10 min read

Den norske klimafascismen

Illustrasjonsbilde. / AFP Foto / Christof STACHE

Meninger Av Geir Hasnes -13. november 2019 | 17:59

Fascisme er en totalitær ideologi som utgjør det teoretiske grunnlaget for et totalitært styresett.

Fascismen har en rekke tydelige karaktertrekk, og hovedtrekkene er:

 • Staten og de store bedriftene samarbeider,
 • Skolen og media driver godkjent propaganda mot barn og voksne,
 • «Nasjonen» som begrep er omfattet av dype religiøse følelser,
 • En «elite» sørger for seg selv og sine forbindelser, mens de utnytter befolkningen,
 • Lovverket gjør det farlig, for ikke å si umulig, å opponere.

«Klimafascisme» er en variant av fascismen, men ikke noen som helst variant. Tvert om er det få saker som er så velegnet for et fascistisk styresett som nettopp klimaskremselet.

Les også: Måling viser at mange nordmenn er klimaskeptikere – får støtte fra professor

Klimapropagandaen er nemlig skreddersydd for å kunne gjennomføre et totalitært styresett, hvor befolkningen holdes i sjakk via skremsler mens de utnyttes og forarmes.

Ser vi på punktene over, ser vi at alt passer for Norge:

Den norske staten har helt siden 80-tallet laget lovverk som skattlegger og etter hvert umuliggjør naturlig menneskelig aktivitet som er basert på bruk av «ulovlige» energiformer, som kull, olje, gass og kjernekraft. At dette fører til uhorvelig økte priser på både elektrisitet til husholdninger, bedrifter og offentlige bygninger og drivstoff til transport, er uvesentlig for staten og dens politikere.

Norske kommuner etterlever ethvert pålegg, uansett hvor lite hold det er i disse, som å lage klimahandlingsplaner for fiktive klimaendringer, dra rundt og undersøke at ingen husstander fyrer med olje – og snart blir vedfyring forbudt også, og erklære klimakrise stikk imot virkeligheten.

Les også: Klimakunnskapskrise i Kongsberg

Norske bedrifter ansetter spesielle omdømme-arbeidere som skal sørge for ensrettet i all kommunikasjon utad slik at statsstøtte til statens forøvrig helt unødvendige påfunn oppnås, det være seg solpanel utvikling, vindturbinutsetting og karbonfangst, milliardsluk uten noen som helst gevinst og med absurde føringer og ødeleggelser av natur og elforsyning.

Illustrasjonsbilde av karbonkretsløpet. Foto av Encyclopaedia Britannica/Uig/REX

Skolebøkene er fulle av klimapropaganda som fortrenger det en normal utdannelse fordrer, noe som fører til at barn og unge ikke lenger kan argumentere saklig for og imot noe, men blir håpløse slaver av skrekkscenariene hvor ikke engang fantasien setter grenser.

NO EXPERIMENTAL EVIDENCE FOR THE SIGNIFICANT ANTHROPOGENIC CLIMATE CHANGE

Les også: Klimapsykose og Tourettes syndrom

Media er også fulle av klimapropaganda som fortrenger virkelige nyheter, saklige debatter og fakta som kunne opplyse og inspirere. Propagandaministeriet tillater ikke alternative medier, se bare på Senterpartiets Åslaug Sem-Jacobsen som vil forby disse.

Les også: Sp-politiker vil utkonkurrere alternative medier – Document-redaktør raser

Nasjonen Norge som fra før er sykelig opptatt av å være best i idretter som de fleste land i verden ikke har hørt om engang, skal nå være religiøst opptatt av å være et eksempel for resten av verden, for vi skal være flinkest i å oppfylle Parisavtalen hvor vi skal gi våre rikdommer bort til søkkrike kjeltringer i resten av verden, søle bort mest mulig av oljeinntektene på ubrukelige prosjekter som regnskogfondet i Brasil, privatfly til afrikanske diktatorer og biodrivstoff som erstatter matproduksjon i fattige land, ja, vi skal være verdensmestere i klimasløsing, vi som har et klima som knapt er til å leve med halve året, som vi bare har greid takket være overflod på energi kombinert med nøysomhet og spartansk levesett. Norge som foregangsland i klimareligion får selv scientologikirkens absurde påstander til å fortone seg som den rene, skjære fornuft.

