukt igjen neste gang. Men husk spøken om tigre. "Hvorfor blåser du i hornet?" "For å holde tigrene borte." "Men det er ingen tigre her." "Der ser du!"

- "Corona: en epidemi av massepanikk", blogginnlegg om Deadly Medicines 21. mars 2020


En sveitsisk lege på Covid-19


Publisert : 14. mars 2020; Oppdatert : 31. mars 2020


En sveitsisk lege ga følgende informasjon om dagens situasjon for å gjøre det mulig for leserne våre å foreta en realistisk risikovurdering. (Daglige oppdateringer nedenfor)


Hvis du kan finne noen andre eksempler på bemerkelsesverdige eksperter som avviker fra mainstream-fortellingen, kan du legge dem nedenfor. Som alltid har denne listen vært umulig å bygge uten sveitsisk propagandaforskning . Følg arbeidet deres og del vidt. En uunnværlig ressurs.

ARKIVERT UNDER: CORONAVIRUS , SISTE , ANDRE MEDIERMERKET MED: , , , , , , , , , , , , , ,

OffGuardian godtar ikke reklame eller sponset innhold. Vi har ingen store økonomiske støttespillere. Vi er ikke finansiert av noen regjering eller NGO. Donasjoner fra leserne er vårt eneste inntektsmiddel. Selv den minste støtten blir verdsatt.


WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.