3 min read

Ex-Muslims of Norway/amp

HUMAN SYNTHESIS
email: humansynthesis0@gmail.com

#Ex-Muslims of Norway
Powerful speech by ex-Muslim Zineb El Rhazoui /journalist, columnist for Charlie Hebdo

Powerful speech by Zineb El Rhazoui:

(The video quality is not so good but the speech is fine)

If you as westerners criticize Islam same as me, they tell you; "Oh, you are an islamophobe! It means you are a racist, so shut your mouth."But when people like us ex-Muslims criticize Islam they can`t tell we are racist.

In the countries where Islam is the religion of the state, where they have the power, in those countries if you criticize their religion, they just put you in jail or kill you. But in Europe, they have no legal tool to shut your mouth. So they accuse you of being islamophobe and racist.


Ex-Muslims of Norway :

Det er på tide å stå fram!

2017-08-10 | By Swar Darwich

Jeg er stolt over å kunne kalle meg en ex-muslim!
Jeg vil derfor oppfordre alle ex-muslimer til å være åpen om hvem de er - uansett tro eller livssyn. Å normalisere aksepten av apostasi i Islam er en av de viktigste reformasjonsprosessene i den muslimske verden.

Jeg forlot Islam helt frivillig, og ikke på grunn av at jeg for eksempel skulle hatt sex med min mor eller fått betaling fra en jøde- slik mange muslimer kan tro. Å forlate islam er en lang og krevende prosess, og det tok meg derfor lang tid å løsrive meg fra disse dogmene som jeg har blitt påført helt fra fødselen av - jeg ble indoktrinert.

Min største redning var at jeg begynte å studere arabisk litteratur på universitet, og at jeg leste Koranen.
Da jeg begynte å lese Koranen med et åpent og kritisk sinn, og rasjonell tenkning fikk jeg økt tvil og flere ubesvarte spørsmål. Å lese de så kalte "skapelses-versene" i en spirituell kontekst og "lovgivnings-versene" i en historisk kontekst ga meg helt åpenbart en avsløring om at Islam er ikke et budskap fra "skaperen" i universet.

Jeg kunne ikke lengre tro på at Koranen er en guddommelig bok!

Først og fremst kan det ikke være humanistisk og fornuftig å tro på en sadistisk, urettferdig, aggressiv, likegyldig, dum, uvitende, egoist og usivilisert Gud, hvis det er som er beskrevet i Koranen.

Ikke minst med tanke på å lese Koranen i en historisk kontekst, hvilket også gav et klart bevis på at Koranen er ikke noe annet enn profetens egne ord og fantasi for å opprette politisk makt for egen vinning.

Det er ingen grunn for meg å bli stolt av de islamske verdiene,
men jeg har heller ingen problemer med å forstå Muhammed, for han var et menneske av sin tid akkurat som andre krigsherrer eller ledere, men jeg kan ikke godta at hans praksis og verdier vil tvinge meg tilbake til det syvende århundre den dag i dag. Vi er faktisk i 2017!

For meg bør enhver person som fremdeles tror på hellig krig (jihad), steining til døden, drepe homofile, eie slaver, drive pirat virksomhet, drepe vantro, tvinge kristne og jøder til å betale skatt for å spare deres liv, gifte seg med barn, flerkoneri, folkemord, tortur, kjønnslemlestelse, omskjæring, burqa og andre sharia lover som ikke forenelig med dagens moderne verdier; disse personene bør gå til en psykiater så snart som mulig.

Livet har blitt vakrere i mine øyne etter at jeg forlot islam.
I dag har jeg ikke problemer med kristne, jøder, ikke troende, homofile eller kvinner, og jeg har heller fått mer tro på vitenskap og menneskeheten!

Muslimer er mennesker, Islam er en religion og ideologi! Jeg hater ikke muslimer, men jeg vil kjempe intellektuelt mot alle som lurer muslimer og utnytter dem til å nå sine egne dogmatiske og politiske stygge formål.

Swar Darwich


Intolerant culture :


Commentary:

Meget bra. En god begynnelse fra innsiden. Den ENESTE maaten aa oppnaa integrering!
And remember, it is NEVER a good idea to make fun of ANYBODY seriously attached to a belief. Just leave them alone.

Administrator
HUMAN SYNTHESIS

THE OTIUM POST

THE OTIUM GUARD

HUMAN SYNTHESIS