Den norske eliten i form av politikere og bedriftseiere samarbeider om klimatiltak hvor politikerne tildeler statssubsidier både til norske og utenlandske investorer, slik at disse kan bygge vindkraftverk på hver en knaus og håve inn milliardinntekter. Ingen bedriftsomdømmeansatte tør å si mot dette, av frykt for å bli utestengt fra pengekrana. Er du ikke med oss er du mot oss!

Imens driter politikerne i befolkningen, og finner på det ene etter det andre av skatter og avgifter, setter opp veibommer, snevrer inn veier, flytter busslommer ut i veibanen, lar en elbilelite kjøre i kollektivfelt mens resten av trafikken stanger, øker energiprisene slik at fattigdommen brer seg, sakte, men sikkert over landet, gjør det mer og mer umulig å drive små og mellomstore bedrifter, ødelegger den ene etter den andre næringen, fra pelsdyr til småkraftverk, gjør det umulig for fornuften å slippe til blant propagandaen, for ensrettetheten må være total.

Så lager da også politikerne lovverk som gjør det umulig å uttale seg om forholdene i landet uten trusler om bøter, fengselsstraff og å måtte gi fra seg jobben. Lovverk som gjør nettopp det som Robin Hood gjorde, bare motsatt: Man tar fra de fattige i form av skatter og avgifter og gir til de rike i form av subsidier, tildelinger, gaver, noen av verdens rikeste får milliarder slengt etter seg, som familien Clinton, og bruker det til et luksusliv som får TV-serier som Dallas og Dynastiet til å fortone seg som reportasjer fra slummen i Bangladesh.

For politikerne har kun ett i tankene: De skal få toppjobber i FN, NATO, EU og lignende institusjoner, hvor de har eventyrlig lønn og pensjon og er sikret for resten av livet. Brundtland, Jagland, Stoltenberg, Solheim, og snart Solberg, Elvestuen og Lan, som sikler etter det samme.

Og for å få inn disse pengene som gjør at de kan kjøpe seg disse toppjobbene, må de spille Spillet med stor S. Klimaspillet, hvor man repeterer hverandres utsagn om klimakrisen som er utløst av menneskeskapte utslipp av CO2, og hvor viktig det er å betale for klimatiltak. Klimaspillet, hvor man deler ut til medspillerne og ruinerer motspillerne.

Nettopp her ser vi ondskapen i klimafascismen.

 • Man demoniserer CO2-molekylet, uten hvilket det ikke hadde vært liv på jorda.
 • Man lyver på alle mulige vis om virkningene til denne økningen av CO2 i atmosfæren, eksempelvis gjennom klimarapporter på tusenvis av sider.
 • Man konstruerer mengdevis av skrekk-scenarier om kommende katastrofer, kun i den ene hensikt å skremme befolkningen til å gå med på å bli utnyttet.
 • Man sparer ikke på virkemidlene i skremslene, men benytter hvert eneste triks i Hollywood.
 • Man utnytter barn og unges manglende kunnskaper og deres redsel til det ytterste.
 • Man marginaliserer og håner alle som prøver å slippe til med fornuft og vitenskap.
 • Man spiller på «konsensus» for å gjøre det vanskelig å tvile på uhyrlighetene som blir servert.
 • Man ødelegger språket gjennom å bastardisere det i media og gjøre en rekke begreper ulovlige å bruke. Orwell advarte, men politikerne benytter tydeligvis 1984 som lærebok.

Den globale eliten ansetter ex CNN reporter i FB for å blokkere alle innlegg som går imot den påståtte menneskeskapte klima katastofen

Klimafascistenes ondskap, kynisme og løgn spiller på vår kunnskapsmangel og dumhet. Nettopp derfor er det så viktig å opplyse om disse løgnene, så gørr kjedelig det enn er å måtte kjempe mot slik ulidelig dumhet. Media slipper unna med nesten hva som helst. De lyver om isbjørner, skogbranner, isbreer, regnskoger, Grønland, ørkener, Arktis, korallrev, Stillehavsøyer, insektdød, forskningskonsensus og underskriftskampanjer. For de må også spille Klimaspillet for å få lønn.

I vår skrev jeg at å se på Norge var som å se 70-tallets Kambodsja på nytt i sakte film.

Les også: Grønne Khmer og Kambodsja i sakte film

Dessverre begynner filmen å gå raskere. Siden i vår har klimagærningene fått mer makt i Oslo og her ser vi begynnelsen til slutten for hovedstaden. Det blir stadig mer lovløse tilstander i stadig flere byer samtidig som politiet settes til å utforske sinna uttalelser på internett. NAV er i ferd med å bryte sammen, sykehus og aldershjem leverer stadig dårligere tjenester, ungene lærer ikke kritisk tenkning og resonnering på skolen. Media fylles mer og mer med søppel, og stortingspolitikerne konsentrerer seg om å få utdelt sine rasjoner av smågodt mens de spiller pokemon go.

De gjør Frostatingloven til skamme, de bryr seg hverken om at «med lov skal landet byggjast» eller ser til at landet «ikkje med ulov øydast». For de lover og forskrifter som er innført i klimaskremslenes navn er «ulov» som kun er til ødeleggelse for landet.

Men samtidig knaker FN i sammenføyningene og ser bunnen i pengebingen, EU styrer i blindt overmot mot den finansielle avgrunnen, Parisavtalen torpederes av USA mens Demokratene river hverandre i filler, klimatoppmøtene blir først avlyst i Brasil og deretter i Chile, og det er fremdeles et massivt flertall i den vestlige verden som ikke tror eller bare delvis tror at der er noe i «klimatrusselen». Vi Klimarealister kan være stolte for vi ser at opplysning nytter! Østblokklandene som har vært under fascismens åk før, er skeptiske til klimafascismen og energibegrensningene. Og i resten av verden slipper de å betale klimaavlat til tross for at de er rikere enn oss, som i Arabia, India og Kina, der bygges kullkraftverk og pumpes olje så det står etter.

Illustrasjonsbilde. AFP Foto / DPA / Boris Roessler / Germany OUT

Så det neste våre stein dumme og trassige rikspolitikere vil gjøre, er å omgjøre Oljefondet til et Klimafond, og så si til FN, EU, de tyske vindbaronene og de afrikanske diktatorene: Værsågod, når ingen andre betaler dere, så skal vi gjøre det! Og så øser de ut penger i panikk for å sikre seg at noen toppjobber er igjen til dem før det for sent.

Norge er best i verden på klimasløseri, ingen tvil om det.

For den norske klimafascismen er virkelig noe for seg selv!


LITT ANNET:  

Jeg mener ikke å fornærme Erna, men…

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Meninger Av Dan Odfjell -21. desember 2019 | 08:59

Politikerne som ødelegger Norge med globalisme og islamisme gjør det tilsynelatende ved å late som de ikke forstår at det går mot et nasjonalt sammenbrudd, slik den nettopp utkommen bok med samme navn påpeker. «Late-seg» for å unngå risikoen for å bli «riks-rett-straffet» for manglende nasjonale holdninger.

Men politikerne kan da ikke til de grader være blitt så umusikalske at de ikke engang hører at «unnskyldningen-de-hverken-forsto-ei-heller-visste» ikke holder lenger som et unnskyldende alibi, dvs for å bortforklare og/eller unnskylde seg for hva som skjedde på deres vakt.

Les også: Mener Sps kjernevelgere ikke ønsker seg et «SV på bygda»annonse

Jeg har aldri påstått at Erna Solberg er dum. Men jeg har notert meg at hun mener det viktig å holde fast ved politiske prioriteringer over tid… Hvor lenge er det? Anerkjenner hun for eksempel ikke hvilket islamistisk mareritt det politiske Sverige har pådratt seg? Ikke at jeg tror henne islam troende, men jeg minnes ifm hennes edsavleggelse som regjeringssjef, da var hun en av få som nektet å si «Så hjelp meg Gud». Flere så kanskje det som et illevarslende liberalistisk tegn. Hun har i mellomtiden vist seg alt annet enn konservativ, enn si nasjonalkonservativ. Mange vil påstå hun seiler under falskt flagg.

Dagens regjering «strunter» i Grunnloven akkurat som Gro Harlem Brundtland og Ap gjorde uten at det er Erna formildende på noen måte. Det så vi allerede ved hennes ja-stemme til EU under folke-avstemningen. Men verre er det blitt: gjennom EØS er vi fast-bundet EU uten stemmerett etc. Senest og ukritisk har Erna vist seg på parti med Angela Merkels og hennes foretrukne EU, det vil si tyskernes nye lebensraum. Et kartell opplagt til Tysklands gunst grunnet landets enorme industri-eksport behov, men ikke Norges. Og slik er Tyskland gjenoppstått som Europas mektigste land. Hva Norge har oppnådd vil Erna nødig diskutere. Hvorfor ikke?

Dersom regjeringen ikke snarest fremlegger en Stortingsmelding om fordelene og ulempene med vår indirekte tilknytning til EU er det utilbørlig, iallfall ikke folke-demokratisk. For det spørsmålet vil uansett bli tema ifm neste Stortingsvalg. Og ikke bare det, vi trenger snarest en EØS folke-avstemning nettopp fordi folket aldri ble tatt med på råd i en så nasjonal viktig sak, et grovt brudd på Grunnloven i seg selv. Folkeviljen ble bevisst holdt utenfor hvilket det må korrigeres for. Et opplagt krav og det er lett å etterkomme.

Dessuten, som et nær forsvarsløst land og totalt avhengig av USA og Nato – og snart med England og andre land utenfor EU – synes norsk diplomati på ville og uransakelige veier. Regjerings demonstrativt negative holdning overfor Norges viktigste alliertes lovlig valgte president er uforståelig. Hva er strategien, og hva er alternativet? Er Erna redd for å stå opp mot Angela og de venstrevridde mediene som rir oss som en mare? Som regjeringssjef har hun et klart ansvar for å stå opp for hva Norge er best tjent samt å kommunisere oss det. Hemmelighold gjør folket usikre, et norsk folk allerede usikre og urolige nok.

Les også: Opposisjonen ikke fornøyd med Solbergs «husker ikke»-svar

Jeg mener ikke å fornærme Erna, men nettopp fordi hun er regjeringssjef (og derfor dirigerer spillet inklusivt vår merkelige utenrikspolitikk) har vi et berettighet krav på å forstå dagens politikk. Et nytt ømt punkt er kommet til, nemlig forsøket på å oppnå et for lille Norge kostbart  sete i FNs sikkerhetsråd. Det å smiske med totalitære regimer inkludert Nord Korea for deres støtte til sistnevnte – som aldeles ikke er folkets ønske, men tydeligvis er pompøse politikeres ønske, det er rått makt misbruk. Det forlydes at dette kan ha noe med personlige karriere-mål å gjøre? Tror UD eller noen at vi alle er totalt bortreiste og dumme? Det er en folke-fornærmelse jeg gjerne hadde tiltrodd Jonas Gahr Støre. Men ikke Erna.annonse

Men meg aller verst synes denne Sverige-politikken. Hvor regjeringen oppfører seg – for å si det tydelig og forståelig på bergensk – som en totalt uvitende ræve-dilter. Om ikke Erna snur er hun enten dum og/eller sta eller begge deler. Enten det eller «makten» har gjort noe med henne. Det går ikke an å være så u-nasjonal som statsminister, dvs med første-ansvaret for folk og fedrelandet – dersom landet skal å forbli et fortsatt fritt og uavhengig land.

Verden er verden, EU er EU, men Norge er Norge, og nå er det oss og etterslekten det gjelder. Hvem ønsker å hoppe etter Sveriges statsminister, Løfgren om jeg ikke tar feil..


WHO and WHAT is behind it all ? : >


The bottom line is for the people to regain their original, moral principles, which have intentionally been watered out over the past generations by our press, TV, and other media owned by the Illuminati/Bilderberger Group, corrupting our morals by making misbehavior acceptable to our society. Only in this way shall we conquer this oncoming wave of evil.

Commentary:

Administrator

HUMAN SYNTHESIS

All articles contained in Human-Synthesis are freely available and collected from the Internet. The interpretation of the contents is left to the readers and do not necessarily represent the views of the Administrator. Disclaimer: The contents of this article are of sole responsibility of the author(s). Human-Synthesis will not be responsible for any inaccurate or incorrect statement in this article. Human-Synthesis grants permission to cross-post original Human-Synthesis articles on community internet sites as long as the text & title are not modified.

The source and the author's copyright must be displayed. For publication of Human-Synthesis articles in print or other forms including commercial internet sites. Human-Synthesis contains copyrighted material the use of which has not always been specifically authorized by the copyright owner. We are making such material available to our readers under the provisions of "fair use" in an effort to advance a better understanding of political, economic and social issues. The material on this site is distributed without profit to those who have expressed a prior interest in receiving it for research and educational purposes. If you wish to use copyrighted material for purposes other than "fair use" you must request permission from the copyright owner.